Volle Maan in Stier 24-10-2018 Zekerheid of verandering?

Tijdens deze Volle Maan staat de Maan in Stier en recht tegenover de Maan staat de Zon in Schorpioen. Een Volle Maan daagt je uit om een balans te zoeken tussen de eigenschappen van twee tegengestelde astrologische tekens. En kan voor veel innerlijke conflicten zorgen; een strijd tussen gevoel en verstand en heeft doorgaans veel effect op jouw emoties. Er vinden veranderingen plaats in jouw bewustzijn en daarom kan je de dagen rond de Volle Maan veel last hebben van onrustig slapen, emotioneel zijn, hoofdpijn of griepachtige verschijnselen. Ook van het keelgebied, horende bij Stier, kan je last hebben als emoties niet worden geuit.

De Stier en de Schorpioen
De Maan heeft betrekking op emoties, gaat over jouw gevoelsleven, is het vrouwelijke en het moederprincipe. De uitwerking van de Volle Maan wordt gekleurd door het Astrologische teken waarin de Maan staat. Op 24 oktober staat deze in Stier. De Maan voelt zich thuis in dit teken. De Stier doet graag alles op een rustig tempo. Maakt geen overhaaste beslissingen, want de Stier houdt niet zo van veranderingen. Bezit en financiën zijn belangrijk voor de Stier. Dat geeft hem/haar zekerheid en veiligheid. Je zoekt emotionele zekerheid in het hebben van geld en bezit. Doorgaans is de Stier rustig en geduldig en soms koppig vasthoudend aan wat conservatieve overtuigingen. Heb je veel Stier-invloed, dan wil je het liefst vasthouden aan wat je bezit en kan je maar moeilijk (financiële) zekerheid loslaten. Een Stier is een aards teken; nuchter en staat graag met beide benen op de grond. Een Stier heeft veel liefde voor de natuur.

Recht tegenover de Maan staat de Zon, die betrekking heeft op het ego en het mannelijke principe is. De Zon staat in Schorpioen. De Schorpioen is heel gevoelig en ervaart vaak intense emoties, die hij/zij maar moeilijk kan uiten. Om deze gevoeligheid te beschermen, als zijn gevoelens gekwetst zijn of zijn bestaansrecht bedreigd wordt, kan hij/zij zichzelf willen verdedigen. Dit doet hij door van zich af te bijten of met boosheid te reageren. In extreme gevallen kan de Schorpioen agressief worden. Ze kunnen ook diepe angsten hebben, bv. voor de dood. Om zijn gevoel van veiligheid te garanderen, kan de Schorpioen manipulatie gebruiken om zijn zin te krijgen. Hij heeft nl. een sterke wilskracht. Eenmaal een doel voor ogen, zal hij zich volledig inzetten. Als zijn/haar angst erg groot is, kan door macht te hebben over iemand, de Schorpioen er voor willen zorgen, dat hij/zij niet in de steek gelaten wordt. Zowel de Stier als de Schorpioen kunnen snel jaloers zijn.

De Maan samen met Uranus
De Maan staat samen met Uranus, de planeet van vernieuwing, en je kunt nu behoefte hebben aan vernieuwing; je kunt toe zijn aan iets nieuws. In Stier betekent dit dat je op zoek wilt gaan naar nieuwe alternatieve manieren van wonen of dat je op een andere manier je inkomen wilt gaan regelen, zodat je toch een financiële zekerheid hebt. Maar je houdt ook voor ogen dat de zorg voor de natuur centraal staat. De Stier heeft nl. veel liefde voor de natuur. Je kunt bv. gaan investeren in duurzaam wonen, zelf je groenten gaan verbouwen, alternatieve woonvormen gaan zoeken, waardoor jij meer op een zelfvoorzienende manier kunt gaan leven. Je hebt daardoor minder inkomen nodig en hebt dus meer vrijheid en tijd om creatief te zijn of op een andere manier bezig te zijn, met hetgeen jij graag wilt gaan doen. Misschien voelde jij je altijd al een buitenbeentje, maar paste jij je nog te veel aan, aan de verwachtingen van anderen. Was je bang om niet geaccepteerd te worden. Maar door het ontmoeten van anderen, die hetzelfde willen als jij, ga jij steeds meer een veilige thuisbasis voelen.

Verrassende nieuwe mogelijkheden kunnen op jouw pad komen, waardoor jouw situatie kan veranderen. Hierdoor ga jij jouw behoefte aan zekerheid meer loslaten. Jouw steeds sterker wordende intuïtie en vooruitziende blik zullen jou de juiste sturing geven. Je mag erop vertrouwen dat jij het juiste pad volgt.

Venus
Venus, planeet van liefde, schoonheid en harmonie, staat recht tegenover de Maan, samen met de Zon in Schorpioen. Daardoor heeft deze Volle Maan veel invloed op relaties en financiën. Door plotselinge veranderingen in jouw situatie, je kunt bv. gedwongen worden om te verhuizen of je baan kwijt raken, kan jij angstig worden. Je kunt het gevoel hebben, dat jouw bestaan wordt bedreigd. Je zult merken, dat je geen controle meer hebt over jouw situatie. Er wordt een verandering in gang gezet, waardoor jij min of meer gedwongen wordt om een andere richting op te gaan. Maar ook om angsten los te laten. Relaties komen onder druk te staan. De Stier houdt niet zo van veranderingen, maar Uranus niet van stilstand en wil ook in relaties een vernieuwing. Daardoor kan je het gevoel hebben, dat je in een stroomversnelling terecht bent gekomen.

Saturnus
De Volle Maan krijgt steun van een mooi aspect met Saturnus. Hetgeen je graag wilt gaan doen wil je nu serieus gaan nemen en er een vorm aan gaan geven. Wijzere of oudere personen kunnen je te hulp schieten en je adviezen geven. Al kunnen dingen ook afgeremd worden door Saturnus.

T-Vierkant met de Noordelijke Maansknoop
De Noordelijke Maansknoop geeft jouw lotsbestemming aan in jouw leven. Het geeft aan waar jouw talenten vaardigheden en mogelijkheden liggen. Deze Maansknoop maakt nu een spanningsaspect met zowel de Zon als de Maan. Jouw lotsbestemming wordt steeds duidelijker, je weet inmiddels steeds beter wat je wilt. Maar het naar buiten treden met jouw vaardigheden lopen vertraging op. Deze Maansknoop loopt retrograde. Je kunt nu nog niet gaan uitvoeren, wat jij graag wilt. Er zal eerst aandacht besteed moeten worden aan relaties, die misschien wilt gaan loslaten of aan jouw woonsituatie. Of zal je angsten of andere problemen, die aan de oppervlakte liggen onder ogen moeten gaan zien. Het kan zijn dat je door de angst voor verandering, het aan de slag gaan met jouw talenten laat liggen of op de lange baan schuift.

Tweelingzielen
Tweelingzielen gaan veel nadenken over hoe zij samen verder een toekomst kunnen opbouwen. Je kunt aan de ene kant plannen willen bedenken, hoe jij straks met jouw tweelingziel kan samenwerken en/of samenwonen. En met de hulp van Uranus kun je hier vernieuwende ingevingen over krijgen. Maar aan de andere kant kan jouw gevoel richting jouw tweelingziel je doen afvragen of dit de juiste persoon is om een stabiele en zekere toekomst mee op te bouwen. Je kunt de kat uit de boom willen kijken en emotioneel en/of fysiek afstand nemen, om te kijken hoe serieus jouw tweelingziel zich opstelt in jullie relatie. Misschien speelt er ook nog jaloezie bij een of beiden of verlatings- of bindingsangst, wat ervoor kan zorgen dat je je niet veilig genoeg voelt, om deze stap met jouw tweelingziel te maken. Toch kunnen onverwachte wendingen ervoor zorgen, dat jij of jouw tweelingziel angsten onder ogen gaan zien en de sprong in het diepe gaan maken. Zij kunnen de eerste stappen zetten in het loslaten van zekerheden, om een weg naar jouw tweelingziel te banen.

Je hebt rond deze Volle Maan veel behoefte aan verandering, nieuwe dingen, meer avontuur, maar ook behoefte aan zekerheid. En deze behoefte aan verandering kan voor conflicten zorgen in relaties en jouw woonomgeving en een conflict in jezelf.

Verdere informatie over de uitwerking van deze Volle Maan, vertellen wij in de lezing tijdens onze webinar op 24 oktober.

Webinar Volle Maan in Stier 24 oktober 2018
Voor de Volle Maan in Stier organiseren wij op 24 oktober a.s. een webinar, met korte lezing over de uitwerking van deze dag, een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij een sterke genezende energie van de Hathors voelbaar zal zijn.
In de lezing zullen we aanvullende informatie met jullie delen, over de uitwerking Volle Maan. De geleide meditatie zal je helpen inzichten te geven in jouw spirituele ontwikkelingsproces.
Ook leggen we uit wat deze dag voor tweelingzielen betekent en zij worden tijdens de healing voorbereid op hun toekomst samen. De afstandshealing is gericht op het transformeren van onverwerkte trauma’s. Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. In de periode tot 2020 zullen er nl. veel ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen.

Wil jij graag meedoen met de webinar Volle Maan op 24-10-2018?

Meld je dan aan via:

https://events.genndi.com/register/169105139238464676/acb3263977

of via onze website:

Evenementen

Evenementen | Healingcentrum Isis
healingcentrumisis.com
Spirituele- en creatieve workshops en webinars. Regelmatig plannen wij een aantal ontspannende en inspirerende workshops. Workshops, waarin je meer tot verdieping kunt komen en meer kunt ontdekken wie je bent, in welk proces je zit en wat je wilt in je leven.

Let op! Als dit de eerste keer is dat je meedoet met onze evenementen, lees dan de begeleidende (rode) tekst bovenaan onze evenementen-pagina.

Webinar Volle Maan in Stier
Datum: 24 oktober 2018
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €15

Fijne Volle Maan,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcenrumisis.com