Pluto direct 1-10-2018: 11-11 Opening Engelenpoort: nieuw begin

Op deze dag gaat Pluto direct lopen in het teken Steenbok. Op 22 april is deze planeet aan zijn retrogradegang begonnen. Pluto is de heerser van de Schorpioen en is in de Mythologie de God van de Onderwereld. Deze dwergplaneet zet transformaties in gang en is de planeet van dood en wedergeboorte; het einde van iets is tevens een nieuw begin.
Bovendien is er op deze dag een opening van een Engelenpoort. Het dubbele getal 11 (1+10 en 2+0+1+8) komt voor in de datum, waardoor het direct lopen van Pluto een sterke uitwerking heeft.
Deze dag kondigt een nieuw begin aan. Je gaat de leiding nemen over jouw eigen leven en jouw hart volgen. Geeft ook aan dat je meer met jouw creativiteit en talenten naar buiten wilt treden. Maar hiervoor zal je wel jouw angsten onder ogen moeten zien, om de volgende stap te zetten. Durf jij die sprong in het diepe te wagen?

ENGELENPOORT
Het getal 11 is een Meestergetal, een Engelengetal en je kunt op deze dag veel boodschappen krijgen van jouw “Hogere Leiding”, over deze nieuwe fase waar je in gaat. Zij gaan jou helpen in jouw transformatieproces. Het getal 11 is een getal van spirituele ontwikkeling en een teken dat je synchroon loopt met het “Hogere Plan”.
Je kunt veel ascensieverschijnselen ervaren. Je kunt last hebben van vermoeidheid, slecht of onrustig slapen of wakker worden midden in de nacht. En ook last hebben van benauwdheid, hoofdpijn, hartkloppingen, rugklachten, spanning in nek en schouders, druk op je hoofd of derde oog, slechte vertering van voedsel en depressieve gevoelens. Je bent je “oude” jij aan het loslaten en je aan het afstemmen op nieuwe, hogere energiefrequenties.
Ook kan je inzichten krijgen van de Engelen via bijv. dromen over verborgen zaken, die nu aan het licht komen. Er kan opheldering komen over bepaalde situaties in jouw leven of over de diepere oorzaak van onbewuste emoties of de oorzaak van ziektes. Deze opheldering kan ervoor zorgen, dat je weet welke nieuwe stappen je wilt maken, om bijv. destructief gedrag (Pluto) en oude situaties los te gaan laten. De Engelen zullen je begeleiden, om deze veranderingen door te zetten.

PLUTO RETROGRADE
Pluto staat symbool voor alles wat zich ondergronds bevindt, wat verborgen wordt gehouden; het onderbewustzijn, de psyche, geheimen, ondergrondse bewegingen, angsten, wrokgevoelens, verwoesting, macht, criminaliteit, recherche, begrafenissen, ziektes zoals kanker enz. Pluto is extreem, kan tot uitersten gaan; alles of niets.
Je kunt door Pluto retrograde veel innerlijke transformaties hebben doorgemaakt en je kunt je bewust geworden zijn van angsten, wrokgevoelens, destructief gedrag, jaloezie, manipulatie, obsessief gedrag, controle gedrag, machtsspelletjes, psychologische oorlogsvoering, seksueel misbruik enz. van jezelf of van anderen. Of kan je zelfs slachtoffer geweest zijn van zwarte magie.
Misschien heb je jezelf voor lange tijd afgeschermd en hield je jouw werkelijke gevoelens of werkelijke bedoelingen verborgen. Dit kan je hebben gedaan uit angst. Maar hier gaat nu een verandering in komen.

PLUTO DIRECT
Doordat Pluto direct gaat lopen, kunnen situaties duidelijker geworden zijn voor jou. Er kunnen de komende tijd dus veel (verborgen) zaken aan het licht komen en je gaat steeds meer achter de “waarheid” komen. Je kunt issues of gevoelens niet langer verborgen houden. Je kunt nu gedwongen worden om jouw angsten, boosheid, jaloezie of destructief gedrag onder ogen te gaan zien en aan te gaan pakken. Of gedwongen worden om keuzes te maken en destructieve situaties los te laten. Je wilt weer de controle nemen over jouw leven en ervoor zorgen dat anderen geen macht over jou hebben. De dood van iets kan nu voor jou betekenen, dat je een nieuw leven gaat beginnen; een nieuwe start.

TWEELINGZIELEN
Door de dubbele getallen 11-11 is deze dag een speciale dag voor Tweelingzielen. Tweelingzielen gaan een nieuwe start maken; worden gedwongen om oude situaties en relaties los te gaan laten en veranderingen door te zetten. Zij gaan hun hart volgen en kunnen gevoelens niet langer meer verborgen houden.
Veel tekens en aanwijzingen kun je krijgen over jouw tweelingziel op deze dag. Maar ook kan je telepathisch contact of contact via social media hebben of elkaar ergens ontmoeten. Je kunt sterk het gevoel krijgen, om elkaar los te laten of er helemaal voor te gaan; het is nu of nooit, alles of niets. En door dit gevoel kunnen er (onbewuste) angsten getriggerd worden, zoals de angst om elkaar te verliezen. Tweelingzielen kunnen ook verborgen plannen bedenken, met als doel om uiteindelijk dichterbij hun tweelingziel te komen en hun zielsmissie uit te kunnen voeren.
De schaduwkant van jouzelf of van jouw tweelingziel kan ook duidelijk worden door onderzoek dat je hebt gedaan naar hem of haar en ben je achter verborgen zaken gekomen, zoals een crimineel verleden, verborgen psychische issues of dat er een andere persoon in het spel was. Dit kan ook veel boosheid en zelfs wraakzuchtige gevoelens in je losmaken. De situaties die nu spelen kunnen karmische situaties zijn, waarin veel oud zeer naar boven kan komen uit vorige levens. Goed om eens onderzoek te gaan doen naar de oorzaak van de pijn, die je ervaart en zo heling te vinden.
Ook kan het zijn dat bindings- en verlatingsangst een rol speelt, waardoor er steeds een afstand komt tussen jou en je twin. En je kunt willen beslissen om de kern van dit probleem aan te gaan pakken. Je kunt er klaar voor zijn om onverwerkte emoties volledig te doorvoelen, om jezelf te helen en een nieuwe start te maken met of zonder je twin.
Voor tweelingzielen, die in een karmische relatie zitten, kan voor de partner duidelijk worden, dat er een tweelingziel in het spel is en dat kan de nodige spanning teweeg brengen en boosheid losmaken. De angst om de ander te verliezen aan een tweelingziel kan groot zijn en dit kan een diep transformatieproces opgang brengen bij alle betrokkenen.

Deze dag is weer een nieuw begin, een start om al jouw angsten onder ogen te zien. Geef je over aan het leven, laat de controle los ……..en vergeet niet dat er altijd de juiste hulp is van de Engelen.

Fijne dag,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com