Evenementen

WEBINARS
Wij geven een webinar tijdens de Volle maan, de Nieuwe maan (speciaal met het thema tweelingzielen) en tijdens Engelenpoorten.
Hierin geven wij een korte lezing, een geleide meditatie en afstandshealing.

Onze webinars zijn niet live, vanwege beperkt internetvermogen. De healing echter wel.

ZO SCHRIJF JIJ JE IN VOOR EEN WEBINAR.

1. Voer zorgvuldig je naam en emailadres in bij het webinar naar keuze. Je ontvangt direct een bevestigingsmail van jouw aanmelding. In deze bevestigingsmail bevindt zich een oranje knop, die jou toegang geeft tot de webinar. Ook ontvang je automatisch een Replay-link na afloop van de webinar, om de webinar tot de volgende dag 23.00 uur terug te kunnen kijken. 
Wanneer je emailadres niet juist is ingevuld, ontvang je geen bevestigingsmail.
2. Als dit een betaald evenement is, kom je na je aanmelding bij een online betalingssysteem om snel en veilig af te rekenen. Na de betaling klik je op “betaling afronden”. Je ontvangt direct een bevestigingsmail van jouw betaling.

***Wat als ik geen mail met de oranje knop heb ontvangen?***
Stuur dan een email naar info@healingcentrumisis.comWebinar Leeuwenpoort

Eens in het jaar, op 8 augustus, opent zich een Leeuwenpoort.
Wij geven een geleide meditatie met afstandshealing.
De energiefrequenties van deze Leeuwenpoort, zullen ter voorbereiding zijn van jouw nieuwe levensmissie. Ook zullen er afstemmingen tussen tweelingzielen plaatsvinden, mocht deze in je leven zijn. Voor de volledige uitwerking van de Leeuwenpoort, kan je meer lezen in ons artikel.
Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.

Meer informatie over de geleide meditatie tijdens de webinar, vind je onder het artikel van de Leeuwenpoort bij “artikelen”.

Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 8 augustus 2021
Tijd: 20.00 uur tot 20.45 uur
Kosten: €15,00
Deze webinar is tot de volgende dag 23.00 uur terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.

Onze webinars zijn niet live, vanwege beperkt internetvermogen. De healing echter wel.Webinar Egyptisch Nieuwjaar 

Eens in het jaar, op 26 juli, is het het Egyptische Nieuwjaar.
Wij geven op deze bijzondere dag een ontspanningsoefening, een geleide meditatie en een afstandshealing, speciaal met het thema van het Egyptische nieuwjaar.
Op deze dag kwam na lange tijd Sirius, de Blauwe Ster, weer samen met de zon op en was Sirius weer zichtbaar aan de horizon. En dit markeerde voor de Egyptenaren in het Oude Egypte het begin van het nieuwe jaar. De energie van Sirius i.c.m. de energie van de zon zou een verjongend en opladend effect hebben.
Tot 24 uur na de uitzending van de webinar, is deze webinar terug te zien.
De energiefrequenties van het Egyptische Nieuwjaar, zullen ter voorbereiding zijn van jouw nieuwe levensmissie. Ook zullen er afstemmingen tussen tweelingzielen plaatsvinden, mocht deze in je leven zijn. Voor de volledige uitwerking van het Egyptische Nieuwjaar, kan je meer lezen in ons artikel.
Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.

Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 26 juli 2021
Tijd: 20.00 uur tot 20.45 uur
Kosten: €15,00
Deze webinar is tot de volgende dag 23.00 uur na uitzending terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.

Meer informatie over de geleide meditatie tijdens de webinar, vind je onder het artikel van het Egyptische Nieuwjaar bij “artikelen”.

Onze webinars zijn niet live, vanwege beperkt internetvermogen. De healing echter wel.Lezing Volle Maan
Geleide meditatie & afstandshealing

Op speciale dagen, geven wij een korte lezing over de uitwerking van deze dag en geven wij aansluitend een  afstandshealing.
Ook schrijven wij over elke Volle Maan een artikel over de uitwerking van de Volle Maan. Dit artikel is terug te lezen op onze facebookpagina of op onze website onder het hoofdstuk “Artikelen”.

In de lezing van deze Volle Maan geven wij nieuwe informatie over de uitwerking van de Volle maan, die niet in het artikel terug te lezen is. De afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces. Tijdens de geleide meditatie nemen we je mee op een helende reis, waarin je zelf inzichten krijgt over jouw proces. 
Tijdens de volle maan-afstandshealing gebruiken we de energie van Sirius of de Pleiaden, die ook ten tijde van Atlantis werd gebruikt en zijn er vele Lichtwezens aanwezig om ons en jou te helpen. Er wordt dan gewerkt aan het loslaten van oude trauma’s, het activeren van de pijnappelklier, om je intuïtie te versterken, het activeren van nieuwe chakra’s en het openen van de hartchakra, om meer vanuit het gevoel te kunnen leven. De healing wordt afgestemd, met behulp van jouw gidsen, op wat jij nodig hebt op dat moment. De healing kan dus voor iedereen anders uitwerken.
De volle maan zorgt ervoor dat jouw chakra’s meer open staan, zodat de helende energie sterker doorwerkt. De healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie rond de volle maan meer in verbinding staan met elkaar.
Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.

Meer informatie over de geleide meditatie tijdens de webinar, vind je onder het artikel van de Volle Maan bij “artikelen”.

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 22 augustus 2021
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €17,50
Deze webinar is tot de volgende dag 23.00uur terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.

Onze webinars zijn niet live, vanwege beperkt internetvermogen. De healing echter wel.Lezing Tweelingziel
Geleide meditatie & afstandshealing

Velen van jullie zijn een tweelingziel tegen gekomen en maken hierdoor een diep transformerend proces door. Dit kan veel emoties losmaken en zelfs in het begin zorgen voor een gevoel van identiteitsverlies. Oude trauma’s worden verwerkt en karmische stukken worden opgelost. Maar ook vinden er veel lichamelijke veranderingen plaats, zoals o.a. hormonale veranderingen. Doordat je telepathisch sterk met elkaar verbonden bent, kun je elkaars gedachtes en emoties overnemen. Ook gaan je intuïtieve gaven versneld ontwikkelen. Dit hele proces kan geestelijk en lichamelijk veel van je vergen.

Tijdens de Nieuwe Maan geven wij een korte lezing over de uitwerking van deze dag op tweelingzielen en geven wij aansluitend een geleide meditatie met afstandshealing.
Ook schrijven wij over elke Nieuwe Maan een artikel over de uitwerking van de Nieuw Maan. Dit artikel is terug te lezen op onze facebookpagina of op onze website onder het hoofdstuk “Artikelen”.
In de lezing van deze Nieuwe Maan geven wij nieuwe informatie over de uitwerking van de Nieuwe maan op tweelingzielen, die niet in het artikel terug te lezen is. De afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces met jouw tweelingziel. Tijdens de geleide meditatie nemen we je mee op een helende reis, waarin je zelf inzichten krijgt over jouw tweelingzielproces.
Tijdens de afstandshealing gebruiken we de energie van Sirius, de Pleiaden of de Hathors die ook ten tijde van Atlantis werd gebruikt en zijn er vele Lichtwezens aanwezig om ons en jou te helpen. Er wordt dan gewerkt aan het loslaten van oude trauma’s, het activeren van de pijnappelklier, om je intuïtie te versterken, het activeren van nieuwe chakra’s en het openen van de hartchakra, om meer vanuit het gevoel te kunnen leven en de verbinding tussen jou en je tweelingziel te herstellen. De healing wordt afgestemd, met behulp van jouw gidsen, op wat jij nodig hebt op dat moment. De healing kan dus voor iedereen anders uitwerken.
De Nieuwe maan zorgt ervoor dat jouw chakra’s meer open staan, zodat de helende energie sterker doorwerkt. De healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie rond de Nieuwe maan meer in verbinding staan met elkaar.
Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.

Meer informatie over de geleide meditatie tijdens de webinar, vind je onder het artikel van de Nieuwe Maan bij “artikelen”.

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 07 september 2021
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €17,50
Deze webinar is tot de volgende dag 23.00uur terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.

Onze webinars zijn niet live, vanwege beperkt internetvermogen. De healing echter wel.Lezing Engelenpoort
Geleide meditatie & afstandshealing

Op speciale dagen zoals Engelenpoorten, geven wij een korte lezing over de uitwerking van deze dag en geven wij aansluitend een afstandshealing. Deze afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces. De lezing over de uitwerking van de Engelenpoort, met afstandshealing is te volgen via onze webinar. Tot de volgende dag 23.00uur, is deze webinar terug te zien.
De energiefrequenties van deze Engelenpoort, zullen ter voorbereiding zijn van jouw nieuwe levensmissie. Ook zullen er afstemmingen tussen tweelingzielen plaatsvinden, mocht deze in je leven zijn.
Ook zullen er afstemmingen tussen tweelingzielen plaatsvinden, mocht deze in je leven zijn. Voor de volledige uitwerking van deze Engelenpoort, kan je meer lezen in ons artikel. Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.
Meer informatie over de geleide meditatie tijdens de webinar, vind je onder het artikel van de Engelenpoort bij “artikelen”.

Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 7 juli 2021
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €15,00
Deze webinar is tot de volgende dag 23.00uur terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.

Onze webinars zijn niet live, vanwege beperkt internetvermogen. De healing echter wel.Twins “Vraag & Antwoord”

Velen van jullie hebben een tweelingziel ontmoet, wat een diep transformatieproces in gang kan zetten. Het lijkt soms een emotionele rollercoaster, met veel aantrekken en afstoten. Je wordt gevoeliger, intuïtiever en ook kunnen er hormonale veranderingen zijn. Veel oude trauma’s worden verwerkt en jullie worden voorbereid op een gezamenlijke missie.
Maar er zijn ook vaak nog veel vragen over het thema tweelingzielen. Wij willen jullie helpen met het vinden van antwoorden en kunnen informatie channelen tijdens onze webinar “Twins Vraag & Antwoord”.

Het zal een interactieve webinar worden, waarin we eerst een korte uitleg gaan geven over Pluto, die op deze dag retrograde gaat lopen. Een bijzondere dag door het dubbele getal 4, dat in de datum voorkomt en een dag, dat een keerpunt voor tweelingzielen kan betekenen. Pluto is de planeet van dood en wedergeboorte en kan transformaties in gang zetten. De dood kan in dit geval het einde van iets betekenen en het begin zijn van iets nieuws.
Daarna kunnen jullie vragen stellen. De vragen mogen algemene vragen zijn over het thema “Tweelingzielen” en alles er om heen. Persoonlijke vragen kunnen wij helaas niet beantwoorden tijdens deze webinar en doen we graag voor je tijdens een persoonlijk consult.
Het wordt vast een boeiende webinar, waarin we hopelijk veel gaan leren en veel steun kunnen vinden bij elkaar.

We eindigen met een live kaartlegging, waarin jij middels de boodschap op de kaart een verduidelijking kan krijgen voor jouw persoonlijke situatie. 

Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 22 april 2018
Tijd: 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur
Kosten: €12,50

Onze webinars zijn niet live, vanwege beperkt internetvermogen. De healing echter wel.