Afrondingsfase oktober-november-december 2021 Engelenpoorten

Jullie zullen het vast herkennen, dat de binnenkomende energieën heftig zijn, er veel wisselende emoties door je heen gaan, jij je moe en soms zelfs uitgeput kunt voelen, last kunt hebben van hoofdpijn, griepachtige verschijnselen, onrustig slapen enz. En dat je je vaak afvraagt wat jouw taak is hier op aarde, omdat dit misschien nog niet helemaal duidelijk is en jij je niet helemaal thuis voelt op aarde en zelfs heimwee kunt hebben naar andere dimensies. Ook kan je herkenning vinden in dat je regelmatig de behoefte hebt om je terug te trekken, om weer tot jezelf te komen. Of om je op te laden in de natuur. Dat kan zeker het geval zijn als je veel (genezende) energie verliest aan de mensen om je heen en jouw chakra’s meer open staan door het spirituele transformatieproces waar je in zit. En zijn deze verschijnselen Het zijn kenmerken van dat jij hooggevoelig/een lichtwerker bent en met een ascensieproces bezig bent.

Veranderingen
Tijdens dit ascensieproces wordt jij gevoeliger en de trilling van de aarde steeds hoger. Je voelt dat je soms grote sprongen vooruit maakt in je ontwikkeling en je met periodes in een stroomversnelling zit. Een echte emotionele rollercoaster kan het soms zijn!
Je krijgt vaak vele uitdagingen op je pad, die de nodige emoties los kunnen maken. We maken ons hierdoor stapje voor stapje vrij van het ego-bewustzijn, het bewustzijn dat gedeeltelijk of helemaal handelt vanuit angst. En dit heeft als doel dat we meer in liefde, harmonie en overgave kunnen leven met elkaar.
Door jouw veranderde bewustzijn, waarbij jij aan het transformeren bent, kan jij dus ook veranderingen willen doorvoeren in jouw buitenwereld. We zetten een aantal mogelijke veranderingen voor jou op een rijtje:

  • Het verbreken van een relatie of contact.
    Wanneer iemand, door jouw groei, niet meer met jou mee kan groeien, dan kan het tijd zijn om iemand los te laten of het contact op een laag pitje te zetten. Je kunt dit ervaren alsof de ander jouw remt in jouw ontwikkeling. Wanneer je deze persoon loslaat, kan er meer ruimte ontstaan voor jezelf, een nieuwe relatie en/of nieuwe contacten.
  • Maar ook kan het werk wat je nu doet niet meer bij jou passen en wil je een andere richting op gaan. En wil je een eigen praktijk/bedrijf beginnen, waardoor je bijv. meer thuis kunt werken, niet meer aan één vaste werkplek gebonden bent en jij je eigen tijd kunt indelen. En hiervoor kan je ook een (spirituele) opleiding willen gaan doen, zodat jij op werkgebied hetgeen kunt gaan doen waar jouw passie ligt.
  • Misschien wil je verhuizen naar een andere woonplek, een plaats die beter bij jou past en waar je bijv. meer rust kunt ervaren. Mogelijk gaan je gedachten hierbij ook uit naar het wonen/werken in het buitenland, waar er meer een warmer klimaat is en je dichter bij de natuur kunt leven. Want wanneer je gevoeliger wordt, is het belangrijk dat je je steeds energetisch kunt opladen. En doen veel hooggevoelige mensen dit in de zon en de natuur.
  • Op gebied van gezondheid kun je merken dat je je voeding mag aanpassen, je extra voedingssupplementen nodig kunt hebben en je meer aandacht mag besteden aan de psychische oorzaak van lichamelijke klachten, psychische problemen en/of verslavingen.
  • Het kan ook zijn dat er een verandering is gekomen in jouw leven, doordat er een tweelingziel, een persoon waarmee jij een diepe connectie voelt, in jouw leven is gekomen. En waardoor jouw leven op z’n kop is komen te staan. Hierdoor kan jij in een versnelde spirituele ontwikkeling terecht zijn gekomen. En worden jullie voorbereid op een gezamenlijke missie.

Engelenpoorten
Dit proces, waarin er grote veranderingen plaatsvinden, wordt extra gestimuleerd door speciale planeetstanden en dagen waarin er dubbele getallen in de datum voorkomen. En vinden er in de laatste drie maanden van het jaar drie Engelenpoorten plaats, nl. op 10 oktober, 11 november en 12 december van dit jaar. Deze Engelenpoorten hebben ieder een eigen thema en houden verband met elkaar.
Deze laatste drie maanden van het jaar zijn dan ook maanden, waarin we een diepe transformatie gaan doormaken. We zijn in een afrondingsfase van dit jaar gekomen. Het zal een fase zijn waarin we voor belangrijke beslissingen komen te staan. En er plotselinge gebeurtenissen kunnen plaatsvinden, waardoor jij een andere richting op wordt gestuurd in jouw leven. We worden hiermee voorbereid op het nieuwe jaar 2022. Het jaar met het getal 6, horende bij de planeet Venus. Een jaar waarin de liefde, relaties, harmonie, het vinden van een balans en jouw inkomen centraal gaan staan.
De Engelen kunnen jou in jouw ascensieproces ondersteunen en hiervoor speciale liefdevolle boodschappen en sturing geven. Het zullen aanwijzingen zijn over hoe jij diep weggestopte emoties kunt transformeren, om uiteindelijk dichterbij jouw levensmissie te brengen en je te helpen verbinden met je tweelingziel, als deze in je leven is. Krijg jij bijv. een bijzondere droom, valt jouw oog op iets met een bijzondere betekenis, zie jij een wit veertje, dan weet je dat je steun krijgt van de Engelen en op de goede weg zit. Luister dus goed naar wat jouw intuitie jou ingeeft!

Wij wensen jullie allen vanuit ons hart een liefdevolle en transformerende afrondingsfase van dit jaar.


SERIE VAN DRIE ENGELENPOORT-LICHTREIZEN
Om de hogere energiefrequenties, komende uit de hogere lichtwerelden, te kunnen integreren, geven wij op deze speciale dagen 10 oktober, 11 november en 12 december Engelenpoort-Lichtreizen, met daarin een geleide meditatie en afstandshealing. Hiermee vormen wij tevens met vele andere Lichtwerkers een veld van licht rondom de aarde, wat het collectief bewustzijn positief zal beïnvloeden. Iedere Engelenpoort heeft een ander thema, waar meer over te lezen zal zijn in onze artikelen op onze website.

Je kunt met deze serie van drie meedoen tegen een kortingsprijs. Je betaald dan €45 i.p.v. €52,50. Maar natuurlijk kan je ook met elke afzonderlijke Lichtreis meedoen.

Aanmelden kan via onze website:
healingcentrumisis.com/evenementen.

Datum 10-10-2021, 11-11-2021 en 12-12-2021
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €45 of €17,50 voor een enkele Lichtreis.
Deze online Lichtreizen zijn tot de dag erna 23.00 uur terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

Liefs,

Karin en Danique Vergeer
healingcentrumisis.com