Huis en aura reinigen

Huisreiniging /aurareiniging bigstock-Native-American-Blessing-1402563

Als je huis niet prettig aanvoelt, je voelt je niet op je gemak in je eigen huis en je hebt vaak klachten, zoals vermoeidheid, slecht slapen, gespannen voelen, angstig zijn enz., is het mogelijk dat er energieën in uw huis of aura zitten, die er niet thuis horen.
Deze energieën kunnen zijn; spanningsvelden van de bewoners of vorige bewoners van het huis of er kunnen entiteiten in huis zitten. Entiteiten zijn zielen, die niet beseffen dat ze overleden zijn. Deze entiteiten kunnen vaak gehecht zijn aan het huis, aan meubels en huisraad in het huis, of je kunt ze zelf aantrekken. Deze energieën kunnen je zelfs zoveel energie kosten vanwege hun lage trilling, dat het zijn weerslag kan hebben op je gezondheid en welzijn, doordat het je weerstand kan aantasten. Vooral hooggevoelige personen hebben hier last van. Belangrijk is ook een “energetisch“ schoon huis voor de vele hooggevoelige kinderen, die in deze tijd geboren worden. Bij kinderen kan de uitwerking van negatieve energie in huis zijn, dat ze plotselinge driftbuien krijgen of slecht slapen, slecht eten, ongehoorzaam zijn, omdat entiteiten ze beïnvloeden, angstig, onrustig of druk zijn of veel ziek zijn. Kinderen kunnen zich ook afsluiten en zich slecht kunnen concentreren. En bij baby’s veel en onverklaarbaar huilen.
Het is dus van belang dat er iets aan gedaan wordt.

 

Wanneer trek je zelf entiteiten aan?

Als je langdurig onverwerkte emoties hebt, ontstaan er gaten in de aura, waarlangs entiteiten kunnen binnendringen en energie van je kunnen tappen. Deze entiteiten zijn dan overleden zielen, die nog bij de aarde dolen en die zich kunnen identificeren met jouw problemen. Je bent dan niet goed beschermd door een sterke aura. Dit kan zich uiten in o.a. vermoeid zijn, stemmen horen, last hebben van psychische klachten, zoals angsten of waanideeën hebben.
Ook verslavingen kunnen zo in stand gehouden worden, doordat entiteiten je hierin beïnvloeden.

 

tumblr_m8zf6y4l1W1r2nsmto1_500_large

Wat kun je zelf doen om je huis en aura energetisch schoon te houden?

 • Reinigen door het branden van salie of heilig hout/palo santo.
 • Gewoon schoonmaken helpt ook. Je kunt hier het beste zoveel mogelijk natuurlijke materialen voor gebruiken, zoals katoenen schoonmaakdoekjes en dweilen, natuurzuivere schoonmaakmiddelen. In synthetische doeken blijft nl. negatieve energie hangen.
 • Ook belangrijk regelmatig de lucht te zuiveren, door raam open te zetten en esoterische olie te branden of reinigende wierook.
 • Belangrijk kaarsjes te branden.
 • Mooie muziek draaien, met een hoge trilling, zoals meditatiemuziek.
 • De engelen aan te roepen en om bescherming vragen.
 • Kleding te dragen van natuurlijke materialen. Synthetische kleding raakt makkelijk elektrisch geladen en verstoord dan je aura. Zo ook met beddengoed van natuurlijke materialen.
 • Je eigen aura reinigen, als je in een energetisch vervuilde omgeving bent geweest, door verblijven in de natuur, douchen ,met salie je aura reinigen of auraspray gebruiken.
 • Lang met straling te maken hebben, zoals straling van elektrische apparaten, kan de energie in je aura verstoren en entiteiten kunnen makkelijker invloed hebben.
 • Wateraders en aardstraling zoveel mogelijk neutraliseren.
 • Belangrijk is het om regelmatig je huis op te ruimen, oude meubels, kleding en huisraad weg te doen, die energetisch niet meer bij je passen en te vervangen, zodat er weer “schone” energie in je huis kan komen.
 • Belangrijk je huis te reinigen na een bezoek van iemand die niet prettig aanvoelt of veel problemen heeft. Of na een ruzie, waarbij spanning is vrij gekomen.

 

Hoe kunnen wij helpen?

Wij kunnen via een skype-consult helpen inzicht te geven in waar de entiteiten bij jou in huis vandaan komen. Zo kunnen we met jou kijken of er gewerkt kan worden aan de oorzaak van waarom de entiteiten bij jou in huis zitten. Ook kunnen wij ze op afstand weghalen en verdwaalde zielen terugbrengen naar het hiernamaals, met begeleiding van Engelen. Dit is ook belangrijk voor de overleden zielen zelf, zodat zij zich los kunnen maken van de aarde en aardse energieën en zich verder kunnen ontwikkelen in het hiernamaals.
We geven je tips mee om je huis energetisch schoon te houden in het vervolg.