Nieuwe maan in Maagd 9-9-2018: “Engelenpoort 9-9-9”

Tijdens een Nieuwe Maan staan de Zon en de Maan samen in het teken Maagd. Een Nieuwe Maan is een mooie tijd voor het starten van iets nieuws; voor nieuwe ideeën en projecten.
Deze Nieuwe Maan heeft ook een bijzondere uitwerking. Het kondigt niet alleen een nieuwe fase aan, maar ook is er een Engelenpoort, die zich opent op deze dag. Er komt drie keer het getal 9 voor in de datum. Het getal 9 heeft betrekking op Mars. Mars geeft jouw daadkracht aan en staat voor de mannelijke energie. Door de driedubbele getallen heeft deze Nieuwe Maan een sterke uitwerking op tweelingzielen.
Dit betekent ook dat er weer trillingsverhogingen plaatsvinden, die de uitwerking van deze Nieuwe Maan versterken. Je kunt dan ook veel last hebben van ascensiesymptomen, zoals slecht slapen, onrustig zijn, hoofdpijn, duizelig zijn, hartkloppingen enz.
Neptunus, de heerser van Vissen, staat recht tegenover de Nieuwe Maan en daardoor is deze Nieuwe Maan een vervolg op de Volle Maan in Vissen van 26 augustus (8-8), waarbij het lijkt alsof jouw beslissingen, die gemaakt zijn rond die periode, een vervolg krijgen.
Jupiter, de geluksplaneet en Pluto, planeet van transformaties, maken een mooie verbinding met de Nieuwe Maan en er kunnen dan ook positieve gebeurtenissen en wendingen plaatsvinden.

Kenmerken van de Maagd
De Maagd is een echte denker, betrouwbaar, bescheiden en wat verlegen en blijft liever op de achtergrond. Maagden laten niet zoveel van zichzelf zien en kunnen daardoor wat afstandelijk overkomen. Ze zijn goed in het observeren en analyseren van problemen en komen dan met praktische oplossingen. Ze hebben een scherp verstand, zijn leergierig en ijverig en werken ordelijk, netjes, zijn meestal “pietje precies” en daardoor heel geschikt in administratieve functies, gezondheidszorg en mode. Soms hebben ze de neiging om te perfectionistisch te zijn. Doordat ze veel oog voor details hebben, verliezen ze wel eens het overzicht over het grotere geheel. Of zijn ze te kritisch naar zichzelf en naar anderen, waardoor ze makkelijk mensen kunnen verliezen. Gezondheid en hygiëne zijn belangrijk voor de maagden en zij kunnen daar ook een grote interesse in hebben.

Nieuwe maan met Neptunus, Jupiter en Pluto
Neptunus staat recht tegenover de Nieuwe Maan en kan je dromerig en extra gevoelig maken. Je kunt willen vluchten uit de realiteit. Ook kan duidelijk worden, dat je in een illusie geleefd hebt of dat je misleid bent door iemand. Of dat je lange tijd niet hebt willen zien, of niets hebt willen doen aan psychische- en/of gezondheidsproblemen. En daar gaat nu een verandering in komen.
Je kunt naar genezing gaan zoeken voor deze problemen. Misschien heb je veel last van faalangst of minderwaardig voelen. Of last van een angst voor ziektes, smetvrees, dwangmatig gedrag of eetproblemen.
Pluto zet transformaties in gang en gaat er voor zorgen, dat er veel van deze angst en boosheid getransformeerd gaat worden. Gezondheidsproblemen en/of verslavingen kunnen je duidelijk maken, dat er nog onverwerkte trauma’s zijn. Je wilt gaan zoeken naar een nieuwe, alternatieve aanpak of verder onderzoek gaan doen, naar de oorzaak. Door Pluto kan je diep willen graven in jouw onderbewustzijn. Jupiter, de geluksplaneet, gaat je helpen, zodat je weer optimistisch naar jouw toekomst kunt kijken.

Engelenpoort 9-9-9
Rond deze dag komen hogere energiefrequenties naar de aarde, die zorgen dat je in een versneld transformatieproces terecht komt. Dit versterkt de transformerende werking van deze Nieuwe Maan. Vooral onzekerheden binnen relaties, bindings- en verlatingsangst, angst voor ziekten, je ouders kwijt te raken, een zekere controle los te laten enz. kunnen rond deze Nieuwe Maan naar boven komen. Er kan boosheid/frustraties richting één of beiden ouders loskomen; bv. over dat je vroeger niet mocht doen wat je wilde, dat je jouw creativiteit niet kon uiten, bepaalde negatieve overtuigingen hebt meegekregen of niet gezien werd voor de persoon die jij was. Deze energie van de Engelenpoort gaat je helpen bij het loslaten van deze emoties en overtuigingen. De Engelen kunnen voor situaties zorgen, die jouw flink kunnen raken in jouw gevoel, zodat er een diepe uitzuivering kan plaatsvinden van jouw emotioneel lichaam. Maar ook geven de Engelen hoopvolle boodschappen via berichten, door bv. social media, iets wat je op tv ziet, via tekens of een medium, die jou plotseling nieuwe inzichten kunnen geven over een moeilijke situatie, relatie en/of over de toekomst.
Jouw chakra’s kunnen nu meer open staan, wat ervoor kan zorgen, dat je bijzondere ingevingen kunt ontvangen van de Engelen. Er kunnen plotselinge herinneringen naar boven komen uit vorige levens of uit het verleden, die verband houden met de blokkades die nu los mogen komen. Hierdoor kan je veel in je hoofd zitten of intense dromen beleven, om deze blokkades te verwerken. Ook kan het zijn dat een blokkade op een lichamelijk niveau uitgezuiverd wordt en je veel griepachtige verschijnselen kunt ervaren, koortsig en moe kunt zijn en veel hoofdpijn kunt hebben. Het is nodig om de zwaardere energietrillingen van de blokkades los te laten, zodat we op een persoonlijk en collectief niveau naar een hogere trilling kunnen.

Groot driehoek Saturnus-Mercurius-Uranus
Saturnus is op 6 september direct gaan lopen en Saturnus maakt deel uit van een grote driehoek met Mercurius en Uranus in aardetekens. Deze driehoek gaat gunstig uitpakken en kan een lange nasleep hebben. De remmende werking van Saturnus wordt minder. Plannen worden duidelijker en kunnen je minder pessimistisch maken. Er komen nieuwe ideeën, over hoe jij je leven vorm wilt geven en er kunnen nieuwe carrière- mogelijkheden komen. Jouw steeds sterker wordende intuïtie zal je hierbij helpen.
Je kunt je leven radicaal willen omgooien en minder de beperkingen zien. Maar waarbij je je ook niet meer aan allerlei regeltjes wilt houden. Of wil je minder streng of kritisch zijn naar anderen of jezelf; fouten maken mag. Kritiek wil je minder gaan uiten of wil je mensen minder in hokjes zetten.
Je wilt je niet meer laten beperken door gezondheidsproblemen. Je kunt o.a. last hebben van botten en gewrichten of gebitsproblemen.
Regeringsleiders, die ook onder Saturnus vallen, kunnen veel kritiek verwachten en met nieuwe ideeën of wetten komen. Er zullen bezuinigingen doorgevoerd moeten worden. Ouderenzorg en gezondheidszorg krijgen de aandacht.

Tweelingzielen
Voor tweelingzielen is dit een bijzondere Nieuwe Maan, door de combinatie met de Engelenpoort 9-9-9. Je kunt kritisch naar jouw eigen handelen en dat van je tweelingziel willen kijken en willen analyseren, waar jullie vastlopen in de relatie. Ook kunnen leugens, misleiding en verborgen agenda’s aan het licht komen. Een van jullie kan zich anders voordoen, dan dat hij of zij is. Dit kan je heel erg doen twijfelen, of je nog wel verder wilt met je twin. En tegelijkertijd kun je veel positieve ingevingen krijgen, dromen of visioenen over jullie toekomst samen. Dit kan verwarrend zijn, maar maakt je misschien ook hoopvol. Diep van binnen kun je je er namelijk bewust van zijn, dat jullie beiden in een transformatie proces zitten, waarin er eerst heling mag plaatsvinden voor alle onverwerkte trauma’s, die jullie bewust of onbewust nog met je meedragen. Jij en je tweelingziel komen nu in een fase waarin jullie verder een positieve groei door gaan maken en beetje bij beetje destructieve patronen los gaan laten.
Ook kan duidelijk worden of er psychische- of gezondheidsproblemen zijn en je kunt zelfs gezondheidsproblemen krijgen, door de blokkades die je opvangt van jouw tweelingziel. Je kunt veel aanvoelen van hem of haar; jullie telepathische verbinding is sterk.
Door de trillingsverhogingen rond deze Nieuwe Maan, kun je je moeilijk geaard voelen. Je wilt misschien heerlijk wegdromen over je tweelingziel en even niet geconfronteerd worden met de realiteit. Maar je kunt je ook beseffen, dat jullie serieuzer aan de slag mogen.
Ook kunnen er tussen tweelingzielen spanningen en conflicten ontstaan, een botsing tussen de mannelijke en vrouwelijke energie. Een van de twee kan bv. te dominant zijn en teveel controle willen houden. En hierdoor kan er weer wat afstand komen. Deze afstand kan je echter helpen om tot vele inzichten te komen.
Angsten, zoals bindings- en verlatingsangst, die in de weg kunnen staan in de relatie tussen jou en je twin, kunnen nu serieuzer aangepakt worden. Je wilt misschien reflecteren over wat er in je jeugd zich heeft afgespeeld en de koppeling maken naar jullie relatie. Zo kan je je er bewust van worden, wat nog geheeld mag worden. Ook kunnen er trauma’s vanuit vorige levens naar boven komen in dromen, spontane regressies of via een medium duidelijk worden. Je kunt dan ook veel trauma’s verwerken in jouw slaap en hierdoor onrustig slapen.

Deze Nieuwe Maan gaat een helende, transformerende werking hebben en waarbij we veel worden geholpen door de Engelen, die ons veel sturing gaan geven en ons bewuster maken van alle psychische- en lichamelijke klachten. Je zult intuïtief weten wat je kunt doen.

Webinar Tweelingzielen en Engelenpoort 9-9-9
Voor deze speciale dag organiseren wij een webinar, met korte lezing over de uitwerking van deze dag, geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij een sterke genezende Engelenenergie voelbaar zal zijn, waarbij o.a. de pijnappelklier geactiveerd gaat worden.
De geleide meditatie zal je helpen inzichten te geven in jouw proces met jouw tweelingziel.
Ook leggen we uit wat deze dag voor tweelingzielen betekent en zij worden tijdens de healing voorbereid op hun toekomst samen. Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. In de periode tot 2020 zullen er veel ontmoetingen plaatsvinden. De Engelen zullen ons en jullie ondersteunen tijdens de healing.
Wil jij graag meedoen met de webinar Engelenpoort en Tweelingzielen 9-9-2018?

Meld je dan aan via:

https://events.genndi.com/register/169105139238464676/97900d268e

Of via onze website:
http://healingcentrumisis.com/evenementen/

Let op! Als dit de eerste keer is dat je meedoet met onze evenementen, lees dan de begeleidende (rode) tekst bovenaan onze evenementen-pagina.

WEBINAR ENGELENPOORT
Datum: 9 september 2018
Tijd: 20:00 tot 20:45
Plaats: vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €15