Lichtreis Volle Maan

Op speciale dagen, geven wij een korte lezing over de uitwerking van deze dag en geven wij aansluitend een  afstandshealing.
In de lezing van deze Volle Maan geven wij nieuwe informatie over de uitwerking van de Volle maan, die niet in het artikel terug te lezen is. De afstandshealing bestaat uit een geleide meditatie met een healing op afstand en ondersteunt jouw proces.
Tijdens de geleide meditatie nemen we je mee op een helende reis, waarin je zelf inzichten krijgt over jouw proces.  Tijdens deze Lichtreis gebruiken we de energie van Sirius of de Pleiaden, die ook ten tijde van Atlantis werd gebruikt en zijn er vele Lichtwezens aanwezig om ons en jou te helpen. Er wordt dan gewerkt aan het loslaten van oude trauma’s, het activeren van de pijnappelklier, om je intuïtie te versterken, het activeren van nieuwe chakra’s en het openen van de hartchakra, om meer vanuit het gevoel te kunnen leven. De healing wordt afgestemd, met behulp van jouw gidsen, op wat jij nodig hebt op dat moment. De healing kan dus voor iedereen anders uitwerken.
De volle maan zorgt ervoor dat jouw chakra’s meer open staan, zodat de helende energie sterker doorwerkt. De healing kan ook doorwerken op jouw tweelingziel, omdat jullie rond de volle maan meer in verbinding staan met elkaar.

Ga terug…