Engelenpoort 3-3-3: 3-3-2019

Op 3 maart 2019 is er weer een bijzondere opening van een Engelenpoort. Er komt op deze dag 3 keer het getal 3 in de datum voor, namelijk 3-3 en 2+0+1+9 is ook 3. Dit getal heeft betrekking op Jupiter, de heerser van de Boogschutter. Deze Engelenpoort kan dan ook een extra sterke uitwerking hebben op mensen die Boogschutter van sterrenbeeld zijn of veel Boogschutter-invloed hebben in hun geboortehoroscoop. Deze Engelenpoort heeft een positieve uitwerking, doordat Jupiter je optimistisch, hoopvol en enthousiast kan maken.
Ook op tweelingzielen werkt deze Engelenpoort positief door, door de dubbele getallen in de datum. Zij worden voorbereid op hun missie in de toekomst.

Engelenpoort
Tijdens een Engelenpoort komen via een energieportaal hogere energiefrequenties naar de aarde, die via onze kruinchakra en pijnappelklier ons fysieke lichaam binnen komen. Deze frequenties zorgen o.a. voor een energetische schoonmaak; onverwerkte emoties die je bewust of onbewust vast houdt, kunnen loskomen om verwerkt te worden. Je kunt je dan ook wat sneller emotioneel voelen of last hebben van ascentiesymptomen, zoals hoofdpijn, slecht of onrustig slapen, griepachtige verschijnselen, vocht vasthouden, pijn in de nek en onderrug, vermoeidheid enz.

Maar ook zorgen deze hogere energiefrequenties voor een verruiming van jouw bewustzijn. Je kunt misschien situaties makkelijker vanuit een helikopterview bekijken en een beteren liefdevoller begrip krijgen over een situatie. Of je kunt via de Engelen inzichten krijgen over welke stappen je nu kunt nemen.

Ook op celniveau kunnen er veranderingen plaatsvinden. DNA strengen kunnen geactiveerd worden, evenals jouw pijnappelklier, waardoor je stapje voor stapje wordt voorbereid op het vergroten van jouw spirituele vermogen en het ontwikkelen van jouw gaven. Hierdoor wordt de overgang naar een hogere dimensie mogelijk gemaakt.
De frequenties van een Engelenpoort hebben ook invloed op onze aura, het energieveld om ons heen. De energietrilling van jouw aura kan positief veranderen, waardoor je andere mensen en situaties kunt aantrekken, maar ook heling kunt brengen voor de mensen, waar jij een verbinding mee hebt. Engelenpoorten en andere poortdagen zijn daarom mooie dagen waarop transformaties plaatsvinden en jij kunt aantrekken, wat jij diep van binnen wenst en wat in lijn ligt met het goddelijke plan.

Het getal 3 Boodschappen van de Engelen
Het getal 3 hoort bij de geluksplaneet Jupiter. En dit betekent dat jij rond deze dag intense geluksmomenten kunt ervaren. Je kunt ook bijzondere boodschappen van de Engelen ontvangen over jouw toekomst of een ander positief bericht ontvangen, dat jou heel optimistisch kan stemmen. Dit kan via tekens van de Engelen, zoals witte veertjes, liedjes of een ander teken, waar jouw oog op valt of waar jouw aandacht naar toe wordt getrokken.
Deze energiefrequenties kunnen ervoor zorgen dat je een sterke drang krijgt, om te reizen naar het buitenland of je te vestigen in het buitenland. Of ervoor kunnen zorgen, dat je meer kennis op wilt doen en je wilt verdiepen in onderwerpen, die jouw verder helpen met het realiseren van jouw zielsmissie.
Er vinden ook afstemmingen plaats met de plek of plekken, waar jij jouw zielsmissie gaat uitvoeren. En afstemmingen met de personen, waar jij je mee gaat verbinden in de toekomst en een gezamenlijke missie mee hebt. Je wordt afgestemd op het goddelijke plan, zodat jij meer onder inspiratie gaat werken en meer vanuit jouw intuïtie gaat leven.

Tweelingzielen
Voor tweelingzielen is dit een bijzondere dag. De aantrekkingskracht naar elkaar toe kan groot zijn. Zij kunnen op nieuwe ideeën komen over hoe zij kunnen gaan samenwerken. Maar ook waar zij gaan wonen en welke vorm hun relatie krijgt, om in harmonie samen te kunnen zijn. Voor veel tweelingzielen geldt dan ook, dat ze in hun huidige situatie op zoek zijn naar een zekere mate van vrijheid, maar is dat misschien door omstandigheden nog niet helemaal mogelijk. Dit kan, naast een gevoel van euforie, ook boosheid en frustraties naar boven brengen. De energiefrequenties van deze Engelenpoort kunnen dan ook veel spanningen, onrust en boosheid losmaken. En dit is nodig om tweelingzielen meer bewust te maken van wat zij werkelijk willen. En bewust te maken van dat zij keuzes moeten gaan maken voor hun eigen geluk.
Tweelingzielen voelen ook steeds sterker, dat zij hun hart moeten gaan volgen, om datgene te gaan doen waar hun passie ligt. Het zal steeds een beetje meer duidelijk worden, hoe de toekomst van tweelingzielen vorm gaat krijgen. Zij hebben een taak hier op aarde en zijn voorbestemd om hun krachten te bundelen.
De communicatie tussen tweelingzielen kan even op een laag pitje staan of er kunnen wat communicatieproblemen zijn. Door de hogere energiefrequenties kan echter de telepathische communicatie wel heel sterk zijn. Hierdoor kun je ook het gevoel hebben in twee verschillende dimensies te leven.
Rond deze dag kan je ook een bijzonder teken krijgen van of over jouw tweelingziel. Dat kan een wit veertje zijn of zijn of haar naam komt steeds voorbij. Je kunt ook liedjes horen, die op jouw twin betrekking hebben. Of kan je dromen krijgen over hem of haar of over jullie toekomst samen.
Al deze ingevingen of tekens kunnen jou weer hoopvol stemmen!

Webinar Engelenpoort 333 op 3 maart 2019
Wil jij meedoen met onze webinar met geleide meditatie en afstandshealing, waarin de Engelen ons gaan voorbereiden op jouw toekomst? Hoge energiefrequenties zullen inwerken op ons lichtlichaam en onze genezende gaven versterken. Er zal een magnetisch veld geactiveerd worden, zodat jij hetgeen jij nodig hebt om jouw missie te realiseren, versneld zult aantrekken. De helende energie, die jij mag ontvangen tijdens de healing, zal helpen om emoties van oude trauma’s te verwerken en los te laten. Ook kan jij inzichten ontvangen over jouw toekomst.
Ook tweelingzielen zullen voorbereid worden hun gezamenlijke missie. De healing werkt ook door op jouw tweelingziel, als deze in jouw leven is.
De webinar vindt plaats op 3-3-2019 om 20.00 uur. Deze webinar is tot 24 uur erna terug te beluisteren.
Je kunt je aanmelden via: www.healingcentrumisis.com/evenementen
of via het evenement op Facebook:

Let op! Als dit de eerste keer is dat je meedoet met onze evenementen, lees dan de begeleidende (rode) tekst bovenaan onze evenementen-pagina.

Fijne dag,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com.