Volle Supermaan in Weegschaal 21-3-2019: Zoeken naar balans!

Op deze dag is het een bijzondere Volle Maan: het de derde Supermaan van een reeks van drie Supermanen op een rij. Bovendien is deze Supermaan een vervolg op de Engelenpoort 333 van 3 maart j.l. door de driedubbele getallen in de datum 3-3-3 (2+1-3-2+0+1+9) (zie onze artikel Engelenpoort 333). En waardoor je positief kunt gaan kijken naar alle veranderingen die gaande zijn in je leven en veel hulp en tekens kunt krijgen van de Engelen.
Een Supermaan staat relatief gezien dichter bij de aarde dan normaal en oogt daarom ook groter. De uitwerking van een Supermaan is sterker dan andere Volle Manen en is al een week ervoor en een week erna voelbaar. Je kunt daardoor extra last hebben van ascentiesymptomen, zoals slecht slapen, een overprikkeld zenuwstelsel, veel in je hoofd zitten, spijsverteringsproblemen, angsten, het vasthouden van vocht, pijnlijke voeten of spieren en verkoudheden/ last van de bijholten.

Tijdens een Volle Maan staan de Zon en de Maan recht tegenover elkaar in tegengestelde astrologische tekens. Dit zorgt ervoor dat er een spanningsveld is en innerlijke conflicten uitgelicht kunnen worden, horende bij het thema van deze Volle Maan. Gevoel en verstand kunnen niet op een lijn liggen. Je kunt rond de Volle Maan belangrijke beslissingen willen maken en/of banden willen verbreken.
De Maan staat in het vredelievende Weegschaal en recht daar tegenover staat de Zon in Ram, waardoor je aan de ene kant in actie wilt komen en knopen door willen hakken door de Ram-invloed, maar aan de andere kant ook erg kunt twijfelen of je de juiste stappen wel gaat nemen.
Recht tegenover de Maan staat Cheiron, een dwergplaneet, die jouw diepste zielenwond aangeeft. Cheiron gaat je helpen om onzekerheid te overwinnen bij het nemen van deze nieuwe stappen.

Derde Supermaan
Dit jaar vindt er een reeks van drie Supermanen plaats, die alle drie verband houden met elkaar en waarvan deze Supermaan de laatste is. De eerste Supermaan was op 21 januari, met tevens een Maansverduistering, die tot een half jaar erna zijn uitwerking heeft en dus ook nu voelbaar is. Deze Maansverduistering vergroot alle gevoelens en met name de sombere gevoelens, met als doel om jou bewust te maken van hetgeen nog geheeld mag worden. Bij elke Nieuwe en Volle Maan kan de Maansverduistering veel losmaken. De tweede Supermaan vond afgelopen 19 februari plaats.

Weegschaal versus Ram
De Weegschaal, waar de Maan in staat, is doorgaans erg empathisch. De Weegschaal kan wat meer onzeker zijn, zeker wanneer hij grote beslissingen moet maken en een druk ervaart. Vaak moeten ze lang wikken en wegen, voordat ze een beslissing kunnen nemen. Ze houden van balans, een prettige sfeer en zullen daarom snel iemand pleasen. Ze bewaren liever de lieve vrede en vermijden liever conflicten. Door hun charmante voorkomen zijn ze daarom ook perfecte gastvrouwen/heren en, tv-omroeper, receptionistes. De rechtsspraak hoort ook bij de Weegschaal.
De Ram daarentegen is meer een individualist, is actief, een echte leider en als hij ergens gepassioneerd over is, kan hij zijn doel achterna gaan. Doordat hij gewend is om de leiding te nemen, houdt hij niet altijd rekening met anderen en kan ook nogal eens impulsief, ongeduldig en snel geïrriteerd zijn. Hij weet anderen te enthousiasmeren en mee te krijgen in het uitwerken van zijn ideeën. Wanneer hij zich in zijn positie bedreigd voelt, kan hij een concurrentiestrijd willen aangaan. Oorlogsvoering, avontuur en sport horen ook bij de Ram.

Uitwerking Supermaan
Je kunt dus een conflict ervaren, waarin je niet goed weet of je nu iemand tegemoet moet komen in bijv. een conflictsituatie, of dat je voor jezelf moet blijven kiezen. Kom je voor jezelf op of bewaar je liever de lieve vrede? Blijf je rustig op de achtergrond of strijdt je voor hetgeen je echt wilt? Je kunt bang zijn om egocentrisch over te komen op de ander. Maar uiteindelijk kan je toch knopen willen doorhakken en doen wat voor jou goed is. Zeker voor lichtwerkers is het soms moeilijk om voor zichzelf te kiezen, door hun groot empathisch vermogen, maar je zult voelen dat je een bepaalde richting op wordt gestuurd door jouw “Hogere Leiding”.

Cheiron
Doordat Cheiron, de gewonde genezer en de dwergplaneet, ons gewonde deel aangeeft, recht tegenover de Maan staat, ga je over onzekerheden heen stappen en ga je meer controle nemen over jouw eigen leven. Je zult merken dat je minder behoefte hebt om het iedereen naar zijn of haar zin te maken. En dat je meer leert voor jezelf op te komen. Cheiron in Ram kan een angst aangeven voor boosheid en agressie en dat kan een oorzaak hebben uit jouw jeugd, doordat een van jouw ouders bv. agressief was. Of kan een oorzaak hebben vanuit vorige levens, waarin je veel oorlog of andere vormen van geweld hebt meegemaakt. Er kan dan ook veel boosheid loskomen, over wat jij in je verleden hebt meegemaakt. En je kunt hiervoor naar een alternatieve therapie gaan zoeken.

Mars vierkant Venus driehoek Jupiter
Er kunnen veel conflicten en irritaties in relaties ontstaan. Mars, de oorlogsplaneet en Venus, planeet van de liefde, maken een spanningsaspect met elkaar. Misschien ervaar je veel egocentrisch gedrag of een competitiestrijd in vriendschaps- of liefdesrelaties of tussen mensen waar jij mee samenwerkt. Er kunnen woedeuitbarstingen komen, als jij veel Ram-invloed hebt of probeer jij tot een compromis te komen, als je meer Weegschaal-inslag hebt.
Maar Venus maakt ook een mooi aspect met Jupiter, dus je kunt ook een nieuwe liefde ontmoeten en dat kan ook in het buitenland zijn!

Pluto driehoek Mars
Een einde van een werk- of liefdesrelatie kan ook betekenen dat er ruimte komt voor iets nieuws, maar waarbij ook angsten getransformeerd gaan worden. Je kunt je even onzeker voelen.
Misschien zat je vast in een situatie, wist je even geen uitweg meer, maar wordt je toch min of meer gedwongen om stappen te zetten. Je kunt bv plotseling ontslag krijgen of moeten verhuizen. Maar hiervan is het doel, dat jij toch op de plek terecht komt, waar jij moet zijn!

3-3-3 Engelenpoort en de Supermaan
Deze Volle Maan is een bijzondere Volle Maan. Niet alleen omdat het een Supermaan is, maar ook omdat er drie keer het getal 3 in de datum voorkomt en deze Supermaan een vervolg is op de afgelopen 333 Engelenpoort, die plaatsvond op 3 maart 2019. Het getal 3 staat in verband met de geluksplaneet Jupiter. Er kunnen hoge energiefrequenties ons bereiken, die inwerken op ons fysiek- en lichtlichaam en die ervoor kunnen zorgen dat je afgestemd wordt op jouw toekomstige missie en op de mensen met wie jij gaat samenwerken of een relatie krijgt. Je kunt hierover tekens en boodschappen krijgen van de Engelen. En deze tekens kunnen jou weer optimistisch en hoopvol stemmen.

Tweelingzielen
Voor tweelingzielen gaat dit een bijzondere Supermaan worden. Misschien worden oude relaties afgesloten of zijn er andere grote veranderingen gaande en merk je dat het nodig is om de balans terug te vinden. Het kan zijn dat je je even terug wilt trekken en geen behoefte hebt aan contact.
Tijdens deze Supermaan kunnen er ook conflicten ontstaan tussen tweelingzielen en veel boosheid loskomen. Ook wanneer je geen contact hebt met je tweelingziel. Je kunt tijdens jouw boze buien impulsief reageren, direct of indirect richting jouw twin en hier kan je later spijt van krijgen. Je kunt erg twijfelen over de intenties van jouw tweelingziel: is hij/zij het nu wel echt waard om voor te vechten of op te “wachten”? Je kunt je bedrogen voelen. Misschien ging je voorheen op je tenen lopen, om hem of haar te pleasen, maar wil je nu meer jezelf op de eerste plaats zetten en voor jezelf opkomen.
Wanneer je wel in contact bent met je tweelingziel kan je het wat luchtiger willen houden en ruzies willen voorkomen. Misschien dat je contact nu even vermijdt.
Maar wanneer je het gevoel hebt even helemaal klaar te zijn met je tweelingziel en afstand neemt, kan het zijn dat er een nieuwe liefde op jouw pad komt of net is gekomen. Dit is onder invloed van Venus en Jupiter tijdens deze Supermaan, die samen een mooi aspect maken.
Doordat deze dag een vervolg is op de Engelenpoort, kan jij ook veel tekens of ingevingen krijgen over de situatie met jouw twin. En over jullie toekomst samen.

Webinar Volle Maan in Weegschaal 21-03-2019
Voor de Supermaan in Weegschaal organiseren wij op 21 maart a.s. een webinar, met korte lezing over de uitwerking van deze dag, een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij een sterke genezende energie van Aartsengel Michael en andere Lichtwezens voelbaar zal zijn.
In de lezing zullen we aanvullende informatie met jullie delen, over de uitwerking van deze Supermaan. De geleide meditatie zal je helpen inzichten te geven in jouw spirituele ontwikkelingsproces.
Ook leggen we uit wat deze dag voor tweelingzielen betekent en zij worden tijdens de healing op elkaar afgestemd en voorbereid op hun toekomst samen. De afstandshealing is gericht op het transformeren van onverwerkte trauma’s. Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. In de periode tot 2020 zullen er nl. veel ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen.
Wil jij graag meedoen met onze webinar tijdens de Volle Maan op 21-3-2019? Deze webinar is tot 24 uur erna terug te beluisteren.

Meld je dan aan via:

https://events.genndi.com/register/169105139238464676/0b7bd26fba

of via onze website:

Evenementen

Let op! Als dit de eerste keer is dat je meedoet met onze evenementen, lees dan de begeleidende (rode) tekst bovenaan onze evenementen-pagina.

Fijne Supermaan,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com