Engelenpoort 2222 op 2 februari 2020

De tweede Engelenpoort van dit jaar vindt plaats op 2 februari, wat een vervolg is op de Engelenpoort van 1 januari 2020. Deze Engelenpoort zal ons afstemmen op ons liefdesleven, onze emoties en vele transformaties ingang zetten. Het getal 2 heeft betrekking op de Maan, die onze behoeftes, jouw omgang met emoties weergeeft en de band met jouw moeder. Hoe jij jouw emotionele veiligheid hebt ervaren in jouw jeugd, kan veel invloed hebben op jouw relaties.

Op 11, 20 en 22 februari zal de energie van deze Engelenpoort nog een piek bereiken en zal zijn uitwerking sterk voelbaar zijn. Door de meervoudige getallen 2 in de datum, heeft deze Engelenpoort een zeer sterke uitwerking op tweelingzielen.
Tevens zal deze Engelenpoort een voorbereiding zijn op de gebeurtenissen, die zullen plaatsvinden rond de Leeuwenpoort van 8 augustus 2020. Ook kunnen speciale gebeurtenissen en ontmoetingen, die nu plaatsvinden, rond de Leeuwenpoort een vervolg krijgen.

ENGELENPOORT
Door de opening van de Engelenpoort bereiken ons hoge energiefrequenties van de Engelen ons fijnstoffelijk lichaam en werken door op ons fysiek en emotioneel lichaam. Deze energiefrequenties activeren de Diamanten Lichtcodes in ons DNA. Deze frequenties kunnen grote transformaties bij ons in gang zetten. We evolueren ons naar het “Diamanten” bewustzijn, een bewustzijn waarin we handelen vanuit liefde en respect voor elkaar en voor iedere vorm van leven.
Deze Engelenpoort is een afstemming op het nieuwe jaar 2020, waarin er vele veranderingen gaan komen in ons liefdesleven. Tweelingzielen zullen een nieuwe start gaan maken en oude liefdes, die niet meer bij ons veranderde bewustzijn passen, zullen we achter ons gaan laten. De Engelenpoorten van dit jaar zullen dit in werking zetten. En dit zal gepaard gaan met het loslaten van vele oude emoties. Maar ook gaan we steeds meer geluksmomenten ervaren en kunnen we ons optimistische gevoel over het leven en dat ook wat langer vasthouden.

ASCENSIEVERSCHIJNSELEN
De energiefrequenties van de Engelenpoort werken door op ons celgeheugen, waardoor emoties los kunnen komen van trauma’s uit ons verleden. Bovendien wordt jouw pijnappelklier geactiveerd, zodat jouw intuïtieve gaven sterker worden. Deze activatie kan ervoor zorgen dat je wat emotioneler bent, moe kunt zijn of moeilijk kunt aarden. Afvalstoffen kunnen uit de cellen loskomen en dit kan zorgen voor griepachtige verschijnselen, hoofdpijn, onrustig slapen, duizeligheid, keelpijn, vermoeidheid, maar ook van de onderbuik en onderrug.

Door deze activatie kan het ook aanvoelen als een emotionele rollercoaster, waarin veel boosheid los kan komen. En deze boosheid kan te maken hebben met machtsmisbruik, een persoon waar je afstand mee ervaart, ouders, dominant gedrag en onrechtvaardigheid. Je kunt ook een innerlijke strijd ervaren wanneer je iets wilt en dat dat niet gaat zoals je zou willen. De Engelen vragen je ook de controle los te laten, wanneer je merkt dat de energie van jouw plannen stagneert. Ook kan je gefrustreerd raken, wanneer je het gevoel hebt dat je maar niet van je angsten afkomt. Of kunnen er gevoelens van jaloezie een rol spelen, waardoor je contacten wilt gaan loslaten. Je mag je dan ook openstellen voor een nieuwe fase, waarin nieuwe contacten jou de emotionele en spirituele voeding gaan geven die jij nu nodig hebt.

BOODSCHAPPEN VAN DE ENGELEN
Rond deze dag kun je veel boodschappen ontvangen van de Engelen. De Engelen zullen vooral meer duidelijkheid gaan geven over jouw liefdesleven. Je kunt de boodschappen van de Engelen ontvangen via ingevingen, liedjes of valt jouw oog op bepaalde teksten of voorwerpen die voor jou een speciale betekenis hebben. En deze boodschappen kunnen te maken hebben met hoe jouw liefdesleven vorm gaat krijgen en wie jouw liefdespartner zal worden. En je kunt ingevingen krijgen over welke spirituele ontwikkelingen jij en je toekomstige partner gaan doormaken om dichterbij elkaar te komen. Ook kan het duidelijk worden hoe jouw gezinssituatie eruit komt te zien, of er gezinsuitbreiding komt of dat er een samengesteld gezin zal ontstaan. De boodschappen van de Engelen kunnen jou het gevoel geven van blijdschap en vertrouwen; alles zal goed uitpakken!

TWEELINGZIELEN
Vooral tweelingzielen kunnen een zeer sterke (seksuele) aantrekkingskracht ervaren rond deze dag. Deze aantrekking kan ervoor zorgen dat zij zich gemotiveerd voelen om positieve veranderingen door te voeren. En hierin zullen de Engelen hen ondersteunen. De angst om verlaten te worden of om zich te binden zal steeds vaker plaatsmaken voor geduld en vertrouwen. Tweelingzielen kunnen onder invloed van deze Engelenpoort steeds makkelijker de controle gaan loslaten en vertrouwen op het “Hogere Plan”, dat voor hen klaarligt.
Hun positieve invloed op elkaar zal ook steeds sterker worden, vanwege hun sterke energetische verbinding. Hun chakra’s communiceren via energiekoorden met elkaar, waardoor zij een sterke energetische uitwisseling hebben en zij elkaars gedachten en gevoelens op kunnen vangen. Dit kan zorgen voor een bewustzijnsverruiming en nieuwe inzichten in hun eigen handelen. En kunnen ze destructieve gedragspatronen willen loslaten, zodat zij samen kunnen zijn.
Zij kunnen rond deze dag ook ervaren dat ze op een dieper niveau met elkaar aan het versmelten zijn. Hun gevoelens, gedachten en interesses komen steeds meer op één lijn, waardoor zij meer naar elkaar toe groeien.
Daarnaast gaan tweelingzielen meer leren liefdevol te communiceren, te luisteren naar de kern van de boodschap van de ander en elkaar ondersteunen in hun ontwikkeling. Dominant gedrag zal hierin weinig ruimte krijgen. De Engelen zullen hen helpen, om als er hevige ruzies zijn, deze te verzachten!


WEBINAR ENGELENPOORT 2-2-2-2 op 2 FEBRUARI 2020
Wil jij meedoen met onze webinar met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren en je voor te bereiden op een nieuwe fase van je liefdesleven? En waarin je de helende energie van de Dolfijnen kunt ontvangen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.
In deze meditatie ga je naar een tropisch strand van Maui, Hawai, dat een belangrijke krachtplaats is van de aarde en waar de vulkaan Haleakala correspondeert met het hartchakra.
Een lieve vrouw komt jou een Lomi Lomi massage geven om jou meer in balans te brengen en als voorbereiding op een healing met dolfijnen. Dolfijnen zijn de Engelen van de oceaan en gaan ons helpen met het openen van onze harten. Dolfijnen hebben een grote liefde voor de aarde en voor alles wat leeft. Ze zijn vrolijk en maken ons blij. Zij weten zwaardere energieën te transformeren, lichtere energie te brengen en jou in alle speelsheid te helpen creëren wat jij wilt in jouw leven. Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden.
Deze dolfijnen-energie heeft ook een zeer sterke uitwerking op tweelingzielen, omdat dit de aantrekkingskracht, vreugde en liefde versterkt tussen tweelingzielen. Vooral in moeilijke periode kan deze energie voor verlichting en optimisme zorgen tussen hen. En gaan er vaker geluksmomenten gecreëerd worden tussen hen.

We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende droomreis!

Om mee te doen kan je je aanmelden via onze website:
www.healingcentrumisis.com/evenementen.

Datum 02-02-2020
Tijd: 20:00 tot 20:40 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €14,00
Deze webinar is tot 24 uur erna terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP:
Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina goed door op onze website.

Liefs,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com.