Engelenpoort 666 op 6 juni 2022

Tijdens de Engelenpoort 666 op 6 juni komen er hogere liefdes-energiefrequenties naar de aarde om ons bewustzijn te verruimen en een spirituele verandering in gang te zetten. Onze intuïtie kan extra sterk zijn en we kunnen meer open staan voor informatie uit de Lichtwerelden.
Doordat er drie keer het getal 6 in de datum voorkomt, heeft deze Engelenpoort een extra sterke uitwerking. En zal Venus, planeet van de liefde, schoonheid en harmonie, veel invloed hebben tijdens deze Engelenpoort.
Vooral op Tweelingzielen hebben Engelenpoorten een bijzonder sterke uitwerking. Voor hen kan deze Engelenpoort betekenen dat de liefde tussen hen gaat opbloeien of dat er weer een liefdevol contact komt.

UITWERKING ENGELENPOORT
De Engelen maken op deze dag gebruik van de energie van Venus om ons te helpen een versnelling te maken in ons ontwikkelingsproces. Vooral op het gebied van de liefde en het hebben van emotionele en financiële veiligheid kunnen er rond deze dag veranderingen plaatsvinden.
Zo kunnen er knopen doorgehakt worden rond deze dag, waardoor je meer financiële en materiële zekerheid creëert in je leven. Je kunt bijv. voor een koophuis kiezen, een vaste baan of een andere manier om meer inkomen te genereren. En ga je hiervoor meer jouw talenten inzetten en kom je meer in jouw creërende kracht te staan. Je zult merken, dat wanneer je hierin op de goede weg zit en vanuit jouw hart keuzes maakt, het je een blij en gevoel geeft. De Engelen zullen je helpen bij het volgen van jouw intuïtie.

VROUWELIJKE ENERGIE
De vrouwelijke energie zal sterker voelbaar zijn deze maand. En dat zorgt ervoor dat we meer in contact komen met onze vrouwelijke kant; onze emoties, onze intuïtie, zachtheid, creativiteit, rust/geduld, verzorgend voor jezelf en anderen. En dat we meer gebruik maken van onze zintuigen en meer aanwezig zijn in ons lichaam. We maken een dieper contact met onszelf om te kunnen helen en meer liefde toe te laten in ons leven, zodat we meer kunnen geven vanuit balans.

VERDRIET ZAL VOELBAAR ZIJN
De hogere liefdesfrequenties, afkomstig van Venus, kunnen er vooral voor zorgen dat blokkades in het hartchakra loskomen. Er kan dus veel verdriet loskomen dat te maken heeft met het loslaten van een situatie of van een persoon waar je veel liefde voor voelt. Dit verdriet kan ook afkomstig zijn uit vorige levens. Je kunt dus rond deze dag het gevoel hebben in een rouwproces te zitten.
Dit heeft als doel om onze harten vrij te maken van blokkades, meer te openen, liefdevoller naar situaties en relaties te kunnen kijken en meer vanuit ons hart te gaan leven. Luister dus goed naar de behoefte van je lichaam en neem voldoende rust om de vrijkomende emoties te laten stromen.

ZELFLIEFDE
Daarnaast heeft deze Engelenpoort ook invloed op onze eigenwaarde en zelfliefde. Door de hogere liefdesfrequenties kan je niet alleen tot het besef komen dat je meer waard bent, maar kan je dit ook daadwerkelijk voelen, zodat je er beter naar kunt handelen. Hierdoor kan je besluiten om bepaalde contacten, die jou naar beneden halen in jouw energie, te stoppen. En lukt het je om het gevoel van medelijden voor anderen achter je te laten. Het wordt tijd om meer voor jezelf te kiezen.
Door het innerlijke werk dat je hebt verricht en het gevoel meer waard te zijn, kan je zelfs doen besluiten om een uiterlijke make-over te nemen. En besteed je aandacht aan nieuwe kleding of een nieuw kapsel. Maar ook kan je nieuwe aankopen doen, met meer kwaliteit, om bijv. de energie in huis te verhogen.

PIEKEN
Op 6 juni zal deze Engelenpoort zich openen. Maar op 15 en 24 juni zal er een energetische piek voelbaar zijn van deze Engelenpoort, omdat er dan ook 3x het getal 6 in de datum voorkomt. Thema’s horende bij deze Engelenpoort kunnen dan weer naar voren komen op deze dagen. Of kun je op deze dagen bijzondere boodschappen van de Engelen ontvangen over de liefde.

BOODSCHAPPEN VAN DE ENGELEN
De Engelen zullen je rond deze dag via verschillende wegen jou persoonlijke boodschappen geven om jou een hart onder de riem te steken. Hun leiding kan dan ook sterk voelbaar zijn. Je kunt veel ingevingen krijgen rond deze dag, over jouw toekomst en waar deze precies heen gaat of intense dromen hebben met een bijzondere betekenis. Mogelijk komt jouw boodschap via een ander persoon, een bericht via social media of lees je een artikel, waarvan je voelt dat het voor jou geschreven is. Ook kan jouw oog op iets vallen, dat voor jou een bijzondere betekenis heeft. Maar zal je vooral veel tekens uit de natuur krijgen, doordat Venus nu in zijn eigen teken Stier en dus sterk staat. En de Stier een sterke band met de natuur heeft. Ook kunnen de Engelen je boodschappen geven via muziek en zijn bepaalde liedjes een boodschap. En wanneer je hartjes ziet, zal dit een aanwijzing zijn dat jouw liefdesleven jouw aandacht vraagt. De Engelen hopen jou via deze wegen te kunnen ondersteunen en

ASCENTIESYMPTOMEN
Door de trillingsverhogingen kun je ook last hebben van ascentiesymptomen. Ascentiesymptomen zijn tijdelijke fysieke en/of emotionele klachten die erop wijzen dat er een energetische opschoning plaatsvindt. En jij aan het ascenderen bent. Jouw energietrilling wordt hoger en je paranormale gaven komen daardoor in ontwikkeling. Ook je intuïtie wordt voelbaar sterker en je durft er meer op te vertrouwen dat jouw Hogere Leiding je de juiste kant op stuurt.
De ascentiesymptomen die je nu kunt ervaren kunnen zijn: hoofdpijn, koorts, migraine, emotionele schommelingen, boosheid, intense dromen hebben, onrustig of heel vast slapen, last hebben van onderrug, vermoeidheid enz. Het is belangrijk gehoor te geven aan de behoefte van je lichaam en voldoende water te drinken in deze periode. Als lichamelijke klachten aanhouden raden we aan een arts te raadplegen.
Tevens kunnen ook kinderen en dieren sterk reageren op de trillingsverhogingen en kunnen zij extra onrustig zijn.

TWEELINGZIELEN
Op tweelingzielen heeft deze Engelenpoort een zeer sterke uitwerking door de driedubbele getallen in de datum. Bij hen kunnen er veel emoties loskomen en waardoor ze zich wat meer in henzelf keren. Wanneer er nog geen contact is, kunnen ze golven van liefdevolle energie tussen elkaar ervaren. En liefdevoller naar hun verbinding kijken en meer begrip voelen voor elkaars ontwikkelingsproces. Ze zullen dan ook veel ingevingen krijgen over hun proces, omdat hun intuïtie heel sterk kan zijn.
Wanneer tweelingzielen in contact zijn, kunnen zij dichter naar elkaar toe groeien en meer compassie en liefde voelen, wat ook een positief effect zal hebben op hun communicatie, Voor hen zal het steeds duidelijker worden, wat van waarde is, als het gaat om liefdesrelaties. Ze kunnen nu een sterke behoefte voelen om rust, stabiliteit en evenwicht te willen creëren in hun relatie/leven. En kan betrouwbaarheid in de relatie belangrijker zijn. Wanneer het nog niet haalbaar is om dit te creëren met hun tweelingziel, kunnen ze besluiten even los van elkaar verder te gaan en te werken aan hun zelfliefde.


LICHTREIS ENGELENPOORT 666: 6-6-2022 VROUWELIJKE ENERGIE EN ZELFLIEFDE
Wil jij meedoen met onze Lichtreis met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Engelen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

In deze meditatie nemen we je mee naar een mooi strand, waar je in de zee een parel vindt, die jou verbindt met de liefdesenergie en jou meer in verbinding brengt met anderen. Intuïtief krijg je een boodschap en een getal door over jouw situatie: het getal kan een tijdsaanduiding zijn voor wanneer er een belangrijke verandering plaats gaat vinden in jouw leven.

Wanneer de Godin Isis verschijnt, gaat zij samen met de Hathors jou helpen bij het loslaten van oude emoties en van oude denkpatronen of negatieve overtuigingen over jouzelf als vrouw. En wil zij je helpen om een stukje heling te vinden voor oude pijn, die ontstaan is in de vrouwenlijn van jouw verleden. Ze neemt je mee naar een rond plein, waar je met andere gelijkgestemde vrouwen de helende energiefrequenties van de Engelen zal ontvangen. De energie die tussen de vrouwen uit de vrouwencirkel stroomt kan jou de kracht en moed geven om het leven te gaan leiden dat jij wilt.

Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden. En de healing is erop gericht om de krachtige vrouwelijke energie weer in balans te brengen en om weer in contact te komen met onze zachte liefdevolle, verzorgende, intuïtieve en helende kant. En met de diepe wijsheden die wij in ons dragen.
We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Om mee te doen kan je je aanmelden via onze website:
www.healingcentrumisis.com/evenementen.

LICHTREIS ENGELENPOORT 666
Datum 6-6-2022
Tijd: 20:00 tot 20:40 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot 23.00 uur van de dag erna terug te luisteren en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP:
Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina op onze website goed door.

Hele fijne Engelenpoort!

Karin en Danique
www.healingcentrumisis.com