Opening Engelenpoort 7-7-2018 (7-7-11)

Op deze dag is er een opening van een Engelenpoort, waarin er weer veel trillingsverhogingen van de energiefrequentie van de aarde plaatsvinden. Dit kan ervoor zorgen dat jouw chakra’s meer open staan, jij je emotioneler en gevoeliger kan voelen en jij ontvankelijker bent voor genezende energie van de Engelen.
Ook heeft deze Engelenpoort een belangrijke uitwerking op tweelingzielen, door de dubbele getallen in de datum. Zij worden voorbereid op hun gezamenlijke missie en zij kunnen elkaar telepathisch sterk aanvoelen. Je kunt dus gedachten en emoties van jouw twin opvangen en het is daardoor moeilijk om te onderscheiden, welke emoties/gedachten van jouw zijn en welke van je twin. Dit aanvoelen van elkaar gaat de komende tijd steeds sterker worden.
Het getal 7 heeft betrekking op Neptunus, de heerser van Vissen. Dit maakt je extra gevoelig voor mystieke ervaringen, dromen en creativiteit. Bovendien maakt Neptunus een mooie driehoek met de Zon en Jupiter, dat een zekere mate van geluk brengt.
Het getal 11 is een Engelengetal. Deze dubbele getallen in de datum maakt deze dag bijzonder.

Groot driehoek Zon-Jupiter-Neptunus
De Zon staat samen met de vaste ster Sirius en deze Engelenpoort is dan ook een voorbereiding op het Egyptische Nieuwjaar op 26 juli. Dan was sinds lange tijd de “blauwe ster” Sirius weer zichtbaar aan de horizon en was voor de Oude Egyptenaren het begin van het Nieuwe Jaar. In die tijd trad de Nijl weer buiten zijn oevers en werd de grond weer vruchtbaar. De Godin Hathor (later Isis) is een belangrijke Godin voor de Egyptenaren en zij was dan ook de Godin van de vruchtbaarheid, moederschap, erotiek, muziek en dans.
De Zon maakt een driehoeksaspect met Jupiter en met Neptunus, die beiden retrograde lopen.
Je wilt gaan kiezen voor je eigen geluk. En je dromen gaan realiseren en misschien je gaan verdiepen in een nieuwe plek in het buitenland. Neptunus kan je extra gevoelig maken voor ingevingen of voorspellende dromen. Jupiter wil gaan onderzoeken op welke manier jij vernieuwing wilt gaan brengen en hoe jij je horizon kunt verbreden. Je kunt nieuwe ideeën krijgen voor creatieve projecten. Door het retrograde lopen van Jupiter en Neptunus kan jij je even willen terugtrekken, misschien veel slapen of mediteren, om open te staan voor nieuwe ideeën en inzichten. Deze inzichtgevende processen spelen zich nu vooral af in de innerlijke wereld. Nieuwe inzichten gaan jouw helpen bij het maken van een nieuwe start (Egyptisch Nieuwjaar) en de opening van de Leeuwenpoort op 8 augustus.

Begeleiding van de Engelen
Tijdens deze dag is er een sterke helende energie van de Engelen aanwezig. De Engelen willen jou heel graag begeleiden naar een nieuwe fase in je leven en met het maken van de juiste stappen hiervoor. Misschien weet je even niet meer welke kant je op moet, welke richting het nu allemaal naartoe gaat. En ben je een beetje in verwarring of je nu wel op de juiste plek zit. Je kunt ook het gevoel hebben even niet vooruit te komen.
De Engelen zullen aanwezig zijn om jou derde oogchakra, het chakra op je voorhoofd, helpen te openen en ervoor zorgen dat je beelden via jouw derde oogchakra binnenkrijgt, over jouw toekomst. Jouw pijnappelklier wordt geactiveerd. Zodat beide hersenhelften op elkaar worden afgestemd. Je kunt dan beter beslissingen nemen, waarbij jouw gevoel en verstand op een lijn zitten. Je kunt je hierdoor beter afstemmen op hogere energiefrequenties en meer openstaan voor informatie uit de hogere dimensies. Hierdoor kan je ook last hebben van ascentiesymptomen, zoals een druk op je voorhoofd, sensaties bovenop het hoofd, hoofdpijn, nekpijn, last van onderrug, licht misselijk gevoel, diep of onrustig slapen enz. Het kan duidelijk worden via dromen, dagdromen, visioenen en plotselinge ingevingen, welke richting jij op gaat. Dit kan ook wat angst losmaken, omdat je misschien stappen vooruit mag gaan zetten, die een beetje buiten je comfortzone liggen. De Engelen zullen je de moed en steun geven, die je nodig hebt om toch je plannen door te gaan zetten. Het kan ook zijn dat er mensen op jouw pad komen via de Engelen, om jou een duidelijke boodschap te geven of een inzicht te geven waarmee jij vooruit kan. En dat je in contact komt met mensen, waarmee jij gaat samenwerken of steun van gaat krijgen.
De Engelen communiceren ook heel graag via kinderen, omdat zij een open kanaal zijn voor de boodschappen van Engelen. Kinderen hebben vaak al een ver ontwikkelde pijnappelklier. Ook via hen, kan je dus boodschappen krijgen waarin een diepe wijsheid en waarheid verborgen zit. Daarnaast communiceren Engelen ook graag via tekens, zoals witte veertjes, vlinders en alles waar plotseling jouw oog op valt.

Tweelingzielen
Juno, die symbool staat voor het huwelijk en de persoon waarmee jij een diepe connectie hebt, zoals een tweelingziel, staat samen met Uranus. Dit betekent dat in de situatie met jouw tweelingziel er onverwachte wendingen kunnen komen. En het mogelijk is dat jouw tweelingziel meer voor zichzelf gaat kiezen, meer vrijheid wilt en zijn/haar eigen weg wilt gaan. En bezig is zich los te maken uit oude situaties.


Voor deze speciale dag organiseren wij een webinar, met korte lezing over de uitwerking van deze dag, geleide meditatie en een krachtige afstandshealing waarbij een sterke genezende Engelenenergie voelbaar zal zijn, waarbij o.a. de pijnappelklier geactiveerd gaat worden. Deze geleide meditatie zal je helpen inzichten te geven in welke richting jij opgaat en welke stappen je hiervoor mag nemen. Ook leggen we uit wat deze dag voor tweelingzielen betekent en ook zij worden door de hogere energiefrequenties op hun nieuwe missie afgestemd. De Engelen zullen ons en jullie ondersteunen tijdens de healing.
Wil jij graag meedoen met de webinar Engelenpoort 7-7-2018?

Meld je dan aan via:
https://events.genndi.com/register/169105139238464676/e6fb968fb8

Of via onze website:

Evenementen

Let op! Als dit de eerste keer is dat je meedoet met onze evenementen, lees dan de begeleidende (rode) tekst bovenaan onze evenementen-pagina.

WEBINAR ENGELENPOORT
Datum: 7 juli 2018
Tijd: 20:00 tot 20:45
Plaats: vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €15

Fijne Engelenpoortdag,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com