Lichtreis Tweelingzielen

Velen van jullie zijn een tweelingziel tegen gekomen en maken hierdoor een diep transformerend proces door. Dit kan veel emoties losmaken en zelfs in het begin zorgen voor een gevoel van identiteitsverlies.

Tijdens de Nieuwe Maan geven wij daarom speciaal een Lichtreis met daarin een korte lezing over de uitwerking van deze dag op tweelingzielen. En geven wij aansluitend een geleide meditatie met afstandshealing.
In de lezing van deze Nieuwe Maan geven wij nieuwe informatie over de uitwerking van de Nieuwe maan op tweelingzielen, die niet in het artikel terug te lezen is.


De afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces met jouw tweelingziel. Tijdens de geleide meditatie nemen we je mee op een helende Lichtreis, waarin je zelf inzichten krijgt over jouw tweelingzielproces.
Tijdens de afstandshealing gebruiken we de energie van Sirius, de Pleiaden of de Hathors die ook ten tijde van Atlantis werd gebruikt en zijn er vele Lichtwezens aanwezig om ons en jou te helpen. Er wordt dan gewerkt aan het loslaten van oude trauma’s, het activeren van de pijnappelklier, om je intu├»tie te versterken, het activeren van nieuwe chakra’s en het openen van de hartchakra, om meer vanuit het gevoel te kunnen leven en de verbinding tussen jou en je tweelingziel te herstellen.


De healing wordt afgestemd, met behulp van jouw gidsen, op wat jij nodig hebt op dat moment. De healing kan dus voor iedereen anders uitwerken.

De Nieuwe maan zorgt ervoor dat jouw chakra’s meer open staan, zodat de helende energie sterker doorwerkt. De healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie rond de Nieuwe maan meer in verbinding staan met elkaar.


Ga terug…