Nieuwe maan in Maagd 27-08-2022; Tijd voor introspectie en nieuwe inzichten

Een Nieuwe Maan kondigt een nieuwe fase aan in je leven, waarin het een mooie periode is voor het starten van nieuwe projecten. De Zon en de Maan staan samen in het aardse teken Maagd en versterken de eigenschappen van dit teken. Daarbij kan je rond de periode van de Nieuwe Maan veel last hebben van ascensieverschijnselen, zoals vermoeidheid, moeite met kunnen aarden, last van de maag, weinig en onrustig slapen, emotioneel voelen, hoofdpijn, griepachtige verschijnselen enz. Dit kan een aanwijzing zijn dat je een transformatie aan het doormaken bent!

De Nieuwe Maan maakt een spanningsaspect met Mars, waardoor je je wat onrustig en ongeduldig kunt voelen en misschien alles tegelijk aan wilt pakken. Er kan daardoor het nodige mis gaan en kan je even door de bomen het bos niet meer zien. Ook de dwergplaneet Pholus zal voor de nodige chaos zorgen en de uitwerking van deze Nieuwe Maan intenser maken. Mogelijk ben je in de war en kan het moeilijk zijn om de dingen op een rijtje te krijgen. Maar ook kan je door de uitwerking van Pholus nieuwe inzichten krijgen en kan deze Nieuwe Maan een keerpunt zijn, waarin je je kunt beseffen dat het nodig is om eens kritisch naar jezelf te kijken. Misschien moet je het even rustiger aan doen en kijken of er nog emoties zijn die jij onderdrukt en voor weg loopt. En mag je gezondheidsproblemen, verslavingen en eigenschappen als onzekerheid en perfectionisme aan gaan pakken.

Veel planeten lopen nu retrograde, waaronder ook Uranus een paar dagen geleden dat is gaan doen. En deze vernieuwende planeet ook nog een vierkant maakt met de liefdesplaneet Venus en Saturnus. Dit samen zal een remmende werking hebben. Even een periode van introspectie, waarin je je kunt afvragen: “wat wil ik met mijn leven en waar moet ik nog aan werken?” Je kunt even niet verder en wanneer je meer vrijheid wil en vernieuwing in jouw leven kan het nodig zijn om stil te staan bij hoe je de veranderingen op een praktische manier vorm kunt geven.

Kenmerken van de Maagd
De kenmerken van de Maagd worden versterkt, doordat de Zon en de Maan samen in het aardse teken Maagd staan. Een Maagd stelt zich graag dienstbaar op. Eigenschappen, zoals nuchterheid, analyserend vermogen, perfectionisme en (zelf)kritiek, kunnen wat meer naar de voorgrond komen. De Maagd is verder doorgaans betrouwbaar, bescheiden en wat verlegen, blijft liever op de achtergrond en laat niet zoveel van zichzelf zien. Ze hebben een scherp verstand en zijn goed in het observeren en analyseren van problemen en komen dan vaak met praktische oplossingen. Doordat ze ijverig zijn, ordelijk en netjes, zijn ze heel geschikt in administratieve functies, gezondheidszorg en mode. Gezondheid, goede voeding en hygiëne zijn belangrijk voor de Maagd. En in negatieve zin kunnen ze dan ook angsten ontwikkelen voor ziekten, zoal bijv. smetvrees.
Soms hebben ze de neiging om te perfectionistisch te zijn. Doordat ze veel oog voor details hebben, verliezen ze wel eens het overzicht over het grotere geheel. Of zijn ze te kritisch naar zichzelf en naar anderen, waardoor ze makkelijk mensen kunnen afstoten.

Uitwerking van de Nieuwe maan
De Nieuwe Maan vraagt van jou om een praktische aanpak van een aantal zaken en dat zal vooral zijn op werkgebied en rondom jouw gezondheid. Je kunt voelen dat er een verandering nodig is en goed om daar eens bij stil te staan. Doorgaans gaat de Maagd nauwgezet en geordend te werk, maar door het spanningsaspect met Mars kun je nu wat sneller denken en misschien wat impulsief handelen. Je weet wat je wilt, je weet de juiste contacten in te zetten en knopen door te hakken. Maar kunnen er ook wat dingen mislopen doordat je misschien wat details gemist hebt, je wat dingen op een rijtje had moeten zetten of had je een checklist moeten maken. Mogelijk was je te snel en te ongeduldig in je handelen, maakte je iets niet af en ontstond er een chaos.

Ook kan het zijn dat je doorgaans zuinig aangelegd bent, maar doe je door de invloed van Mars een aantal impulsieve aankopen. Of ontstaan er ruzies met de mensen om je heen, doordat je impulsief reageerde. Je kunt je nu even wat minder geaard voelen en wat minder structuur aan je leven geven. Je kunt het overzicht even niet meer hebben.

Nieuwe inzichten
De dwergplaneet Pholus, die een mooi aspect maakt met de Nieuwe Maan, kan de uitwerking van de Nieuwe Maan extremer maken. Er kunnen dus behoorlijk wat dingen mislopen. Want door druk bezig te zijn kan je bepaalde emoties niet willen voelen: misschien gaat er dan een beerput open! Onderdrukte emoties kunnen bijv. angst, verdriet of boosheid zijn. Ook kan je je er bewust van worden dat jij je minderwaardig voelt, jij nooit mocht zijn wie je was en jij je daardoor altijd hebt aangepast. Misschien voelde je je onderdrukt, niet begrepen en/of niet gezien/gehoord. En kreeg je bijv. van je ouders veel kritiek. Ook kan de angst voor ziektes erger worden of merk je dat je te perfectionistisch bent of te kritisch. En boos worden wanneer je kritiek krijgt.

Maar ook kan je je beseffen dat je niet op de juiste plek zit als het gaat om werk, wil je meer onafhankelijk zijn en kies je er onverwachts voor om een andere richting op te gaan. Mogelijk wil je gezondheidsproblemen gaan aanpakken, je voeding aanpassen of wil je loskomen van verslavingen. Door de chaos die kan ontstaan, kan je dus tot nieuwe inzichten komen!

Een nieuwe richting op?
Uranus heeft ook veel invloed tijdens deze Nieuwe Maan, loopt nu retrograde en staat samen met de Noordelijke Maansknoop die jouw lotsbestemming aangeeft. Dit betekent dat je veel bezig kunt zijn met welke richting jij op wilt in het leven. Je wilt iets nieuws, uit een sleur breken en mag je je afvragen of je wel op de goede weg zit. Misschien wil je meer met alternatieve geneeswijze doen, nieuwe technologische ontwikkelingen, astrologie, werken in de luchtvaart of meer reizen voor je werk. Daarnaast kan je je ook beseffen dat je meer “out of the box” mag denken om tot ingenieuze oplossingen te komen binnen jouw werk.

Zoals al is gezegd kan je afgeremd worden in het vormgeven van je nieuwe plannen. Veel planeten lopen immers retrograde en mag je eerst nog innerlijk werk verrichten. Een voorbeeld hiervan is dat je te veel negatieve gedachten hebt en veel beren op de weg ziet. Het is alsof het universum je duidelijk wilt maken dat je de tijd mag nemen om aan zelfreflectie te doen.

Intuïtie
Het was misschien jouw gewoonte om jouw doelen te bereiken met logica en werkte je altijd volgens het boekje. Maar krijg je steeds meer alternatieve ideeën/oplossingen aangereikt, wil je een andere werkwijze kiezen en/of en wordt je nu uitgedaagd om jouw intuïtie te volgen. Je kunt echter bang zijn dat je hierdoor fouten gaat maken en anderen jou niet goed genoeg vinden in jouw werk. De les die we mogen leren is, dat we meer mogen vertrouwen op ons eigen kunnen, onze intuïtie, please-gedrag en het idee dat je je steeds hard moet werken voor anderen mag loslaten en je jouw eigen unieke weg mag bewandelen. Word je authentieke zelf!

Liefdesleven en tweelingzielen
In relaties kunnen de nodige irritaties zijn. Het kan zijn dat een van de twee een andere richting op wil en dat er hierdoor een afstand ontstaat. Maar ook kan de nodige boosheid loskomen, wanneer je enerzijds de behoefte hebt aan zekerheid, vastigheid, betrouwbaarheid in de relatie met een partner, maar ook behoefte hebt aan nieuwe contacten. En wanneer jij, jouw partner of tweelingziel aan het flirten is met iemand anders kan dat boosheid losmaken. Mogelijk voel je je nu wat minderwaardig of onzeker en kan je in de war raken of iemand wel helemaal eerlijk is. Het kan nl. zijn dat jouw partner of tweelingziel niet het achterste van zijn tong laat zien.

Er kan dus een fysieke en emotionele afstand komen tussen partners of tweelingzielen, waarbij er veel pessimistische gevoelens naar boven kunnen komen. Misschien wil je de relatie met de karmische partner beëindigen, maar geeft de financiële en materiële zekerheid je een zekere rust. En weet je niet hoe je verder moet. Je kunt dus een innerlijke conflict ervaren. Misschien remt jouw partner/tweelingziel je ergens af in het realiseren van jouw droomwensen. Deze Nieuwe Maan kan dan ook voor veel karmische relaties en/of tweelingzielen een keerpunt zijn. Mogelijk wil je je voorbereiden op het loskomen van een partner of een situatie, zodat je meer onafhankelijk wordt. En kan je gaan zoeken naar praktische oplossingen, zodat jij jouw zielenpad kunt bewandelen!


LICHTREIS TWEELINGZIELEN “NIEUWE MAAN IN MAAGD” 27-08-2022
Voor deze Nieuwe Maan in Maagd organiseren wij op 27 augustus a.s. een Lichtreis, met korte lezing over de uitwerking van deze dag speciaal voor tweelingzielen, een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij een sterke genezende energie van vele Lichtwezens voelbaar zal zijn. Zij komen ons helpen met onze taak om vernieuwing te brengen op aarde en helpen met ons ascensieproces en spirituele groei. En wijzen ons de weg op ons spirituele pad.

We beginnen met een korte lezing met verdere informatie over de uitwerking van deze Nieuwe Maan en met name over wat het kan betekenen voor tweelingzielen. Na een korte ontspanningsoefening volgt de geleide meditatie, die je kan helpen inzichten te krijgen in jouw spirituele ontwikkelingsproces en over het proces met jouw tweelingziel.

Tijdens deze helende reis wordt je in de geleide meditatie meegenomen naar een mooi natuurgebied, waar een aap voor jou een boodschap heeft over jouw situatie en jou ook een getal geeft. Dit getal kan een aanduiding zijn voor wanneer er een verandering gaat komen in jullie leven. Vervolgens neemt hij je mee naar een krachtplaats met een meertje en een waterval, waar je tot rust kunt komen en meer inzicht kunt krijgen, waarom het contact tussen jou en je tweelingziel moeilijk gaat. Vervolgens ontmoet je jouw twin in een grot met een lagune, waar jullie een healing krijgen van de Hathors.

De afstandshealing is gericht op het transformeren van onverwerkte trauma’s en negatieve overtuigingen. Deze healing kan doorwerken op jouw tweelingziel, doordat jullie in verbinding staan met elkaar door een gouden koord van hart tot hart.

En heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, kan je voorbereid worden op een ontmoeting op een later tijdstip. In de komende jaren zullen er nl. veel ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen en of gaan er belangrijke doorbraken komen.
We nodigen je van harte uit om mee te doen aan deze helende reis.

Aanmelden kan via onze website:
www.healingcentrumisis.com/evenementen.

Datum: 27-08-2022
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: Vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot 23.00 uur de dag erna terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

LET OP:
Als je voor een eerste keer meedoet, lees dan ook de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina op onze website goed door.

Fijne Nieuwe Maan,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com.