Nieuwe maan in Leeuw 28-07-2022

NIEUWE MAAN IN LEEUW 28-7-2022

Tijdens de Nieuwe Maan op 28 juli staan de Zon en de Maan samen in het trotse vuurteken Leeuw. Een Nieuwe Maan is een mooie tijd om iets nieuws te beginnen; het begin van een nieuwe fase. De krachtige Leeuw-energie is sterk voelbaar, doordat we de Leeuwenpoort van 8 augustus naderen. Een bijzonder portaal, waarin we meer in onze kracht gaan staan en ons hart gaan volgen.

De Nieuwe Maan staat samen met de dwergplaneet Ceres en maken samen een mooie verbinding met de geluksplaneet Jupiter. Jupiter gaat op deze dag retrograde lopen, waardoor je je wat minder optimistisch kunt voelen en mogelijk jouw plannen voor de toekomst zal moeten gaan herzien. Het wordt een periode waarin je gaat kijken of jij nog voldoening haalt uit het leven wat jij nu leidt en wat je anders zou willen. Er kunnen nieuwe plannen en ideeën ontstaan.

Je kunt rond de periode van de Nieuwe Maan veel last hebben van ascentieverschijnselen, zoals vermoeidheid, moeite met kunnen aarden, last van de maag, moe voelen, weinig en onrustig slapen, emotioneel voelen, hoofdpijn enz. Jouw chakra’s staan meer open en door deze verschijnselen kan je merken dat je een transformatie aan het doormaken bent.

DE TROTSE LEEUW
Tijdens de Nieuwe Maan worden de eigenschappen van de Leeuw versterkt. Heb jij veel Leeuw-invloed, dan ben je een krachtig iemand; trots, spontaan, moedig, hartelijk, wilskrachtig en zelfverzekerd, een echte leider met veel organisatietalent. De Leeuw is vaak een warme persoonlijkheid, behulpzaam, loyaal en beschermend naar zijn gezin en naar de mensen om hem heen. Daarnaast is de Leeuw ook gesteld op het hebben van luxe, maar deelt deze luxe ook graag met anderen. Verder staat hij graag in het middelpunt van de belangstelling, wil gezien worden en is gevoelig voor vleierij. Toneelspelers hebben vaak veel Leeuw-invloed. Zij kunnen genieten van de aandacht die ze krijgen wanneer zij op het podium staan. Maar ook kunnen Leeuwen wat dramatisch doen, om zo de aandacht op zich te vestigen. En ook dominantie, egocentrisme, arrogantie en zelfs grootheidswaanzin horen bij de schaduwkanten van de Leeuw. En wanneer een Leeuw zijn zin niet krijgt, kan hij flink brullen en met boosheid reageren. Maar doorgaans heeft de Leeuw een zonnig karakter.

SPIRITUELE GROEI, JUPITER RETROGRADE
De Nieuwe Maan in Leeuw daagt je uit om meer op de voorgrond te treden en meer in je kracht te gaan staan. Je mag je beseffen dat je gezien mag worden. De verbinding met Jupiter zal je hierbij stimuleren om een groei door te maken. Jouw expansiedrang kan nu groot zijn. Maar doordat Jupiter op deze dag retrograde gaat lopen, kan je merken dat je te veel hooi op je vork hebt genomen en te veel tegelijk wilt aanpakken. Misschien mag je het even wat rustiger aan doen en je toekomstplannen herzien. En nieuwe doelen voor de toekomst gaan stellen.

Wanneer je veel innerlijke conflicten ervaart, kan je diep naar binnen keren en genezing gaan zoeken voor hetgeen jouw blokkeert. Je kunt je bijv. onzeker voelen of zie je in dat je wat egocentrisch bent, soms dominant kan zijn of te weinig naar de behoeften van anderen hebt gekeken. En heb jij jezelf misschien op een voetstuk geplaatst. Je kunt eerlijk naar jezelf willen kijken en onderzoeken waar dit gedrag vandaan komt. Het kan bijv. zijn dat je je in jouw verleden niet gezien en gehoord hebt gevoeld en mag je tijd nemen om de oude pijn die hieraan gekoppeld zit te verwerken. Hierbij kan de dwergplaneet Ceres, die samenstaat met de Nieuwe Maan, jou helpen. Ceres is de Godin van de Landbouw en moederliefde en geeft aan waar we onze emotionele voeding uit halen. Wat is hetgeen jij hebt doorgekregen van jouw moeder en de voorouderlijke vrouwenlijn? En je kunt je afvragen of je voldoende steun en bevestiging hebt gekregen in jouw jeugd.

CERES EN EETPROBLEMEN
De invloed van Ceres kan ook aangeven dat je last hebt van eetproblemen. Het kan zijn dat wanneer je je onzeker voelt of niet genoeg bevestiging van de buitenwereld, je meer emotioneel gaat eten. Ook kan je ergens veel onvrede over voelen of haal je geen voldoening uit de de dingen die je doet in het leven, waardoor eten jouw beste vriend wordt. We kunnen in deze periode dan ook wat aankomen en moeite hebben met de kilo’s eraf te krijgen. Je voelt je misschien ook even niet zo actief. Dit is een signaal van dat je jouw energie naar binnen mag keren, om te kijken welke gevoelens en emoties hier achter schuil gaan.

VERANDERING OP WERKGEBIED
En ook Mercurius, planeet van communicatie denken en handel, staat in het teken Leeuw. Deze planeet maakt een exact vierkant met de vernieuwende planeet Uranus en de Noordelijke Maansknoop, die jouw lotsbestemming aangeeft. Dit kan voor spanningen en problemen zorgen op werkgebied. Het kan zijn dat jij voelt dat er veranderingen nodig zijn. Misschien denk je aan het inslaan van een andere richting wat jouw levenspad betreft en jouw hart te gaan volgen. Maar hetgeen jou kan tegenhouden is dat je graag vasthoudt aan oude conventionele ideeën. Of dat je loyaal bent aan jouw collega´s of werkgever.

CONFLICTEN
Er kunnen conflicten ontstaan tussen mensen die vernieuwing willen en willen kiezen voor een socialer beleid of willen kiezen voor duurzame projecten. Mensen die meer luisteren naar ingevingen en vernieuwende ideeën, die samen willen werken op een gelijkwaardige manier, daarbij denkend aan het welzijn van anderen. En met mensen die wat meer zichzelf centraal stellen, wat dominant zijn en de leiding willen nemen. Mensen die zelfverzekerd overkomen en ervan overtuigd zijn dat hun aanpak het beste is. Deze personen kunnen zich doen voordoen alsof zij weten waar zij het over hebben. En bijv. anderen aan het werk zetten, zodat zij zelf lekker lui achterover kunt gaan zitten. Andersom kan het natuurlijk ook het geval zijn en kan jij hier last van hebben. Wanneer er niet naar elkaar geluisterd wordt, kunnen er flink wat spanningen en conflicten ontstaan.

De les die we hieruit mogen leren is, dat we onze ego aan de kant mogen zetten en meer op onze intuïtie mogen varen, zodat we de vernieuwing kunnen doorvoeren die noodzakelijk is voor het welzijn van de aarde en alles wat daarop leeft!

SPIRITUEEL WERK
Wanneer je spiritueel werk doet, zoals alternatievere geneeswijze/therapieën/hulpverlening, kan daar ook een verandering in nodig zijn. Je kunt je afvragen of het wel de cliënt is, die centraal staat of dat jij teveel in de belangstalling wilt staan. Hierdoor kunnen cliënten plotseling besluiten om hun hulp ergens anders te zoeken. En kan je aan het denken worden gezet waarom dit gebeurt en wat nu precies jouw levensmissie is. Daardoor kan je besluiten om een andere stijl aan te nemen, waarin gevoelens, intuïtie, respect en een wat zachtere, duidelijke aanpak centraal staan.

TWEELINGZIELEN
Tweelingzielen kunnen, wanneer ze in contact zijn met elkaar, het moeilijk vinden als de één bijvoorbeeld wat egocentrisch of dominant is. En moeite heeft met het reflecteren naar zichzelf toe. Er kan sprake zijn van een trots die gekrengd is. Maar ook kunnen gevoelens van jaloezie en/of teleurstelling spelen wanneer de ander kiest voor het zorgen voor zijn/haar gezin en nog even bij de karmische partner wil blijven.

Ook kan het bovenstaande in een karmische relatie spelen. En kan het zelfs zijn dat relaties verbroken worden of dat de één heeft besloten om los te komen van de karmische relatie. Vooral wanneer zij maar niet hun tweelingziel uit hun hoofd kunnen zetten en voelen dat ze in hun huidige relatie niet meer de voeding/ontwikkeling halen die ze nodig hebben. Ze kunnen sterk de behoefte hebben aan een spirituele groei.

Verder kunnen tweelingzielen op zoek gaan naar situaties die hen meer financiële, materiële en emotionele zekerheid geven. En daardoor plotseling een andere weg in slaan. Veel situaties kunnen dus zomaar een andere wending krijgen en dit kan voor de nodige spanningen zorgen.

Door de invloed van Jupiter kunnen zij meer verdieping gaan zoeken in zichzelf, om zichzelf beter te begrijpen. De achterliggende oorzaak van de gevoelens die los kunnen komen tijdens deze Nieuwe Maan kan te maken hebben met het tekort aan aandacht en liefde in het verleden. En waardoor er ook een tekort aan zelfliefde kan zijn in het nu. Maar ook kan je je onzeker voelen en deze gevoelens over genomen hebben vanuit de moederlijn.

Tweelingzielen kunnen nu een spirituele groei doormaken, om te helen van oude pijn, wanneer ze merken dat ze anders niet vooruit komen. Het wordt een leerzame periode voor hen, waarin zij door de invloed van de aankomende Leeuwenpoort belangrijke beslissingen gaan maken en grote stappen kunnen zetten!

LICHTREIS
Er is tijdens deze Nieuwe Maan geen Lichtreis. Wel zijn er Lichtreizen tijdens het Egyptisch Nieuwjaar op 26 juli en de Leeuwenpoort op 8 augustus.


LICHTREIS LEEUWENPOORT 08-08-2022
De opening van de Leeuwenpoort-portaal is een belangrijke dag, waarin er hoge energiefrequenties via Sirius naar de aarde komen en onze trilling gaan verhogen. Deze dag kondigt een nieuwe fase aan, waarin er nieuwe deuren open gaan en jij meer naar buiten gaat treden en in je kracht gaat staan. De Leeuwenpoort stimuleert dan ons ook om ons los te maken van alle negatieve invloeden in ons leven en om ons hart te gaan volgen. En om deze energiefrequenties van dit belangrijke portaal in ons energetisch systeem te integreren is deze Lichtreis bedoeld. En geven wij online een korte lezing, ontspanningsoefening en geleide meditatie.

Tijdens de meditatie nemen we je mee naar een oerbos, waar een leeuw voor jou een boodschap en een getal heeft om meer duidelijkheid te geven in jouw situatie. Vervolgens neemt de leeuw je mee op een spirituele reis naar een bijzondere krachtplaats, waar ook jouw tweelingziel is. En waar je de ceremonie mee gaat maken van de opening van het Leeuwenpoort-portaal, onder leiding van Godin Isis, Godin van de vruchtbaarheid, magie, mysterie en liefde. Je kunt tijdens deze helende reis tijdelijk in een hogere dimensie komen, waardoor je makkelijker toegang kunt krijgen tot hogere informatie. Het kan je helpen inzichten te krijgen in jouw zielsmissie, jouw situatie met jouw tweelingziel en spirituele ontwikkelingsproces.

Lichtwerkers van Sirius en de Hathors komen ons helpen met de healing, waarin jouw pijnappelklier geactiveerd wordt en jouw intuïtieve gaven versterkt worden. En er heling kan plaatsvinden op onverwerkte emoties van jou of jouw tweelingziel, als deze in jouw leven is. Ook kan jouw wilskracht en motivatie sterker worden om de nodige veranderingen door te zetten in jouw leven en jouw hart te gaan volgen. Jouw egobewustzijn kan sterker worden.

Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. In deze periode kunnen er nl. veel ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen. En kunnen er grote doorbraken komen in hun situatie.
We nodigen jullie dan ook van harte uit om mee te doen met deze helende reis. Voor meer info kan je kijken op onze website.

Aanmelden kan via onze website:
www.healingcentrumisis.com/evenementen.

Datum 08-08-2022
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot de volgende dag 23.00 uur, terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP:
Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina goed door op onze website.

Fijne Leeuwenpoort,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com