Ascentiesymptomen van lichtwerkers en het buitenland

Op collectief niveau vindt er een grote verschuiving plaats. Veel lichtwerkers hebben zich in het buitenland gevestigd of gaan dit in de toekomst doen. Zij hebben meer warmte en meer zonlicht nodig om beter te kunnen functioneren. Of hebben meer ruimte en vrijheid nodig, om nieuwe woonvormen of leefgemeenschappen te creëren en om hun spirituele werk te kunnen doen. Organen functioneren nl. beter in een warmer klimaat, opgenomen energieën kunnen beter afgevoerd worden en helende gaven zijn sterker, doordat het lichtlichaam van lichtwerkers gevoed wordt door zonlicht. Het lichtlichaam is het energetische lichaam van de ziel, waarmee je in verbinding staat met hogere energiefrequenties, die de helende energie in de aura versterken en je verbinden met “de bron”. Dit lichtlichaam wordt steeds groter en heeft een steeds groter bereik, zodat jij ook op afstand helende energie kunt sturen.

Maar om dit bereik te krijgen is het noodzakelijk, dat je nog oude trauma’s verwerkt en aan negatieve overtuigingen werkt. Velen van jullie zitten nog in dit proces en werken aan de laatste stukken. Naarmate je meer in balans komt, krijg je een steeds betere verbinding met jouw intuïtie, met jouw gidsen en jouw hogere zelf en kan het zijn dat jij voelt dat je een bepaalde richting op wordt gestuurd. En dat je voelt dat je een taak hebt en hiervoor in het buitenland moet zijn. Het kan ook zijn dat je de komende tijd steeds meer in contact wordt gebracht met andere lichtwerkers, waarmee je gaat samenwerken. Velen van jullie zijn de afgelopen tijd al naar het buitenland geweest, om een plek uit te zoeken, waar jij jouw werkzaamheden zou kunnen uitbreiden en verdiepen. Misschien heb je ook ervaren, dat het niet direct lukte, om jouw plannen te manifesteren in het buitenland. Diep van binnen kan je het gevoel hebben, dat het nog niet de juiste tijd was, maar dat je de eerste zaadjes hebt gepland. Het kan zijn dat de plek, waar jij uiteindelijk terecht gaat komen, energetisch nog niet klaar is. De energietrilling is nog niet op de juiste frequentie. Dit kan te maken hebben met het proces van de mensen, die er wonen of met de energetische lading van de geschiedenis van dit gebied.

Ascentiesymptomen
Nu zijn er veel lichtwerkers, die extra last hebben van ascentiesymptomen. Ascentiesymptomen zijn de emotionele en lichamelijke klachten, die je kan ervaren door de transformatie die je doormaakt. Veel lichtwerkers merken dat ze erg last hebben van heel weinig energie hebben, benauwd zijn, slecht slapen, last hebben van onderrug en bijnieren, hartkloppingen hebben, hoofdpijn, veel spanning in nek en schouders, dat hun eten niet goed verteert, druk op het hoofd of derde oog chakra, duizelig zijn, druk op de oren hebben, je emotioneel voelen, depressieve gevoelens ervaren en onrustig voelen. Dit komt, doordat je energetische koorden aangelegd hebt, met het gebied waar jij terecht komt en op afstand heling brengt voor dat gebied.
Je kunt ook het gevoel hebben, dat je zowel hier bent, als op de plek in het buitenland. Je kunt ook veel dagdromen, over hoe jouw nieuwe woonplaats eruit gaat zien. Misschien heb je het gevoel, dat jij daardoor in een fantasiewereld leeft.
Op afstand werken groepen lichtwerkers samen, om zware energieën uit een bepaald gebied te transformeren naar een hogere, lichtere energiefrequentie. Dit gebeurt veelal ‘s nacht en dit kan ongeveer de komende een tot twee jaar aanhouden. Dan zullen de meeste plekken klaar zijn om de hogere energiefrequenties vast te houden, die de lichtwerkers nodig hebben om hun nieuwe werkzaamheden te gaan verrichten. Maar ook kan het zijn dat je met meerdere mensen uit jouw zielengroep gaat samenwerken en dat je je aan het afstemmen bent op deze mensen. Dit kan jou ook veel energie kosten.
Om deze periode goed door te komen is het belangrijk, dat je goed naar de signalen van je lichaam luistert. Gun jezelf de rust, als je moe bent en doe leuke ontspannende activiteiten, die jouw stresslevel verlagen. Drink voldoende water en veel groenten, fruit of extra vitamine C helpt voor een snel herstel van je lichaam. Het kan zijn dat je even niet weet welke richting je op gaat, deze richting zal vanzelf duidelijker worden. Geniet van de weg ernaar toe!

Karin en Danique
Healingcentrum Isis