Laatst gechannelde bericht

PLUTO DIRECT 3-10-2019: SPECIALE DAG 3-10-3

Pluto gaat op deze dag weer direct lopen in het teken Steenbok en richt zijn energie weer naar buiten. Op 24 april is deze planeet aan zijn retrogradegang begonnen. Pluto is de heerser van de Schorpioen en is in de Mythologie de God van de Onderwereld. Deze planeet zet transformaties in gang en het is de planeet van dood en wedergeboorte; het einde van iets is tevens een nieuw begin.

PLUTO
Pluto heeft betrekking op alles wat verborgen is, wat er in jouw onderbewustzijn afspeelt, zoals weggedrukte gevoelens en verborgen drijfveren. Pluto is intens en kan het uiterste vragen van iemand. En kan emotionele uitbarstingen veroorzaken, als emoties voor langere tijd onderdrukt worden. Deze uitbarstingen hebben een functie, nl. om deze emoties te verwerken. Daarom werkt Pluto transformerend.
Pluto heeft ook te maken met macht/onmacht, manipulatie en destructief gedrag. Door controle uit te oefenen op jouw omgeving, kan je proberen te voorkomen dat je geconfronteerd wordt met angsten, zoals bv verlatingsangst of met het feit dat anderen een macht over je hebben. Vaak heb je een beschermende muur om je heen, omdat je diep van binnen heel gevoelig bent en niet gekwetst wilt worden.
Door te graven in het onderbewustzijn van jezelf of anderen, kan je geheimen bloot leggen en kan je mensen en situaties willen doorgronden. Door Pluto wil je verborgen zaken onderzoeken en niet opgeven tot de onderste steen boven is.

PLUTO RETROGRADE
Intense emoties kunnen de aanleiding zijn geweest om te gaan onderzoeken of je slachtoffer bent geweest of nog bent van machtsmisbruik, manipulatie, iemand met psychische problemen of seksueel misbruik door bv. autoriteitsfiguren. Boosheid, wraakgevoelens, jaloezie, psychologische oorlogsvoering, een verborgen agenda of destructief gedrag van iemand of van jezelf kan duidelijk geworden zijn. Misschien hield je jouw gevoelens altijd verborgen en heb je jezelf afgevraagd, waarom je dat doet. Je kunt hebben besloten om geen slachtoffer meer te zijn. Deze retrogradegang kan ervoor gezorgd hebben, dat jij een transformatie hebt doorgemaakt, waardoor jij sterker in je schoenen bent komen te staan.

PLUTO DIRECT
Maar nu Pluto direct is gaan lopen, gaat Pluto meer zichtbaar zijn in onze uiterlijke wereld. Situaties kunnen duidelijker worden voor jou. Er kunnen de komende tijd dus veel (verborgen) zaken aan het licht komen en je gaat steeds meer achter de “waarheid” komen. Deze verborgen zaken kunnen te maken hebben met leiderschapsfiguren in onze maatschappij, mensen die afstand hebben genomen van jou, mensen die jaloers zijn op jouw liefdesleven of hetgeen wat jij hebt opgebouwd in jouw leven. Iemand kan uit boosheid of jaloezie wraak op je willen nemen, door bijv. jouw functie af te willen pakken op het werk. Je kunt besluiten dat je afstand neemt van deze mensen.
Daarnaast kan je door mystieke ervaringen informatie krijgen, over wat er precies gaande is in een situatie. Doordat je bv. last hebt van entiteiten/zwarte magie, kan duidelijk worden dat iemand erg jaloers op je is, gebeurtenissen uit het verleden niet kan loslaten, wraak wilt nemen of macht over jou wilt uitoefenen. Het kan nodig zijn om jouw huis eens energetisch te reinigen.

EMOTIES NIET LANGER VERBORGEN HOUDEN
Emotioneel gezien kunnen gevoelens niet langer verborgen worden gehouden. Je kunt nu de explosieve energie van Pluto voelen, waardoor jouw angsten, boosheid en jaloezie naar buiten komen. Ook kun je destructief gedrag onder ogen gaan zien, om vervolgens aan te gaan pakken.
Ook kan je de controle nemen over jouw leven en ervoor zorgen dat anderen geen macht over jou hebben. Het kan zijn dat iemand je probeert te manipuleren.
Om een innerlijke transformatie door te maken kan jij afstand nemen van bepaalde mensen en je richten op jouw werk/zielsmissie. Want op het gebied van werk kunnen er mooie doorbraken komen, die ervoor zorgen dat jouw plannen meer vorm gaan krijgen.
Pluto is ook de planeet van dood en wedergeboorte en je kunt geconfronteerd worden met de dood, wat symbool kan staan voor het einde van een periode.
Al met al kunnen er heftige situaties ontstaan, die ervoor zorgen dat wij karmische stukken uit kunnen werken en een ware transformatie kunnen ondergaan.

T-VIERKANT VENUS ERIS PLUTO
Er is tevens een t-vierkant werkzaam tussen Venus, planeet van de liefde, schoonheid en harmonie, die recht tegenover de ruzie veroorzakende planeet Eris staat en beiden een vierkant maken met Pluto. Dit t-vierkant gaat veel spanning geven op gebied van relaties en jouw bezit/ inkomen. En deze spanningen kunnen zich uiten in flinke ruzies. Relaties kunnen hierdoor een deuk oplopen of verbroken worden. Maar ook kan je achter de verborgen agenda komen van je partner en wil je de relatie verbreken. Bindings- en verlatingsangst kan erger worden en tot de nodige conflicten leiden. Maar wanneer er goed gecommuniceerd wordt en een veilige sfeer wordt gecreëerd om gevoelens te uiten, kan de relatie een mooie transformatie ondergaan en het jullie dichterbij elkaar brengen.
Op het gebied van werk kunnen er conflicten ontstaan. Dat kan bv. rondom salaris zijn. Dit kan de nodige angst naar boven halen, bang om straks zonder inkomen te zitten. Maar tevens kan een het einde van baan er ook voor zorgen, dat jij een nieuwe en betere weg inslaat en jij kan beginnen aan jouw droombaan!

TWEELINGZIELEN
Deze dag is een bijzondere dag door de dubbele getallen 3 in de datum. Het getal 3 heeft betrekking op de geluksplaneet Jupiter. En dit betekent dat er uiteindelijk mooie momenten aan kunnen komen voor tweelingzielen. Zij kunnen veel van elkaar leren en een spirituele groei doormaken, als ze zich kwetsbaar op durven te stellen naar elkaar.
Maar door het T-vierkant met Venus, Eris en Pluto, kunnen tweelingzielen door een moeilijke tijd gaan. Zij kunnen bang zijn om elkaar te verliezen. Vooral wanneer er spanningen en ruzies zijn. Het kan even moeilijk zijn om de harmonie te bewaren en er kan een tweedeling ontstaan. Maar ook tweelingzielen in een karmische relatie kunnen veel spanningen en ruzies ervaren thuis. Jaloerse gevoelens, wraakgevoelens, boosheid en angsten kunnen explosief naar boven komen en dit kan voor onverwachte gebeurtenissen zorgen.
Tweelingzielen mogen meer uit hun comfortzone komen en keuzes maken voor zichzelf. Ze kunnen het gevoel krijgen dat het alles of niets is, in hun relatie.

Fijne dag,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com