Agenda

Spirituele- en creatieve workshops.
Regelmatig plannen wij een aantal ontspannende en inspirerende workshops. Workshops, waarin je meer tot verdieping kunt komen en meer kunt ontdekken wie je bent, in welk proces je zit en wat je wilt in je leven. We organiseren een aantal keer wandelingen met boodschappen uit de natuur, bloemenseances en creatieve workshops intuïtief schilderen en mandala tekenen.

 

VOLLE MAAN AFSTANDSHEALING ANDALUSIË
volle maan healing

Zondag 16-10-16 is weer een bijzondere dag; het is volle maan in Ram en er komen dubbele getallen voor in de datum, namelijk 16-16 en 7-7. Op deze dag organiseren wij een volle maan-afstandshealing, vanuit Andalusië, vlakbij Almería, wat “spiegel van de zee” betekent. We verblijven op een plek waar een oud Moors plein ligt, een Era, van waar wij de afstandshealing geven. Vroeger zijn daar delen van Atlantis geweest en is deze energie nog sterk voelbaar. Deze energie versterkt deze healing, waardoor hij een krachtige uitwerking kan hebben.
Tijdens deze healing gebruiken we de energie van Sirius, die ook ten tijde van Atlantis werd gebruikt. Er gaat gewerkt worden aan het loslaten van oude trauma’s, het activeren van de pijnappelklier, om je intuïtie te versterken, het activeren van nieuwe chakra’s en het openen van de hartchakra, om meer vanuit het gevoel te kunnen leven. De healing wordt afgestemd, met behulp van jouw gidsen, op wat jij nodig hebt op dat moment. De healing kan dus voor iedereen anders uitwerken. Er kunnen angsten en andere emoties naar boven komen, als je de ondergang van Atlantis hebt meegemaakt, om geheeld te worden.
De volle maan zorgt ervoor dat jouw chakra’s meer open staan, zodat de helende energie sterker doorwerkt. De healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie rond de volle maan meer in verbinding staan met elkaar en de helende energie gaat inwerken op het vluchtgedrag van tweelingzielen. Dit vluchtgedrag kan zijn; het terugtrekken uit de relatie door angst, de relatie niet durven aan te gaan, vluchten in een andere relatie of vluchten in verslavingen, zoals alcohol, drugs, seks, gokken, te hard werken enz. Het getal 7 heeft namelijk met Neptunus te maken, de heerser van Vissen. En vluchtgedrag is een van de eigenschappen, horende bij het astrologische teken Vissen.
Nils Lechner is actief in de verslavingszorg en zal als healer met ons samenwerken tijdens deze volle maan afstandshealing.

De volle maan-afstandshealing is te volgen via Facebook live, zodat je je kunt afstemmen op de energie, die wij jou mogen sturen en tevens mee kunt doen met de geleide meditatie. Dit is echter niet noodzakelijk. Je kunt deze volle maan-afstandshealing ook zonder Facebook ondergaan, vanuit jouw eigen huiskamer.

Aanmelden mag via de email: [email protected],
Na jouw aanmelding, sturen wij alle gegevens op over hoe je kan deelnemen aan deze afstandshealing.

Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 16 oktober 2016
Tijd: 20.00 uur tot 20.45 uur
Kosten: €15

 

 

Atlantis Groepshealingen. IMG_3703
De Atlantis groepshealingen zullen op speciale data gepland worden, wanneer de energiefrequentie van de aarde wordt verhoogd. 
Deze verhoging van de energiefrequentie kan ascentiesymptomen veroorzaken, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, griepachtige verschijnselen en/of extra emotioneel zijn. Het lichaam moet aan deze nieuwe energie aangepast worden. Deze healing biedt ondersteuning bij deze aanpassing.
We werken met de helende energie, die ook ten tijde van Atlantis werd gebruikt. Dit houdt in dat we werken met Aartsengelen, kristalenergie, dolfijnenenergie, met het buitenaardse en natuurwezens.

Je komt door deze healing in een versneld ontwikkelingsproces, waarin oude emotionele blokkades sneller los komen en verwerkt gaan worden, je intuïtie versterkt wordt, je paranormale gaven (verder) ontwikkeld worden en nieuwe energiebanen en chakra’s gevormd.

De healing zal beginnen met een geleide meditatie, waarna iedereen een korte, krachtige healing krijgt. Na afloop mag ieder een inzichtkaart trekken en krijgt daarbij een bijzondere boodschap dat via ons wordt doorgegeven.
Er zal plaats zijn voor ongeveer 6 tot 8 personen.

Atlantis Groepshealing
Lokatie: Healingcentrum Isis
Contactadres: Amstenradestraat 9, Breda
Kosten: €40 p.p. (graag contant en gepast

Data:
Zaterdag 16 juli 2016

Tijd: 19:30uur tot 21:30uur
Kosten: €40,- p.p. (gepast en contant)

Aanmelden via:
[email protected]
Of via telefoonnummer: 06-28685862
Met vermelding van je naam en telefoonnummer.

 

Groepshealing Tweelingzielen. a29e7b067f9f301997a7a069c6817f83_640
Steeds meer mensen ontmoeten hun tweelingziel. Dit gaat vaak gepaard met een heftig aantrek- en afstootproces. Ook kunnen er veel emoties loskomen, waaronder angst, verdriet en boosheid. Maar ook veel lichamelijke veranderingen vinden er plaats, zoals o.a. hormonale veranderingen. Het is vaak een langdurig proces, voordat beide tweelingzielen er klaar voor zijn, om samen een relatie aan te gaan. Steeds als je met elkaar in contact komt, vindt er een afstemming plaats en je gaat steeds meer samensmelten met elkaars energie. Daardoor ben je telepathisch met elkaar verbonden en kun je elkaars gedachtes en emoties overnemen. Ook gaan je intuïtieve gaven versneld ontwikkelen. Dit hele proces kan geestelijk en lichamelijk veel van je vergen.

Om dit hele proces te ondersteunen, organiseren wij deze groepshealing. We beginnen met een geleide meditatie, waarin er een ontmoeting plaatsvindt met je tweelingziel. Tijdens deze meditatie, kun je erachter komen wie jouw tweelingziel is, maak je een verbinding met je tweelingziel, wordt er duidelijk welke blokkades er nog in de weg staan, om samen te komen en kan je je bewust worden van hoe het verdere verloop zal zijn. Ook ga je meer inzichten krijgen over eventuele andere belemmerende omstandigheden, zoals moeilijke omstandigheden of negatieve overtuigingen, die nog in de weg staan. Daarna krijgt ieder een korte healing, die een krachtige uitwerking heeft en door kan werken op je tweelingziel. Deze healing maakt blokkades los, lost blokkades (gedeeltelijk) op en werkt in op negatieve overtuigingen. Ook wordt er een verbinding gelegd of versterkt tussen jou en je tweelingziel. Tijdens deze healing krijgen wij o.a. ondersteuning van Aartsengel Michael, die ons helpt in het samenbrengen van tweelingzielen.
Na afloop van de healing, krijg je van ons nog een korte beschrijving van eventuele blokkades uit vorige levens en advies over waar je nog aan mag werken op persoonlijk vlak. Ook krijg je advies over eventuele lichamelijke ondersteuning die je kunt gebruiken. Deze healing zal in kleine groepen plaatsvinden van ongeveer 6 tot 8 personen.

Locatie: Healingcentrum Isis
Contactadres: Amstenradestraat 9, Breda

  • Zondag 30 oktober 2016
    Tijd: 19:30uur tot 21:30uur 
    Kosten: €40 p.p. (gepast en contant)

 Wil je meedoen met 1 of meerdere activiteiten, meld je dan aan met je naam en telefoonnummer via:
[email protected]
of via telefoonnummer: 06-28685862.