Evenementen

Spirituele- en creatieve workshops.
Regelmatig plannen wij een aantal ontspannende en inspirerende workshops. Workshops, waarin je meer tot verdieping kunt komen en meer kunt ontdekken wie je bent, in welk proces je zit en wat je wilt in je leven. We organiseren een aantal keer wandelingen met boodschappen uit de natuur, bloemenseances en creatieve workshops intuïtief schilderen en mandala tekenen.

LET OP!!! VOOR ONLINE INSCHRIJVING VAN EEN EVENEMENT IS HET BELANGRIJK DAT JE DEZE STAPPEN DOORLOOPT.

1. Klik hieronder op één van de inschrijf-linken van het evenement waar jij je voor wilt aanmelden.
2. Schrijf je vervolgens in via de inschrijfknop die in het scherm zal verschijnen. 
3. Als dit een betaald evenement is, kom je bij een online betalingssysteem om snel en gemakkelijk af te rekenen. Na de betaling klik je op “betaling afronden”. Je wordt doorgeschakeld naar onze website, waar je op de link: “klik hier en maak je aanmelding compleet” moet klikken om je aanmelding compleet te maken. Wanneer je op deze link klikt, moet je je naam en email-adres invullen. Zo ontvang je automatisch via de email een link naar de webinar en eventueel een uniek wachtwoord om bij de webinar in te kunnen loggen. Ook ontvang je automatisch een Replay-link om de webinar terug te kunnen kijken. Maak je je aanmelding niet volledig af, dan kan je helaas niet meer de webinar zien of terugkijken. Vul je e-mailadres goed in, anders kun je de automatische mailtjes met jouw link naar de webinar en jouw wachtwoord niet ontvangen!  Mocht je geen mail hebben ontvangen met een link naar de webinar en een wachtwoord, neem dan contact met ons op.

Wanneer je na de betaling niet doorgeschakeld wordt naar onze website, zal je automatisch een mail ontvangen van Paypro ,met daarin je betalingsbewijs en een link. Dit is een link die jou alsnog doorverwijst naar onze website, waar je je aanmelding compleet kan maken en jouw naam en email-adres geregistreerd kan worden.
Mocht je twijfelen of jouw aanmelding goed is verlopen, mag je ons altijd mailen: healingcentrumisis@hotmail.com

 

Lezing Engelenpoort
boodschappev-van-de-engelen-1

Op speciale dagen, geven wij een korte lezing over de uitwerking van deze dag en geven wij aansluitend een gratis afstandshealing.
Deze afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces.
De lezing over de uitwerking van de Engelenpoort, met gratis afstandshealing is te volgen via onze webinar. Tot 24 uur na de live stream, is deze webinar terug te zien.
De energiefrequenties van deze Engelenpoort, zullen ter voorbereiding zijn van jouw nieuwe levensmissie. Ook zullen er afstemmingen tussen tweelingzielen plaatsvinden, mocht deze in je leven zijn. Voor de volledige uitwerking van de Engelenpoort, kan je meer lezen in ons artikel.

Klik hier voor de aanmelding van lezing Engelenpoort met afstandshealing.

Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 12 december 2017
Tijd: 20.00 uur tot ongeveer 20.45 uur
Kosten: €15

 

Lezing Volle Maan
incl. gratis afstandshealingvolle maan healing

Op speciale dagen, geven wij een korte lezing over de uitwerking van deze dag en geven wij aansluitend een gratis afstandshealing.
Deze afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces.
De lezing over de uitwerking van de Volle maan, met gratis Volle maan-afstandshealing is te volgen via onze webinar. Tot 24 uur na de live stream, is deze webinar terug te zien.
Tijdens de volle maan-afstandshealing gebruiken we de energie van Sirius, die ook ten tijde van Atlantis werd gebruikt. Er gaat gewerkt worden aan het loslaten van oude trauma’s, het activeren van de pijnappelklier, om je intuïtie te versterken, het activeren van nieuwe chakra’s en het openen van de hartchakra, om meer vanuit het gevoel te kunnen leven. De healing wordt afgestemd, met behulp van jouw gidsen, op wat jij nodig hebt op dat moment. De healing kan dus voor iedereen anders uitwerken.
De volle maan zorgt ervoor dat jouw chakra’s meer open staan, zodat de helende energie sterker doorwerkt. De healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie rond de volle maan meer in verbinding staan met elkaar. Vooral op communicatie tussen tweelingzielen, zal worden ingewerkt. De verbinding tussen jullie wordt tijdens deze volle maan-afstandshealing (gedeeltelijk) hersteld.

Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.

Klik hier voor de aanmelding van lezing volle maan met afstandshealing.

Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 31 maart 2018
Tijd: 20.00 uur tot ongeveer 20.45 uur
Kosten: €15

 

Lezing Tweelingziel
Incl. gratis afstandshealingIMG_5989

Velen van jullie zijn een tweelingziel tegen gekomen en maken hierdoor een diep transformerend proces door. Dit kan veel emoties losmaken en zelfs in het begin zorgen voor een gevoel van identiteitsverlies. Oude trauma’s worden verwerkt en karmische stukken worden opgelost. Maar ook vinden er veel lichamelijke veranderingen plaats, zoals o.a. hormonale veranderingen. Doordat je telepathisch sterk met elkaar verbonden bent, kun je elkaars gedachtes en emoties overnemen. Ook gaan je intuïtieve gaven versneld ontwikkelen. Dit hele proces kan geestelijk en lichamelijk veel van je vergen.

Op speciale dagen, geven wij een korte lezing over de uitwerking van deze dag op tweelingzielen en geven wij aansluitend een gratis tweelingziel afstandshealing.
Deze afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt het proces tussen jou en je tweelingziel. En deze healing werkt ook door op je tweelingziel, omdat jullie sterk in verbinding staan met elkaar.
De lezing met gratis tweelingziel- afstandshealing is te volgen via de webinar.

Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.

Klik hier voor de aanmelding van de lezing over tweelingzielen incl. afstandshealing

Plaats: vanuit je eigen huiskamer
Datum: 17-03-2018
Tijd: 20:00 tot ongeveer 20:45
Prijs: €15


Groepshealing Tweelingzielen. a29e7b067f9f301997a7a069c6817f83_640

Steeds meer mensen ontmoeten hun tweelingziel. Dit gaat vaak gepaard met een heftig aantrek- en afstootproces. Ook kunnen er veel emoties loskomen, waaronder angst, verdriet en boosheid. Maar ook veel lichamelijke veranderingen vinden er plaats, zoals o.a. hormonale veranderingen. Het is vaak een langdurig proces, voordat beide tweelingzielen er klaar voor zijn, om samen een relatie aan te gaan. Steeds als je met elkaar in contact komt, vindt er een afstemming plaats en je gaat steeds meer samensmelten met elkaars energie. Daardoor ben je telepathisch met elkaar verbonden en kun je elkaars gedachtes en emoties overnemen. Ook gaan je intuïtieve gaven versneld ontwikkelen. Dit hele proces kan geestelijk en lichamelijk veel van je vergen.

Om dit hele proces te ondersteunen, organiseren wij deze groepshealing. We beginnen met een geleide meditatie, waarin er een ontmoeting plaatsvindt met je tweelingziel. Tijdens deze meditatie, kun je erachter komen wie jouw tweelingziel is, maak je een verbinding met je tweelingziel, wordt er duidelijk welke blokkades er nog in de weg staan, om samen te komen en kan je je bewust worden van hoe het verdere verloop zal zijn. Ook ga je meer inzichten krijgen over eventuele andere belemmerende omstandigheden, zoals moeilijke omstandigheden of negatieve overtuigingen, die nog in de weg staan. Daarna krijgt ieder een korte healing, die een krachtige uitwerking heeft en door kan werken op je tweelingziel. Deze healing maakt blokkades los, lost blokkades (gedeeltelijk) op en werkt in op “negatieve” overtuigingen. Ook wordt er een verbinding gelegd of versterkt tussen jou en je tweelingziel. Tijdens deze healing krijgen wij o.a. ondersteuning van Aartsengel Michael, die ons helpt in het samenbrengen van tweelingzielen.
Na afloop van de healing, krijg je van ons nog een korte beschrijving van eventuele blokkades uit vorige levens en advies over waar je nog aan mag werken op persoonlijk vlak. Ook krijg je advies over eventuele lichamelijke ondersteuning die je kunt gebruiken. Deze healing zal in kleine groepen plaatsvinden van ongeveer 6 tot 8 personen.

Locatie: Healingcentrum Isis
Contactadres: Amstenradestraat 9, Breda

  • Zaterdag 4 november 2017
    Tijd: 19:30uur tot 21:30uur 
    Kosten: €45 p.p. (gepast en contant)

 Wil je meedoen met 1 of meerdere activiteiten waar je je niet online voor kan aanmelden, meld je dan aan met je naam en telefoonnummer via:
healingcentrumisis@hotmail.com
of via telefoonnummer: 06-28685862.