Nieuwe Maan in Weegschaal 09-10-2018

Een Nieuwe Maan is een mooie tijd voor het starten van nieuwe projecten. Tijdens deze Nieuwe Maan staan de Zon en de Maan samen in Weegschaal. De Zon vertegenwoordigt het ego, het mannelijke en de Maan de gevoelskant en het vrouwelijke. Tijdens deze Nieuwe Maan wordt er naar een balans gezocht tussen het mannelijke en het vrouwelijke en kan een uitwerking hebben op relaties, geld en inkomen en de relatie met jezelf.

Door de uitwerking van deze Nieuwe Maan, kan jij veel last hebben van ascensiesymptomen, zoals onrust voelen, emotioneel zijn, slecht slapen, vermoeidheid en griepachtige verschijnselen. En veel last hebben van mentale spanningen. Deze Nieuwe Maan zet innerlijke transformaties in gang door een spanningsaspect met Pluto en kan voor een crisis zorgen in relaties. Of gezondheidsproblemen kunnen aangeven, dat jij niet het leven leidt dat jij zou willen. Waardoor het duidelijk kan worden dat het tijd is om nieuwe keuzes te maken en een nieuwe richting op te gaan. De dwergplaneet Ceres staat nl. samen met de Nieuwe Maan. Ceres is de Godin van de vruchtbaarheid, landbouw en graan. Ceres gaat o.a. over voeding, moederschap en familierelaties. Denk eens na over het volgende: haal jij nog de juiste “voeding” uit je relaties, jouw woonomgeving of hetgeen wat jij doet voor een inkomen.

Nieuwe Maan in Weegschaal
Door de invloed van de eigenschappen van de Weegschaal, kan jij op zoek gaan naar een harmonie binnen jezelf. Of kan je op zoek gaan naar een harmonie in relaties, met de mensen om je heen. Is er een balans in geven en nemen, is er genoeg respect voor elkaar of is er voldoende ruimte voor jezelf? De Weegschaal wil graag de lieve vrede bewaren en gaat daardoor confrontaties uit de weg. Wil dat de mensen in zijn of haar omgeving het naar hun zin hebben. Maar het is toch nodig om grenzen aan te kunnen geven en voldoende voor jezelf op te komen en niet te veel willen “pleasen”, wil je de harmonie in jezelf blijven bewaren.
De Weegschaal is goed in bemiddelen en kan goed de dingen van twee kanten bekijken. Door het lang wikken en wegen, voordat er een beslissing wordt genomen, kan de Weegschaal wel eens besluiteloos overkomen. Dat betekent dat je niet zo snel een beslissing kunt maken.
Misschien heb je er nu behoefte aan, om wat meer aandacht te besteden aan je uiterlijk, nieuwe kleding of sieraden te kopen. Of je huis gezelliger te maken. Of ga je kijken of er andere manieren zijn voor een inkomen; misschien door ander werk, te investeren in vastgoed of het beleggen van je geld. Maar doordat Venus, de heerser van de Weegschaal, retrograde is gaan lopen, kan je besluiten om nu nog geen grote uitgaven te gaan doen (Zie ons artikel over Venus retrograde op onze facebookpagina).

Nieuwe Maan vierkant Pluto
Na mate jij meer de balans in jezelf gaat vinden en probeert een goed evenwicht te creëren met de mensen om je heen en dus meer gaat kiezen voor je eigen geluk en betere keuzes gaat maken voor jezelf, zet dat bij de mensen om je heen transformaties in gang. Het kan zijn dat je mensen wilt loslaten, die niet meer bij jou passen. Zij of jijzelf kunnen door het loslaten van oude situaties geconfronteerd worden met angst, zoals bindings- en verlatingsangst. Er kan onbewuste boosheid naar de oppervlakte komen, zoals boosheid naar een van je ouders. Ook kan het verlies van financiële zekerheid een rol spelen.
In relaties vind jij het misschien moeilijk, om je kwetsbare kant te laten zien en heb je daardoor een muurtje om je heen gebouwd. Je kunt bv. makkelijk defensief reageren, uit angst om controle te verliezen of je gevoelens en/of drijfveren verborgen houden. Maar wordt je nu meer gedwongen om jezelf bloot te gaan geven. Het doorleven van angsten en andere gevoelens is nodig om gezonde relaties aan te kunnen gaan. En ben vooral niet bang zijn om eens de diepte in te gaan.

Venus vierkant Mars
Dit aspect tussen Venus, het vrouwelijke en Mars, het mannelijke, geven spanningen aan in relaties, als een van de partners meer vrijheid wil, een andere manier van leven wil, over de manier van geld uitgeven of verliefd is op iemand anders en dat liever verborgen houdt. Er kunnen daardoor veel ruzies zijn met de mensen om je heen, waar jij een relatie mee hebt.

Mercurius en Uranus
Mercurius, planeet van communicatie en denken staat recht tegenover Uranus, planeet van vernieuwing. Deze planeten zetten je aan het denken over vernieuwing in jouw leven; je bent aan het overwegen, om nieuwe stappen te gaan zetten. Je bent toe aan iets nieuws! Misschien wil je verhuizen, alternatieve manieren om te gaan wonen, een korte cursus (zoals astrologie) te gaan volgen, nieuwe contacten gaan leggen met mensen, waar je mee gaat samenwerken enz. Maar het vele nadenken en regelwerk over de vernieuwing die jij wilt, kan voor veel mentale spanning zorgen. Uranus kan grillig werken en jouw leven kan plotseling een nieuwe wending krijgen. Jouw drang naar vrijheid en te leven op jouw unieke wijze is groot.

Tweelingzielen
Ook tweelingzielen maken veel transformaties door. Dit gebeurt nu voor veel tweelingzielen los van elkaar. Ze zijn bezig met het loslaten van oude situaties, relaties, emoties en met name diep gewortelde angsten. En denken na of zij de sprong in het diepe durven te nemen en uit te gaan spreken, dat zij een nieuwe richting op zouden willen.
Zij denken na over hoe zij hun leven terug in balans kunnen brengen. Om deze balans te vinden kan het bijv. zijn, dat ze meer hun grenzen aan gaan geven, van baan gaan verwisselen, beter passend bij de richting van hun zielsmissie. Ze kunnen karmische relaties gaan afronden of gaan verhuizen.
Ook kunnen tweelingzielen los van elkaar in verbinding worden gebracht met andere mensen, die een rol gaan spelen in het realiseren van hun zielsmissie. Of worden tweelingzielen juist samen gebracht, om de eerste stappen te maken naar samenwerking. Wel kunnen er nog problemen zijn tussen hen, zoals communicatieproblemen of spanningen, wanneer één van de twee vernieuwende ideeën heeft en de ander daardoor uit een comfortzone moet gaan stappen. Ondanks alle obstakels die tweelingzielen moeten overwinnen, zijn ze bezig met zich voor te bereiden, op een geheel nieuwe fase in hun leven en maken ze daarvoor een groot transformatieproces door. Onverwacht kunnen zij elkaar een berichtje sturen of op een andere manier iets laten weten. En dit bericht kan ook wel eens shokkerend zijn, met verrassend nieuws.

Fijne dag,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com.

WEBINAR NIEUWE MAAN EN SPECIALE DAG 10-10
Voor de Nieuwe Maan in Weegschaal en de speciale dag 10-10 organiseren wij op 10 oktober a.s. een webinar, met korte lezing over de uitwerking van deze dagen, een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij een sterke genezende energie van de Hathors voelbaar zal zijn.
In de lezing zullen we aanvullende informatie met jullie delen, wat niet benoemd is in het artikel over de Nieuwe Maan, speciaal gericht op tweelingzielen.
De geleide meditatie zal je helpen inzichten te geven in jouw proces met jouw tweelingziel.
Ook leggen we uit wat deze dag voor tweelingzielen betekent en zij worden tijdens de healing voorbereid op hun toekomst samen. De afstandshealing is gericht op het transformeren van angsten. Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. In de periode tot 2020 zullen er veel ontmoetingen plaatsvinden.
Wil jij graag meedoen met de webinar Nieuwe Maan en speciale dag 10-10 op 10-10-2018?

Meld je dan aan via:
https://events.genndi.com/register/169105139238464676/4bfab3c7b1

of via onze website:

Evenementen

Let op! Als dit de eerste keer is dat je meedoet met onze evenementen, lees dan de begeleidende (rode) tekst bovenaan onze evenementen-pagina.

WEBINAR NIEUWE MAAN WEEGSCHAAL
Datum: 10 oktober 2018
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €15