Even voorstellen

Wij zijn Karin en Danique Vergeer, moeder en dochter, geboren in Breda.
Beiden waren we als kind al heel gevoelig, waardoor we ons zoveel mogelijk afsloten van de buitenwereld en vaak in een droomwereld verkeerden.
We hadden het gevoel dat weinig mensen ons begrepen, dat we nergens tussen pasten en dat men ons niet zag als de personen die we waren.

Danique was een dromerig meisje waardoor ze moeilijk een inschatting konden maken van haar leerniveau en op het VBO belandde.
Toch is het VBO goed geweest voor haar, omdat ze daar flink voor zichzelf moest leren opkomen en met beiden benen op de grond kwam te staan. Ze is zich toen ook bewust geworden van dat ze mensen wilde helpen en is toen de opleiding MBO SPW en HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening gaan doen. 

Karin besloot al jong op zichzelf te gaan wonen en vroeg zich af wie zij nu was en waarom de wereld om haar heen er niet uitzag, zoals zij dat graag wilde.
Ze begon zich in de astrologie te verdiepen en las veel spirituele boeken, zodat zij steeds meer tot zelfinzicht kwam.
Ze ontdekte ook dat schilderen haar veel plezier bracht en is hier toen ook les in gaan geven.

Vervolgens hebben wij samen een intensief ontwikkelingsproces doorgemaakt, waarin wij o.a. veel traumatische ervaringen uit vorige levens hebben moeten verwerken.
In juni 2013 ontmoetten wij een paragnoste, die ons vertelde meteen aan de slag te gaan met onze gaven. Er zijn toen steeds meer mensen op ons pad gekomen om bij ons hulp te zoeken en dat heeft zich zo verder ontwikkeld naar de start van ons Healingcentrum Isis.
Beiden zijn wij heldervoelend, helderhorend, helderziend en hebben een genezende gave. Deze gaven hebben wij over de jaren heen kunnen ontwikkelen, om ze nu in te kunnen zetten voor deze nieuwe tijd.
Door het bundelen van onze krachten wordt de helende energie versterkt, wat een krachtigere uitwerking heeft op het healingsproces.

We hopen hiermee veel mensen te kunnen helpen!