Hooggevoelige kinderen / sterrenkinderen

Er komen steeds meer kinderen naar de aarde, die al kristallijn zijn en zeer hoogsensitief zijn. Dit zijn de zogenaamde sterrenkinderen. Zij komen van andere planetenstelsels en reïncarneren nu hier op aarde, om hun hogere energiefrequenties weg te zetten en de aarde naar een hoger plan te brengen. kind-sterren

Deze sterrenkinderen vinden het soms moeilijk om te aarden en zich aan te moeten passen aan de wereld, die wij hier gecreëerd hebben. Zij voelen zich ook vaak niet thuis op deze aarde, maar voelen wel dat zij hier een taak hebben. Zij hebben al een lichaam dat grotendeels kristallijn is. Dit betekent dat ze al vergevorderde intuïtieve gaven hebben en ze vaak een diepe wijsheid bezitten. Zij zijn een direct kanaal van hun hogere zelf. 

Sterrenkinderen hebben vaak contact met overleden zielen en andere wezens uit andere dimensies, zoals bijvoorbeeld natuurwezens en buitenaardsen en kunnen hiermee communiceren. Ook kunnen zij vaak communiceren met dieren. Het kan zijn, dat zij zich hiervoor schamen, omdat ze niet als ‘anders’ gezien willen worden en dit voor zichzelf houden. Ze zijn ook vaak heel creatief, zowel in het probleemoplossend denken, als in het zich creatief uiten middels kunst. Ze zijn uitermate gevoelig voor sfeer, kleur, geuren en geluiden.

IMG_1774

Veel van deze kinderen hebben moeite met het omgaan met hun hooggevoeligheid, in deze maatschappij. Ze raken makkelijk overprikkeld, krijgen last van woede uitbarstingen, vluchten vaak in een droomwereldje, trekken zich het liefst terug uit sociale gebeurtenissen enz. Daarnaast kunnen ze last hebben van concentratieproblemen en daardoor leermoeilijkheden hebben op school. Door hun invoelend vermogen vinden ze het vaak moeilijk, om te voelen wie ze nu daadwerkelijk zijn. Ze nemen gemakkelijk spanningsvelden en emoties van andere mensen over. Zij zijn de spiegel van hun omgeving. Doordat ze zachtaardig zijn en niemand willen kwetsen, is het voor hen ook moeilijk, om grenzen aan te geven en voor zichzelf op te komen. Met een grote kans, dat ze door andere kinderen gepest worden.
Daarnaast kan het zijn, dat hun immuunsysteem aangetast is, door een teveel aan E-nummers in voeding, kleur- en geurstoffen, luchtvervuiling, inentingen, medicatie (bijv. antibiotica) en andere synthetische stoffen. En doordat ze makkelijk voedselintolleranties hebben. En ook doordat ze makkelijk spanningen en blokkades van anderen opnemen, met de kans dat deze energieën in hun energie-systeem vast gaan zitten. Hierdoor kan de aura verzwakt raken. En organen minder gaan werken. Om deze kinderen te helpen beter te functioneren, is het van belang dat ze de juiste begeleiding krijgen. De kristalhealing kan hier onderdeel van zijn.

Kristalhealing voor kinderenIMG_1785
Door hun gevoeligheid, nemen hooggevoelige kinderen makkelijk spanningsvelden en blokkades over van andere mensen. Hierdoor kan hun energiesysteem vervuild raken, waardoor organen minder kunnen gaan functioneren en ze ziek kunnen worden of moe kunnen zijn. Een kristalhealing kan hierbij ondersteunend werken. Tijdens de healing werken we met bepaalde kristallen, piramides, oliën en genezende energie, met een hoge energiefrequentie, die aangepast is op wat jouw lichaam nodig heeft op dat moment. En deze healing is erop gericht, om de chakra’s en het energiesysteem op te schonen, de aura en het (overprikkelde) zenuwstelsel te versterken. Hierdoor ontstaat er ruimte, om tot onverwerkte emoties te komen, als die nog aanwezig zijn en deze (deels) te verwerken of (deels) op te lossen met de genezende energie. Het kan ook zijn, dat het kind last heeft van emoties en gevoelens, die niet direct door de ouder of het kind te plaatsen zijn. Vaak komen deze emoties nog uit vorige levens. Wij kunnen inzicht geven in deze vorige levens, om de emoties beter te kunnen plaatsen en te verwerken. Daarnaast geven wij advies voor het creëren van een juiste leefomgeving voor uw kind en welke voeding er voor hen geschikt is.

Wij vinden het ook belangrijk voor het kind, dat er een stukje erkenning is van wie zij zijn. Dat ze gezien worden, dat ze er mogen zijn, zoals ze zijn en ze weer terug te zetten in hun kracht. 

Deze healing wordt uitgevoerd door Karin en Danique Vergeer. Samen hebben zij een krachtig energieveld om deze healing uit te voeren.

De duur van deze healing is ongeveer 20 min en heeft een sterke werking. Na de healing is er nog tijd, om je ervaring te delen en aanvullende adviezen te krijgen.
Totale duur is 45 min.