10-10-10 OPENING ENGELENPOORT

Deze dag is er een opening van een Engelenpoort, waarin er hogere energiefrequenties (diamanten lichtcodes) uit de hogere dimensies via Engelen zich zullen integreren in jouw energiesysteem en die van de aarde. We gaan ons afstemmen op het “Diamanten” bewustzijn, waardoor je toegang krijgt tot informatie uit hogere dimensies. Deze energiefrequenties zullen vooral doorwerken op de onderste chakra’s, waarin er nog blokkades kunnen zijn van o.a. angst, blokkades rondom seksualiteit, seksueel geweld en machtsmisbruik. Deze “Diamanten Lichtfrequenties” hebben als doel om onverwerkte emoties los te maken, rondom deze thema’s. Het getal 10 hoort bij Pluto, de heerser van het astrologische teken Schorpioen. De Schorpioen-invloed zal daarom ook sterk zijn rond 10 oktober en gaat ervoor zorgen dat er karmische stukken uitgewerkt worden omtrent de thema’s, jaloezie, boosheid, seksualiteit, diep gewortelde angsten, destructief gedrag, psychologische oorlogsvoering en het hebben van macht. De karmische stukken houden verband met trauma’s uit vorige levens, die laagje voor laagje verwerkt mogen worden. Er kan dus veel boosheid, verdriet en angst loskomen rond de periode van deze Engelenpoort. Ook kunnen er veel duistere zaken en schaduwkanten van mensen aan het licht komen. We zijn op collectief niveau bezig met het stapje voor stapje opruimen van deze oude onverwerkte pijn, om zo uiteindelijk in liefde en harmonie samen te kunnen leven en werken. Deze dag kondigt ook een nieuw begin aan, door de getallen 1-1-1.
Naast dat er veel emoties kunnen loskomen, draagt de energie van de Engelenpoort ook bij aan de verschuiving die we aan het maken zijn. We zitten midden in een transitie, waarin veel mensen oude relaties aan het loslaten zijn, verhuisd zijn, een nieuwe baan hebben gevonden, hun hart gaan volgen en zich langzaamaan voorbereiden op hun nieuwe levensopdracht. Nog niet iedereen is op de plek waar hij/zij moet zijn en de energie van de Engelenpoort zal je weer een duwtje in de goede richting geven. De afgelopen tijd kan je het gevoel hebben gehad niet of moeilijk vooruit te komen en wist je misschien niet welke stap je moest zetten. Je kunt nu echter sterk het gevoel krijgen, dat je dat ene belangrijke gesprek met je partner, baas, familielid, vriend/vriendin maar eens aan moet gaan of de stap maar eens moet nemen om je eigen bedrijf te beginnen. Je kunt het gevoel hebben dat je bepaalde oude situaties nog moeilijk in stand kan houden en dat je knopen door wilt hakken. Er zullen dan ook grote beslissingen gemaakt gaan worden die nodig zijn deze transitie, waar we midden in zitten, door te zetten.
Pluto heeft te maken met dood en wedergeboorte. Jouw “oude leven” zal eindigen en je “nieuwe leven” kondigt zich aan. Het is tijd om aan je nieuwe levensopdracht te gaan werken en je hart te gaan volgen. Je kunt je rond deze dag gaan beseffen dat het nodig is om een verandering in gang te zetten; zoals gezonder gaan leven, een verslaving aan te pakken enz. De Engelen willen jullie laten weten, dat je alle steun van het universum krijgt om deze levensopdracht te kunnen vervullen. Het uitvoeren van je nieuwe ideeën, ingevingen en dromen, doe je vaak niet alleen, maar met mensen waarmee je een sterke zielsverbinding voelt, zoals je tweelingziel en delen van je zielsfamilie. Je zal dan ook weer afgestemd worden op deze mensen. Maar om een echte verbinding aan te kunnen gaan, zal er eerst nog karmische stukken tussen jullie uitgewerkt moeten worden. En dat is nu aan de orde. Veel situaties, die je de komende tijd mee gaat maken, gaan nog oude pijn triggeren. Relaties en samenwerken zullen nog niet direct vanzelf gaan.

Ook tweelingzielen worden sterker naar elkaar toe getrokken en helpen elkaar bij het transformatieproces en gaan na 10-10-10 grote sprongen maken. Dit gebeurt in fases en kan niet te snel gaan. Ze stimuleren elkaar om veranderingen door te zetten. En zullen op zoek gaan naar meer verdieping.

Je zult merken dat het je steeds minder lukt om in oude situaties te blijven en dat je min of meer gedwongen wordt om te stoppen met destructief gedrag. Het willen hebben van macht en daardoor voeren van machtsspelletjes gaat geen effect meer hebben en kan zelfs tegen je keren. Mensen streven ernaar om autonoom te worden en willen een “nieuwe” samenleving creëren, waarin er meer liefde en respect is voor elkaar. En velen van jullie zijn lichtwerkers, die ervoor gekozen hebben om te helpen met de ascensie van de aarde.
Stel vooral geen hoge eisen aan jezelf en aan anderen, neem voldoende rust, zodat de nieuwe energieën kunnen integreren. Juist door niets te doen en te ontspannen kan jou “hogere leiding” beter met jou werken en communiceren. Het integreren van nieuwe energiefrequenties kan weer gepaard gaan met ascensiesymptomen, zoals slecht en veel slapen, veel dromen, humeurig zijn, griepachtige verschijnselen. Je bent bezig met het doormaken van een transformatieproces.

Fijne dag,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com.