Laatst gechannelde bericht (Saturnus)

SATURNUS DIRECT 11-10-2021: WE KUNNEN WEER MEER VRIJHEID ERVAREN!

Saturnus gaat op deze dag direct lopen, nadat hij op 23 mei, tijdens Pinksteren, retrograde is gaan lopen. Saturnus loopt door het vrijheidslievende teken Waterman. Je kunt nu weer wat meer vrijheid ervaren, doordat de remmende werking van Saturnus retrograde voorbij is. En kan je voelen dat er een einde is gekomen aan een wat zwaardere periode. Karmische situaties kunnen afgerond zijn! Al kan het nog tot het einde van het jaar duren voordat Saturnus weer volledig zijn werking kan doen.
Doordat Saturnus een mooi aspect maakt met Venus, planeet van de liefde, zullen relaties en onze financiën meer vorm krijgen en zaken die betrekking hebben op onze spirituele ontwikkeling en projecten in het buitenland.

SATURNUS
Saturnus geeft vorm aan je leven, geeft ook aan waar jouw uitdagingen en levenslessen liggen. Karma, tijd, ouders (vader), verantwoordelijkheid, strengheid, ambitie, pessimisme, soberheid, wetten en regels, ouder worden, koude en afstand horen bij Saturnus. Saturnus geeft ook een beperking aan en je kunt een remmende werking hebben ervaren, tijdens het retrograde lopen van deze planeet, waardoor wat jij wilde nog geen vorm kon krijgen. In deze periode kan duidelijk worden waar jouw beperkingen liggen. Bovendien kan je enkele belangrijke levenslessen leren. En kunnen karmische situaties en relaties afgerond worden.

SATURNUS DIRECT
Nu Saturnus direct is gaan lopen, krijgt deze planeet een meer zichtbare uitwerking in onze uiterlijke wereld. De remmende werking van Saturnus zal wat meer naar de achtergrond verdwijnen en je kunt weer het gevoel hebben, dat je meer stappen voorwaarts kunt gaan maken. Wel duurt het nog tot het einde van het jaar, voordat Saturnus weer voluit loopt en zijn uitwerking sterker voelbaar is. Dan krijgen jouw plannen weer langzaamaan meer vorm. En zijn er meer mogelijkheden tot groei.

BUITENLANDSE PROJECTEN
Je kunt nu de drang voelen om bezig te zijn met jouw spirituele praktijk. Projecten in het buitenland, waarbij hulp bieden aan minderbedeelden of ondersteuning geven aan mensen in hun spirituele ontwikkeling, kan nu jouw voorkeur hebben. Misschien wil je hen helpen met huisvesting, met het leren omgaan van karmische situaties of relaties of wil je anderen helpen met burn-out klachten, eetstoornissen, overgewicht en het verwerken van trauma’s.
Daarnaast kan je ook met gelijkgestemden aan de slag gaan en je inzetten voor duurzaamheid. Je kunt daarbij denken aan het bouwen van alternatieve woonvormen, waarbij je samen kunt leven in harmonie met elkaar en de natuur. Of creëer je mogelijkheden voor je ouders om samen met jou in het buitenland te gaan wonen. Er kunnen meer mogelijkheden komen om je inkomen te vergroten.

SCHADUWKANTEN
De Noordelijke Maansknoop, die onze lotsbestemming aangeeft, en de Zwarte Maan Lilith, die onze schaduwkanten aangeeft, beïnvloeden de werking van Saturnus. Jouw missie kan duidelijker worden en wil je vorm gaan geven aan jouw levensdoel. En dit kan betekenen dat je nu bezig kunt zijn met het opzetten van teksten voor je website, artikelen of boeken aan het schrijven bent of iets doet met informatie-overdracht, zoals lesgeven of lezingen/presentaties geven.
Maar ook kunnen schaduwkanten van jezelf of anderen duidelijk worden, waardoor het uitvoeren van jouw plannen bemoeilijkt wordt. Het kan bijv. soms moeilijk zijn om je bezig te houden met één ding tegelijk, je kunt snel afgeleid zijn en je onrustig voelen. Mogelijk heb je nog wat meer kennis en informatie nodig of komen er nieuwe contacten op je pad om mee samen te werken.
Op de informatie die je naar buiten brengt kan veel kritiek worden gegeven. Mensen kunnen dit doen uit jaloezie of omdat jij een concurrent bent en zij zich bedreigd voelen. Ze kunnen je ook naar beneden proberen te halen door roddels over je te verspreiden, mensen tegen je op te zetten en onrust te veroorzaken. Maar door plotselinge ingevingen over de motieven van deze personen kan meteen duidelijk worden met wie je wel kunt samenwerken en met wie niet. Het kaf wordt van het koren gescheiden!
De Waterman-invloed zal vrijheid van meningsuiting en respect voor elkaar van ons vragen en zal een belangrijk thema zijn, als Saturnus weer direct gaat lopen. Je wordt dan ook uitgedaagd om voor jezelf op te komen en eventueel mensen, die het niet goed met jou voor hebben, een koekje van eigen deeg te geven door eens flink de waarheid te vertellen. Hopelijk kan de harmonie zo weer terug komen. What goes around, comes around. Karmische processen kunnen hiermee afgerond worden en belangrijke levenslessen kunnen hieruit geleerd worden.

TWEELINGZIELEN
Nu Saturnus direct gaat lopen en een mooi aspect maakt met de planeet van de liefde, Venus, kunnen relaties een alternatieve vorm krijgen. De drang naar vrijheid is groot en tweelingzielen willen liever niet opgelegd krijgen wat ze wel en niet mogen doen. En wanneer dit wel gebeurt, kunnen ze emotioneel afstand nemen van de ander. En kunnen ze zelfs uit boosheid hun “liefdespijlen” richten op anderen en met anderen flirten. Tweelingzielen kunnen leren dat je de ander zijn/haar vrijheid moet geven en daardoor de ander vanzelf naar hen toe komt i.p.v. dat ze elkaar afstoten.
De aantrekkingskracht tussen tweelingzielen kan groot zijn en er kan dan ook eerlijk naar de karmische partner worden uitgesproken dat er een tweelingziel in beeld is, dat er verliefde gevoelens zijn, een aantrekkingskracht is of dat je meer tijd wilt doorbrengen met hem of haar.
Zij kunnen meer ruimte willen maken voor elkaar. Misschien besluiten ze samen op vakantie te gaan, samen te werken of een spirituele ontwikkeling door te maken. Ze kunnen zelfs plotseling besluiten om samen een huis te bouwen en/of in het buitenland te gaan wonen.
Het kan het zijn dat een van de twee tweelingzielen veel stimulans nodig heeft om nieuwe dingen te leren/ontdekken en erop uit te gaan. En ook om een verdieping te vinden in henzelf en hun relatie samen. En worden ze uitgedaagd om hiermee samen aan de slag te gaan. De energie tussen tweelingzielen zal stagneren wanneer één of beiden teveel in het hoofd blijft zitten en te weinig verbinding maakt met zijn/haar gevoelsleven. Ze kunnen elkaar stimuleren de diepte in te gaan en te werken aan zijn/haar schaduwkanten.

Liefs,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com