Nieuwe Maan in Stier 15-5-2018: “Een intense, onrustige Nieuwe Maan”.

De Maan en de Zon staan samen in Stier. Een nieuwe maan kondigt een nieuwe fase aan en is een mooie tijd om iets nieuws te beginnen. Door een mooi aspect met Pluto kan deze Nieuwe Maan intense gevoelens bij je los maken en transformerend werken. Bovendien is Uranus sterk voelbaar, doordat hij van teken gaat wisselen en van Ram naar Stier gaat. Er kunnen ook veel veranderingen komen op het gebied van wonen, inkomen en natuurbehoud.

Stier
De Zon en Maan staan in Stier en de eigenschappen van de Stier komen nu sterk naar voren. De Stier is een aards teken en is betrouwbaar, praktisch, realistisch en komt niet zo snel in beweging. Heeft doorgaans veel tijd en rust nodig om tot een beslissing te komen, maar heeft de Stier eenmaal besloten om iets te doen, kunnen ze daarin volhardend zijn. Een Stier is een net een diesel; komt wat langzaam op gang. Ook koppigheid hoort bij de Stier. Bovendien heeft hij behoefte aan zekerheid, en zal daarom zijn bezit en financiën goed regelen. Door deze behoefte aan zekerheid kan de Stier bezitterig en jaloers zijn en vast willen houden aan het oude vertrouwde. Ze zijn ook gesteld op het hebben van comfort. Vaak zijn Stieren muzikaal (zang), Het kan zijn dat je rond deze Nieuwe Maan er behoefte aan hebt om je huis te verbouwen, een nieuw huis te kopen of je tuin eens onder handen te nemen. Misschien wil je nieuwe kleding kopen en jezelf eens lekker verwennen met een massage of saunabezoek. Ook het lezen van een goed boek hoort tot de mogelijkheden of een wandeltocht maken en fietsen. Je wilt het even rustig aan doen, alles op een wat rustiger tempo. Stieren zijn vaak creatief en houden van het buitenleven en van de natuur.
Je hebt er nu misschien behoefte aan om het wat rustiger aan te doen, aandacht te besteden aan jouw tuin, een nieuwe inrichting, verbouwing of aan jezelf. Je wilt misschien meer financiële zekerheid inbouwen. Maar het even rustiger aan willen doen, zal je nu even wat moeilijker afgaan. Er kunnen nl. veel onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, die veel onrust en spanning kunnen veroorzaken. De revolutionaire planeet Uranus, de planeet die zorgt voor vernieuwing en het zoeken naar je eigen, unieke weg, gaat tijdens de Nieuwe Maan naar het teken Stier. Er zullen dus veranderingen plaatsvinden op het gebied van wonen, inkomen, natuurbehoud enz. Deze gebeurtenissen kunnen jouw leven behoorlijk op z’n kop zetten.

Uranus naar Stier
Uranus heeft een sterke invloed, doordat Uranus van teken gaat verwisselen, tijdens deze Nieuwe Maan. Uranus kan voor veel veranderingen zorgen, spanningen en voor onverwachte wendingen.
Het kan zijn dat jij plots beslist om van woning te veranderen, meer in de natuur te gaan wonen, ecologische huizen wilt bouwen, een andere weg gaat kiezen als het gaat om werk en het verkrijgen van inkomen, je meer met ruildiensten wilt gaan werken, je beslist om je voor de natuur en/of dieren in te zetten, een eigen moestuin wilt aanleggen/onderhouden en allerlei vernieuwde technologieën wilt gaan toepassen bij de nieuwe weg die je wilt inslaan.
Uranus kan erg grillig zijn en voor plotselinge wendingen zorgen in jouw leven. Deze nieuwe wendingen kunnen voor een shockeffect zorgen.
Doordat deze veranderingen onverwacht bij je kunnen aandienen, wordt je min of meer gedwongen om jouw intuïtie te volgen, zodat je er ook niet lang over na kunt denken om je veranderingen door te voeren. Het kan bv. dat je plotseling ontslagen wordt of dat er een relatie beëindigd wordt. En je een andere richting op wordt gestuurd, de richting die past bij jouw zielenmissie.

Mercurius samen met Uranus
Mercurius is de planeet van het denken, communicatie, verkeer en handel. En Uranus zet veranderingen en vernieuwing in gang, waardoor je last kunt krijgen van mentale overbelasting, het kan je allemaal even teveel worden.
Je kunt ook veel ingevingen krijgen over nieuwe manieren van het verkrijgen van een inkomen, nieuwe manieren van wonen. Bijzondere mogelijkheden kunnen plots op je pad komen en belangrijke contracten kunnen afgesloten worden. Communicatie zal ook een belangrijke rol spelen rond deze Nieuwe Maan en de manier waarop gecommuniceerd wordt, kan gepaard gaan met spanningen, ruzies en het (tijdelijk) verbreken van het contact. Maar zo kan er ook plots weer iemand in je leven terugkomen die je voor lange tijd niet hebt gezien. Ook kan het zijn dat je op wilt opkomen voor de “zwakkere” in de samenleving.

Intense gevoelens
De Nieuwe Maan maakt een mooi aspect met Pluto. Pluto zet transformaties in gang. Je kunt intense emoties ervaren door alle veranderingen die plaatsvinden in jouw leven. Je kunt het gevoel hebben dat je nu stappen moet gaan zetten in de goede richting en dat er geen weg meer terug is.
Het gevoel van “alles of niets”. Je kunt niet langer doorgaan met eventueel destructief gedrag. Misschien ervaar je dat je geen controle hebt over jouw situatie en dat kan je angstig maken.
Veel onderhuidse emoties, zoals boosheid, jaloezie en diepgewortelde angsten kunnen nu naar de oppervlakte komen om geuit te worden. Vooral de angst om financiële zekerheid of een liefdesrelatie te verliezen.
Er kunnen ook verborgen zaken rondom geldzaken, erfenissen, verzekeringsfraude, huizenbezit en relaties aan het licht komen. Pluto heeft ook betrekking op o.a. verzekeringen, erfenissen, criminaliteit.

De Zwarte Maan-Lilith
De Zwarte Maan-Lilith, die de schaduwkant van iemand aangeeft, maakt een mooi aspect met de Nieuwe Maan. Het kan zijn dat een derde persoon, die bv. jaloers of boos op jou is en zelfs wraak op je had willen nemen, zich terugtrekt en geen invloed meer op jou heeft. Het kan zijn dat deze persoon alle negativiteit als een boemerang terugkrijgt. Maar ook kan er een derde persoon zijn die jou een bepaalde boodschap brengt of dat er via roddels je duidelijkheid krijgt over iets wat voor lange tijd verborgen was. Ook dit kan weer voor plotselinge wendingen zorgen.

Tweelingzielen
Ook tweelingzielen worden min of meer gedwongen om transformaties aan te gaan en bv. destructief gedrag aan te gaan pakken. Er kunnen plotselinge wendingen komen in hun situatie. Een eventuele “derde” persoon, die betrokken is bij jullie relatie en boos of jaloers is, kan zich terugtrekken en minder invloed hebben. Of ga je zelf veel boosheid of jaloezie richting jouw twin loslaten. Er zullen de komende tijd veel veranderingen plaatsvinden.

Wil je meedoen met onze lezing/meditatie/afstandshealing voor tweelingzielen op 15 mei, tijdens de Nieuwe Maan? Dan kan je je online aanmelden via www.healingcentrumisis.com/evenementen. Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina op onze website.
Deze healing werkt ook positief door op jouw tweelingziel, als die in jouw leven is. Deze webinar vindt plaats op dinsdag 15 mei van 20.00 uur tot 20.45uur. De webinar is tot 24uur erna terug te kijken. De kosten zijn €16,50.
De lichtwezens van de Pleiaden zullen ook aanwezig zijn bij de afstandshealing om het proces met jouw tweelingziel te ondersteunen.

Fijne Nieuwe Maan,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com