Laatst gechannelde bericht (Mars & Venus)

MARS EN VENUS SAMENSTAND 13-07-21 VOORBEREIDING OP DE LEEUWENPOORT

Op deze dag maken de mannelijke planeet Mars en Venus, planeet van de liefde, harmonie en schoonheid een samenstand, zodat de uitwerking van deze planeten erg sterk kan zijn. Venus en Mars zijn tegenhangers van elkaar en dat maakt dit een harmonieuze samenstand. Samen staan zij in het vurige teken Leeuw en kunnen er passionele gevoelens ontstaan. En ook betekent dit dat de Leeuw- energie sterk voelbaar is, waardoor deze samenstand een voorbereiding zal zijn op de Leeuwenpoort van 8 augustus.
Rond deze dag kan je veel last hebben van ascentieverschijnselen door de trillingsverhogingen, en waar vooral tweelingzielen veel last van kunnen hebben. De aantrekkingskracht tussen hen kan sterk zijn.

Mars en Venus
Mars is de mannelijke planeet, wakkert de mannelijke energie in ons aan. Hij brengt ons dan ook in actie, brengt daadkracht en energie. Mars kan ons ongeduldig maken, drammerig en maakt strijdlustige gevoelens in ons los. Dit kan resulteren in een concurrentiestrijd. Een sterk gevoel van onafhankelijk willen zijn en de leiding willen nemen, kan nu naar boven komen. Door Mars worden we ook avontuurlijker en durven we meer. En hij kan onze seksuele energie aanwakkeren.
Venus daarentegen is de tegenhanger, de vrouwelijke planeet. Zij is zacht, liefdevol, empathisch en zorgzaam. Ze brengt harmonie in relaties. En zorgt ervoor dat we naar een balans zoeken op andere fronten in ons leven. Ook is zij gericht op uiterlijke schoonheid, bezittingen en het hebben van (financiële) zekerheid.
Waar Mars de seksuele actieve energie vertegenwoordigt, wakkert Venus de verleidster/verleider in ons aan die de seksuele kant van Mars aanzet om in actie te komen. En waar Mars graag de leiding neemt, dominant en egocentrisch kan zijn, zal Venus juist streven naar samenwerking, een diplomatieke aanpak en het hebben van waardering voor elkaar.
Beiden planeten samen brengen de balans in ons tussen de vrouwelijke en mannelijke energie en in onze relaties.

Jij als koning(in)
De Leeuw is een trots en koninklijk dier en haalt dan ook de koninklijke gevoelens in ons naar boven. Misschien wil je ook graag koninklijk behandeld worden. Of wil je anderen/jouw tweelingziel eens in de watten leggen. Wanneer je echter niet gewaardeerd of gerespecteerd wordt, kan er de nodige drama ontstaan. En hierdoor worden we ook meteen bewust gemaakt van als er een disbalans is in ons sociaal leven/ in onze maatschappij. En ga je het steeds belangrijker vinden om met respect behandeld te worden.

Kwaliteiten in gaan zetten
Je kunt actiever worden en blaken van zelfvertrouwen, omdat je weet wat jouw kwaliteiten zijn en jij creatieve oplossingen weet te bedenken voor eventuele problemen die zich aandienen. Hierdoor kan je ook voelen dat je nu eindelijk die stappen durft te zetten, die jou vooruit gaan brengen in jouw proces/ontwikkeling. Je wilt meer en meer in jouw kracht gaan staan!

Leven in overvloed
Je kunt het behoorlijk beu zijn als jij in schaarste moet leven en durf je steeds meer keuzes te maken die jou hepen om een aangenamer leven te leiden. Enerzijds werk je misschien hard aan het realiseren van je doelen om meer inkomen te genereren. En anderzijds weet je ook heel goed achterover te leunen en de taken te delegeren. Je kunt enige concurrentiestrijd ervaren, maar dat geeft je ook precies de juiste prikkeling om alert te blijven en goed te worden/blijven in het werk wat je doet. Je ego kan dan ook wat groter zijn dan anders. Maar dat kan ook in je voordeel werken. Je laat je niet zomaar uit het veld slaan en je vindt de moed om steeds meer jouw hart te volgen.

Aantrekkingskracht en tweelingzielen
Nu Mars en Venus samen staan in het astrologische teken Leeuw, wordt de aantrekkingskracht tussen tweelingzielen sterker. Passionele, seksuele en romantische gevoelens kunnen oplaaien tussen hen. Vooral wanneer jouw tweelingziel zijn of haar hart durft te volgen en daardoor een rijk sociaal of luxe leven leidt, kan hij/zij aantrekkelijker worden. En worden tweelingzielen gestimuleerd om onafhankelijk te worden en los te komen van hun oude leven.
Je kunt rond deze dag ingevingen krijgen over jullie toekomst samen. Er kunnen dan ook ideeën tot jou komen, die ervoor zullen zorgen dat je een bepaalde materiële en financiële zekerheid zult vinden met elkaar. Je kunt voelen dat jullie in de toekomst in overvloed zullen leven, wat ervoor zorgt dat angsten in het nu naar de achtergrond verdwijnen. En je zult zien dat je na de Leeuwenpoort in een stroomversnelling gaat komen.

Ascentiesymptomen
Verder kunnen tweelingzielen rond deze dag last hebben van ascentieverschijnselen.
Ze kunnen voelen dat er op energetisch niveau wordt gewerkt aan het hart-chakra. Zij kunnen dan ook hartkloppingen ervaren, last hebben van de holtes, duizelingen, verteringsproblemen. Zij worden op elkaar afgestemd. Ook kunnen zij wat verhoging of koortsachtige verschijnselen hebben. En kan er verdriet loskomen vanuit vorige levens en/of kan je last hebben van verdriet dat je opgevangen hebt van je tweelingziel.

Liefs,

Karin en Danique Vergeer
www.heaingcentrumisis.com