Lichtreis Openen van je Hartcentrum

Het hartcentrum zit midden op de borstkas, ter hoogte van je fysieke hart. Dit centrum geeft je het vermogen om liefde te kunnen geven, ontvangen en aan te trekken in jouw leven. Vele van jullie kunnen ervaren dat het hartcentrum geblokkeerd is door onverwerkte pijn uit het verleden. En blokkeren soms deze emoties ons vermogen om onvoorwaardelijke liefde en compassie te voelen en liefde te doen laten stromen van hart naar hart.

Wanneer wij een diepere verbinding kunnen maken met ons hartcentrum, kunnen er wonderbaarlijke veranderingen plaatsvinden in ons leven. De energiefrequentie van liefde heeft namelijk een sterk helend effect op onszelf en ook op anderen om ons heen. Je kunt ervaren dat de mensen om jou heen zachter worden, zich meer kwetsbaar durven op te stellen, meer open durven te zijn over wat ze ervaren, denken en voelen en meer hun liefde voor jou en anderen durven uiten. Hoe meer we ons hartcentrum kunnen open, hoe meer liefde er in de wereld voelbaar zal zijn.

Tijdens deze meditatie gaan we eerst werken met het solaire licht. Het solaire licht is het licht van de ziel van de zon. Het licht van schoonheid, perfectie en liefde. Dit zorgt ervoor dat jou algehele vibratie wordt verhoogd, waardoor emoties getransformeerd worden. En dit is heel belangrijk voor het verruimen van ons bewustzijn en een belangrijk onderdeel van ons spirituele proces.
Vervolgens gaan we de Engel van Liefde aanroepen om met behulp van haar meer liefde vast te houden en uit te zenden naar personen of situaties waarin jij meer liefde en compassie zou willen zien.

Ga terug…