Engelenpoort 7-7; 07-07-2022 Dolfijnen-energie

Zeven juli is een bijzondere dag. De Engelenpoort 7-7 wordt geopend, waarbij er hogere energiefrequenties naar de aarde komen om ons bewustzijn te verruimen en een spirituele verandering in gang te zetten. Deze energiefrequenties zorgen ervoor dat stapsgewijs onze helende gaves versterkt worden en blije, speelse en optimistische energie in ons vergroot wordt. Tweelingzielen kunnen dit als een bijzondere dag ervaren en het kan zijn dat zij regelmatig euforische geluksmomenten krijgen in het contact samen. En ook zal hun telepathische contact versterkt worden.

DUBBELE GETALLEN
Waarom is deze dag bijzonder? Het getal 7 is een heilig getal en staat voor spiritualiteit, mystiek, magie en spirituele verlichting en hoort in de astrologie bij de dromerige en spirituele planeet Neptunus. Dit getal komt nu 2x in de datum voor, waarbij het getal 77 ook nog een Engelengetal is. Het getal 77 heeft daardoor een speciale boodschap van de Engelen in zich.

NEPTUNUS
Door het dubbele getal 7 zal de energie van Neptunus sterk voelbaar zijn tijdens deze dag. Neptunus loopt retrograde en zal de uitwerking van deze Engelenpoort vooral werkzaam zijn in onze innerlijke belevingswereld. Zie jij vaak het getal 7, 77 of 777, dan weet jij dat je afgestemd wordt op de frequenties van deze Engelenpoort. Maar ook kan deze energie voelbaar zijn op 16 en 25 juli. Dan zal er een energetische piek plaatsvinden, die de energie van deze Engelenpoort weer zal activeren.

UITWERKING ENGELENPOORT
De hogere energiefrequenties, die op deze dag naar de aarde komen, zijn een voorbereiding op onze spirituele missie hier op aarde. Deze frequenties zorgen ervoor dat onze chakra’s in ontwikkeling komen en onze paranormale en helende gaven versterkt worden. Jouw intuïtie kan op deze dag sterk zijn en kan het zijn dat je veel ingevingen van de Engelen ontvangt over jouw toekomst, jouw huidige situatie, jouw werk en/of over jouw relaties. Ook kan je heldere dromen hebben met een betekenis, die jou de antwoorden geven waarnaar jij mogelijk al een tijd naar op zoek was. Daarnaast kan je, doordat de sluier tussen de aardse dimensie en andere dimensies dun is, toegang vinden tot bijv. de natuurwezens of buitenaardse Lichtwezens, waarmee jij bewust of onbewust samenwerkt. En ook het contact met overleden dierbaren kan nu gelegd worden. Je kunt mystieke ervaringen hebben, waarbij het mogelijk is om tijdelijk in een andere dimensie te verkeren.

NIEUWE PLANNEN – HOE REALISEER JE JOUW DROMEN?
Misschien voel je je wat minder geaard en kan je wat moeilijk actief bezig zijn. Dat is niet erg! Er kunnen afstemmingen plaatsvinden voor het realiseren van jouw droomwensen, zoals bijv. het wonen dicht bij de zee, in de natuur of in het buitenland. Maar ook kan je nieuwe plannen hebben m.b.t. jouw werk en wil je meer jouw spirituele gaven of alternatieve geneeswijze, therapieën en/of coachingstechnieken gaan inzetten. Ideeën kunnen ontstaan om projecten op te zetten, waarbij je dienstbaar kunt zijn voor anderen. Het gevoel om voor anderen te willen zorgen en hierbij jouw natuurlijke talenten in te zetten kan nu sterker zijn. Verder kun je merken dat jouw creatieve energie gestimuleerd wordt en kan je veel nieuwe creatieve ideeën krijgen. En wanneer je nog last hebt van faalangst en minderwaardigheidsgevoelens, kun je besluiten deze los te laten. Vooral als je toe bent aan een nieuwe fase in je leven.

DOLFIJNEN-FREQUENTIES
Neptunus is in de mythologie ook de God van de zee en alles wat daarin leeft. En er zullen op deze dag dan ook hogere energiefrequenties van de Dolfijnen-energie op ons inwerken. Deze frequenties verbinden ons met hogere kosmische energievelden om ons bewustzijn te vergroten. En zorgen ervoor dat stapsgewijs onze helende energie versterkt wordt en blije, speelse en optimistische energie in ons vergroot wordt.

Maar voordat we deze hogere energietrillingen kunnen vasthouden, kan het zijn dat er eerst sombere gevoelens naar boven komen. Gevoelens van het niet thuis voelen op aarde en verlangen naar een hoger ontwikkelde samenleving, zoals dat bijv. in Lemurië en Atlantis is geweest. De minder leuke uitwerking van deze Engelenpoort is dus dat er ook depressieve gevoelens naar boven kunnen komen die hiermee verband houden. Je kunt geneigd zijn ervoor weg te rennen en afleiding te zoeken door obsessief ergens mee bezig te zijn, te vluchten in een droomwereldje of jezelf te verliezen in een verslaving.

De Engelen zullen ons dan ook helpen om beter te aarden, contact te maken met onze gewonde delen, om deze vervolgens te kunnen verwerken en destructief gedrag los te laten. Dit loslaten van gewonde delen in ons zelf zal in fases gaan.
Wat jou kan helpen is om naar de zee te gaan en je te verbinden met de helende frequenties van de Dolfijnen-energie. Of om via meditatie verbinding te leggen met deze prachtige wezens en weer te voelen wat jouw missie hier is op aarde.

BOODSCHAPPEN VAN DE ENGELEN
De Engelen willen ons graag behulpzaam zijn en zullen dan ook via verschillende wegen aan ons persoonlijke boodschappen geven. Engelen houden bijv. van muziek en kunnen bepaalde liedjes ook een boodschap zijn. Zij hopen jou via deze weg te kunnen ondersteunen en een hart onder de riem te kunnen steken. Ook witte veertjes zullen aangeven dat de Engelen bij je zijn om je te ondersteunen. En als je afbeeldingen van dolfijnen ziet, weet jij dat je afgestemd wordt op hun hogere energievelden.

De Engelen willen voor vandaag de boodschap meegeven dat als je merkt dat de energie niet stroomt en het je niet lukt om jouw dromen te manifesteren, het kan zijn dat er diepgewortelde emoties en negatieve overtuigingen in de weg staan en jou blokkeren. Je mag dan ook de aandacht terug naar binnen richten om te voelen wat de oorzaak is van deze pijn. De Engelen zullen je helpen bij het krijgen van inzichten over deze gevoelens en emoties, om ze beter te kunnen verwerken en los te laten.

ASENTIESYMPTOMEN
Door de trillingsverhogingen kun je ook last hebben van ascentiesymptomen. Ascentiesymptomen zijn tijdelijke fysieke en/of emotionele klachten, die erop wijzen dat er een energetische opschoning plaatsvindt en jij aan het ascenderen bent. Jouw energietrilling wordt hoger en je paranormale gaven komen daardoor in ontwikkeling. Ook je intuïtie wordt voelbaar sterker en je durft er meer op te vertrouwen dat jouw “Hogere Leiding” je de juiste kant op stuurt.
De ascentiesymptomen die je nu kunt ervaren kunnen zijn: hoofdpijn, hartkloppingen, emotionele schommelingen, verdriet, intense dromen hebben, onrustig of heel vast slapen, last hebben van onderrug, vermoeidheid, vocht vasthouden enz. Het is belangrijk gehoor te geven aan de behoefte van je lichaam en voldoende water te drinken in deze periode. Als lichamelijke klachten aanhouden raden we aan om een arts te raadplegen.

TWEELINGZIELEN
Tweelingzielen kunnen erg gevoelig zijn voor elkaars energie en gevoelens en gedachten van elkaar opvangen. Ze kunnen tot inzichten zijn gekomen over wat er precies tussen hen speelt, maar moeite hebben met dit naar elkaar uit te spreken. De angst voor leugens en misleiding kan aanwezig zijn. En tweelingzielen kunnen uitgedaagd worden om een diepere verbinding aan te gaan, zichzelf open te stellen en eerlijk te zijn naar zichzelf en elkaar.

Daarnaast gaan tweelingzielen aan de slag met de voorbereidingen van het realiseren van hun droomwensen. Ook hier kan de angst loskomen, dat hun plannen misschien niet realistisch zijn of dat ze niet de invoelende en creatieve vaardigheden hebben om dit te realiseren. Deze angsten zullen ze overwinnen wanneer ze terugkijken naar het verleden en de onverwerkte emoties in relatie tot hun ouders onder ogen komen. En de Engelen zullen hen hierbij helpen.

Verder worden tweelingzielen afgestemd op de Dolfijnen-energie, waardoor er een diepere uitzuivering zal plaatsvinden van zwaardere energieën en emotionele blokkades. Ook zorgen deze energiefrequenties ervoor dat ze zich verbinden met de kennis uit de tijd van Lemurië/Atlantis, die zij nog in zich kunnen dragen. Ze worden verbonden met hun spirituele zielsmissie en gaan zich spiritueel meer ontwaken. Hierdoor kunnen zij positiever en liefdevoller in het leven gaan staan. En kunnen zij meer optimistische en geluksmomenten ervaren.


LICHTREIS ENGELENPOORT 77 op 07-07-2022
Wil jij meedoen met onze Lichtreis met geleide meditatie en afstandshealing, om de energiefrequenties van deze Engelenpoort te kunnen integreren, je voor te bereiden op een nieuwe fase van je leven en waarin je mooie boodschappen en helende energie kunt ontvangen van de Dolfijnen? Dan nodigen we je van harte uit om aan deze helende reis mee te doen.

In deze meditatie ga je naar een tropisch strand van Maui, Hawai, dat een belangrijke krachtplaats is van de aarde en waar de vulkaan Haleakala correspondeert met het hartchakra. Een lieve vrouw komt jou een Lomi Lomi massage geven om jou meer in balans te brengen en als voorbereiding op een healing met dolfijnen. Dolfijnen zijn de Engelen van de oceaan en gaan ons helpen met het openen van onze harten. Dolfijnen hebben een grote liefde voor de aarde en voor alles wat leeft. Ze zijn vrolijk en maken ons blij. Zij weten zwaardere energieën te transformeren, lichtere energie te brengen en jou in alle speelsheid te helpen creëren wat jij wilt in jouw leven. Tijdens de meditatie kan je tijdelijk even in een andere dimensie komen, zodat je meer openstaat voor informatie uit de Hogere Lichtwerelden.

Deze dolfijnen-energie heeft ook een zeer sterke uitwerking op tweelingzielen, omdat dit de aantrekkingskracht, vreugde en liefde versterkt tussen tweelingzielen. Vooral in moeilijke periode kan deze energie voor verlichting en optimisme zorgen tussen hen. En gaan er vaker geluksmomenten gecreëerd worden tussen hen.
We nodigen je dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende Lichtreis!

Om mee te doen kan je je aanmelden via onze website:
www.healingcentrumisis.com/evenementen.

Datum 07-07-2022
Tijd: 20:00 tot 20:40 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot 23.00 uur van de dag erna terug te luisteren en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP:
Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina goed door op onze website.

Fijne Engelenpoortdag,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com.