Lichtreis Samensmelten met de Ziel

We hebben allemaal een ziel die verbonden is met ons fysiek lichaam. De ziel verkeert vaak in de hogere lichtsferen/ hogere dimensies en slaat een brug tussen het aardse bewustzijn en het hogere bewustzijn, die we kennen vanuit deze hogere dimensies.

Je kunt je afvragen wat nu de ziel precies is. En kan je je er een voorstelling van maken dat we uit één bron zijn ontstaan, waren alle zielen één, bestaand uit onvoorwaardelijke Goddelijke energie. We wilde heel graag de wereld van dualiteit ervaren, zoals we deze kennen hier op aarde. We zijn hiervoor van elkaar gesplitst, tijdens het ontstaan van alle zielen. En het uit elkaar “gescheurd” worden bracht ons onze eerste emotie; angst. Angst om gescheiden te zijn van elkaar en dit is tevens de diepste angst die tweelingzielen kennen.

Vooral in deze tijd, waarin we geconfronteerd worden met o.a deze angst en soms heftige transformatieprocessen kunnen ervaren, is het fijn om je meer te kunnen verbinden met je ziel. Je gaat hiermee meer licht en liefde verankeren in jouw fijnstoffelijk lichaam. Het in contact komen met de ziel verhoogt jouw energietrilling, waardoor er wonderbaarlijke veranderingen kunnen plaatsvinden in jouw leven.

Tijdens de online Lichtreis “Samensmelten met de ziel” leer je alles over hoe je in een hogere vibratie kunt komen, een hoger bewustzijn kunt creëren, om vervolgens jouw ziel te ontmoeten en daarmee samen te smelten. En vanuit daar leren we je hoe je je kunt losmaken van emotionele blokkades, je kennis kunt halen uit hogere dimensies over bijv. jouw zielsmissie en vorige levens. En ook hoe je relaties, het werk en het leven kunt aantrekken dat jij wilt. Door het verhogen van je vibratie kan je er nl. voor zorgen dat de energie om jou heen verandert en je nieuwe situaties aantrekt. Daarnaast richten we ons ook op het solaire licht. Dit is het licht van de ziel van de zon; het licht van schoonheid, perfectie en liefde. En leren we je hoe je je energetisch kunt opladen aan de zon en zijn solaire licht.

We beginnen met een korte lezing, waarin we verdere informatie met jullie delen, waarna er een ontspanningsoefening met geleide meditatie volgt, die wij begeleiden samen met vele Lichtwezens middels een afstandshealing. De healing kan ervoor zorgen dat je makkelijker in deze hogere vibratie komt, emotionele blokkades opgelost kunnen worden en jouw energetisch systeem opgeschoond wordt.
Met deze Lichtreis leg je een basis voor andere Lichtreizen, die wij in de toekomst gaan aanbieden.
Wij nodigen jou van harte uit om met ons mee te doen met deze helende Lichtreis.

Ga terug…