Nieuwe maan in Tweelingen 13-06-2018

De Maan en de Zon staan samen in het teken Tweelingen. Tijdens een Nieuwe Maan staat de tussen de Maan tussen de Aarde en de Zon in en is de Maan nauwelijks te zien. Een mooie tijd voor het beginnen van iets nieuws en het ondernemen van nieuwe projecten.
De Zon en de Maan staan samen in het teken Tweelingen en maakt een vierkant aspect met de gevoelige, dromerige planeet Neptunus.

Tweelingen
De Tweelingen is leergierig, nieuwsgierig, veelzijdig en heeft veel interesses. Ze zijn vaak goed in contacten leggen, schrijven en handig met hun handen. Organiseren kunnen ze goed en ze kunnen goed meerdere dingen tegelijk doen. Maar doordat ze vaak rusteloos zijn en steeds behoefte hebben aan nieuwe dingen, zijn ze snel verveeld en snel afgeleid en hebben de neiging om dingen niet af te maken. Ze hebben vaak veel kennissen en vrienden en bezitten een bepaalde charme. Ze komen dikwijls jeugdig over. Door hun natuurlijke nieuwsgierigheid, zijn ze in veel dingen geïnteresseerd, maar missen daardoor ook een zekere diepgang. Maar saai is het met hen nooit!
Om niet geconfronteerd te worden met de waarheid en daar de verantwoordelijkheid voor te moeten nemen, kunnen ze wel eens leugentjes en smoesjes verzinnen of een verhaal een heel andere draai geven. Het kan zijn dat ze daardoor voor de makkelijke weg kiezen. Als er een eigenbelang in het spel is, kunnen ze met hun charme makkelijk iemand op hun hand krijgen en zo proberen hun zin te krijgen.

Onder invloed van deze Nieuwe Maan kan je behoefte hebben aan nieuwe contacten, wil je misschien een korte cursus doen, leuke reisjes maken of afspreken met vrienden. Eigenlijk even uit de sleur breken. Maar door het vierkant met Neptunus, kan het zijn dat je gevangen zit in een situatie. Je niet kunt doen wat jij graag zou willen. Je kunt het gevoel hebben dat je in een illusie leeft, te veel alles door een roze bril ziet. Misschien wil je je terug trekken en veel willen dagdromen. In contacten kan je je eenzaam voelen of in de war zijn over of iemand wel eerlijk is. Deze gevoelens kunnen een verlammende uitwerking hebben, waardoor je moeilijk in actie kunt komen. De werking van Neptunus wordt versterkt, doordat Neptunus retrograde gaat lopen op 19 juni en nu al voelbaar is.

Nieuwe Maan vierkant Neptunus
Verder kan je door het vierkant met Neptunus, makkelijk misleid worden, doordat iemand bv. charmant overkomt, maar zich anders voordoet dan dat hij of zij is. Kijk uit voor verkopers met gladde praatjes!
Vluchten in een droomwereld of verslaving, kan een manier zijn om de realiteit en de daarbij horende verantwoordelijkheid te ontlopen. Misschien zie jij liever niet hoe de werkelijkheid is. Creatief bezig willen zijn of willen schrijven is een manier om jezelf terug te trekken en jouw innerlijke wereld te uiten.
Je kunt ook het gevoel hebben dat je je moet opofferen. En daardoor nog niet aan iets nieuws kunnen beginnen.
Bij Tweelingen hoort ook jouw jeugd. Het kan zijn dat je veel aan het terugdenken bent aan vroeger en of jouw ouders wel helemaal eerlijk tegen je waren. Misschien had een van jouw ouders een verslaving of was op een andere manier emotioneel niet bereikbaar. Hierover kunnen rond de Nieuwe Maan emoties naar boven komen.

Nieuwe Maan- Capella en El Nath
De Nieuwe Maan staat ook samen met een aantal vaste sterren. Hiervan hebben Capella en El Nath een sterke invloed en gaan geluk brengen. Ook al lijkt het soms tegen te zitten, uiteindelijk zal alles ten goede keren!

Mercurius, Uranus en Cheiron
Mercurius, de heerser van Tweelingen en die in Kreeft staat, maakt een mooi aspect met Uranus. Door Mercurius in combinatie met Uranus kan jouw intuïtie heel sterk zijn. Je kunt veel ingevingen krijgen over nieuwe manieren van wonen of werk. Jouw gezin kan daarbij een rol spelen, maar ook de relatie met jouw moeder. Cheiron, de gewonde genezer, zal je doen beseffen wat jouw gewonde deel is. En waar nog aandacht aan besteed mag worden. Zeker in contacten kan nog oude pijn getriggerd worden, oude pijn uit jouw jeugd. Je kunt veel willen schrijven als middel om oude pijn te verwerken. Wanneer je rond deze Nieuwe Maan onweer hoort of problemen hebt met elektriciteit, een lamp die flikkert of kapot gaat of telefoon/computer een beetje vreemd doet (Uranus), dan is dit een boodschap (Mercurius) dat er een plotselinge verandering staat te wachten waarbij veel heling zal plaatsvinden (Cheiron).

Tweelingzielen
In relaties waarvan de partners geen tweelingzielen zijn, gaat er een tweedeling ontstaan. De aantrekkingskracht tussen tweelingzielen is weer heel sterk rond de nieuwe maan. Er kunnen ruzies ontstaan in deze relaties en een van de partners kan bang zijn om bv. alleen te komen te staan of boos als gevoeld wordt dat de partner niet emotioneel beschikbaar is.
Het kan zijn dat je merkt dat jouw twin twee gezichten heeft en zich anders voordoet dan dat hij of zij is, maar telepathisch of gevoelsmatig weet je hoe hij/zij zich daadwerkelijk voelt. Je kunt een sterke telepathische verbinding voelen en ingevingen of een bericht over jouw tweelingziel. Maar ook kan jij je anders voordoen richting jouw partner, uit angst om jouw partner te verliezen, maar veel met je gedachten of dromen over jouw tweelingziel.

Wil je meedoen met onze lezing/meditatie/afstandshealing voor tweelingzielen op 13 juni, tijdens de Nieuwe Maan? Dan kan je je online aanmelden via www.healingcentrumisis.com/evenementen of via de link:

https://events.genndi.com/register/169105139238464676/14e83ab983

Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina op onze website.
Deze healing werkt ook positief door op jouw tweelingziel, als die in jouw leven is. Deze webinar vindt plaats op dinsdag 13 juni 2018 van 20.00 uur tot 20.45uur. De webinar is tot 24uur erna terug te luisteren. De kosten zijn €15,00.
De lichtwezens van Sirius zullen ook aanwezig zijn bij de afstandshealing om het proces met jouw tweelingziel te ondersteunen.

Wegens onze verhuizing naar Spanje hebben de webinars om een kleine aanpassing gevraagd. We zenden enkel geluid uit, omdat in dit prachtige buitengebied de internetconnectie niet sterk genoeg is om beeld en geluid uit te zenden. Dit betekent echter wel dat het geluid beter van kwaliteit is en wij dieper in meditatie kunnen om een krachtige healing weg te zetten voor alle deelnemers.

Fijne Nieuwe Maan,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com