Volle Maan in Boogschutter 29-5-2018; Optimistisch over jouw lotsbestemming.

De Maan staat in het optimistische teken Boogschutter. En daar tegenover staat de Zon in Tweelingen. Tijdens een Volle Maan, met een voor- en nawerking van een aantal dagen, kan je veel last hebben van ascensieverschijnselen, zoals vermoeidheid, slecht slapen, onrust, je emotioneel voelen, doordat je chakra’s meer openstaan. Iedere maand wordt het thema van de Volle Maan gekleurd door de astrologische tekens, waarin de Maan en de Zon staan. Samen met de aspecten die de Volle Maan maakt met andere planeten, maakt dat iedere uitwerking van een Volle Maan uniek is.
De Maan maakt een mooi aspect met de Noordelijke Maansknoop, die jouw lotsbestemming aangeeft. En dat in combinatie met de Boogschutter, die veel expansiedrang heeft, kan jij nu vol optimisme aan jouw toekomst willen werken. Door de dubbele getallen in de datum is deze Volle Maan bijzonder voor tweelingzielen. Er komt 2x het getal 11 in de datum voor, wat een Meestergetal is en zal jij veel tekens krijgen van jouw “Hogere Leiding” over de richting van jouw toekomst en zielsmissie.

De Volle Maan in Boogschutter
Je kunt tijdens deze Volle Maan je richten op jouw toekomst en nieuwe mogelijkheden zien om jouw werkzaamheden uit te gaan breiden, te gaan studeren, reizen enz. Kortom jouw horizon te gaan verbreden. De Boogschutter is o.a. eerlijk, sportief, optimistisch, enthousiast, studeert graag, heeft interesse in religies, houdt van reizen en andere culturen en is vaak een (spirituele) leraar. Hij houdt ervan om te filosoferen en is avontuurlijk ingesteld. Maar je kunt je ook onrustig voelen, als jouw expansiedrang nog niet direct lukt. De heerser van de Boogschutter, Jupiter, loopt nl. retrograde in Schorpioen. Daardoor ben je misschien nog bezig met het onderzoeken van jouw onbewuste emoties, zoals angst, boosheid en jaloezie en daar genezing voor aan het vinden. Wat is het wat jou tegen houdt om de stap te maken? Het kan zijn dat je nog bezig bent met een studie of een vreemde taal aan het leren bent en die nog moet afmaken, of andere omstandigheden die ervoor zorgen dat je nog niet helemaal je plannen door kunt zetten.
Bovendien staat de Zon staat recht tegenover de Maan in Tweelingen en deze invloed zorgt ervoor, dat het nu misschien moeilijk is om je te kunnen concentreren. De Tweelingen is nogal mentaal ingesteld. Je kunt ook snel afgeleid zijn of je snel vervelen. De Tweelingen is wat luchtiger. Ook is het soms moeilijk door de Tweelingeninvloed, om een onderwerp uit te diepen; ze hebben nl. een brede interesse, waardoor hun kennis wel op veel vlakken ligt, maar soms verdieping mist.
Je kunt een sterke drang voelen om naar het buitenland te verhuizen en je daardoor mentaal overbelast voelen, als je hiervoor veel moet regelen. Of je overbelast voelen als je bezig bent met uitbreiding van jouw werkzaamheden. Het kan zijn dat je bezig bent met het leggen van contacten in het buitenland of met mensen die hetzelfde willen gaan doen als jij.

Contacten
Voor de Boogschutter is eerlijkheid belangrijk en kan in contact direct zijn in het uiten van zijn of haar mening, terwijl de Tweelingen wel eens de neiging heeft om smoesjes te verzinnen of leugentjes, als dat voor hem beter uitkomt. Ook wil de Boogschutter graag diepere, filosofische gesprekken voeren en heeft de Tweelingen een brede interesse, waardoor niet altijd de diepte ingegaan wordt. Dit kan tot een conflict of breuk leiden met mensen, die niet meer op een lijn liggen met jou. En kunnen er nieuwe contacten in je leven komen met mensen, die dezelfde interesses hebben of met wie jij aan je nieuwe taak voor de toekomst gaat werken. De Noordelijke Maansknoop, die jouw lotsbestemming aangeeft, maakt nl. een mooi aspect met de Volle Maan.
Je kunt er ook mee geconfronteerd worden, dat je beter eerlijk kunt zijn in contacten, beter geen smoesjes kunt verzinnen of dat je mensen beter hun eigen fouten kunt laten maken, waarvan zij zelf kunnen leren. Of dat jij beter geen ongevraagd advies kunt geven. Het kan zijn dat het nog niet de juiste tijd is, zij er nog niet aan toe zijn, om jouw advies te horen. De Boogschutter kan nl. ook bemoeizuchtig zijn of betweterig overkomen. Je bent misschien op zoek naar wat voor jou de waarheid is.
Misschien kom je er achter dat er geroddeld is of over iets is gelogen en kan jij erachter gekomen zijn, dat iemand niet eerlijk is geweest. Het kan zijn, dat het een reden is voor jou, om het contact te verbreken. Of iemand erop aan te spreken.
Je kunt veel klusjes willen af maken, administratie bijwerken of oude mailtjes beantwoorden. De Tweelingen is goed in multi-tasken.
De Boogschutter is ook een bourgondiër en houdt van lekker eten en drinken. Het kan zijn dat er gewichts- of eetproblemen zijn, het nodig is om je voeding aan te passen en het kan zijn dat deze problemen verborgen worden gehouden of dat je hierover niet eerlijk bent naar jezelf toe.

Jupiter en Neptunus
Jupiter maakt een mooi aspect met de dromerige planeet Neptunus, waardoor je veel kunt wegdromen over wat je allemaal wilt gaan doen in de toekomst. Je kunt veel plannen maken. Maar ook veel creatieve ideeën krijgen over nieuw op te zetten projecten.
Door een (spiritueel) leraar kan je je bewust zijn geworden van bepaalde destructieve patronen, zoals liegen, conflicten vermeiden, smoesjes verzinnen of manipulatie en wil je de achterliggende oorzaak aanpakken met eventueel de hulp van een coach. Je kunt in het reine willen komen met jezelf. En ook verslavingen kan je willen gaan aanpakken. Je kunt het gevoel hebben, dat als je geen stappen neemt om aan jouw innerlijke proces te werken, je achterblijft, je afgezonderd wordt van jouw zielenfamilie, die doorgaat met het realiseren van hun plannen.

Tweelingzielen
Door de dubbele getallen in de datum, nl 11-5-11 (2+9 en 2+0+1+8) is deze Volle Maan belangrijk voor tweelingzielen. In de toekomst gaan zij zich steeds meer verbinden met elkaar. En voor veel tweelingzielen wordt hun lotsbestemming duidelijker, door het mooie aspect van de Noordelijke Maansknoop.
Tijdens een Volle Maan is de aantrekkingskracht tussen tweelingzielen sterker en kan jullie intuïtieve verbinding sterk zijn. En zeker als een van de twee of beiden bezig is met het verbreden van zijn of haar horizon of bezig is met zijn/haar nieuwe lotsbestemming en daar onrustig over is, kan jij deze emoties aanvoelen. Soms is het dan moeilijk om onderscheid te maken of het emoties zijn van jou of van de ander. Je kunt je de ene keer optimistisch voelen over jouw nieuwe toekomst, maar soms ook pessimistisch zijn, als jouw tweelingziel bv. veel beren op de weg ziet.
Ook kan duidelijk worden dat je eerlijkheid wilt in de relatie en je graag zou willen, dat jouw twin jullie relatie serieuzer gaat nemen. Leugens en flirten met anderen kan niet meer door de beugel.

Jouw intuïtie over jouw lotsbestemming kan sterk zijn en ook wordt steeds duidelijker welke richting je op gaat. Je kunt nu veel ingevingen of andere tekens krijgen, zoals dubbele getallen, liedjes, namen of witte veertjes, zodat jij weet dat je op de goed weg zit.

Wil je meedoen met onze korte lezing over de uitwerking van de volle maan op 29 mei, samen met een geleide meditatie en afstandshealing via onze webinar? Dan kan je je online aanmelden via www.healingcentrumisis.com/evenementen. Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina op onze website.
Deze healing werkt ook door op jouw tweelingziel, als die in jouw leven is. De kosten zijn €16,50. Deze webinar vindt plaats op 29 mei van 20.00 uur tot 20.50uur. De webinar is tot 24uur erna terug te kijken.

Fijne Volle Maan,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com.