Laatst gechannelde bericht (Neptunus)

NEPTUNUS DIRECT 1-12-2021 JOUW DROMEN KOMEN UIT!

Op 1 december gaat de mystieke planeet Neptunus direct lopen in zijn eigen teken Vissen. De werking van Neptunus zal dan meer zichtbaar zijn in jouw dagelijks leven. Neptunus liep vanaf 25 juni retrograde, waardoor je je wat meer hebt willen terugtrekken dan anders. Je kunt er behoefte aan hebben gehad om wat meer te mediteren, creatief bezig te zijn of je met spiritualiteit bezig houden. Een periode waarin je tot nieuwe inzichten kunt zijn gekomen. En doordat het de eerste dag van de maand is, kan je het gevoel hebben dat je een nieuwe start wilt makken in het realiseren van je dromen en je in willen zetten voor een goed doel.

NEPTUNUS
Neptunus is een planeet die ons dromerig, fantasierijk en creatief maakt. Niet alleen in de vorm van kunst, maar ook in ons denken. Daarnaast heeft Neptunus o.a. betrekking op mystieke ervaringen, grenzen, fantaseren, (dag)dromen, spiritualiteit, het geloof, dienstbaarheid, verslavingen, depressieve gevoelens, schuldgevoelens en je willen terugtrekken. Onder invloed van Neptunus heb je een groot invoelingsvermogen, ben je hulpvaardig, vriendelijk en heb je de neiging om je op te willen offeren voor een collectief doel.

GETALLEN EEN EN TWEE
Ook komen er op deze dag meerdere keren de getallen 1 en 2 in de datum voor.
Het getal 1 hoort bij de Zon, de mannelijke energie, ons egobewustzijn en het denken. Het getal 2 heeft betrekking op de Maan, onze vrouwelijke kant, (onbewuste) gevoelens en vertegenwoordigt het moederprincipe. En deze getallen hebben als uitwerking dat je veel kunt twijfelen tussen verstand en gevoel. En kan je je afvragen of het wel klopt wat jij voelt of dat iets een illusie is.
Door de invloed van het getal 2 kan je je er bewust van zijn geworden dat jij misschien emotionele veiligheid zoekt in vlucht- of verslavingsgedrag. Je kunt willen vluchten doordat je depressieve gevoelens niet wilt voelen. Of omdat je erg gevoeligheid bent voor stemmingen van anderen. En wil je niet meer in een slachtofferrol blijven hangen, maar dit gedrag gaan aanpakken.

NEPTUNUS DIRECT
Nu Neptunus weer direct is gaan lopen, kun je veel nieuwe creatieve ideeën krijgen en wil je jouw dromen en idealen gaan verwezenlijken. En jouw creatieve energie kan zich uiten in schilderkunst, fotografie, film, dans, knutselen, e.d..Ook kan je meer willen gaan doen met jouw mediamieke gaven. Daarnaast kun je ook veel lopen dagdromen/fantaseren en kun je je misschien moeilijker aarden. En gevoeliger zijn voor sferen en de energie van anderen. Hierdoor kun je meer stemmingswisselingen ervaren. En in de war zijn over of jouw gevoel en intuïtie wel kloppen.

MET BEIDEN BENEN OP DE GROND
Met Neptunus direct mag je de realiteit onder ogen komen en met beiden benen op de grond komen te staan. En misschien kom je erachter dat iets een illusie is gebleken. Je kunt jezelf misleid hebben of heeft iemand anders dat gedaan. Maar doordat we in de Boogschuttermaand leven, kunnen we niet bij de pakken neer willen zitten en ons willen richten op onze toekomst.

MYSTIEKE ERVARINGEN
Het mediumschap hoort ook bij Neptunus, waardoor je nieuwe stappen kunt zetten voor jouw spirituele praktijk of op een andere manier aan de slag gaat met jouw spirituele gaven. Door Neptunus direct kun je makkelijker verbinding leggen met “hogere” sferen en met Lichtwezens of overleden dierbaren. Je kunt het gevoel hebben dat je in andere dimensies kunt verkeren, waarin je mystieke ervaringen hebt. En kan je merken dat jouw derde oogchakra meer openstaat. Dan kan je een druk op je voorhoofd ervaren, dat aangeeft dat jouw derde oogchakra in ontwikkeling is. Ook kun je gevoelig zijn voor het krijgen van visioenen en dromen met een betekenis.

VLUCHTGEDRAG AANPAKKEN
Drugsgebruik of andere verslavingen kunnen ook erger worden of juist aangepakt gaan worden. Vooral wanneer je merkt dat je door een verslaving niet vooruit komt in het leven.
Je kunt verder wat besluiteloos zijn en minder goed aanvoelen waar jouw grenzen liggen, wanneer er nog een trauma zit in de onderste chakra’s. Dit trauma kan te maken hebben met vorige levens, waarin je veel angsten en/of verdriet hebt ervaren. Hierbij kan ook het geloof, gevangenschap en spiritualiteit/magie en machteloosheid een rol hebben gespeeld. Waar vluchtgedrag vandaan komt mag je gaan onderzoeken, want dat gaat ten goede komen aan jouw spirituele ontwikkeling.

TWEELINGZIELEN
Tweelingzielen kunnen in de war zijn over of het echt zo is, wat zij van elkaar aanvoelen. De een kan nl. zijn of haar echte gevoelens verborgen houden en zich anders voordoen dan dat hij of zij zich voelt. Maar jouw intuïtie kan in deze periode sterk zijn en kan je via verschillende wegen duidelijkheid krijgen over wat er nu echt speelt bij de ander. En kan er bv. duidelijk worden, wat de ware gevoelens zijn. Tweelingzielen kunnen nl. veel last hebben van bindings- of verlatingsangst. En wanneer deze angsten getriggerd worden, kunnen ze daar met boosheid of met afstoot-gedrag op reageren. Zij kunnen elkaar in een diep transformatieproces zetten, waarbij ze onzekerheden en angsten loslaten. En kunnen zij tot het besef komen, dat ze niet verder kunnen met elkaar, als één of beiden niet stopt met een verslaving en/of terug komt in de realiteit en verantwoordelijkheid gaat nemen voor zijn/haar leven.
Wanneer tweelingzielen niet bij elkaar zijn, kunnen ze veel over elkaar dagdromen en kunnen zij maar moeilijk hun hoofd houden bij de dagelijkse gang van zaken. Door de sterke invloed van Neptunus kunnen zij het gevoel hebben in andere sferen te verkeren met hun tweelingziel. Zij kunnen bv. contact hebben samen in de droomsfeer of telepathisch met elkaar communiceren.
Deze communicatie dient als afstemming op hun toekomst en is ter voorbereiding voor wat zij samen gaan doen

Liefs,

Karin en Danique Vergeer
healingcentrumisis.com