Laatst gechannelde bericht (Uranus)

URANUS DIRECT 14-01-2021

Uranus gaat weer direct lopen in het aardse teken Stier, nadat hij op15 augustus vorig jaar aan zijn retrograde periode begonnen was. We gaan dus de uitwerking van Uranus meer voelen en zien in een actieve vorm in onze uiterlijke wereld.
Uranus staat ook nog eens samen met Mars, de planeet die ons in actie brengt. Beiden maken ze een vierkant met Mercurius, Jupiter en Saturnus. Deze drie planeten staan in het teken Waterman, waar Uranus weer de heerser van is. Dit kan voor veel onrust, spanningen en onverwachte wendingen zorgen. Jouw drang naar iets nieuws kan groot zijn.

URANUS RETROGRADE
Tijdens Uranus retrograde kan je meer naar jouw innerlijke stem, jouw intuïtie zijn gaan luisteren en onderzocht hebben, wat jij nu anders wilt in jouw leven op gebied van wonen en zekerheid. De behoefte naar vrijheid en het op jouw eigen, unieke wijze willen gaan leven kan sterker zijn geworden. Maar ook het inbouwen van financiële zekerheid zal een belangrijk aandachtspunt zijn geweest. Je kunt je onrustig en opstandig hebben gevoeld, willen uitbreken uit een situatie. De veranderingen vinden eerst plaats in je innerlijke wereld, voordat je deze veranderingen werkelijk naar buiten kunt brengen.

URANUS DIRECT
Nu Uranus direct is gaan lopen, kan er veel opgebouwde spanning ervoor zorgen dat er knopen worden doorgehakt en je plotseling een andere weg wilt inslaan. Alles kan in een stroomversnelling komen.
Normaliter zou Mars ervoor zorgen dat er kracht wordt bijgezet om je plannen vorm te geven. Maar omdat Uranus en Mars een vierkant maken met Saturnus, Jupiter en Mercurius, kan het zijn dat er een remmende werking gaande is en jij tegen innerlijke conflicten aanloopt. Het kan je frustreren en ongeduldig maken als jij de veranderingen nog niet direct kunt doorzetten. Het kan bv. zijn dat er nog niet genoeg geld is en je nog even moet sparen. Maar ook communicatieproblemen, zoals leugentjes, onderdrukte emoties en zelfs jouw spirituele ontwikkeling kunnen ervoor zorgen dat de zaken niet helemaal lopen volgens plan. En jij uiteindelijk geconfronteerd wordt met oude pijn uit je verleden. Er kan boosheid uit je verleden explosief naar buiten komen.
Verdere tegenwerking kan zijn dat anderen je te impulsief of eigenwijs vinden en je het gevoel hebt dat ze jouw ideeën niet serieus nemen. Je kunt nl. een andere, vernieuwende visie op bepaalde zaken hebben. Maar negatieve overtuigingen kunnen je tegenhouden om in actie te komen. Misschien wil je anderen helpen, maar voel je je niet goed genoeg, ben je depressief of spelen schuldgevoelens een rol.
Je kunt door de energie van Uranus direct meer onafhankelijk en financieel zelfstandiger worden. Wanneer je een eigen onderneming hebt of voor een baas werkt, kan het nodig zijn om met vernieuwende ideeën aan te komen, als er veel concurrentie is. En dit kan voor spanning zorgen, omdat er geen zekerheid is dat de nieuwe plannen zullen slagen.
Bedrijven moeten misschien een nieuw beleid gaan doorvoeren of nieuwe structuren toepassen. Daarbij rekening houdend met milieueisen van de overheid. Nieuwe werkstructuren en nieuwe beleidsvormen kunnen dan ook langzaam worden toegepast.
Daarnaast kunnen we ook bezig zijn met dat regelgeving, wetgeving. Regeringsleiders kunnen zich meer humanitair opstellen. Maar ook kunnen wij meer in opstand komen tegen te strenge regels, want Uranus zorgt ook voor revolutie!

Liefs,

Karin en Danique
www.healingcentrumisis.com