Laatst gechannelde bericht (Sirius)

SIRIUS EN DE ZON 6-7-2020

Sirius en de Zon staan op deze dag samen in Kreeft en hierdoor heeft Sirius een versterkte uitwerking. Sirius is de helderste ster van de nachtelijke sterrenhemel en dus heel goed waar te nemen. Hij maakt samen met nog 6 andere sterren deel uit van het sterrenbeeld Grote Hond en wordt daarom ook wel eens Hondsster genoemd.
In het Oude Egypte was Sirius een belangrijke ster. Wanneer Sirius na een lange tijd gelijk met de Zon opkwam, rond 26 juli, markeerde dit het nieuwe jaar voor de Oude Egyptenaren. Er werden ceremonies gehouden, waarbij beelden uit de tempels werden gehaald, om opgeladen te worden met de energie van Sirius en de Zon. En ook werden er voorspellingen gedaan voor het nieuwe jaar. Deze dag is dan ook een voorbereiding op het Egyptische Nieuwjaar van aankomende 26 juli. Thema’s en gebeurtenissen die plaatsvinden op 6 juli, kunnen een vervolg krijgen op 26 juli.

Uitwerking van Sirius en de Zon
Sirius heeft een sterk verjongende en vitaliserende werking op ons energiesysteem. Het brengt je terug in je kracht; het versterkt je eigenwaarde en kan jouw innerlijke krachten aanwakkeren. Het maakt je bewust van wie jij in essentie bent en wat jij hier voor taak hebt op aarde. Je kunt je zelfs jonger voelen.
De Zon, die bij het ego hoort, staat samen met Sirius en samen zullen zij jouw ik-kracht versterken.
Vooral mensen met een planetaire afkomst van Sirius kunnen sterk reageren op deze energie en kunnen zij voelen in hun energetisch systeem. Je kunt je dus rond deze dag krachtiger voelen, ingevingen krijgen over jouw toekomst of welke stappen je mag nemen. Maar ook kan je nu bewuster kiezen om naar buiten te willen treden met jouw talenten en gaven. Het is dan ook de perfecte tijd om over onzekerheden en angsten te stappen, die jou belemmeren in jouw vrijheid en belemmeren in het uitvoeren van jouw zielsmissie.

Ascentiesymptomen
Je kunt ook last hebben van ascentiesymptomen, zoals vermoeidheid, je juist heel energiek voelen, slaperig zijn, hoofdpijn, onrustig of diep slapen, veel dromen, draaierig zijn of griepachtige verschijnselen hebben. Ook kan je voelen dat jouw chakra’s meer openstaan en jij je gevoeliger of emotioneler voelt dan anders.
Deze ascentiesymptomen ontstaan, doordat rond deze periode de Lichtwezens van Sirius veel aan ons energetisch systeem zullen werken. Je kunt het zien als het krijgen van een energetische update. Ons bewustzijn is aan het veranderen en in de droomsferen kun je voorbereid worden op een belangrijke volgende stap. Ook kan je hier veel ingevingen over krijgen en jouw lotsbestemming kan steeds duidelijker worden.

Getallen
Omdat Lichtwezens van Sirius ook met getallen werken om met ons te communiceren, kan jij ook veel (dubbele) getallen zien. Voor sommige onder ons zijn de Lichtwezens ook waarneembaar of voelbaar om ons heen. Zij ondersteunen ons momenteel in de overgang van een 3 dimensionale naar de 5 dimensionale wereld. En bereiden ons voor op een energie-shift, dat zal plaatsvinden tijdens het Egyptische Nieuwjaar van 26 juli, met als piek de Leeuwenpoort op 8 augustus.

Webinar
Om deze energie te helpen integreren geven wij op beide dagen (Egyptisch Nieuwjaar en de Leeuwenpoort) een extra webinar met geleide mediatie en een healing. De Lichtwezens van Sirius komen ons helpen en ondersteunen jou om een belangrijke beslissingen en stappen te gaan maken, zodat jij meer in jouw kracht gaat staan en vol zelfvertrouwen een nieuwe periode tegemoet gaat. We nodigen je dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze helende reis.

Fijne dag,

Karin en Danique Vergeer

www.healingcentrumisis.com