Laatst gechannelde bericht

ENGELENPOORT VOOR TWEELINGZIELEN 22-8-2019 DAG VAN DE LIEFDE!

Vandaag is het de opening van een Engelenpoort, die een grote invloed zal hebben op tweelingzielen. Het getal 33 in de datum is een Meestergetal (2+2+8=12=3 en 2+0+1+9=12=3)!
Het getal 33 staat symbool voor het Christusbewustzijn. Maar ook voor liefde en compassie, dienstbaarheid en genezing.
Het getal 3 hoort bij Jupiter, onze geluk brengende planeet! En de dubbele getallen 3 in de datum zorgen ervoor dat Jupiter een extra sterke positieve uitwerking heeft op tweelingzielen.
Op deze dag krijgen tweelingzielen dan ook speciale ondersteuning in hun proces van de Romantische Engelen. Engelen zijn dol op het gelukkig maken van mensen en dit is nu daar precies de juiste dag voor. Zij maken gebruik van de positieve invloed van het energieveld van Jupiter op deze dag. Daarnaast maakt Jupiter ook nog eens een mooi aspect met Mercurius, planeet van het denken en de communicatie. En staan Venus, de planeet van de liefde, Mars, de mannelijke planeet, de Zon en Juno, de planeet die o.a. het huwelijk en jouw tweelingziel aangeeft, heel dicht bij elkaar. Een dag dat in het teken staat van de liefde!

ENGELENPOORT
Hogere energiefrequenties van de Engelen zullen op deze speciale dag naar de aarde komen. Deze frequenties zullen vooral invloed hebben op ons liefdesleven en op tweelingzielen. Je kunt heel sterk de onvoorwaardelijke liefde voelen voor de aarde, mens en dier. En kan ook de liefdesband tussen tweelingzielen versterkt worden.
Er kan dan ook rond deze dag een (kleine) positieve doorbraak komen tussen tweelingzielen. Zelfs wanneer er geen contact is, kan jij telepathische boodschappen ontvangen van jouw tweelingziel. Je kunt veel tekens van hem of haar krijgen. Zo kan het zijn dat je vaak de naam van je tweelingziel voorbij ziet komen of een liedje hoort, dat verwijst naar hem of haar. Jullie kunnen ook veel synchroniciteit ervaren. Dit wil aangeven dat jullie energie├źn sterk met elkaar in verbinding staan en dit manifesteert in jouw omgeving. Maar ook witte veertjes zijn een teken en betekent dat jij ondersteuning krijgt van de Engelen.
Misschien zie je even niet waar het allemaal heen gaat met jouw tweelingziel, maar je mag erop vertrouwen dat de Engelen bezig zijn met de soms onzichtbare processen tussen jullie in goede banen te leiden.
De Engelen zullen er op deze dag ook voor zorgen, dat jij bijzondere aanwijzingen kunt krijgen over wat de toekomst met jouw tweelingziel te bieden heeft. Soms valt je oog op iets, wat een aanwijzing kan zijn. Verder kan je mooie ingevingen krijgen over jouw tweelingziel, die jouw optimistisch zullen maken. En de Engelen kunnen een diep geluksgevoel in je leggen, waardoor je de energie krijgt om door te gaan met een belangrijke fase in jouw spirituele ontwikkeling.

MERCURIUS EN JUPITER
Jupiter is de planeet van geluk, expansie, overvloed, gezondheid en hij maakt ons enthousiast en optimistisch. Deze planeet maakt nu een mooi aspect met Mercurius, de planeet van de communicatie, denken en handel.
Tweelingzielen kunnen elkaar helpen om een stap te zetten in hun spirituele ontwikkeling. Zij kunnen elkaar een verhelderende boodschap geven over het proces waar ze in zitten. En kunnen elkaar stimuleren om verbanden te zien tussen het denken, voelen, handelen, heden en verleden enz, om zo een spirituele groei door te kunnen maken.
Eerlijkheid in de communicatie is belangrijk. De Engelen zullen ons hierbij ondersteunen, door liefdevolle energie te sturen naar onze harten. Hierdoor kunnen tweelingzielen, wanneer zij in contact zijn, hun harten open stellen en eerlijk zijn naar elkaar, over hun diepste gevoelens.

VENUS, MARS, ZON EN JUNO
De Zon in Leeuw staat, op een paar graden verschil, samen met Venus, Mars en Juno, die net in het teken Maagd staan. Hierdoor kunnen tweelingzielen kritisch kijken naar elkaar, hun huidige leven en hun relatie. Ze kunnen erachter komen dat ze los van elkaar onafhankelijk willen zijn, in hun kracht willen komen en een balans willen zoeken in hun leven.
Deze samenstand maakt ook diepe liefdesgevoelens en gevoelens van passie in ons los. En tweelingzielen kunnen dan ook een zeer sterke aantrekkingskracht voelen naar elkaar. Gevoelens van boosheid naar jouw twin, die er misschien voorheen waren, kunnen nu even naar de achtergrond verdwijnen. Maar het kan ook zijn dat je beter voor jezelf weet op te komen tegenover je tweelingziel. Voor sommige tweelingzielen geldt, dat zij in een goed gesprek hun harten kunnen luchten over eventuele jaloerse gevoelens, angsten, dominant gedrag, de kritische houding van de ander enz. Er kan meer naar een balans gezocht worden tussen hen en zij kunnen waardevolle lessen leren van elkaar.
Ook kunnen er veel onverwachte wendingen komen in de situatie tussen tweelingzielen. Of kunnen er verrassende gebeurtenissen plaatsvinden. Een mooie dag voor de liefde!

Lieve groetjes,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com.