Egyptisch Nieuwjaar 26-07-2022 Wep RENPET

Duizenden jaren geleden, rond 26 juli, begon het nieuwe planetaire jaar in het Oude Egypte. Sirius, de Blauwe Ster, verscheen dan weer aan de horizon samen met de Zon, na een tijdje niet zichtbaar te zijn geweest. Dit was voor de Egyptenaren het ijkpunt voor het begin van het nieuwe jaar. En dat werd gevierd door feesten en ceremonies. De beelden van de Goden werden uit de tempels naar buiten gedragen om de verjongende en vernieuwende energie van Sirius, in combinatie met de Zon, te ontvangen.
Iedere tempel had zijn eigen God. Alle Goden werden aanbeden en gevraagd om voorspoed te brengen voor het komende jaar. Een hele populaire Godin was Hathor, die een grote rol speelde in die tijd. Zij was nl. de godin van de vruchtbaarheid, moederschap, erotiek, muziek en dans. Ze was nauw verbonden met godin Isis. Later versmolten zij samen.
In deze periode trad ook het water van de Nijl buiten zijn oevers en dat betekende dat het land weer vruchtbaar werd. Een nieuwe vruchtbare periode was aangebroken!

NIEUW BEGIN VAN SPIRITUELE GROEI
Voor ons heeft het Egyptische Nieuwjaar een symbolische betekenis en kan een begin betekenen van het doormaken van een spirituele groei. Veel oude karmische situaties die ontstaan zijn tussen jou en anderen tijdens en na het in verval geraken van de helende tempels in het Oude Egypte, worden tijdens het Egyptische Nieuwjaar meer afgerond. En komen wij meer in onze eigen kracht te staan. Ook gaan steeds meer mensen heling zoeken voor de psychische problemen die verband houden met o.a. de traumatische ervaringen die zij toen en in latere levens hebben opgedaan. Door de energie van het Egyptische Nieuwjaar kan je ook meer dan anders willen zoeken naar heling voor jezelf en kan je helende energie door willen geven aan anderen. Muziek, dans, kleur, maar ook het gebruik van bepaalde symbolen, de Ankh en piramides kunnen hierbij ingezet worden. Door de hoge energiefrequenties, die van de blauwe ster Sirius komen, maken we dus een verandering door en zal onze spirituele ontwikkeling een enorme boost krijgen!

HATHORS EN HET JAAR 2022, HET JAAR VAN VENUS
Wij channelen velen van deze berichten door de verbinding met o.a. de Hathors, die duizenden jaren geleden in Egypte woonden. Zij waren een vreedzaam volk en liefde en compassie waren hun sleutelwoorden. Het was vooral een vrouwelijke cultuur. Toen de Farao’s aan de macht kwamen, namen voornamelijk de mannen de macht over. De Hathors waren hoog geëvalueerde wezens en werden niet altijd gewaardeerd en begrepen. Zij helpen ons met de ascentie van de aarde. En leren ons meer liefde te voelen, liefde uit te dragen en met energiefrequenties van liefde te genezen. En juist nu kan je sterk hun aanwezigheid voelen, doordat het jaar 2022 het getal 6 draagt. Het getal 6 hoort bij de planeet Venus, waar deze inmiddels geascendeerde en opgestegen Lichtwezens voornamelijk verblijven.

MEER COMPASSIE EN LIEFDE
Je kunt merken dat je via hen energetische “updates” krijgt, die er voor zorgen dat je bewustzijn wordt verruimt. Je gaat alles vanuit meer compassie en liefde benaderen en weet situaties en relaties vanuit een hoger perspectief te zien. Maar ook kun je meer zelfliefde voelen, waardoor je betere keuzes weet te maken die voor jou mentale, fysieke, emotionele en spirituele welzijn het beste zijn. Daarnaast helpen de Hathors tweelingzielen hun problemen te overkomen en oude pijn tussen hen te helen, zodat zij in liefde kunnen verbinden.

CONTACT SIRIANEN
Velen van jullie stonden in het Oude Egypte ook in directe verbinding met de Sirianen. Zij hielpen o.a. met de ontwikkeling van de mensheid. Leerden ons hoe we in eenheid met elkaar konden leven en onszelf en anderen te genezen. De technologische ontwikkeling was hoog en zij waren kundig betreffende astronomie, astrologie en het maken van wiskundige berekeningen. En hielpen met het bouwen van de Piramides. Deze verbinding is verloren gegaan en wordt nu door de activatie van het DNA langzaam weer hersteld. De Lichtwezens van Sirius communiceren o.a. met ons via getallen. Dat is ook de reden, waarom wij astrologie met numerologie combineren. En wanneer jij veel dubbele getallen ziet, is dat een teken dat jij via hen boodschappen ontvangt. Bijzonder is het dat we sinds 22-07-22, om 22.07uur in het astrologische teken Leeuw terecht zijn gekomen, waar de Zon de heerser van is. De gelijke getallen hierin zijn vooral voor tweelingzielen een boodschap van de Sirianen.

LOTSBESTEMMING
Je voelt ook steeds sterker de essentie van jouw leven en je kunt ingevingen krijgen over jouw lotsbestemming. Zeker nu ook de vernieuwende planeet Uranus op deze dag exact samen staat met de Noordelijke Maansknoop. De Noordelijke Maansknoop is nl. het punt dat jouw losbestemming en talenten aangeeft. Er kunnen veel onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden in deze periode, waardoor jij een andere richting op kan gaan. Uranus kan nl. grillig uitwerken en werken als een blikseminslag!

DE KRACHT VAN DE ZON
Ook is nu de zonkracht op z’n sterkst, die een krachtige uitwerking heeft. Het licht van de ziel van de zon heeft namelijk een voedende en opladende werking voor ons Lichtlichaam, het licht wat onze ziel uitstraalt en een sterk helende en transformerende werking heeft. Hoe gevoeliger, bewuster en vrijer van blokkades je bent, hoe groter jouw lichtlichaam is. De gevoelige mensen onder ons kunnen nu dan ook extra voelen dat ze meer energie hebben in deze periode. En zij zich opladen aan de zon.

TWEELINGZIELEN
De getallen 22 en 7, voorkomend op de dag dat de Zon naar het teken Leeuw verschuift, staan voor mystieke ervaringen die tweelingzielen rond deze periode kunnen hebben. Zij kunnen meer vanuit hun gevoel willen gaan leven i.p.v. vanuit het hoofd. En kunnen er ook onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden die veel emoties naar boven halen. Maar ook staan de getallen symbool voor het feit dat tweelingzielen in trilling gaan stijgen en gevoeliger worden. Je kunt dan ook erg gevoelig zijn voor energie van je tweelingziel, voor zijn of haar emoties en gedachten. En bijzondere ingevingen krijgen over het proces met hem of haar. Je kunt het idee hebben soms even in een andere dimensie te verkeren en merk je dat er nieuwe afstemmingen plaatsvinden tussen jou en je twin.

Tweelingzielen kunnen de periode van het Egyptische nieuwjaar dan ook ervaren als een nieuwe start, waarin zij veel ingevingen krijgen over wat zij samen in de wereld mogen gaan wegzetten en welke nieuwe stappen ze mogen gaan nemen. Zij kunnen nog wel uitgedaagd worden om hun trots aan de kant te zetten, evenals de angst loslaten dat de één onafhankelijk wordt en de ander zal verlaten. Steeds meer tweelingzielen zijn namelijk aan de slag gegaan met het verstevigen van hun basisveiligheid en het zoeken naar financiële en emotionele zelfstandigheid. En gaan ze hard aan de slag om hun dromen te realiseren. Het Egyptische Nieuwjaar zal voor hen een vruchtbaar nieuw begin zijn!


LICHTREIS “EGYPTISCH NIEUWJAAR” 26-07-2022
Voor het Egyptische Nieuwjaar op 26 juli geven wij een Lichtreis met een geleide meditatie en afstandshealing om samen samen met jullie het Egyptische Nieuwjaar te vieren. Voor velen en met name ook in situaties rondom tweelingzielen een nieuw begin van een nieuwe fase. Veel veranderingen die jij wilt doorvoeren in jouw leven kunnen in een stroomversnelling komen. Het Egyptisch Nieuwjaar kondigt dan ook het begin aan van een nieuwe fase, een nieuw begin van spirituele groei.

Tijdens de meditatie nemen we je mee op een innerlijke reis door de woestijn van Egypte, waar je bij een oase tot rust kunt komen en waar een bedoeïen-vrouw jouw hand gaat lezen en een boodschap en getal geeft voor het komende jaar. Van de Lichtwezens van Sirius ontvang je een healing, waarbij ze gebruik maken van een diamant. De energie van deze diamant zorgt ervoor dat je alles van een hoger perspectief kunt zien, cellen geactiveerd worden om de hoogste vorm van liefde in jezelf te kunnen voelen en vasthouden en je helderziende gaven en het telepathisch communiceren versterkt wordt. Ook gaat deze energie inwerken op je pijnappelklier, zodat contact mogelijk is met wezens van andere dimensies. Deze krachtige diamant-energie gaat je helpen, om de overgang naar een nieuwe fase te versoepelen.

Na een boottocht over de Nijl wordt je naar een tempel op een eilandje; Philae genaamd, gebracht. Deze tempel is gewijd aan de Godin Isis, de godin van de vruchtbaarheid, magie, mysterie en liefde. Daar ontmoet je ook jouw tweelingziel en ontvangen jullie samen van Godin Isis een inwijding en maken samen een ceremonie mee om het Egyptische Nieuwjaar te vieren.

Lichtwezens van Sirius komen ons helpen met de healing, waarin het DNA geactiveerd wordt en de pijnappelklier gestimuleerd wordt en jij voorbereid wordt op de nieuwe fase van je leven. Er wordt ingewerkt op negatieve overtuigingen, angsten, verdriet, schuldgevoelens, frustraties en kan je helpen bij het loslaten van oude situaties. Deze healing kan ook positief doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie energetisch sterk met elkaar verbonden zijn via een gouden koord.

We nodigen we je van harte uit om mee te doen met deze magische, helende lichtreis.

Aanmelden kan via:
www.healingcentrumisis.com/evenementen

Datum 26-07-2022
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot de volgende dag 23.00uur terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP:
Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina op onze website goed door.

Liefs,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com