Evenementen

LICHTREIZEN
Wij geven een lichtreis tijdens de Volle maan, de Nieuwe maan (speciaal met het thema tweelingzielen) en tijdens Engelenpoorten.
Hierin geven wij een korte lezing, een geleide meditatie en afstandshealing.

Tijdens onze Lichtreizen is de healing live.

ZO SCHRIJF JIJ JE IN VOOR EEN LICHTREIS.

1. Voer zorgvuldig je naam en emailadres in bij de Lichtreis naar keuze. Je ontvangt direct een bevestigingsmail van jouw aanmelding. In deze bevestigingsmail bevindt zich een oranje knop, die jou toegang geeft tot de lichtreis. Ook ontvang je automatisch een Replay-link na afloop van de Lichtreis, om de Lichtreis tot de volgende dag 23.00 uur terug te kunnen kijken. 
LET OP! Wanneer je emailadres niet juist is ingevuld, ontvang je geen bevestigingsmail.
2. Als dit een betaald evenement is, kom je na je aanmelding bij een online betalingssysteem waar snel en veilig kunt afrekenen. Na de betaling klik je op “betaling afronden”. Je ontvangt direct een bevestigingsmail van jouw betaling.

***Wat als ik geen mail met de oranje knop heb ontvangen?***
Stuur dan een email naar info@healingcentrumisis.com.Lichtreis Engelenpoort
Lezing, geleide meditatie & afstandshealing

Op bijzondere dagen, waarin er dubbele getallen in de datum voorkomen en Engelenpoorten zich openen, komen er hogere energiefrequenties naar de aarde, om een heel transformatieproces in gang te zetten. En dit kan vooral voelbaar zijn wanneer je hooggevoelig bent. Daarom geven wij online, speciaal tijdens deze Engelenpoorten, prachtige Lichtreizen, waarin je tijdens een geleide meditatie omringd wordt door het licht van de Engelen, je in een hogere staat van bewustzijn kunt komen, bijzondere inzichten kunt krijgen over jouw proces en jij je kunt ontlasten van emotionele blokkades. Wij zullen tijdens deze Lichtreis, met behulp van vele Engelen en andere Lichtwezens, jouw transformatieproces ondersteunen met een krachtige healing en zullen er tevens afstemmingen plaatsvinden op jouw zielsmissie en tweelingziel als deze in jouw leven is of binnenkort in jouw leven komt.

Er vindt nu een reeks van 3 Engelenpoorten plaats (10 oktober, 11 november en 12 december, die erg zijn belangrijk, omdat zij voor de doorbraken kunnen zorgen waar jij zo lang op hebt gewacht. Zij helpen je met een afrondingsfase zijn van het jaar 2021 en worden we hiermee voorbereid op het jaar 2022. Een jaar met het getal 6, horende bij Venus, waarin de liefde en ook zelfliefde, relaties, harmonie, balans en jouw geldstroom meer centraal gaan staan. Een belangrijk jaar ook voor tweelingzielen, die een balans gaan zoeken in hun verbinding met elkaar en zich gaan voorbereiden op hun gezamenlijke missie.

Om de hogere energiefrequenties, komende uit de hogere lichtwerelden, te kunnen integreren, geven wij op deze speciale dagen Engelen-Lichtreizen met daarin een geleide meditatie en afstandshealing. Hiermee vormen wij tevens met vele andere Lichtwerkers een veld van licht rondom de aarde, wat het collectief bewustzijn positief zal beïnvloeden. Iedere Engelenpoort heeft een ander thema, waar meer over te lezen zal zijn in onze “artikelen” op onze website en facebookpagina.

Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.

Heb je de Lichtreis gemist? Geen zorgen, je kunt je hier aanmelden voor de herhaling van deze Lichtreis. De Lichtreis is tot 23.00uur de dag erna terug te luisteren.

Lichtreis Engelenpoort
Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 11 oktober 2021
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot de volgende dag 23.00uur terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.Lezing Volle Maan
Geleide meditatie & afstandshealing

Op speciale dagen, geven wij een korte lezing over de uitwerking van deze dag en geven wij aansluitend een  afstandshealing.
In de lezing van deze Volle Maan geven wij nieuwe informatie over de uitwerking van de Volle maan, die niet in het artikel terug te lezen is. De afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces.
Tijdens de geleide meditatie nemen we je mee op een helende reis, waarin je zelf inzichten krijgt over jouw proces.  Tijdens deze Lichtreis gebruiken we de energie van Sirius of de Pleiaden, die ook ten tijde van Atlantis werd gebruikt en zijn er vele Lichtwezens aanwezig om ons en jou te helpen. Er wordt dan gewerkt aan het loslaten van oude trauma’s, het activeren van de pijnappelklier, om je intuïtie te versterken, het activeren van nieuwe chakra’s en het openen van de hartchakra, om meer vanuit het gevoel te kunnen leven. De healing wordt afgestemd, met behulp van jouw gidsen, op wat jij nodig hebt op dat moment. De healing kan dus voor iedereen anders uitwerken.
De volle maan zorgt ervoor dat jouw chakra’s meer open staan, zodat de helende energie sterker doorwerkt. De healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie rond de volle maan meer in verbinding staan met elkaar.
Meer informatie over de Volle Maan en de geleide meditatie tijdens deze Lichtreis, vind je in het artikel van de Volle Maan bij “artikelen”.

Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.

Lichtreis Volle Maan
Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 20 oktober 2021
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot de volgende dag 23.00uur terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.Lichtreis Samensmelten met de Ziel
Lezing, geleide meditatie en afstandshealing

We hebben allemaal een ziel die verbonden is met ons fysiek lichaam. De ziel verkeert vaak in de hogere lichtsferen/ hogere dimensies en slaat een brug tussen het aardse bewustzijn en het hogere bewustzijn, die we kennen vanuit deze hogere dimensies.
Je kunt je afvragen wat nu de ziel precies is. En kan je je er een voorstelling van maken dat we uit één bron zijn ontstaan, waren alle zielen één, bestaand uit onvoorwaardelijke Goddelijke energie. We wilde heel graag de wereld van dualiteit ervaren, zoals we deze kennen hier op aarde. We zijn hiervoor van elkaar gesplitst, tijdens het ontstaan van alle zielen. En het uit elkaar “gescheurd” worden bracht ons onze eerste emotie; angst. Angst om gescheiden te zijn van elkaar en dit is tevens de diepste angst die tweelingzielen kennen.
Vooral in deze tijd, waarin we geconfronteerd worden met o.a deze angst en soms heftige transformatieprocessen kunnen ervaren, is het fijn om je meer te kunnen verbinden met je ziel. Je gaat hiermee meer licht en liefde verankeren in jouw fijnstoffelijk lichaam. Het in contact komen met de ziel verhoogt jouw energietrilling, waardoor er wonderbaarlijke veranderingen kunnen plaatsvinden in jouw leven.
Tijdens de online Lichtreis “Samensmelten met de ziel” leer je alles over hoe je in een hogere vibratie kunt komen, een hoger bewustzijn kunt creëren, om vervolgens jouw ziel te ontmoeten en daarmee samen te smelten. En vanuit daar leren we je hoe je je kunt losmaken van emotionele blokkades, je kennis kunt halen uit hogere dimensies over bijv. jouw zielsmissie en vorige levens. En ook hoe je relaties, het werk en het leven kunt aantrekken dat jij wilt. Door het verhogen van je vibratie kan je er nl. voor zorgen dat de energie om jou heen verandert en je nieuwe situaties aantrekt. Daarnaast richten we ons ook op het solaire licht. Dit is het licht van de ziel van de zon; het licht van schoonheid, perfectie en liefde. En leren we je hoe je je energetisch kunt opladen aan de zon en zijn solaire licht.
We beginnen met een korte lezing, waarin we verdere informatie met jullie delen, waarna er een ontspanningsoefening met geleide meditatie volgt, die wij begeleiden samen met vele Lichtwezens middels een afstandshealing. De healing kan ervoor zorgen dat je makkelijker in deze hogere vibratie komt, emotionele blokkades opgelost kunnen worden en jouw energetisch systeem opgeschoond wordt.
Met deze Lichtreis leg je een basis voor andere Lichtreizen, die wij in de toekomst gaan aanbieden.
Wij nodigen jou van harte uit om met ons mee te doen met deze helende Lichtreis.

Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.

Lichtreis “Samensmelten met de ziel
Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 28 oktober 2021
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot de volgende dag 23.00uur terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.Lichtreis Tweelingziel
Lezing, geleide meditatie & afstandshealing

Velen van jullie zijn een tweelingziel tegen gekomen en maken hierdoor een diep transformerend proces door. Dit kan veel emoties losmaken en zelfs in het begin zorgen voor een gevoel van identiteitsverlies.

Tijdens de Nieuwe Maan geven wij daarom speciaal een Lichtreis met daarin een korte lezing over de uitwerking van deze dag op tweelingzielen. En geven wij aansluitend een geleide meditatie met afstandshealing.
In de lezing van deze Nieuwe Maan geven wij nieuwe informatie over de uitwerking van de Nieuwe maan op tweelingzielen, die niet in het artikel terug te lezen is.

De afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces met jouw tweelingziel. Tijdens de geleide meditatie nemen we je mee op een helende Lichtreis, waarin je zelf inzichten krijgt over jouw tweelingzielproces.
Tijdens de afstandshealing gebruiken we de energie van Sirius, de Pleiaden of de Hathors die ook ten tijde van Atlantis werd gebruikt en zijn er vele Lichtwezens aanwezig om ons en jou te helpen. Er wordt dan gewerkt aan het loslaten van oude trauma’s, het activeren van de pijnappelklier, om je intuïtie te versterken, het activeren van nieuwe chakra’s en het openen van de hartchakra, om meer vanuit het gevoel te kunnen leven en de verbinding tussen jou en je tweelingziel te herstellen. De healing wordt afgestemd, met behulp van jouw gidsen, op wat jij nodig hebt op dat moment. De healing kan dus voor iedereen anders uitwerken.
De Nieuwe maan zorgt ervoor dat jouw chakra’s meer open staan, zodat de helende energie sterker doorwerkt. De healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie rond de Nieuwe maan meer in verbinding staan met elkaar.
Meer informatie over de uitwerking van de Nieuwe Maan en over de geleide meditatie tijdens de Lichtreis, vind je in het artikel van de Nieuwe Maan bij “artikelen”.

Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.

Lichtreis Tweelingzielen
Plaats: vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 07 oktober 2021
Tijd: 20.00uur tot ongeveer 20.45uur.
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot de volgende dag 23.00uur terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.


Heb je de Lichtreis gemist? Geen zorgen, je kunt je hier aanmelden voor de herhaling van deze Lichtreis. De Lichtreis is tot , 23.00uur terug te luisteren.Lichtreis Leeuwenpoort
Lezing, geleide meditatie en afstandshealing

Eens in het jaar, op 8 augustus, opent zich een Leeuwenpoort.
Wij geven een geleide meditatie met afstandshealing.
De energiefrequenties van deze Leeuwenpoort, zullen ter voorbereiding zijn van jouw nieuwe levensmissie. Ook zullen er afstemmingen tussen tweelingzielen plaatsvinden, mocht deze in je leven zijn. Voor de volledige uitwerking van de Leeuwenpoort, kan je meer lezen in ons artikel.

Meer informatie over de geleide meditatie tijdens deze Lichtreis, vind je in het artikel van de Leeuwenpoort bij “artikelen”.

Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.

Heb je de Lichtreis van de Leeuwenpoort gemist en zou je deze nog graag willen volgen? Wij herhalen de Lichtreis van afgelopen 8 augustus op maandag 9 augustus om 10.00uur, 14.00uur, 18.00uur, 20.00uur en 22.00uur.

Lichtreis leeuwenpoort
Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 9 augustus 2021
Tijd: 10.00 – 14.00 – 18.00 of 20.00uur.
Kosten: €15,00
Deze Lichtreis is tot de volgende dag 23.00 uur terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.Lichtreis Egyptisch Nieuwjaar 
Lezing, geleide meditatie en afstandshealing

Eens in het jaar, op 26 juli, is het het Egyptische Nieuwjaar.
Wij geven op deze bijzondere dag een ontspanningsoefening, een geleide meditatie en een afstandshealing, speciaal met het thema van het Egyptische nieuwjaar.
Op deze dag kwam na lange tijd Sirius, de Blauwe Ster, weer samen met de zon op en was Sirius weer zichtbaar aan de horizon. En dit markeerde voor de Egyptenaren in het Oude Egypte het begin van het nieuwe jaar. De energie van Sirius i.c.m. de energie van de zon zou een verjongend en opladend effect hebben.
De energiefrequenties van het Egyptische Nieuwjaar, zullen ter voorbereiding zijn van jouw nieuwe levensmissie. Ook zullen er afstemmingen tussen tweelingzielen plaatsvinden, mocht deze in je leven zijn. Voor de volledige uitwerking van het Egyptische Nieuwjaar, kan je meer lezen in ons artikel.

Lees eventueel de instructies bovenaan de pagina voor het online aanmelden bij onze evenementen.

Lichtreis Egyptisch Nieuwjaar
Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 26 juli 2022
Tijd: 20.00 uur tot 20.45 uur
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot de volgende dag 23.00 uur na uitzending terug te zien en de healing werkt dan nog net zo sterk.

Meer informatie over de geleide meditatie tijdens de Lichtreis, vind je onder het artikel van het Egyptische Nieuwjaar bij “artikelen”.Twins “Vraag & Antwoord”

Velen van jullie hebben een tweelingziel ontmoet, wat een diep transformatieproces in gang kan zetten. Het lijkt soms een emotionele rollercoaster, met veel aantrekken en afstoten. Je wordt gevoeliger, intuïtiever en ook kunnen er hormonale veranderingen zijn. Veel oude trauma’s worden verwerkt en jullie worden voorbereid op een gezamenlijke missie.
Maar er zijn ook vaak nog veel vragen over het thema tweelingzielen. Wij willen jullie helpen met het vinden van antwoorden en kunnen informatie channelen tijdens onze webinar “Twins Vraag & Antwoord”.

Het zal een interactieve webinar worden, waarin we eerst een korte uitleg gaan geven over Pluto, die op deze dag retrograde gaat lopen. Een bijzondere dag door het dubbele getal 4, dat in de datum voorkomt en een dag, dat een keerpunt voor tweelingzielen kan betekenen. Pluto is de planeet van dood en wedergeboorte en kan transformaties in gang zetten. De dood kan in dit geval het einde van iets betekenen en het begin zijn van iets nieuws.
Daarna kunnen jullie vragen stellen. De vragen mogen algemene vragen zijn over het thema “Tweelingzielen” en alles er om heen. Persoonlijke vragen kunnen wij helaas niet beantwoorden tijdens deze webinar en doen we graag voor je tijdens een persoonlijk consult.
Het wordt vast een boeiende webinar, waarin we hopelijk veel gaan leren en veel steun kunnen vinden bij elkaar.

We eindigen met een live kaartlegging, waarin jij middels de boodschap op de kaart een verduidelijking kan krijgen voor jouw persoonlijke situatie. 

Plaats: Vanuit je eigen huiskamer.
Datum: 22 april 2018
Tijd: 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur
Kosten: €12,50