Innerlijke kind- Therapie

Voor een kind is het belangrijk om zich te kunnen ontwikkelen in een sfeer van veiligheid en liefde, in een sfeer waarin je geaccepteerd wordt door jouw ouders of opvoeders en begrepen, gezien en gehoord wordt. En belangrijk is een sfeer, waarin je voldoende steun en stimulans krijgt, om de wereld te ontdekken en te leren, wie jij bent als individu en waar jouw kwaliteiten liggen.
Nu kan het zijn, dat in jouw jeugd er geen gunstige omstandigheden waren om jezelf te ontplooien en/of zich situaties hebben voorgedaan, waarin jouw ouders je niet de (emotionele) steun hebben geboden en waar jij zo naar verlangde. Dit kan ervoor hebben gezorgd, dat jij je bewust of onbewust hebt aangepast aan de verwachtingen van jouw ouders/opvoeders, om de aandacht, liefde en bevestiging te krijgen die je nodig had. Je kunt een beschermingsmechanisme hebben ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat je niet weer gekwetst zal worden. Dit kan zich uiten in destructieve patronen, waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt. Denk bijvoorbeeld aan het hebben van bindings- en verlatingsangst, dat jou belemmert in het hebben van fijne vriendschaps-, werk- of liefdesrelaties. Of dat je steeds een (onbewuste) behoefte voelt, om met mensen in zee te gaan, waarvan je weet dat ze je niet steunen, maar je juist in een negatieve spiraal trekken.

Met behulp van “Innerlijk kind therapie-sessies” gaan we verschillende destructieve patronen, met onderliggende emotionele blokkades opsporen, zodat jij jezelf kan (leren) bevrijden van deze oude pijn. En zodat jij jezelf meer gaat durven openstellen voor anderen, dichterbij jouw eigen intuïtie komt en je geen onbewuste behoefte meer voelt, om negatieve situaties op te zoeken om jouw pijn te kunnen doen raken.
Deze “Innerlijke kind therapie-sessies” kunnen je helpen je weer vrij, onbevangen en speels te voelen en lichter in het leven te staan. En weer onvoorwaardelijk van jezelf te gaan houden.

Wat wij bieden is 3 sessies van 45 min, via skype, waarin we samen met jou via een channeling gaan kijken, wat precies de blokkades zijn, waar jij last van hebt en waar ze vandaan komen. Verder gaan we een geleide meditatie doen, waarin je terug gaat kijken, hoe jij je als kind voelde. Je krijgt ook oefeningen mee om thuis te doen en verdere adviezen voor eventuele vervolgtherapie of het gebruik van Bachremedies, edelstenen enz. We adviseren om, als het mogelijk is deze sessies op te nemen, zodat je later nog eens terug kunt luisteren.


Sessie 1
We gaan in een gesprek terugkijken naar gebeurtenissen in jouw jeugd en welke blokkades en negatieve patronen/overtuigingen er bij jou spelen. Wij channelen voor jou informatie over de belangrijkste en ingrijpendste gebeurtenissen uit jouw verleden.

Sessie 2
We gaan samen met jou een geleide meditatie doen, waarin we terug gaan kijken, hoe jij je als kind hebt gevoeld en welk effect dat heeft gehad op jouw dagelijkse functioneren en waarin er tevens healing plaatsvindt voor oude pijn. Eventueel krijg je een opdracht voor aanvullende oefeningen, die je thuis kunt doen.

Sessie 3
We bespreken jouw opdracht en ervaringen met de therapie en geven eventuele verdere adviezen voor vervolgtherapie, advies voor Bachremedies of geneeskrachtige stenen enz.

Heb je interesse om deze sessies te gaan doen, stuur dan een mailtje naar [email protected].
De kosten kun je vinden bij Tarieven.