Evenementen

Spirituele- en creatieve workshops en webinars.
Regelmatig plannen wij een aantal ontspannende en inspirerende workshops. Workshops, waarin je meer tot verdieping kunt komen en meer kunt ontdekken wie je bent, in welk proces je zit en wat je wilt in je leven. We organiseren een aantal keer wandelingen met boodschappen uit de natuur, bloemenseances en creatieve workshops intuïtief schilderen en mandala tekenen.
Ook geven wij webinars waarin we een korte lezing houden over de uitwerking van de volle maan, het onderwerp “tweelingzielen” of tijdens Engelenpoorten, met daarbij een geleide meditatie en afstandshealing.

LET OP!!! VOOR ONLINE INSCHRIJVING VAN EEN EVENEMENT IS HET BELANGRIJK DAT JE DEZE STAPPEN DOORLOOPT.

1. Klik hieronder op één van de inschrijf-linken van het evenement waar jij je voor wilt aanmelden.
2. Schrijf je vervolgens in via de inschrijfknop die in het scherm zal verschijnen. 
3. Als dit een betaald evenement is, kom je bij een online betalingssysteem om snel en gemakkelijk af te rekenen. Na de betaling klik je op “betaling afronden”. Je wordt doorgeschakeld naar onze website, waar je op de link: “klik hier en maak je aanmelding compleet” moet klikken om je aanmelding compleet te maken. Wanneer je op deze link klikt, moet je je naam en email-adres invullen. Zo ontvang je automatisch via de email een link naar de webinar en eventueel een uniek wachtwoord om bij de webinar in te kunnen loggen. Ook ontvang je automatisch een Replay-link om de webinar terug te kunnen kijken. Maak je je aanmelding niet volledig af voor 20.00uur op de dag van het evenement, dan kan je helaas niet meer de webinar zien of terugkijken. Vul je e-mailadres goed in, anders kun je de automatische mailtjes met jouw link naar de webinar en jouw wachtwoord niet ontvangen!  Mocht je geen mail hebben ontvangen met een link naar de webinar en een wachtwoord, neem dan contact met ons op of klik op de eerste link in de mail van Paypro om je aanmelding nogmaals af te maken en jouw link naar de webinar te ontvangen.

Wanneer je na de betaling niet doorgeschakeld wordt naar onze website, zal je automatisch een mail ontvangen van Paypro,  met daarin je betalingsbewijs en een link. Dit is een link die jou alsnog doorverwijst naar onze website, waar je je aanmelding compleet kan maken en jouw naam en email-adres geregistreerd kan worden. Zorg ervoor dat je je aanmelding, voor 20.00uur op de dag van het evenement, volledig afmaakt. Al onze evenementen zijn tot 24uur erna nog terug te zien met een replaylink die je ontvangt wanneer je je volledig aanmeldt.
Mocht je twijfelen of jouw aanmelding goed is verlopen, mag je ons altijd mailen: info@healingcentrumisis.com


Lezing Engelenpoort
Geleide meditatie & afstandshealing
boodschappev-van-de-engelen-1

Op speciale dagen, geven wij een korte lezing over de uitwerking van deze dag en geven wij aansluitend een afstandshealing.
Deze afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces.
De lezing over de uitwerking van de Engelenpoort, met afstandshealing is te volgen via onze webinar. Tot 24 uur na uitzending van de webinar, is deze webinar terug te zien.
De energiefrequenties van deze Engelenpoort, zullen ter voorbereiding zijn van jouw nieuwe levensmissie. Ook zullen er afstemmingen tussen tweelingzielen plaatsvinden, mocht deze in je leven zijn. Voor de volledige uitwerking van de Engelenpoort, kan je meer lezen in ons artikel.

Klik hier voor de aanmelding van lezing Engelenpoort met afstandshealing.

Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 3 maart 2019
Tijd: 20.00 uur tot 20.45 uur
Kosten: €12,00


Lezing Volle Maan
geleide meditatie & afstandshealingvolle maan healing

Op speciale dagen, geven wij een korte lezing over de uitwerking van deze dag en geven wij aansluitend een  afstandshealing.
Ook schrijven wij over elke Volle Maan een artikel over de uitwerking van de Volle Maan. Dit artikel is terug te lezen op onze facebookpagina of op onze website onder het hoofdstuk “Artikelen”.
In de lezing van deze Volle Maan geven wij nieuwe informatie over de uitwerking van de Volle maan, die niet in het artikel terug te lezen is. De afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces. Tijdens de geleide meditatie nemen we je mee op een helende reis, waarin je zelf inzichten krijgt over jouw proces. 
Tijdens de volle maan-afstandshealing gebruiken we de energie van Sirius of de Pleiaden, die ook ten tijde van Atlantis werd gebruikt en zijn er vele Lichtwezens aanwezig om ons en jou te helpen. Er wordt dan gewerkt aan het loslaten van oude trauma’s, het activeren van de pijnappelklier, om je intuïtie te versterken, het activeren van nieuwe chakra’s en het openen van de hartchakra, om meer vanuit het gevoel te kunnen leven. De healing wordt afgestemd, met behulp van jouw gidsen, op wat jij nodig hebt op dat moment. De healing kan dus voor iedereen anders uitwerken.
De volle maan zorgt ervoor dat jouw chakra’s meer open staan, zodat de helende energie sterker doorwerkt. De healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie rond de volle maan meer in verbinding staan met elkaar.
De lezing over de uitwerking van de Volle maan, met Volle maan-afstandshealing is te volgen via onze webinar. Tot 24 uur na uitzending van de webinar, is deze webinar terug te zien.

Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.

Klik hier voor de aanmelding van lezing volle maan met afstandshealing.

Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 17 juni 2019
Tijd: 20.00 uur tot ongeveer 20.45 uur
Kosten: €16,50


Lezing Tweelingziel
Geleide meditatie & afstandshealingIMG_5989

Velen van jullie zijn een tweelingziel tegen gekomen en maken hierdoor een diep transformerend proces door. Dit kan veel emoties losmaken en zelfs in het begin zorgen voor een gevoel van identiteitsverlies. Oude trauma’s worden verwerkt en karmische stukken worden opgelost. Maar ook vinden er veel lichamelijke veranderingen plaats, zoals o.a. hormonale veranderingen. Doordat je telepathisch sterk met elkaar verbonden bent, kun je elkaars gedachtes en emoties overnemen. Ook gaan je intuïtieve gaven versneld ontwikkelen. Dit hele proces kan geestelijk en lichamelijk veel van je vergen.

Tijdens de Nieuwe Maan geven wij een korte lezing over de uitwerking van deze dag op tweelingzielen en geven wij aansluitend een geleide meditatie met afstandshealing.
Ook schrijven wij over elke Nieuwe Maan een artikel over de uitwerking van de Nieuw Maan. Dit artikel is terug te lezen op onze facebookpagina of op onze website onder het hoofdstuk “Artikelen”.
In de lezing van deze Nieuwe Maan geven wij nieuwe informatie over de uitwerking van de Nieuwe maan op tweelingzielen, die niet in het artikel terug te lezen is. De afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces met jouw tweelingziel. Tijdens de geleide meditatie nemen we je mee op een helende reis, waarin je zelf inzichten krijgt over jouw tweelingzielproces.
Tijdens de afstandshealing gebruiken we de energie van Sirius, de Pleiaden of de Hathors die ook ten tijde van Atlantis werd gebruikt en zijn er vele Lichtwezens aanwezig om ons en jou te helpen. Er wordt dan gewerkt aan het loslaten van oude trauma’s, het activeren van de pijnappelklier, om je intuïtie te versterken, het activeren van nieuwe chakra’s en het openen van de hartchakra, om meer vanuit het gevoel te kunnen leven en de verbinding tussen jou en je tweelingziel te herstellen. De healing wordt afgestemd, met behulp van jouw gidsen, op wat jij nodig hebt op dat moment. De healing kan dus voor iedereen anders uitwerken.
De Nieuwe maan zorgt ervoor dat jouw chakra’s meer open staan, zodat de helende energie sterker doorwerkt. De healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie rond de Nieuwe maan meer in verbinding staan met elkaar.
De lezing over de uitwerking van de Nieuwe maan, met Tweelingziel-afstandshealing is te volgen via onze webinar. Tot 24 uur na uitzending van de webinar, is deze webinar terug te zien.

Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.

Klik hier voor de aanmelding van de lezing over tweelingzielen met afstandshealing

Plaats: vanuit je eigen huiskamer
Datum: 03-06-2019
Tijd: 20:00 tot 20:45uur.
Prijs: €16,50Lezing Leeuwenpoort

Eens in het jaar, op 8 augustus, opent zich een Leeuwenpoort.
Wij geven een korte lezing over de uitwerking van deze leeuwenpoort en geven wij aansluitend een afstandshealing.
Deze afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces.
De lezing over de uitwerking van de Leeuwenpoort, met afstandshealing is te volgen via onze webinar. Tot 24 uur na de uitzending van de webinar, is deze webinar terug te zien.
De energiefrequenties van deze Leeuwenpoort, zullen ter voorbereiding zijn van jouw nieuwe levensmissie. Ook zullen er afstemmingen tussen tweelingzielen plaatsvinden, mocht deze in je leven zijn. Voor de volledige uitwerking van de Leeuwenpoort, kan je meer lezen in ons artikel.

Klik hier voor de aanmelding van lezing Engelenpoort met afstandshealing.

Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 8 augustus 2018
Tijd: 20.00 uur tot 20.45 uur
Kosten: €15,00


Twins “Vraag & Antwoord” IMG_9609

Velen van jullie hebben een tweelingziel ontmoet, wat een diep transformatieproces in gang kan zetten. Het lijkt soms een emotionele rollercoaster, met veel aantrekken en afstoten. Je wordt gevoeliger, intuïtiever en ook kunnen er hormonale veranderingen zijn. Veel oude trauma’s worden verwerkt en jullie worden voorbereid op een gezamenlijke missie.
Maar er zijn ook vaak nog veel vragen over het thema tweelingzielen. Wij willen jullie helpen met het vinden van antwoorden en kunnen informatie channelen tijdens onze webinar “Twins Vraag & Antwoord”.

Het zal een interactieve webinar worden, waarin we eerst een korte uitleg gaan geven over Pluto, die op deze dag retrograde gaat lopen. Een bijzondere dag door het dubbele getal 4, dat in de datum voorkomt en een dag, dat een keerpunt voor tweelingzielen kan betekenen. Pluto is de planeet van dood en wedergeboorte en kan transformaties in gang zetten. De dood kan in dit geval het einde van iets betekenen en het begin zijn van iets nieuws.
Daarna kunnen jullie vragen stellen. De vragen mogen algemene vragen zijn over het thema “Tweelingzielen” en alles er om heen. Persoonlijke vragen kunnen wij helaas niet beantwoorden tijdens deze webinar en doen we graag voor je tijdens een persoonlijk consult.
Het wordt vast een boeiende webinar, waarin we hopelijk veel gaan leren en veel steun kunnen vinden bij elkaar.

We eindigen met een live kaartlegging, waarin jij middels de boodschap op de kaart een verduidelijking kan krijgen voor jouw persoonlijke situatie. De webinar is tot 24 uur erna terug te zien.

Klik hier om je aan te melden voor Twins “Vraag & Antwoord“.

Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 22 april 2018
Tijd: 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur
Kosten: €12,50Groepshealing Tweelingzielen. a29e7b067f9f301997a7a069c6817f83_640

Steeds meer mensen ontmoeten hun tweelingziel. Dit gaat vaak gepaard met een heftig aantrek- en afstootproces. Ook kunnen er veel emoties loskomen, waaronder angst, verdriet en boosheid. Maar ook veel lichamelijke veranderingen vinden er plaats, zoals o.a. hormonale veranderingen. Het is vaak een langdurig proces, voordat beide tweelingzielen er klaar voor zijn, om samen een relatie aan te gaan. Steeds als je met elkaar in contact komt, vindt er een afstemming plaats en je gaat steeds meer samensmelten met elkaars energie. Daardoor ben je telepathisch met elkaar verbonden en kun je elkaars gedachtes en emoties overnemen. Ook gaan je intuïtieve gaven versneld ontwikkelen. Dit hele proces kan geestelijk en lichamelijk veel van je vergen.

Om dit hele proces te ondersteunen, organiseren wij deze groepshealing. We beginnen met een geleide meditatie, waarin er een ontmoeting plaatsvindt met je tweelingziel. Tijdens deze meditatie, kun je erachter komen wie jouw tweelingziel is, maak je een verbinding met je tweelingziel, wordt er duidelijk welke blokkades er nog in de weg staan, om samen te komen en kan je je bewust worden van hoe het verdere verloop zal zijn. Ook ga je meer inzichten krijgen over eventuele andere belemmerende omstandigheden, zoals moeilijke omstandigheden of negatieve overtuigingen, die nog in de weg staan. Daarna krijgt ieder een korte healing, die een krachtige uitwerking heeft en door kan werken op je tweelingziel. Deze healing maakt blokkades los, lost blokkades (gedeeltelijk) op en werkt in op “negatieve” overtuigingen. Ook wordt er een verbinding gelegd of versterkt tussen jou en je tweelingziel. Tijdens deze healing krijgen wij o.a. ondersteuning van Aartsengel Michael, die ons helpt in het samenbrengen van tweelingzielen.
Na afloop van de healing, krijg je van ons nog een korte beschrijving van eventuele blokkades uit vorige levens en advies over waar je nog aan mag werken op persoonlijk vlak. Ook krijg je advies over eventuele lichamelijke ondersteuning die je kunt gebruiken. Deze healing zal in kleine groepen plaatsvinden van ongeveer 6 tot 8 personen.

Locatie: Healingcentrum Isis
Contactadres: Amstenradestraat 9, Breda

  • Zaterdag 4 november 2017
    Tijd: 19:30uur tot 21:30uur 
    Kosten: €45 p.p. 

Wil je meedoen met 1 of meerdere activiteiten waar je je niet online voor kan aanmelden, meld je dan aan met je naam en telefoonnummer via:
info@healingcentrumisis.com
of via telefoonnummer: +31 (0)6-28685862.