Even voorstellen

Wij zijn Karin en Danique Vergeer, moeder en dochter, geboren in Breda.
Beiden waren we als kind al heel gevoelig en hebben gaande weg geleerd om met onze gevoeligheid om te gaan. Ook zijn wij beiden heldervoelend, helderhorend, helderziend en hebben een genezende gave. Deze gaven hebben wij over de jaren heen kunnen ontwikkelen, om ze nu in te kunnen zetten voor deze nieuwe tijd.

Danique was van jongs af aan een optimistisch, creatief en dromerig meisje. En spiritualiteit was altijd al een onderdeel geweest van haar leven. Op jonge leeftijd channelde zij berichten, leerde omgaan met entiteiten, met haar eigen gevoeligheid enz. De middelbare schoolperiode heeft haar geleerd meer te aarden en voor zichzelf te doen opkomen. Ze is zich toen ook bewust geworden van dat ze mensen wilde helpen en is toen de opleiding MBO Sociaal Pedagogisch Werk en HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening gaan doen. Dit heeft haar veel inzicht gegeven over de psyche en kwetsbaarheid van de mens. Maar voelde zich niet volledig thuis in het werkveld. Ze voelde dat ze haar gaven mocht gaan inzetten om anderen te ondersteunen in hun (spirituele) ontwikkelingsproces.

Karin besloot al jong op zichzelf te gaan wonen en vroeg zich af wie zij nu was en waarom de wereld om haar heen er niet uitzag, zoals zij dat graag wilde.
Ze begon zich in de astrologie te verdiepen en las veel spirituele boeken, zodat zij steeds meer tot zelfinzicht kwam.
Ze ontdekte ook dat schilderen haar veel plezier bracht en is hier toen ook les in gaan geven.

Vervolgens hebben wij samen een intensief ontwikkelingsproces doorgemaakt, waarin wij o.a. veel traumatische ervaringen uit vorige levens hebben mogen verwerken.
In juni 2013 ontmoetten wij een paragnoste, die ons vertelde meteen aan de slag te gaan met onze gaven. Wij hebben toen datzelfde jaar besloten Healingcentrum Isis te starten en ons te specialiseren in het thema “tweelingzielen”. 

We werken met plezier samen en hopen veel mensen te mogen ondersteunen in de prachtige en soms intense processen waar ze in zitten!