Leeuwenpoort op 8-8-2021 en Nieuwe maan in Leeuw

Ieder jaar, op 8 augustus, vindt er de opening van de Leeuwenpoort plaats. Een belangrijke gebeurtenis en voor veel mensen de aankondiging van een nieuwe fase, waarin zij meer naar voren gaan treden en meer in hun kracht gaan staan. En een periode, waarin er gebeurtenissen en grote veranderingen kunnen plaatsvinden, die de toon zetten voor het komende jaar. En niet alleen vinden er veel veranderingen plaats; alles waar jij voor naar de aarde gekomen bent en gekozen hebt om te gaan doen, kan ook nog eens in een stroomversnelling komen!

Bijzondere Leeuwenpoort
Deze Leeuwenpoort is extra bijzonder; de Nieuwe Maan in Leeuw valt precies samen met deze Leeuwenpoort! Een Nieuwe Maan symboliseert immers een nieuwe start en zet daardoor deze Leeuwenpoort extra kracht bij om vernieuwing te brengen in jouw leven. De Nieuwe Maan maakt bovendien een t-vierkant met Uranus en Saturnus en kan jouw innerlijke spanning toenemen en wordt de druk nog groter om belangrijke beslissingen te nemen.

De krachtige Leeuw-energie wordt door de Nieuwe Maan tevens versterkt. De Leeuw is nl. een sterk en krachtig dier, trots, zelfbewust en vol zelfvertrouwen. Het zelfbewustzijn, de Zon en het hart horen bij de Leeuw. De Leeuw is ook een vuurteken en wakkert onze passionele gevoelens aan. Jouw wilskracht wordt sterker en de wil om te gaan doen waar jouw hart ligt. Je kunt een grotere motivatie voelen om jouw dromen waar te maken.

Ieder jaar een ander thema
Ieder jaar heeft de Leeuwenpoort een ander thema. Het thema, wat in deze periode bij jou speelt, gebeurtenissen die plaatsvinden en mensen, die jij rond deze datum ontmoet, kunnen het komende jaar een belangrijke plaats in jouw leven innemen en een belangrijke rol spelen in jouw toekomst. Je kunt dus even stil staan bij wat nu veel van jou aandacht vraagt. Is dat een relatie, verhuizing, ander werk, een studie? Je kunt een sterke drang hebben om een nieuw pad te kiezen.

Sirius-energie
Op deze dag wordt er een portaal geopend, waardoor er nieuwe energiefrequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde komen en waardoor de energie rondom de aarde gaat veranderen. Deze energiefrequenties activeren ons DNA, onze spirituele ontwikkeling kan in een versnelling komen en paranormale gaven meer geopend worden. Maar waarin ook ons bewustzijn groter wordt en er oude wijsheid, opgeslagen in ons celgeheugen, naar boven kan komen.

Planetaire afkomst Sirius
Veel mensen, met een planetaire oorsprong van o.a. Sirius, zijn hier op aarde met een speciale missie. Het zijn Lichtwerkers en mensen die vernieuwing brengen en de weg vrij maken voor de generaties die na hen komen. Maar voordat zij aan hun zielsmissie beginnen, kunnen zij vele uitdagingen tegenkomen. Zo kunnen zij eerst over angsten en onzekerheden moeten stappen, om vervolgens vol overgave hun hart te kunnen volgen. De energie van de Leeuwenpoort kan je hierbij helpen.

Omdat de opening van de Leeuwenpoort in de astrologische Leeuw-maand valt, lijken de mensen die van Sirius komen vaak van karakter en uiterlijk op een Leeuw. Ze hebben bv. krullend, wat langer haar en/of bijzondere ogen. Ze kunnen “Leeuw” in hun naam hebben en zich aangetrokken voelen tot de kleuren turquoise en goud. Ze zijn herkenbaar aan hun sterke band met de natuur en hebben veel affectie met de Indianen, maar ook met het oude Egypte. Meestal kunnen ze slecht tegen onrechtvaardigheid en hebben een sterke drang om hun eigen weg te zoeken en hun eigen unieke manier van leven te vinden.

Ook hebben ze dikwijls bijzondere talenten en zijn “hooggevoelig”. Door hun hooggevoeligheid hebben ze veel te kampen met vermoeidheid en ziektes. Door het zich soms niet thuis voelen in deze maatschappij en onverwerkte emoties uit hun jeugd of vorige levens, hebben ze soms de neiging om te vluchten en deze emoties niet te voelen en dat kan bv. in verslavingen resulteren.

Lichtwerkers
Veel Lichtwerkers hebben geleefd tijdens de periode van Lemurië en Atlantis en levens doorgebracht op verschillende planeten, waaronder Sirius en de Pleiaden en hebben daar soms nog herinneringen aan. Daardoor kan het zijn dat je het gevoel hebt dat je meer “mogelijkheden” hebt en dit “aardse” leven als beperkend ervaart. Je kunt (onbewust) heimwee hebben naar deze levens en je niet begrepen voelen. Maar we vinden steeds meer onze plek hier op aarde en de drang om vernieuwing en verbetering te brengen wordt steeds groter.

Uitwerking van de Leeuwenpoort
Wanneer je bezig bent met het zelfstandiger worden en regie wilt nemen over je eigen leven, zal deze Nieuwe Maan en Leeuwenpoort hier een positieve uitwerking op hebben. Je kunt je gesteund voelen door het versterkte zelfvertrouwen dat ontstaat onder invloed van deze Leeuwenpoort. Je kunt dan ook keuzes maken die jouw leven een totaal andere wending zullen geven. Misschien kies je ervoor om los te komen van een (destructieve) situatie of relatie en ga je nu je eigen weg. Dit kan ook betekenen dat je gaat verhuizen of op jezelf gaat wonen, een nieuwe baan kiest waar je bijv. meer je passie uit kan dragen en/of meer financiële mogelijkheden hebt. Maar ook kan je beginnen met je eigen onderneming en wil je vernieuwing brengen in deze wereld.

Echter, doordat de Nieuwe Maan een t-vierkant maakt met Uranus en Saturnus, kan je ook het gevoel hebben even vast te zitten in een situatie waarin je graag een vernieuwing zou willen doorvoeren. Het kan zijn dat je opzoek bent naar een alternatieve levenswijze of alternatieve manieren zoekt voor inkomen, maar daarin een beetje vastloopt. Je word dan ook uitgedaagd om te kijken naar hoe sterk jij in jezelf gelooft, hoeveel zelfvertrouwen jij hebt, hoe creatief je bent in het vinden van oplossingen en of je angsten voor het verlies van zekerheid en financiële tekorten durft los te laten. Je mag dus leren volledig te vertrouwen op je eigen kunnen en je intuïtie hierbij gebruiken.

De Nieuwe Maan-uitwerking
De Leeuwenpoort valt dit jaar samen met de Nieuwe Maan in Leeuw. En dit betekent dat de Leeuw-energie rond deze periode extra versterkt wordt. En aangezien de Leeuw wel houdt van een dosis drama in zijn leven, kunnen er situaties ontstaan waarin je veel drama ervaart, er veel emoties naar boven komen en waarbij er ook meteen duidelijk wordt wat het achterliggende probleem is. Situaties kunnen duidelijk worden.
Mensen die beweren hun hart te volgen, maar dit niet doen, zullen door de mand vallen. En egocentrisch gedrag zal niet getolereerd worden. Ook kan je erg botsen met anderen, wanneer trotse gevoelens in de weg staan. Of wanneer jij of de ander te weinig aandacht en bevestiging krijgt, kan je beseffen dat een relatie misschien niet gelijkwaardig is. Door deze intense situaties, waarin je kunt komen in deze periode, kun je besluiten om bepaalde contacten te verbreken of juist te helen. Duidelijk kan worden, wie jou dierbaar is en waar en voor wie je wilt vechten.
Verder kan je een sterke behoefte voelen om niet meer zo zuinig aan te doen, maar juist in overvloed te willen leven. En het geld aan te trekken in je leven, door meer op de voorgrond te treden, jezelf te laten zien en meer je talenten te gebruiken en kwaliteiten in te zetten. Pas wel op dat je niet met geld gaat smijten, want die verleiding kan er ook zijn!

Ziekte- en ascensie-symptomen
Er zijn ook mensen die tijdelijk ziek worden en last hebben van ascentieverschijnselen, waardoor ze tijd hebben voor het verwerken van emoties en het integreren van de nieuwe energiefrequenties. Je kunt je dan ook emotioneler voelen, onrustig slapen, bijzondere spirituele ervaringen hebben, moe zijn, hartkloppingen ervaren of duizelig zijn. Maar ook kan je diepe geluksmomenten ervaren.
Verder zullen wij steeds meer alternatieve manieren gaan vinden voor genezing, omdat de reguliere medicijnen je lichaam te veel kunnen vervuilen en je daardoor zieker kunt worden. De vervuiling is een groot probleem aan het worden, vooral de vervuiling van de lucht, water en ons voedsel, waardoor mensen ziek worden.

De Zon, horend bij de Leeuw, speelt ook een steeds belangrijkere factor in onze gezondheid, vooral voor de mensen die Sirius-energie bij zich dragen. Hun lichaam/DNA wordt steeds meer aangepast op het gebruiken van zonlicht als directe bron van energie. Zonlicht wordt steeds meer gebruikt, om ons fysieke lichaam en fijnstoffelijk lichaam (aura en lichtlichaam) te voeden, zodat organen beter gaan werken, we ons vitaler voelen en onze genezende energie sterker wordt.

Tweelingzielen
Tweelingzielen staan voor een “shift” in het contact met elkaar en kunnen ervaren tijdens deze Leeuwenpoort dat zij in een totaal andere fase terecht komen. De druk wordt opgevoerd om belangrijke beslissingen te nemen. Wanneer er voor lange tijd geen contact is geweest, kan het zijn dat zij op bijzondere en magische wijze door hun “Hogere Leiding” weer bij elkaar gebracht worden, om verdere stappen te maken in hun ontwikkeling. Het kan zelfs zijn dat ze hun trots opzij moeten zetten en volledig in het diepe mogen springen in het contact met hun tweelingziel. Hun relatie kan dan ook meer vorm krijgen, maar waarin ze nog wel veel aan zichzelf mogen werken. Zij kunnen ook ervaren dat er een verandering plaatsvindt in hun bewustzijn, waardoor ze inzichten krijgen in hun destructieve patronen, om deze vervolgens om te kunnen zetten naar meer positieve patronen. En ze kunnen elkaar helpen hiervan los te komen.

Tweelingzielen weten ook steeds meer in hun eigen kracht te komen en dit uit zich ook binnen de relatie op een positieve manier. De relatie tussen hen zal steeds minder gebaseerd zijn op afhankelijkheid en tweelingzielen kunnen elkaar juist stimuleren om hun zelfstandigheid te vergroten en hun hart te volgen.

Wanneer tweelingzielen nog in een karmische relatie zitten, kan deze relatie verbroken worden. Vooral door de steeds sterker wordende aantrekkingskracht tussen tweelingzielen, lijkt er voor hen gevoelsmatig geen andere weg te zijn dan die met hun tweelingziel. Het verbreken van de relatie zal enige moed vragen, omdat zij angsten voor verlies van (financiële) zekerheid mogen gaan loslaten. Mogelijk komen er alternatieve oplossingen voor de problemen waar zij tegenaan lopen. Al bij al zal het een tijd zijn waarin doorbraken komen, doorbraken waar zij al lange tijd op zaten te wachten. Aan veel karmische situaties gaat dus een einde komen. En dit einde betekent ook een nieuw begin!

Op deze dag geven wij een bijzondere webinar met geleide meditatie en afstandshealing om de energiefrequenties van de Leeuwenpoort te kunnen integreren en je voor te bereiden op deze nieuwe fase van je leven. En we nodigen je van harte uit om met ons deze helende reis te maken.Webinar Leeuwenpoort 8-8-2021
De opening van de Leeuwenpoort-portaal is een belangrijke dag, waarin er hoge energiefrequenties via Sirius naar de aarde komen en onze trilling gaan verhogen. Deze dag kondigt een nieuwe fase aan, waarin er nieuwe deuren open gaan en jij meer naar buiten gaat treden en in je kracht gaat staan. De Leeuwenpoort stimuleert dan ons ook om ons los te maken van alle negatieve invloeden in ons leven. We bevinden ons in een overgangsperiode naar het Watermantijdperk, waarin gelijkheid, broederschap en vrijheid een belangrijk thema is en er ruimte is voor iedereen in onze samenleving. Veel Lichtwerkers hebben een sterke verbinding met Sirius en helpen met vernieuwing te brengen op de aarde.
Ook gaat de band tussen tweelingzielen sterker worden door een gouden koord tussen hun harten. En stimuleren zij elkaar om een transformatie door te maken.

Tijdens de meditatie nemen we je mee naar een oerbos, waar een leeuw voor jou een boodschap en een getal heeft om meer duidelijkheid te geven in jouw situatie. Vervolgens neemt de leeuw je mee op een spirituele reis naar een bijzondere krachtplaats, waar ook jouw tweelingziel is. En waar je de ceremonie mee gaat maken van de opening van het Leeuwenpoort-portaal, onder leiding van Godin Isis, Godin van de vruchtbaarheid, magie, mysterie en liefde. Je kunt tijdens deze helende reis tijdelijk in een hogere dimensie komen, waardoor je makkelijker toegang kunt krijgen tot hogere informatie. Het kan je helpen inzichten te krijgen in jouw zielsmissie, jouw situatie met jouw tweelingziel en spirituele ontwikkelingsproces.

Lichtwerkers van Sirius en de Hathors komen ons helpen met de healing, waarin jouw pijnappelklier geactiveerd wordt en jouw intuïtieve gaven versterkt worden. En er heling kan plaatsvinden op onverwerkte emoties van jou of jouw tweelingziel, als deze in jouw leven is. Ook kan jouw wilskracht en motivatie sterker worden om de nodige veranderingen door te zetten in jouw leven en jouw hart te gaan volgen.

Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. In deze periode kunnen er nl. veel ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen. En kunnen er grote doorbraken komen in hun situatie.
We nodigen jullie dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende reis. Voor meer info kan je kijken op onze website.

Aanmelden kan via onze website:
healingcentrumisis.com/evenementen.

Datum 8-8-2021
Tijd: 20:00 tot 20:40 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €15,00
Deze webinar is tot de volgende dag 23.00 uur terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP:
Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina goed door op onze website.

Liefs,

Karin en Danique Vergeer
healingcentrumisis.com.