De spirituele betekenis van de Leeuwenpoort op 08-08-2022

Ieder jaar, op 8 augustus, vindt er de opening van een bijzonder energieportaal plaats, nl. de Leeuwenpoort. Een belangrijke gebeurtenis en voor veel mensen de aankondiging van een nieuwe cyclus, waarin zij meer naar voren gaan treden met hun talenten en meer in hun kracht gaan staan. Een opwindende periode, waarin er veel veranderingen plaats vinden. Gebeurtenissen en veranderingen, die de toon zetten voor het komende jaar. Alles waar jij voor naar de aarde gekomen bent en gekozen hebt om te gaan doen, kan ook nog eens in een stroomversnelling komen!

ENERGIE EN LICHTWEZENS VAN SIRIUS
Op deze dag wordt er een portaal geopend, waardoor er nieuwe energiefrequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde komen, waardoor de energie rondom de aarde niet alleen verandert, maar dit ook een invloed heeft op ons fijnstoffelijk lichaam. Deze energiefrequenties activeren ons DNA, waardoor onze spirituele ontwikkeling in een versnelling kan komen en onze paranormale gaven meer worden geopend. Hierdoor wordt ook ons bewustzijn groter en kan er oude wijsheid, opgeslagen in ons celgeheugen, naar boven kan komen.

Er zijn veel Lichtwezens van Sirius die aanwezig zijn op of vlakbij de aarde rond deze periode. Je kunt dan ook hun aanwezigheid voelen en blauwe lichtbolletjes waarnemen. Sommige zien zelfs ruimteschepen en veel dubbele getallen, aangezien de Lichtwezens van Sirius erg verbonden zijn met getallen en via deze weg ook communiceren met ons. Je kunt dan ook de betekenis van dubbele getallen opzoeken om te achterhalen wat ze proberen duidelijk te maken. ‘s Nachts kan je ook ervaren dat je hun ruimteschepen betreedt, waar je “downloads” krijgt, er healingen plaatsvinden en waar jij helpt anderen te helen. Daarnaast helpen de Lichtwezens van Sirius ons af te stemmen op o.a. onze zielsmissie, ons energiesysteem op te schonen en werken ze aan ons energetisch systeem om onze paranormale vermogen te vergroten. Je kunt dan ook in deze periode merken dat jouw behoeftes veranderen, jij van koers wilt veranderen in jouw leven en/of volledig voor jouw zielsmissie wilt gaan. Hetgeen waarvoor jij naar de aarde bent gekomen kan duidelijk worden!

IS JOUW PLANETAIRE AFKOMST VAN SIRIUS?
Veel mensen, met een planetaire oorsprong van o.a. Sirius, zijn hier op aarde met een speciale missie. Het zijn Lichtwerkers en mensen die vernieuwing brengen en de weg vrij maken voor de generaties die na hen komen. Maar voordat zij aan hun zielsmissie beginnen, kunnen zij vele uitdagingen tegenkomen. Zo kunnen zij eerst over angsten en onzekerheden moeten stappen, om vervolgens vol overgave hun hart te kunnen volgen. De energie van de Leeuwenpoort kan je hierbij helpen.

Omdat de opening van de Leeuwenpoort in de astrologische Leeuw-maand valt, lijken de mensen die van Sirius komen vaak van karakter en uiterlijk op een Leeuw. Ze hebben bv. krullend, wat langer haar en/of bijzondere ogen. Ze kunnen “Leeuw” in hun naam hebben en zich aangetrokken voelen tot de kleuren turquoise en goud. Ze zijn herkenbaar aan hun sterke band met de natuur en hebben veel affectie met de Indianen, maar ook met het oude Egypte. Meestal kunnen ze slecht tegen onrechtvaardigheid en hebben een sterke drang om hun eigen weg te zoeken en hun eigen unieke manier van leven te vinden.

Ook hebben ze dikwijls bijzondere talenten en zijn “hooggevoelig”. Door hun hooggevoeligheid hebben ze veel te kampen met vermoeidheid en ziektes. Door het zich soms niet thuis voelen in deze maatschappij en onverwerkte emoties uit hun jeugd of vorige levens, hebben ze soms de neiging om te vluchten en deze emoties niet te voelen en dat kan bv. in verslavingen resulteren.

IEDER JAAR EEN ANDER THEMA
Ieder jaar heeft de Leeuwenpoort een ander thema. Het thema, wat in deze periode bij jou speelt, gebeurtenissen die plaatsvinden en mensen, die jij rond deze datum ontmoet, kunnen het komende jaar een belangrijke plaats in jouw leven innemen en een grote rol gaan spelen in jouw toekomst. Je kunt dus even stil staan bij wat nu veel van jou aandacht vraagt. Is dat een relatie, verhuizing, ander werk, gezondheid, een studie? Je kunt een sterke drang hebben om een nieuw pad te kiezen en hiervoor belangrijke beslissingen nemen. Nieuwe keuzes die bijdrage aan meer zelfliefde.

UITWERING VAN DE LEEUWENPOORT VOOR 2022
Het jaar 2022, heeft het getal 6, horende bij Venus. En zal de Leeuwenpoort een sterke uitwerking hebben op ons liefdesleven, de ontwikkeling van onze talenten en het zoeken naar harmonie en balans. We kunnen meer liefde uit willen zenden naar anderen. En ook openstaan om meer liefde te ontvangen van de mensen om ons heen. Je kunt je bewuster worden van met wie je een liefdevolle band wilt behouden of wil aangaan. Egocentrisch gedrag en het creëren van veel drama zal nl. binnen jouw contacten steeds minder ruimte krijgen. Maar ook kan je beslissen om “pleasegedrag” meer los te laten. Het kan dan ook zijn dat je meer voor jezelf gaat opkomen en bepaalde contacten gaat loslaten in jouw leven. Vooral contacten waarbij je het gevoel hebt dat je niet op de ander kunt bouwen. En waarmee geen balans is tussen geven en nemen.

LIEFDESENERGIE VAN DE HATHORS
Maar ook zullen er ook veel Lichtwezens, de Hathors, komende van Venus, aanwezig zijn in de periode van de Leeuwenpoort. Zij zullen ons helpen met het verankeren van hogere liefdesenergieën in ons hartcentrum. Hierdoor kunnen we ons bewuster worden van hoe we meer liefde en harmonie kunnen creëren in ons leven. Ook op niveau van de aarde zal dit een positieve uitwerking hebben. En kunnen we zien dat er langzaamaan in bepaalde gebieden van de aarde meer vrede gaat ontstaan. Ook helpen de liefdesfrequenties ervoor om ons bewust te maken van of jij nog keuzes wilt maken vanuit angst of keuzes vanuit liefde voor jezelf.

ZORGZAAM VOOR ANDEREN
Daarnaast kan jouw drang om voor anderen te zorgen door de energiefrequenties van de Leeuwenpoort ook sterker worden. Misschien wil je iemand in de watten leggen en laat je extra merken hoe speciaal iemand voor jou is. Ook kan je merken dat jouw talenten liggen in het verzorgen en zorgen voor anderen. Misschien wil je meer een hulpverlenende rol aannemen en met bepaalde nieuwe methodieken en/of technieken werken om een helingsproces opgang te brengen bij anderen. Of merk je dat je heel creatief bent in huis, met kleding of met het maken van kunst. En wil je hier meer mee gaan doen binnen jouw carrière. Mogelijk wil je middels creativiteit anderen helpen te helen van onverwerkte pijn. Je kunt in deze periode je dan ook extra gemotiveerd voelen om binnen jouw carrière een andere weg in te slaan en meer met jouw talenten op de voorgrond te treden.

ZIEKTE- EN ASCENSIE-SYMPTOMEN
Er zijn ook mensen die tijdelijk ziek worden en last hebben van ascentieverschijnselen, waardoor ze tijd hebben voor het verwerken van emoties en het integreren van de nieuwe energiefrequenties. Je kunt je dan ook emotioneler voelen, moe zijn, onrustig slapen, bijzondere spirituele ervaringen hebben, hartkloppingen ervaren of duizelig zijn. Maar ook kan je diepe geluksmomenten ervaren.

Verder zullen wij steeds meer alternatieve manieren gaan vinden voor genezing, omdat de reguliere medicijnen je lichaam te veel kunnen vervuilen en je daardoor zieker kunt worden. De vervuiling is een groot probleem aan het worden, vooral de vervuiling van de lucht, water en ons voedsel, waardoor mensen ziek worden.

De Zon, horend bij de Leeuw, speelt ook een steeds belangrijkere factor in onze gezondheid, vooral voor de mensen die Sirius-energie bij zich dragen. Hun lichaam/DNA wordt steeds meer aangepast op het gebruiken van zonlicht als directe bron van energie. Zonlicht wordt steeds meer gebruikt, om ons fysieke lichaam en fijnstoffelijk lichaam (aura en lichtlichaam) te voeden, zodat organen beter gaan werken, we ons vitaler voelen en onze genezende energie sterker wordt. Je kant dan ook besluiten om naar het buitenland te verhuizen.

TWEELINGZIELEN
Voor tweelingzielen is dit een hele bijzondere Leeuwenpoort, omdat de invloed van Venus sterk is, de planeet van de liefde. Er kunnen onverwachte ontmoetingen plaatsvinden tussen hen of krijg je plotseling een berichtje van of over je tweelingziel. Ook kan het zijn dat je “toevallig” hem of haar voorbij ziet komen en merk je dat er een sterke energie-uitwisseling plaatsvindt.

Tweelingzielen kunnen worstelen met hun ego binnen de relatie/het contact met de ander. En wanneer zij een muurtje om zichzelf hebben gebouwd, kunnen zij moeite hebben met het loslaten hiervan, uit angst om (weer) gekwetst te worden. Door de energiefrequenties van de Leeuwenpoort kunnen ze echter meer met compassie en liefde reageren naar elkaar. En kan er een opening ontstaan voor hernieuwd contact.

Wanneer tweelingzielen geen contact hebben, kunnen ze bijzondere dromen of ingevingen krijgen over hun tweelingziel en over hun proces. De afstand kan nodig zijn, zodat ieder los kan komen van onverwerkte pijn. Ze kunnen zich beseffen dat ze niet langer kunnen vasthouden aan het verleden, maar dat ze een verandering en transformatie moeten doormaken, willen ze in de toekomst verder kunnen met hun tweelingziel.

Maar ook kan er in de periode van de Leeuwenpoort een doorbraak plaatsvinden bij één of beiden tweelingzielen. Mogelijk kan na een lange tijd de ene tweelingziel dichterbij komen te wonen, een destructieve, karmische relatie gaan loslaten, gaan werken aan een gezondere levensstijl en/of besloten heeft in therapie te gaan. En kan er gewerkt worden aan het loslaten van pleasegedrag, worden moeder-issues aangepakt en problemen rondom het hebben van te weinig basisveiligheid. Ze gaan hun proces hierin serieuzer nemen en zal de energie van de Leeuwenpoort hen hierin stimuleren. Zodat zij hun hart gaan volgen!


LICHTREIS LEEUWENPOORT 08-08-2022
De opening van de Leeuwenpoort-portaal is een belangrijke dag, waarin er hoge energiefrequenties via Sirius naar de aarde komen en onze trilling gaan verhogen. Deze dag kondigt een nieuwe fase aan, waarin er nieuwe deuren open gaan en jij meer naar buiten gaat treden en in je kracht gaat staan. De Leeuwenpoort stimuleert dan ons ook om ons los te maken van alle negatieve invloeden in ons leven en om ons hart te gaan volgen. En om deze energiefrequenties van dit belangrijke portaal in ons energetisch systeem te integreren is deze Lichtreis bedoeld. En geven wij online een korte lezing, ontspanningsoefening en geleide meditatie.

Tijdens de meditatie nemen we je mee naar een oerbos, waar een leeuw voor jou een boodschap en een getal heeft om meer duidelijkheid te geven in jouw situatie. Vervolgens neemt de leeuw je mee op een spirituele reis naar een bijzondere krachtplaats, waar ook jouw tweelingziel is. En waar je de ceremonie mee gaat maken van de opening van het Leeuwenpoort-portaal, onder leiding van Godin Isis, Godin van de vruchtbaarheid, magie, mysterie en liefde. Je kunt tijdens deze helende reis tijdelijk in een hogere dimensie komen, waardoor je makkelijker toegang kunt krijgen tot hogere informatie. Het kan je helpen inzichten te krijgen in jouw zielsmissie, jouw situatie met jouw tweelingziel en spirituele ontwikkelingsproces.

Lichtwerkers van Sirius en de Hathors komen ons helpen met de healing, waarin jouw pijnappelklier geactiveerd wordt en jouw intuïtieve gaven versterkt worden. En er heling kan plaatsvinden op onverwerkte emoties van jou of jouw tweelingziel, als deze in jouw leven is. Ook kan jouw wilskracht en motivatie sterker worden om de nodige veranderingen door te zetten in jouw leven en jouw hart te gaan volgen. Jouw egobewustzijn kan sterker worden.

Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. In deze periode kunnen er nl. veel ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen. En kunnen er grote doorbraken komen in hun situatie.
We nodigen jullie dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende reis. Voor meer info kan je kijken op onze website.

Aanmelden kan via onze website:
www.healingcentrumisis.com/evenementen.

Datum 08-08-2022
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is na uitzending tot de volgende dag 23uur terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP:
Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina goed door op onze website.

Fijne Leeuwenpoort,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com