De Pleiaen – Tekens uit de natuur

Elk jaar, wanneer we ons in het astrologische teken Stier bevinden, kunnen we sterk de energie van de Pleiaden voelen. En zullen de Lichtwezens van de Pleiaden vaak bij ons aanwezig zijn en ons helpen met onze levensmissie hier op aarde. Dit kunnen zij o.a. doen door jou tekens uit de natuur te geven met een speciale betekenis of boodschap.
Het zevengesternte, de Pleiaden, is een cluster sterren in het sterrenbeeld Stier. Deze groep bestaat uit 250 tot 500 sterren. In de Griekse mythologie, waren zij zeven zusters, door Zeus aan de hemel geplaatst. En degenen die hun planetaire afkomst hebben van de Pleiaden zullen extra gevoelig zijn voor deze energie.

PLANETAIRE AFKOMST
Degenen, die een planetaire afkomst hebben van de Pleiaden, zijn heel gevoelig, zachtaardig en bekijken mensen, dieren, de natuur en situaties al snel vanuit liefde. Ze voelen een diepe verbinding met de flora en fauna op deze aarde en kunnen zich dan ook goed opladen in de natuur. Ze vinden het ook vaak heerlijk om in de tuin te werken of te wandelen in groene gebieden.
Ook zijn ze zeer gevoelig voor sfeer en nemen makkelijk energie over van anderen. Hierdoor kunnen zij snel last krijgen van lichamelijke klachten. Ze kunnen zich dan ook willen terugtrekken, wanneer zij overprikkeld raken.
Dans, toneel, muziek en je creatief kunnen uiten middels kunst, zijn kenmerken die passen bij mensen, die oorspronkelijk van de Pleiaden komen. Ze zijn uiterst gevoelig voor vibraties van kleuren en muziek. Ze kunnen dan ook veel kleur willen gebruiken in hun huis, tuin en kleding, ter versterking van hun helende energie. En naar muziek luisteren die hun trilling verhoogt of hun gemoedstoestand versterkt.

TEKENS UIT DE NATUUR
In deze periode kun je ook veel tekens ontvangen uit de natuur. Elke plant, bloem, boom en dier heeft een speciale betekenis. En deze zullen resoneren met jouw energie en de kennis die je in jouw onderbewustzijn met je meedraagt. Wanneer jouw oog ergens op valt, kan je dit als een aanwijzing zien en een vertaling van wat jouw energie uitzendt.

ENKELE VOORBEELDEN
Zo kan het zijn dat wanneer je een Blauwe Regen ziet bloeien, je voor een belangrijke beslissing komt te staan. Een bloeiende Roos kan aangeven dat de liefde weer gaat opbloeien. En een Aronskelk kan zelfs een overlijden aankondigen. Een Kamperfoelie kan aangeven dat jouw dromen werkelijkheid worden. Lavendel geeft aan dat je meer rust mag inbouwen in jouw leven. De Paardebloem kan aangeven dat jij je lever/darmen mag reinigen enz.
Zaadjes die je ziet vliegen door de lucht, geven aan dat je je geen zorgen hoeft te maken over een bepaalde situatie. Blijkbaar heb je ooit een “zaadje geplant”, heb je precies het juiste gezegd of gedaan en zal je later de uitwerking ervan gaan zien.
Bloemen die donkere vlekjes hebben of afgebroken zijn, kunnen aangeven dat er nog onverwerkte pijn in de weg staat. Giftige bloemen of planten kunnen een waarschuwing zijn. En zo geven omgehakte bomen aan dat je mag “kappen” met bepaalde contacten.

Dieren in de natuur spelen ook een belangrijke rol. Zo kan een vlinder staan voor een periode van transformatie of een bericht van een overleden dierbare. Hoor of zie je een specht, mag je beter naar jouw intuïtie luisteren. Een musje kan aangeven dat je een nieuwe huis of een nieuw thuis vindt. Roodborstjes kunnen ook een bericht zijn van een overleden dierbare.
Grote roofvogels of libellen laten ons weten dat we situaties vanuit een hoger perspectief mogen zien. Zie je twee zwanen, duidt dit op de situatie met jouw tweelingziel. Ganzen geven aan dat je beter jouw grenzen mag aangeven en bewaken. Een vos kan jou duidelijk maken dat er iemand in jouw omgeving is die op een sluwe manier iets probeert voor elkaar te krijgen en/of jaloers is.
Bijen staan voor een vruchtbare periode of een periode waarin je de steun van iemand anders nodig zal hebben.
Verder kan het zijn dat een teken uit de natuur heel persoonlijk is. Misschien was jouw overleden opa dol op vissen en wanneer je een vis ziet, wil hij aangeven dat hij er is om jou te begeleiden.

Ook voorwerpen in de natuur kunnen belangrijke aanwijzingen zijn. Zo kan je geld vinden, wat aangeeft dat jouw geldstroom op gang komt of jij naar jouw financiële situatie moet gaan kijken.
Of kan het vinden van een bierblikje aangeven dat er een drankverslaving speelt bij jezelf of iemand uit jouw omgeving.
Let dus goed op waar jouw oog op valt en laat je verrassen door de berichten die de natuur voor jou hebben! Mocht je de betekenis niet weten, kan je op internet veel uitleg vinden bv. bij dromenuitleg. Succes en geniet vooral van de mooie dagen en de magie van de natuur.

Veel magie en liefde gewenst,

Karin en Danique Vergeer
healingcentrumisis.com