Nieuwe Maan in Waterman 15-2-2018 Zonsverduistering: Juno en jouw zielsliefde

Op deze dag staan de Zon en de Maan samen in het teken Waterman. Dan is er een Nieuwe Maan en dit is vaak een mooie tijd voor nieuwe plannen en projecten. Tevens is er een gedeeltelijke Zonsverduistering, die in onze streken niet zichtbaar is, maar waarvan de uitwerking wel voelbaar is. De Zonsverduistering kan sombere gevoelens in je losmaken. De Zon schijnt even niet meer in jouw leven. De Zon en de Maan staan verder samen met Juno en Mercurius en maken een mooi aspect met Uranus. De dwergplaneet Juno heeft een sterke werking, staat heel dicht bij de Zon en de Maan en Juno staat symbool voor het huwelijk en jouw zielsverwant. Juno geeft de persoon aan met wie jij het liefste samen bent en met wie jij een diepe zielsverbinding ervaart.

Waterman
De Waterman is sociaal ingesteld en graag toekomstgericht en vernieuwend bezig. Hij heeft veel idealen en is vaak begaan met de sociaal zwakkere in de samenleving. Ze zijn intelligent, intuïtief en wereldverbeteraars. Ze zijn graag samen met mensen die dezelfde idealen delen. Gelijkwaardigheid in relaties is voor hen belangrijk en ze hebben veel behoefte aan ruimte voor zichzelf. Emotioneel betrokken zijn is voor hen moeilijk, ze bewaren liever wat afstand. Technologische uitvindingen, astrologie, elektriciteit en vliegverkeer horen ook bij de Waterman. De Waterman is grillig, onvoorspelbaar en kunnen rebels zijn.
Tijdens deze Nieuwe Maan kunnen onverwachte wendingen komen in jouw leven. Het is tijd voor nieuwe plannen, je eigen weg te volgen en jouw vrijheidsdrang is groot. Deze Nieuwe Maan heeft veel effect op relaties, omdat de dwergplaneet Juno dicht bij staat. Nieuwe vormen van relaties gaan komen, waarin de behoefte aan vrijheid, individuele ontplooiing en gelijkwaardigheid in relaties groot is.

Juno
De Zon en de Maan staan samen met de dwergplaneet Juno en Juno geeft het soort huwelijkspartner aan waar jij behoefte aan hebt, geeft jouw zielsverwant aan. Bovendien staat Mercurius dichtbij, de planeet van de communicatie en het denken. Er zal dan ook een sterke aantrekkingskracht zijn naar jouw zielsverwant en je zal veel aan deze persoon moeten denken (Mercurius). Je kunt je er nog meer bewust van worden, wie jouw ware liefdespartner is; de persoon die steeds in je gedachte is en met wie jij het liefste in de toekomst verder wilt. Je kunt ook onverwacht iemand tegenkomen in deze periode, waarvan jij het gevoel hebt dat hij/zij de ware is. Een mooie tijd om verliefd te worden. Deze ontmoeting kan jouw leven een andere wending geven. Juno in Waterman kan ook aangeven dat jouw partner erg gesteld is op gelijkwaardigheid en vrijheid in jullie relaties of een relaties op een onconventionele manier, met eventueel meerdere partners.

Zonsverduistering

Deze Nieuwe Maan kan veel in jou los maken. Aan de ene kant kan jij optimistisch zijn over jouw liefdesleven en de nieuwe richting die je in aan het gaan bent, maar aan de andere kant kunnen er ook sombere gevoelens naar boven komen, door de Zonsverduistering. Je kunt je somber voelen over het los laten van je oude leven. Misschien ben jij nog niet in de gelegenheid om samen te kunnen zijn met jouw zielsliefde; is deze persoon nog ver van jou verwijderd, maar voel je al wel dat je bij deze persoon wilt zijn. Terwijl oude bestaande relaties ook geen voldoening meer kunnen geven. Hierdoor kan je het gevoel hebben nu even de weg kwijt te zijn en niet weten welke kant het opgaat. Je kunt je verloren voelen.
Het kan dat jij nog verdriet voelt over gemiste kansen, verkeerde keuzes die jij in het verleden hebt gemaakt. Misschien heb jij keuzes gemaakt met jouw verstand en niet met jouw gevoel. Het kan je nu aan het denken zetten, waarom jij je zo somber voelt. Erover praten of schrijven kan jou helpen om tot inzichten te komen.

Mercurius en Uranus
Veel nieuwe ideeën kan jij nu krijgen doordat Mercurius dicht bij de Zon en de Maan staat en een mooi aspect maakt met Uranus. Jouw intuïtie zal sterk zijn en er kunnen plotseling nieuwe informatie tot jou komen, waarmee jij weer verder kunt. Je kunt veel nieuwe inzichten krijgen over jouw situatie. Ook kunnen er nieuwe mensen in jouw leven komen, die belangrijk gaan zijn voor het vormgeven en uitvoeren van jouw nieuwe plannen. Er zullen veel “toevallige” ontmoetingen plaatsvinden. Intuïtief zal jij weten wat jouw juiste weg is. Door Mercurius en Uranus kan jij een nieuwe kijk krijgen op relaties en de vorm ervan. Doordat individuele ontwikkeling en vrijheid belangrijk is geworden voor jou, kunnen bestaande relaties in de huidige vorm, misschien niet meer voor jou werken. Je kunt je bv. meer aangetrokken voelen tot woongroepen.

Lotsbestemming
Door Mars en de Noordelijke Maansknoop zal jij in actie willen komen en jouw plannen voor wat jij nu echt wilt voor jouw toekomst willen doorzetten. Jouw lotsbestemming kan te maken hebben met plannen om naar het buitenland te gaan, jouw werkterrein uit te breiden of een nieuwe studie te beginnen. Je wilt nieuwe doelen stellen en alles waarmee je bezig bent dient nu als voorbereiding op jouw toekomstige taak. Nieuwe avonturen dienen zich aan en je zult je los willen maken van oude gedachtepatronen en oude conventies, die jou belemmeren dit nieuwe avontuur aan te gaan. Jouw eigen weg te gaan en jouw intuïtie willen volgen is erg belangrijk voor jou. Het kan je wel onrustig, gespannen en ongeduldig maken, als de voorbereidingen veel tijd vragen.

Tweelingzielen
Rond de Nieuwe Maan is de aantrekkingskracht tussen tweelingzielen heel sterk en kan je een berichtje of teken krijgen van je tweelingziel. Jij of je twin kan het gevoel hebben dat de communicatie stroef loopt, doordat er verkeerde dingen zijn gezegd of er gelogen is. Een van jullie heeft misschien een verkeerde keuze gemaakt in relaties, waardoor je je afgescheiden voelt van de ander en jij je somber kunt voelen. Je kunt het gevoel hebben het “verpest” te hebben bij je tweelingziel of andersom en dat jullie het graag goed zouden willen maken. Als dat nu nog niet lukt, kan dat je somber maken.
De aantrekkingskracht kan weer sterk aanwezig zijn in deze periode en je zal veel aan elkaar moeten denken. Je kunt alles wat er in het verleden is gebeurd tussen jullie eens op een rijtje willen zetten. Hierdoor kan je veel in je hoofd zitten en gespannen raken, wanneer je bepaalde situaties uit het verleden niet duidelijk krijgt en je met veel vragen blijft zitten. Intuïtief, via ingevingen, via een medium/astrologe of via een boodschap via bv. social media kan jij antwoorden krijgen op deze vragen.
Ook kan je het gevoel hebben je eigen weg te willen gaan, wanneer je somber bent over het contact met je twin. Je kunt je willen richten op je studie, werk of wonen in/reizen naar het buitenland, wanneer de relatie met je twin niet de vorm krijgt die wenselijk is. Bij de Waterman hoort gelijkwaardigheid en eerlijkheid en je kunt hierdoor niet meer willen ingaan op dominant/manipulatief gedrag. De relatie met je vrienden/familie en het streven naar verdieping en vernieuwing kan momenteel belangrijker zijn dan je liefdesleven.
Omdat Juno, een dwergplaneet, dichtbij de Maan en Zon staat, gaat het wel steeds zekerder worden, wie jouw tweelingziel is. Dit kan duidelijk worden, doordat je veel aan deze persoon moet denken rond de Nieuwe Maan of via dromen, visioenen en tekens vanuit de kosmos (steeds zijn/haar naam zien, liedjes die verband houden met deze persoon enz.).

Deze Nieuwe Maan en Zonsverduistering kan duidelijk maken wie de persoon is, waarmee jij een diepe zielsverbinding voelt, maar kan ook somber maken, als het samenzijn nog niet mogelijk is.

Fijne Nieuwe Maan,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com.