De spirituele betekenis van “de dag buiten de tijd” 25-07-2022

Volgens de 13 Manen Kalender van de Maya´s telde één jaar 13 manen van 28 dagen en daardoor 364 dagen. Er ontbreekt dus één dag, omdat een jaar 365 dagen telt. Deze dag wordt de ”Dag buiten de Tijd” genoemd, valt op 25 juli en is een overgangsdag tussen het oude en nieuwe jaar. Het nieuwe jaar begint dan op 26 juli en valt samen met het Egyptisch Nieuwjaar. We worden op deze dag voorbereid op een nieuwe fase, waarbij je veel tekens, ingevingen of dromen kunt krijgen over wat het nieuwe jaar voor jou in petto heeft.

LOSLATEN VAN HET OUDE JAAR
“De dag buiten de tijd” is een dag om even stil te staan bij waar je naar toe wilt in het nieuwe jaar. Op deze dag laten we het oude jaar los, zodat op 26 juli het nieuwe jaar kan beginnen. Het is een dag van bewustzijn en sommige van jullie ervaren zelfs een tijdloosheid, tijd bestaat even niet. Ook kan het zijn dat de tijd op deze dag heel snel of juist heel langzaam lijkt te gaan.

ACTIVATIE ENGELENPOORT 7-7
Door de dubbele getallen 7 in de datum, is de energie van Neptunus, de heerser van Vissen, sterk voelbaar. Afgelopen 7 juli (7-7) opende zich het Engelen-energieportaal, waarin hogere Dolfijnen- energiefrequenties naar de aarde kwamen om ons bewustzijn te verruimen en oude emoties los te maken. Maar ook om de zwaarte die we de afgelopen tijden hebben kunnen ervaren te verlichten met speelse en optimistische energie. Op deze dag zal dit energieportaal weer geactiveerd worden. De energie van Neptunus zal dus extra sterk werkzaam zijn, waardoor je extra gevoelig kunt zijn. Je kunt zelfs mystieke ervaringen hebben. De sluier tussen deze dimensie en andere dimensies is op deze dag dunner, waardoor je makkelijker toegang kunt krijgen tot nieuwe informatie, die jouw bewustzijn doet vergroten. Nieuwe inzichten gaan jouw helpen bij het maken van een nieuwe start tijdens het Egyptisch Nieuwjaar op 26 juli en de opening van de Leeuwenpoort op 8 augustus.

JOUW LOTSBESTEMMING
Doordat je nu meer open staat voor informatie uit hogere dimensies, kan jouw lotsbestemming duidelijk worden. Er kunnen ook magische gebeurtenissen plaatsvinden die jouw bewustzijn verruimen en waardoor duidelijk kan worden met wie je welk pad gaat bewandelen. Je kunt ervaren dat bepaalde gebeurtenissen of tekens die jij krijgt geen toeval zijn, maar een bijzondere betekenis hebben. Je kunt je hierover blij voelen, maar je ook verdrietig als je oude situaties, die niet meer bij jou passen, moet gaan loslaten.

ASCENTIE-SYMPTOMEN
Verder kun je rond deze dag veel last hebben van ascentiesymptomen. Je kunt veel druk of andere sensaties ervaren rondom het hoofd, griepachtige verschijnselen hebben, onrustig en diep slapen, veel dromen, je zweverig voelen en moeilijk actief bezig kunnen zijn.
Door de sterke uitwerking van Neptunus, kan je erg in je hoofd zitten en het moeilijk vinden om te aarden. Je kunt je overdag ook moe voelen en slaperig zijn, veel lopen dagdromen of dromen ontvangen met een boodschap wanneer je slaapt of mediteert. Sommigen van jullie kunnen ook sensaties voelen ter voorbereiding van de energieverschuiving, die zal plaatsvinden tijdens het Egyptische Nieuwjaar. Er vinden afstemmingen plaats op jouw toekomst.

TWEELINGZIELEN
Voor tweelingzielen kan dit een bijzondere dag vol magische gebeurtenissen zijn. Ze kunnen het gevoel hebben dat hun telepathische verbinding sterker is. En kunnen ze in de war zijn over welke gevoelens van henzelf zijn en welke van de ander. Daarnaast kunnen ze veel dagdromen over een toekomst met hun twin. Of zelfs het gevoel hebben in een andere dimensie te verkeren met hem of haar. Duidelijk kan worden welke richting ze opgaan voor het nieuwe jaar en dat maakt hen wat meer optimistisch en gemotiveerd om de volgende stappen te nemen voor hun ontwikkelingsproces.

Het innerlijke conflict dat ze nu kunnen ervaren, kan te maken hebben met dat de één het moeilijk vindt om het verleden en/of een oude liefde los te laten. En er eigenlijk verdriet naar boven wilt komen wat misschien ook nog verband houdt met het gemis aan veiligheid, een tekort aan liefde te hebben gehad van je moeder of je moeder verloren zijn. Het gevoel dat de ander misschien niet helemaal duidelijk en eerlijk is in zijn/haar communicatie hierover, kan ook nog wat boosheid losmaken bij de andere twin.

Emoties rondom het verleden/moeder kunnen onderdrukt worden door teveel te eten en/of je te richten op uitbreiding van je werk. En wordt je ongeduldig en geïrriteerd als alles niet zo vlot verloopt als dat je zou willen. Dit heeft allemaal te maken met Venus, de planeet van de liefde, dat een vierkant maakt met Jupiter. Omdat Jupiter over 3 dagen retrograde gaat lopen, kun je nu al de remmende werking ervan voelen. En mag duidelijk worden dat het belangrijk is voor tweelingzielen dat ze een stapje terug mogen doen en eerst de onverwerkte emoties die zich aandienen, te verwerken, voordat ze verder kunnen in hun proces.


LICHTREIS “EGYPTISCH NIEUWJAAR” 26-07-2022
Voor het Egyptische Nieuwjaar op 26 juli geven wij een Lichtreis met een geleide meditatie en afstandshealing om samen samen met jullie het Egyptische Nieuwjaar te vieren. Voor velen en met name ook in situaties rondom tweelingzielen een nieuw begin van een nieuwe fase. Veel veranderingen die jij wilt doorvoeren in jouw leven kunnen in een stroomversnelling komen. Het Egyptisch Nieuwjaar kondigt dan ook het begin aan van een nieuwe fase, een nieuw begin van spirituele groei.

Tijdens de meditatie nemen we je mee op een innerlijke reis door de woestijn van Egypte, waar je bij een oase tot rust kunt komen en waar een bedoeïen-vrouw jouw hand gaat lezen en een boodschap en getal geeft voor het komende jaar. Van de Lichtwezens van Sirius ontvang je een healing, waarbij ze gebruik maken van een diamant. De energie van deze diamant zorgt ervoor dat je alles van een hoger perspectief kunt zien, cellen geactiveerd worden om de hoogste vorm van liefde in jezelf te kunnen voelen en vasthouden en je helderziende gaven en het telepathisch communiceren versterkt wordt. Ook gaat deze energie inwerken op je pijnappelklier, zodat contact mogelijk is met wezens van andere dimensies. Deze krachtige diamant-energie gaat je helpen, om de overgang naar een nieuwe fase te versoepelen.

Na een boottocht over de Nijl wordt je naar een tempel op een eilandje; Philae genaamd, gebracht. Deze tempel is gewijd aan de Godin Isis, de godin van de vruchtbaarheid, magie, mysterie en liefde. Daar ontmoet je ook jouw tweelingziel en ontvangen jullie samen van Godin Isis een inwijding en maken samen een ceremonie mee om het Egyptische Nieuwjaar te vieren.

Lichtwezens van Sirius komen ons helpen met de healing, waarin het DNA geactiveerd wordt en de pijnappelklier gestimuleerd wordt en jij voorbereid wordt op de nieuwe fase van je leven. Er wordt ingewerkt op negatieve overtuigingen, angsten, verdriet, schuldgevoelens, frustraties en kan je helpen bij het loslaten van oude situaties. Deze healing kan ook positief doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie energetisch sterk met elkaar verbonden zijn via een gouden koord.

We nodigen we je van harte uit om mee te doen met deze magische, helende lichtreis.

Aanmelden kan via:
www.healingcentrumisis.com/evenementen

Datum 26-07-2022
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot de volgende dag 23.00uur terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP:
Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina op onze website goed door.

Liefs,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com