Nieuwe Maan in Waterman 4-2-2019; Een nieuwe weg!

Tijdens een Nieuwe Maan staat de Maan tussen de Aarde en de Zon in en is de Maan nauwelijks zichtbaar. De Nieuwe Maan kondigt een begin aan van een nieuwe fase en is een mooie tijd om iets nieuws te beginnen. De Maan en de Zon staan samen in het excentrieke teken Waterman en staan samen met Mercurius en de Zwarte Maan-Lilith en maakt een mooi aspect met Jupiter.
Het getal 4, in de datum, hoort bij Uranus, de heerser van Waterman en daarom heeft deze Nieuwe Maan een sterke uitwerking. De eigenschappen van de Waterman worden extra voelbaar, waardoor je je onrustig kunt voelen en een nieuwe weg in wilt slaan. Je kunt last hebben van ascensieverschijnselen, zoals slecht slapen, hoofdpijn, griepachtige verschijnselen en vermoeidheid. En dit kan al enkele dagen voor en enkele dagen na de Nieuwe Maan voelbaar zijn.

Waterman
De Waterman is sociaal ingesteld. Hij heeft veel idealen en is vaak begaan met de sociaal zwakkeren in de samenleving. Ze zijn graag samen met mensen, die dezelfde idealen delen. Gelijkwaardigheid in relaties is voor hen belangrijk en ze hebben veel behoefte aan ruimte voor zichzelf. Emotioneel betrokken zijn is voor hen moeilijk, ze bewaren liever wat afstand en beredeneren liever hun emoties. Technologische uitvindingen, astrologie, elektriciteit en vliegverkeer horen ook bij de Waterman. De Waterman kan in extreme gevallen grillig, onvoorspelbaar en rebels zijn. Vaak zijn het artistieke types, die het liefst hun eigen gang gaan en steeds bezig zijn met vernieuwende dingen. Ze hebben zo hun eigen levensvisie, maar ze laten anderen ook hun eigen kijk op het leven hebben. “Leven en laten leven” is hun levensmotto.

Nieuwe Maan en de behoefte aan vernieuwing
Rondom deze periode van de Nieuwe Maan kan je sterk de behoefte hebben om een spirituele groei door te maken in jouw leven. Misschien heb je het gevoel dat je in een sleur zit , niet verder komt en iets anders wilt. Je zou bv graag aan een nieuw project willen beginnen en dit samen doen met gelijkgestemden. Er kunnen dan ook nieuwe mensen in jouw leven komen, door de invloed van Mercurius, de planeet van het denken, communicatie en handel.
Je kunt zo je eigen ideeën hebben en deze ook in de wereld willen brengen. Je vind het heerlijk om met anderen van gedachten te wisselen.
Maar misschien ben je ook veel aan het piekeren en je kunt je mentaal overbelast voelen, als je nog niet precies weet hoe je deze vernieuwing in jouw leven kunt brengen.
Er kunnen ook nieuwe ideeën over onderwijs ontstaan. En nadenken over de mogelijkheid om jouw kinderen op een alternatieve manier onderwijs te geven, eventueel met gelijkgestemden. Zeker als jouw kinderen hooggevoelig zijn, kunnen zij een andere manier van onderwijs nodig hebben.

Veranderende visie
Jouw visie op het leven en relaties kan veranderen. Persoonlijke vrijheid wordt steeds belangrijker. Maar ook relaties, die gebaseerd zijn op vriendschap en gelijkwaardigheid en waarin jij de ruimte hebt om je te ontplooien.
Misschien krijg je nu nieuwe of andere overtuigingen. Je kunt zo je eigen ideeën hebben en deze ook in de wereld willen brengen. En deze ideeën kunnen afwijken van wat gangbaar is. Watermannen zijn vaak taboe-doorbrekend en anders-denkend. Ze worden vaak als excentriek gezien.
Misschien gaat er veel veranderen, zoals een nieuwe baan of verhuizing en ben je veel aan het denken en kan je je mentaal overbelast voelen, als je veel bezig bent met het regelwerk.

De Zwarte Maan- Lilith: jouw schaduwkant en blinde vlek
De Zwarte Maan-Lilith staat dicht bij de Nieuwe Maan en dit punt in jouw horoscoop geeft jouw schaduwkant, jouw blinde vlek aan. Jouw schaduwkant kan duidelijker worden in de contacten, die je met anderen hebt. Dat kan zowel voor jezelf gelden, als voor iemand anders.
Er kan bv een persoon in jouw leven zijn, die jaloers of boos is op jou en zich mooier voordoet dan dat hij/zij is. Hooggevoelige mensen kunnen dit steeds sterker aanvoelen, door een bepaald spanningsveld, dat zij kunnen voelen. Doordat jouw intuïtie steeds sterker wordt, kunnen situaties steeds duidelijker worden voor jou.

Ook kan het zijn dat er wat spanning hangt rondom het tekenen van contracten. Een derde partij kan om verschillende beweegredenen contracten niet door willen laten gaan of de situatie willen bemoeilijken. Rond deze dag kan je daar dan ook bericht over ontvangen en dit kan jou boos maken. Het gevoel van onrechtvaardigheid kan meespelen en je kunt hierdoor actie willen ondernemen en voor jezelf op gaan komen. Let er vooral op rond deze Nieuwe Maan, wat jouw intuïtie je vertelt. Smoesjes en leugentjes kunnen namelijk ook nog een rol spelen in situaties.

Jupiter: optimisme
Jouw drang om jouw horizon te verbreden en jouw eigen weg te gaan wordt groter. Jupiter maakt immers een mooi aspect met de Nieuwe Maan. De kans is groot, dat je ergens een goed bericht over krijgt! Een goed bericht over een verhuizing. Misschien doe je een nieuwe aankoop voor jouw plannen om uit te breiden of voor jouw buitenland-plannen. Ontmoet je de juiste mensen, die jou verder gaan helpen op zakelijk gebied. Of ga je een nieuwe studie doen. Allemaal de uitwerking van Jupiter!
Heb je nieuwe ideeën op het gebied van werk, samenwerken en nieuwe projecten? Je kunt nu graag willen reizen en je bijv. in het buitenland in willen zetten voor een goed doel, oude maatschappelijke systemen ombuigen en nieuwe technologieën willen toepassen. En je kunt ingevingen krijgen over een nieuwe plek, waar jij deze vernieuwing gaat doorvoeren.
Maar let wel op met het nemen van te veel hooi op je vork. Probeer geduldig te zijn en niet te impulsief te handelen.

Mars dicht bij Uranus/ Eris: woede-uitbarstingen
Uranus, de heerser van de Waterman en Mars, die in zijn eigen teken Ram staat, kan voor de nodige ongeduld en irritatie zorgen. Versterkt door Eris, de ruziezoekende planeet. Er kunnen dus situaties ontstaan, waardoor diepliggende boosheid tot een uitbarsting komt en voor duidelijkheid gaat zorgen in de situatie. Bepaalde contacten kunnen verbroken worden, vooral wanneer jaloezie een rol speelt. Ook als er een te grote concurrentiestrijd is. Je kunt vastberaden jouw plannen willen doorzetten.

Kijk ook uit in het verkeer, want er kan veel ongeduld en irritatie ontstaan. Maar ook relletjes en opstandjes; mensen willen hun ongenoegen uiten als er geen gelijkwaardigheid is in de maatschappij. Men heeft steeds minder geduld, als de broodnodige veranderingen in de maatschappij op zich laten wachten.

Tweelingzielen
Voor tweelingzielen heeft deze Nieuwe maan een bijzondere uitwerking. Zij kunnen te maken hebben met een derde persoon, die jaloers en wraakzuchtig kan zijn door gekwetste gevoelens. En dit kan voor veel spanningen zorgen binnen het contact met je tweelingziel. Maar ook kan er hierdoor (extreme) boosheid getriggerd worden en kunnen er ruzies ontstaan. Deze ruzies zullen er echter wel voor zorgen dat er verheldering komt over onduidelijkheden of verborgen zaken.
Er kan ook wat licht geworpen worden op de schaduwkant van jouzelf of van jouw tweelingziel en je kunt beslissen, om meer afstand te nemen en je eigen weg te gaan. Misschien heb je tijd nodig om wat schrijfwerk af te maken of zit je midden in een verhuizing. Ook kan je de behoefte voelen om alles eens op een rijtje te zetten en meer rust in je hoofd te creëren.
Plotselinge ingevingen over jullie situatie en jullie toekomst kunnen tot je komen. En dit kan jou weer optimistisch stemmen. Je kunt ook een bericht krijgen over een samenwerking met jouw tweelingziel in het buitenland, waarin jullie vernieuwing gaan brengen en/of spiritueel werk gaan verrichten.

Webinar Nieuwe Maan Waterman voor tweelingzielen 4-2-2019
Wil jij meedoen met onze korte lezing, afstandshealing met geleide meditatie, waarin je meer informatie krijgt over de uitwerking van deze Nieuwe Maan, inzichten kunt krijgen over jouw situatie en er healing kan plaatsvinden op onverwerkte emoties. Deze healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, als deze in jouw leven is. Voor meer info kan je kijken op onze website.

Aanmelden kan via:

https://events.genndi.com/register/169105139238464676/de1ad9396e

Of via onze website www.healingcentrumisis.com/evenementen.

Datum 4-2-2019
Tijd: 20:00 tot 20:45uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €16,50
Deze webinar is tot 24 uur erna terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP:
Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina goed door op onze website.

Fijne Nieuwe Maan,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com.