Nieuwe Maan in Vissen 6-3-2019

Tijdens een Nieuwe Maan staat de Maan tussen de Aarde en de Zon in en is de Maan nauwelijks zichtbaar. De Nieuwe Maan kondigt een begin aan van een nieuwe fase en is een mooie tijd om iets nieuws te beginnen. Deze Nieuwe Maan maakt je extra gevoelig en je kunt dan ook veel last hebben van ascensieverschijselen, zoals slecht slapen, veel dromen, hoofdpijn of griepachtige verschijnselen en emotioneel zijn.
De Maan en de Zon staan samen in het dromerige teken Vissen en staat samen met Neptunus, de heerser van Vissen, wat de Vissen-invloed nog sterker maakt.
Mars, de planeet van actie en Saturnus, de planeet die vorm geeft en tevens een beperking aangeeft, ondersteunen de werking van de Nieuwe Maan. Je krijgt meer daadkracht om vorm te geven aan jouw droomwens en creatieve ideeën. Je wilt het niet meer bij dromen laten! Hoewel pessimistische gedachtes, sombere gevoelens, verslaving jouw ook kunnen afremmen en in de weg kunnen staan..
Dwergplaneet Vesta, samen met de Nieuwe Maan, geeft aan dat het even tijd is om op te laden en aandacht te besteden aan al jouw innerlijke gevoelens. Want ook de Maansverduistering van 21 januari is nog steeds voelbaar.

Dubbele getallen 6-6: Venus
Een bijzondere Nieuwe Maan, door de dubbele getallen 6-6 (6 en 3+2+0+1+9), die in de datum voorkomen. Het getal 6 heeft betrekking op Venus, planeet van de liefde, schoonheid en harmonie.
Je kunt dan ook willen zoeken naar een harmonie in wonen, relaties, geldstroom en het hebben van voldoende eigenwaarde. Houd jij genoeg van jezelf om gezonde grenzen aan te geven?
Misschien wil je ook eens iets veranderen in je inrichting, een ander huis of nieuwe kleding aanschaffen.
En door deze dubbele getallen heeft deze Nieuwe Maan ook speciale uitwerking op Tweelingzielen. Zij zoeken naar een harmonie in de verbinding met elkaar.

Uranus
Uranus, de planeet van vernieuwing, gaat op deze dag van teken veranderen en gaat van het impulsieve teken Ram naar de rustige en naar zekerheid zoekende Stier. Hierdoor zullen velen van jullie een verandering ondergaan op het gebied van inkomen en relaties. Er kan naar meer harmonie gezocht worden wat betreft werk en financiën, waarbij er ook gekeken wordt naar het hebben van zekerheid. Er kunnen alternatieve oplossingen komen, zodat er een balans ontstaat in werk, inkomen en het hebben van voldoende tijd en rust voor jezelf, waar hooggevoelige mensen veel behoefte aan hebben.

Uitwerking van de Nieuwe Maan
Veel mensen zijn aan ingrijpende veranderingen onderhevig en voelen steeds sterker de kosmische invloeden van planeten, sterren, de Zon en de Maan. Zeker als je veel Vissen-invloed hebt, ben je nu extra gevoelig voor deze energie en de energie van andere mensen. Maar kan je de collectieve processen, die nu gaande zijn, sterk aanvoelen. Veel lichtwerkers doen energetisch werk o.a. tijdens hun slaap.
Dit kan ervoor zorgen, dat je wat moeilijker kunt aarden en er misschien niet altijd bewust van bent, wat jouw gevoelens en gedachten zijn en wat die van anderen. Ook het gevoel dat je in meerdere dimensies aanwezig bent, kan sterk aanwezig zijn. Vermoeidheidsklachten kunnen meespelen, doordat transformatieprocessen veel energie kosten. Je kunt mystieke ervaringen hebben, zoals het hebben van dromen met een speciale betekenis of uittredingen tijdens je slaap.

Maansverduistering
De Maansverduistering, die plaatsvond op 21 januari, kan er voor zorgen dat depressieve gevoelens versterkt kunnen worden tijdens deze Nieuwe Maan. De Maansverduistering heeft namelijk een uitwerking van een half jaar, die tijdens elke Volle en Nieuwe maan versterkt voelbaar is.

Vissen
Deze Nieuwe Maan kan een start zijn voor creatieve projecten, een begin, waarin je wilt gaan werken in een dienstverlenend beroep of het inzetten van jouw mediamieke gaven. Astrologie en het mediumschap behoren namelijk ook tot de kenmerken van de Vissen. Ook zetten Vissen zich graag in voor een goed doel. Vissen hebben een groot empathisch vermogen en zijn erg gevoelig. Zij kunnen zichzelf willen opofferen en wegcijferen. Tijdens deze Nieuwe maan kun je dan ook het gevoel hebben dat je jezelf te veel wegcijfert en je moeite hebt met het stellen van grenzen en hier verandering in wilt brengen.
Je kunt ook extra gevoelig zijn, je terug willen trekken en creatief bezig willen zijn en meer behoefte hebben om bezig te zijn met yoga, meditatie of te wandelen in de natuur. Zo kun je beter naar jouw intuïtie luisteren en meer open staan voor het ontvangen van boodschappen van jouw hogere leiding. Je kunt mystieke ervaringen hebben, dagdromen of dromen met een betekenis.
Het is goed mogelijk dat je nu meer rust ervaart, nu Uranus van het impulsieve teken Ram naar het wat bedachtzame teken Stier is gegaan. En vanuit rust kan je op een weloverwogen manier beslissingen nemen. Ook de beslissing om nu even niets te doen, kan een beslissing zijn vanuit intuïtie.
Het gevoel niet vooruit te komen en je dromen aan je voorbij zien gaan, kan nu ook duidelijker naar voren komen in jouw leven. En het besef dat jouw depressieve gevoelens en/of verslaving in de weg staan, om jou dromen te realiseren. Je wordt dan ook tijdens deze Nieuwe Maan min of meer gedwongen, om iets te gaan doen aan onverwerkte emoties en/of verslavingen, om vervolgens de volgende stap te kunnen maken in het realiseren van jouw droomwens.

Mercurius retrograde
Mercurius, ook in Vissen, is retrograde gaan lopen een dag voor deze Nieuwe Maan. Even tijd voor introspectie en je kunt je dan ook schuldig voelen over situaties uit het verleden. Misschien is er miscommunicatie geweest? Of kunnen situaties duidelijk worden.
Het kan zijn, dat een van je ouders of je geliefde te kampen had met een depressie, verslaving of waren er conflicten, die betrekking hadden op religie. Of deed iemand zich anders voor dan dat hij werkelijk was. En je kunt in gaan zien hoe dit effect heeft gehad op jou en ingevingen krijgen krijgen hierover. Misschien is het moeilijk deze ingevingen te geloven, want door de invloed van de Vissen kun je makkelijk in de war raken. Maar je mag zeker op deze ingevingen vertrouwen.

Tweelingzielen
Tweelingzielen kunnen ook extra gevoelig zijn voor elkaars energie. Hun energieën kunnen nu sterk in elkaar overlopen en je kunt elkaars gedachten en gevoelens opvangen. Dit zorgt er ook voor dat jullie meer op één lijn komen, wat betreft creatieve, vernieuwende ideeën. En je kunt elkaar telepathisch bewust en onbewust stimuleren om jullie ideeën meer vorm te geven. Maar ook kunnen tweelingzielen elkaar confronteren met de werkelijkheid en de ander uit een illusie halen. Door de invloed van Mars en Uranus kan je abrupt uit deze fantasiewereld getrokken worden. En wanneer dit gebeurt, kunnen depressieve gevoelens naar boven komen. Ook verslavingen kunnen weer even erger worden. Depressieve gevoelens kunnen zich ook lichamelijk uiten en je kunt dan ook last hebben van vocht vasthouden, benauwdheid, hoofdpijn, vermoeidheid, rugpijn en nekpijn.
Tweelingzielen kunnen zich ook wat meer willen terugtrekken en in de stilte kunnen er bijzondere ingevingen binnenkomen, over de situatie met hun tweelingziel. Of over vorige levens die jullie hebben gedeeld. Misschien voel je ook meer de behoefte om films te kijken en kunnen deze herinneringen van vorige levens naar boven halen.
Je knt nu in een situatie zitten met je twin, waarin je niet goed weet wat nu de waarheid is en wat niet en dat kan verwarrend zijn. Door plotselinge ingevingen, dromen, meditatie of via een medium, kan je meer informatie krijgen en die voor meer opheldering kunnen zorgen over de situatie met je twin. Want als de een niet verder kan, is het moeilijker voor de ander om verder te kunnen!


Webinar Tweelingzielen Nieuwe Maan Vissen 6-3-2019
Wil jij meedoen met onze afstandshealing met geleide meditatie, waarin je meer inzichten kunt krijgen over jouw situatie, jullie zielsmissie en er heling kan plaatsvinden op onverwerkte emoties van jou of jouw tweelingziel.
Na een korte ontspanningsoefening volgt een geleide meditatie, waarin we je mee nemen vanaf een mooi strand, in een boot naar een eiland, waarin jij je tweelingziel ontmoet. Voor meer info kan je kijken op onze website.

Aanmelden kan via:

https://events.genndi.com/register/169105139238464676/e684fa104f

Of via onze website www.healingcentrumisis.com/evenementen.

Datum 6-3-2019
Tijd: 20:00 tot 20:35uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €12,00
Deze webinar is tot 24 uur erna terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP:
Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina goed door op onze website.

Fijne Nieuwe Maan,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com.