Evenementen

Spirituele- en creatieve workshops.
Regelmatig plannen wij een aantal ontspannende en inspirerende workshops. Workshops, waarin je meer tot verdieping kunt komen en meer kunt ontdekken wie je bent, in welk proces je zit en wat je wilt in je leven. We organiseren een aantal keer wandelingen met boodschappen uit de natuur, bloemenseances en creatieve workshops intuïtief schilderen en mandala tekenen.

 

Lezing Engelenpoort
boodschappev-van-de-engelen-1

Op speciale dagen, geven wij een korte lezing over de uitwerking van deze dag en geven wij aansluitend een gratis afstandshealing.
Deze afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces.
De lezing over de uitwerking van de Engelenpoort, met gratis afstandshealing is te volgen via onze webinar. Tot 24 uur na de live stream, is deze webinar terug te zien.
De energiefrequenties van deze Engelenpoort, zullen ter voorbereiding zijn van jouw nieuwe levensmissie. Ook zullen er afstemmingen tussen tweelingzielen plaatsvinden, mocht deze in je leven zijn. Voor de volledige uitwerking van de Engelenpoort, kan je meer lezen in ons artikel.

Klik hier voor de aanmelding van lezing Engelenpoort met afstandshealing.

Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 12 december 2017
Tijd: 20.00 uur tot 20.45 uur
Kosten: €15

 

Lezing Volle Maan
incl. gratis afstandshealingvolle maan healing

Op speciale dagen, geven wij een korte lezing over de uitwerking van deze dag en geven wij aansluitend een gratis afstandshealing.
Deze afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces.
De lezing over de uitwerking van de Volle maan, met gratis Volle maan-afstandshealing is te volgen via onze webinar. Tot 24 uur na de live stream, is deze webinar terug te zien.
Tijdens de volle maan-afstandshealing gebruiken we de energie van Sirius, die ook ten tijde van Atlantis werd gebruikt. Er gaat gewerkt worden aan het loslaten van oude trauma’s, het activeren van de pijnappelklier, om je intuïtie te versterken, het activeren van nieuwe chakra’s en het openen van de hartchakra, om meer vanuit het gevoel te kunnen leven. De healing wordt afgestemd, met behulp van jouw gidsen, op wat jij nodig hebt op dat moment. De healing kan dus voor iedereen anders uitwerken.
De volle maan zorgt ervoor dat jouw chakra’s meer open staan, zodat de helende energie sterker doorwerkt. De healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie rond de volle maan meer in verbinding staan met elkaar. Vooral op communicatie tussen tweelingzielen, zal worden ingewerkt. De verbinding tussen jullie wordt tijdens deze volle maan-afstandshealing (gedeeltelijk) hersteld.

Klik hier voor de aanmelding van lezing volle maan met afstandshealing.

Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 4 november 2017
Tijd: 20.00 uur tot 20.45 uur
Kosten: €15

 

Lezing Tweelingziel
Incl. gratis afstandshealingIMG_5989

Velen van jullie zijn een tweelingziel tegen gekomen en maken hierdoor een diep transformerend proces door. Dit kan veel emoties losmaken en zelfs in het begin zorgen voor een gevoel van identiteitsverlies. Oude trauma’s worden verwerkt en karmische stukken worden opgelost. Maar ook vinden er veel lichamelijke veranderingen plaats, zoals o.a. hormonale veranderingen. Doordat je telepathisch sterk met elkaar verbonden bent, kun je elkaars gedachtes en emoties overnemen. Ook gaan je intuïtieve gaven versneld ontwikkelen. Dit hele proces kan geestelijk en lichamelijk veel van je vergen.

Op speciale dagen, geven wij een korte lezing over de uitwerking van deze dag op tweelingzielen en geven wij aansluitend een gratis tweelingziel afstandshealing.
Deze afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt het proces tussen jou en je tweelingziel. En deze healing werkt ook door op je tweelingziel, omdat jullie sterk in verbinding staan met elkaar.
De lezing met gratis tweelingziel- afstandshealing is te volgen via de webinar.

Aanmelden kan via healingcentrumisis@hotmail.com.
Na jouw aanmelding, zullen wij je alle gegevens toesturen die je nodig hebt om deel te kunnen nemen aan deze healing.

Plaats: vanuit je eigen huiskamer
Datum: 11-11-2017
Tijd: 20:00 tot 20:45
Prijs: €15

Groepshealing Tweelingzielen. a29e7b067f9f301997a7a069c6817f83_640
Steeds meer mensen ontmoeten hun tweelingziel. Dit gaat vaak gepaard met een heftig aantrek- en afstootproces. Ook kunnen er veel emoties loskomen, waaronder angst, verdriet en boosheid. Maar ook veel lichamelijke veranderingen vinden er plaats, zoals o.a. hormonale veranderingen. Het is vaak een langdurig proces, voordat beide tweelingzielen er klaar voor zijn, om samen een relatie aan te gaan. Steeds als je met elkaar in contact komt, vindt er een afstemming plaats en je gaat steeds meer samensmelten met elkaars energie. Daardoor ben je telepathisch met elkaar verbonden en kun je elkaars gedachtes en emoties overnemen. Ook gaan je intuïtieve gaven versneld ontwikkelen. Dit hele proces kan geestelijk en lichamelijk veel van je vergen.

Om dit hele proces te ondersteunen, organiseren wij deze groepshealing. We beginnen met een geleide meditatie, waarin er een ontmoeting plaatsvindt met je tweelingziel. Tijdens deze meditatie, kun je erachter komen wie jouw tweelingziel is, maak je een verbinding met je tweelingziel, wordt er duidelijk welke blokkades er nog in de weg staan, om samen te komen en kan je je bewust worden van hoe het verdere verloop zal zijn. Ook ga je meer inzichten krijgen over eventuele andere belemmerende omstandigheden, zoals moeilijke omstandigheden of negatieve overtuigingen, die nog in de weg staan. Daarna krijgt ieder een korte healing, die een krachtige uitwerking heeft en door kan werken op je tweelingziel. Deze healing maakt blokkades los, lost blokkades (gedeeltelijk) op en werkt in op “negatieve” overtuigingen. Ook wordt er een verbinding gelegd of versterkt tussen jou en je tweelingziel. Tijdens deze healing krijgen wij o.a. ondersteuning van Aartsengel Michael, die ons helpt in het samenbrengen van tweelingzielen.
Na afloop van de healing, krijg je van ons nog een korte beschrijving van eventuele blokkades uit vorige levens en advies over waar je nog aan mag werken op persoonlijk vlak. Ook krijg je advies over eventuele lichamelijke ondersteuning die je kunt gebruiken. Deze healing zal in kleine groepen plaatsvinden van ongeveer 6 tot 8 personen.

Locatie: Healingcentrum Isis
Contactadres: Amstenradestraat 9, Breda

  • Zaterdag 4 november 2017
    Tijd: 19:30uur tot 21:30uur 
    Kosten: €45 p.p. (gepast en contant)

 Wil je meedoen met 1 of meerdere activiteiten, meld je dan aan met je naam en telefoonnummer via:
healingcentrumisis@hotmail.com
of via telefoonnummer: 06-28685862.