Engelenpoort 10-10 op 10 oktober 2021

Er worden in de laatste fase van het jaar 2021 drie Engelenpoorten geopend, die verband houden met elkaar en je gaan helpen met de afronding van dit jaar. Ze zijn een voorbereiding op het nieuwe jaar 2022, een jaar waarin we meer op zoek zullen gaan naar balans en harmonie en waarin ons liefdesleven, zelfliefde, samenwerking en financiën meer centraal zullen staan. En gaan deze Engelenpoorten veel invloed hebben op tweelingzielen, omdat 2022 een zéér belangrijk jaar zal zijn voor tweelingzielen! Ook zij gaan op zoek naar een balans in hun relatie, als voorbereiding op hun gezamenlijke taak.
Er komen rond de Engelenpoorten hoge energiefrequenties naar de aarde om ons bewustzijn te verruimen en een spirituele verandering in gang te zetten. Deze Engelenpoorten zullen een sterke transformerende werking hebben, waarbij we steeds in een hogere trilling komen.
Deze Engelenpoort is de eerste van deze reeks, waarvan de tweede op 11 november (11-11) zal plaatsvinden en de de laatste op 12 december (12-12). Elke Engelenpoort heeft een ander thema en is deze laatste fase van het jaar een belangrijke periode, waarin er veel beslissingen gemaakt worden en veranderingen plaatsvinden.
Op deze speciale dagen geven wij extra online Lichtreizen om de hogere energiefrequenties van deze Engelenpoorten te kunnen integreren. Zodat we gezamenlijk, als lichtwerkers, de energietrilling van de aarde verhogen en naar een hoger plan brengen.

PLUTO
De dwergplaneet Pluto, horende bij het getal 10, heeft een ondersteunende werking tijdens deze Engelenpoort en er kunnen veel innerlijke transformaties in gang worden gezet. Pluto haalt namelijk onze diepgewortelde emoties naar de oppervlakte. Hierdoor gaan we eerst door een emotioneel diep dal, om vervolgens deze emoties te kunnen doorvoelen, verwerken, los te laten en er als herboren uit te komen.
Pluto is een paar dagen geleden weer direct gaan lopen en dit beïnvloed deze Engelenpoort op een manier waarbij de uitwerking hiervan zichtbaarder wordt in onze buitenwereld. Ook zullen emoties en gevoelens meer naar buiten gericht gaan worden en zal er duidelijk een transformatie zichtbaar zijn. Na het loslaten van de zwaardere energieën kunnen we ons als herboren voelen. Pluto is nl. de planeet van de dood en wedergeboorte. Het einde van iets is tevens ook het begin van iets nieuws!

AANLOOP-PERIODE SEPTEMBER
De Leeuwenpoort van afgelopen 8 augustus kan veel processen in een stroomversnelling hebben gebracht. De druk werd opgevoerd om veranderingen door te zetten en in je kracht te komen. De maand september, die daarop volgde, was de verdere aanloop naar deze Engelenpoort en was een afrondingsmaand. En kan je besloten hebben om meer te gaan kiezen voor het leven wat je wilt. Je kunt hiervoor meer de innerlijke motivatie hebben gevoeld en meer daadkracht hebben ervaren.
In deze aanloop-periode werd door de Nieuwe Maan in Maagd (7 september), waarbij de dwergplaneet Nessus, een grote invloed had, het thema “misbruik” als één van onze schaduwkanten belicht. En ook de Volle Maan in Vissen (21 september) kan intense emoties naar boven hebben gehaald, door o.a. de invloed van Pluto en Mars. En een transformerende werking hebben gehad.

UITWERKING ENGELENPOORT
Tijdens deze Engelenpoort houden de energiefrequenties verband met de energetische uitwerking van Pluto. Pluto gaat over alles wat verborgen is, over macht en onmacht, jaloezie en boosheid, dood en wedergeboorte. En daardoor kan deze Engelenpoort een zeer intense uitwerking hebben.
Herinneringen en gevoelens, die we diep weggestopt hebben, kunnen nu naar boven komen. Hierbij kan je denken aan diepgewortelde angsten, zoals angsten om mensen te verliezen, bindings- en verlatingsangst. Deze angsten kunnen getriggerd worden door gebeurtenissen waarin er relaties verbroken worden, door de beslissingen van de ander om weg te gaan naar bijv. het buitenland, doordat iemand een ernstige ziekte heeft of door het overlijden van een dierbare. Je kunt diep willen graven in het verleden en op zoek gaan naar mogelijke oorzaken.
Maar ook verborgen informatie kan naar boven komen en wat ooit in de doofpot werd gestopt kan nu aan het licht komen. Thema´s zoals machts- en seksueel misbruik op de werkvloer of in privé-sfeer kunnen nu jouw aandacht vragen. Ook kan jaloezie en manipulatie duidelijk worden. En dit kan veel emoties bij jou losmaken en kan veel boosheid en zelfs wraakgevoelens gevoeld worden.

ENERGETISCHE PIEKEN
Op 19 en 28 oktober zullen er energetische pieken zijn en wordt de energie van deze Engelenpoort weer geactiveerd. Hetgeen er speelde op 10 oktober, kan dan een vervolg krijgen.

HULP EN BOODSCHAPPEN VAN DE ENGELEN
De Engelen zullen je ondersteunen in het loslaten van deze emoties en je helpen om krachtig, maar ook liefdevol voor jezelf op te komen. Wanneer je verder onderzoek wilt doen naar de waarheid, zullen de Engelen je helpen met het vinden van de informatie die je nodig hebt, om bepaalde situaties en relaties beter te begrijpen. Ook zullen de Engelen je helpen met psychische problematieken. Deze kunnen tijdelijk erger worden, wanneer veel onverwerkte emoties explosief naar boven komen.
Zij kunnen ons dan ook via verschillende wegen persoonlijke boodschappen geven. Zo kun je intense dromen hebben met een bijzondere betekenis. Of komt jouw boodschap via een ander persoon, zoals een medium, via (tarot)kaartleggingen, een bericht via social media of lees je een artikel, waarvan je voelt dat het voor jou geschreven is. Maar ook kan je plotseling een ingeving krijgen. Of valt je oog op iets dat voor jou een bijzondere betekenis heeft.
Via bepaalde liedjes kunnen zij ons ook een boodschap geven, want Engelen houden van muziek. Zij hopen jou via deze wegen te kunnen ondersteunen en een hart onder de riem te kunnen steken.

ASENTIESYMPTOMEN
Door de trillingsverhogingen kun je ook last hebben van ascentiesymptomen. Ascentiesymptomen zijn tijdelijke fysieke en/of emotionele klachten die erop wijzen dat er een energetische opschoning plaatsvindt. En jij aan het ascenderen bent. Jouw energietrilling wordt hoger en je paranormale gaven komen daardoor in ontwikkeling. Ook je intuïtie wordt voelbaar sterker en je durft er meer op te vertrouwen dat jouw Hogere Leiding je de juiste kant op stuurt.
De ascentiesymptomen die je nu kunt ervaren kunnen zijn: klachten aan de onderbuik, geslachtsorganen, blaas, urinewegen, last hebben van de dikke darm, intense dromen hebben, onrustig of heel vast slapen, last hebben van onderrug, vermoeidheid enz. Het is belangrijk gehoor te geven aan de behoefte van je lichaam en voldoende water te drinken in deze periode. Als lichamelijke klachten aanhouden raden we aan een arts te raadplegen.
Tevens kunnen ook kinderen en dieren sterk reageren op de trillingsverhogingen en kunnen zij extra onrustig zijn.

TWEELINGZIELEN
Tussen tweelingzielen kan er de diepe angst loskomen om zich te verbinden met elkaar of juist de angst om elkaar te verliezen/verlaten te worden. Of de angst voor intimiteit of om niet goed genoeg te zijn. En kunnen zij stapje voor stapje deze angsten gaan doorvoelen los gaan laten. De oorzaak van deze angsten kan liggen in het verleden. Zij kunnen dan ook een heel bewustwordingsproces meemaken, waarin ze min of meer gedwongen worden om naar hun jeugdtrauma’s te kijken of naar pijnlijke ervaringen die ze in eerdere relaties hebben opgedaan en nog niet goed verwerkt hebben. Steeds meer kan het besef komen, dat ze geen volgende stap kunnen maken met elkaar, voordat deze oude pijn aangepakt gaat worden. En de Engelen zullen hen begeleiden in dit proces.
Wanneer jouw tweelingziel nog in een andere relatie zit, kan er jaloezie spelen. Diepgewortelde boosheid uit jullie vorige levens kan naar boven komen, wanner jouw tweelingziel geen stappen durft te zetten. Deze boosheid kan diepgeworteld zitten en kan jij meegenomen hebben uit eerdere incarnaties. Misschien heeft jouw twin je in een vorig leven verlaten of beloofde hij/zij met jou verder te gaan, maar trouwde hij/zij met iemand anders. Deze traumatische ervaringen kunnen spontaan naar jouw bewustzijn komen of via dromen tot jou komen, waardoor je deze makkelijker kunt verwerken. De energiefrequenties van deze Engelenpoort zullen ervoor zorgen dat je sneller deze emoties loslaat, waardoor je meer en meer in de liefdevolle verbinding kunt blijven met jouw twin.
Met behulp van de energiefrequenties van deze Engelenpoort weten we weer een oud stuk los te laten, om vervolgens een nieuw begin te kunnen maken. De Engelenpoort van 11 november, waarin het getal 1 vaak voorkomt, zal dit nieuwe begin aankondigen.

SERIE VAN DRIE LICHTREIZEN
Voor de Engelenpoorten van 10 oktober, 11 november en 12 december geven wij drie online Lichtreizen, om de hogere energiefrequenties te integreren en ons voor te bereiden op het nieuwe jaar 2022.
Je kunt met deze serie van drie meedoen tegen een kortingsprijs. Je betaald dan €45 i.p.v. €52,50. Maar natuurlijk kan je ook met één afzonderlijke webinar meedoen voor €17,50.

LICHTREIS ENGELENPOORT 10-10: 10-10-2021
Wil jij meedoen met onze Lichtreis met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Engelen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.
In deze meditatie nemen we je mee naar het zuidwesten van Engeland, waar het Keltische Christendom in de eerste eeuwen na Christus is ontstaan. En ga je op zoek naar een bijzondere krachtplaats, verborgen in de nevelen van de wateren van Engeland, het eiland Avalon. Daar zou volgens een legende Koning Arthur begraven zijn.
Op jouw reis heeft een raaf een boodschap en een getal voor jou over jouw tweelingziel of over jouw situatie, waarin je een transformatie aan het doormaken bent. Waarna hij jou naar een meer brengt en Viviane, de vrouwe van het meer, jou vraagt om een bootje aan te roepen. Dit bootje zal jou naar Avalon brengen. In een grote witte tempel, waar de priesteressen van Avalon met hun genezende energie werken, zal jij de helende energiefrequenties van de Engelen ontvangen. En ga jij afgestemd worden op het “Diamanten Bewustzijn”. Ook ontmoet jij jouw tweelingziel, als hij of zij in jouw leven is .
Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden.
En de healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie verbonden zijn met een gouden koord van hart tot hart. Heb jij jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan jij voorbereid worden op een toekomstige ontmoeting.
We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende droomreis!

Om mee te doen kan je je aanmelden via onze website:
healingcentrumisis.com/evenementen.

LICHTREIS ENGELENPOORT 10-10
Datum 10-10-2021
Tijd: 20:00 tot 20:40 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot 23.00 uur van de dag erna terug te luisteren en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP:
Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina goed door op onze website.

Hele fijne Engelenpoort!

Karin en Danique
healingcentrumisis.com