Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF VOORJAAR 2016

Hallo allemaal,

Het voorjaar is weer begonnen en we gaan al naar de zomer toe. Wij hebben niet stilgezeten, de afgelopen maanden en zijn een aantal nieuwe projecten gestart. Zo zijn we begonnen met het geven van afstandshealingen. Deze healing gebeurt op afstand en heeft een sterke uitwerking. We hebben al veel mensen via deze weg mogen helpen en al mooie resultaten bereikt.

Wil je een Astrologische karakterbeschrijving? Dan is dat ook mogelijk. Stuur ons dan even een e-mail met naam, geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.

We geven een keer in de 3 weken een groepshealing voor tweelingzielen. Deze groepshealing is gericht op het helen van de onverwerkte emoties tussen tweelingzielen. Ook ondersteunt de healing alle energetische en hormonale veranderingen, die een ontmoeting met een tweelingziel teweeg kan brengen. Deze healing werkt door op je tweelingziel, omdat jullie vaak sterk verbonden zijn met elkaar. Voor meer info over deze tweelingziel groepshealingen, kun je het beste kijken op onze website onder het kopje “wat doen wij”. Alle data zijn te vinden onder het kopje “agenda”.

Verder hebben we onze zolderkamer leuk ingericht en kan je bij ons “spiritueel” komen logeren. Er is in de zomer genoeg te doen in Breda, waaronder leuke popconcerten en een spiritueel festival; Bewust Breda. Je kunt fietsen en wandelen in de bosrijke omgeving van Breda. Je kunt dan bij ons tegen korting gebruik maken van readingen, healingen en allerlei workshops. Ook schilderen is een mogelijkheid. En voor kinderen is er van alles te doen, zoals een kinderboerderij, zwembad en speelbos. Dus je bent bij ons welkom! Leuk ook om te combineren met onze creatieve week, met de hele week creatieve workshops:

Maandag 4 juli: Mandala tekenen
Op maandmiddag, 4 juli 2016, organiseren we weer een workshop mandala tekenen!
Een mandala tekenen werkt meditatief, ontspannend en kan zelfs helend werken.
De mandala wordt een weerspiegeling van je innerlijke belevingswereld en het maakt je bewust van het proces waar je in zit en wat je nodig hebt om verder te komen. We beginnen met een geleide meditatie en beginnen daarna met het tekenen van de mandala. We zullen hierbij gebruik maken van verschillende technieken.
Je mag het volgende meebrengen:
Passer, potlood, gum, liniaal en kleurpotloden.
Papier zal aanwezig zijn.

Tijd: 13:30 tot 16:00uur
Materiaal: aquarelverf, was, potlood, pastelkrijt
Kosten: €15 incl. materiaal

Dinsdagavond 5 juli : “Mijn ruimte in kleur”
De workshop “Je eigen plek” wordt gegeven door Anne van der Tuijn.
In deze inzichtgevende workshop gaan we ons bezig houden met het thema (eigen) ruimte en grenzen. We beginnen met een korte meditatie, waarna we gaan werken met oliepastel. Na een “warming-up”oefening, krijg je de opdracht om 2 aan 2 te gaan “spelen” met ruimte en grenzen. Het doel is om te onderzoeken hoe jij ruimte gebruikt, hoe jij ruimte inneemt en of je iemand toe wilt/kunt laten in jouw ruimte. Maar ook heeft deze workshop te maken met het voelen van grenzen. Hoe geef jij je grenzen aan? Waar liggen jouw grenzen? Wanneer mag iemand over jouw grens gaan? Het gaat allemaal duidelijk worden in deze workshop!

Tijd: 19:30-21:30 uur
Materiaal: oliepastel
Kosten: €15 incl. materiaal

Woensdag 6 juli: “Beschilder je eigen stof”
Wil jij een customized t-shirt? Heb jij een kussen, wat wel iets extra’s kan gebruiken? Of heb jij een sjaal, tas, blouse of een ander kledingstuk dat je zou willen versieren? Tijdens de workshop “beschilder je eigen stof” ga jij jouw item beschilderen met textielverf. We maken gebruik van acrylverf i.c.m. een textielmedium, sjablonen, stempels en kwasten. De ondergrond moet wel van een natuurlijk materiaal zijn, zoals katoen. Verder is er een naaimachine aanwezig, voor als je bijvoorbeeld op jouw item een bandje of lintjes wilt bevestigen.

Tijd: 13:30 tot 16:00uur.
Materiaal: eigen katoenen item meenemen en eventueel kraaltjes, bandjes, schelpjes enz.
Kosten €15 incl. materiaal (verf en medium)

Donderdagavond 7 juli: Beschilderen van een masker; ”Hoe laat jij je zien naar buiten toe?”
We beginnen met een korte geleide meditatie, waarin we gaan kijken hoe jij je voelt, hoe jouw stemming is. En hoe jij je presenteert naar de buitenwereld toe.
Daarna krijg je de opdracht om het masker te gaan beschilderen, aan de hand van wat je hebt ervaren in de meditatie. De binnenkant van het masker beschilderen we dan, zoals je je van binnen voelt. De buitenkant beschilderen we, zoals jij je laat zien naar de buitenwereld toe.
Een inzichtgevende workshop, waarin o.a. de verschillen en overeenkomsten in jouw binnen- en buitenwereld zichtbaar kunnen worden. Na het beschilderen van de masker gaan we jouw ervaring verder bespreken.

Tijd: 19:30-21:30 uur
Materiaal: maskers van papier-maché en acrylverf.
Kosten: €20 incl. materiaal

Vrijdag 8 juli: Elfjes schilderen
Hou jij ook van de wonderlijke wereld van elfjes en natuurwezens? Dan is dit vast een leuke workshop voor jou. Wat gaan we doen? We gaan een elfje of natuurwezen schilderen met verschillende materialen. Je leert dus verschillende technieken. Het schilderen met aquarelverf, is de basis. We leren o.a. de nat in nat techniek en uitsparingen maken met was, waardoor bepaalde delen wit blijven. We kunnen verder nog gebruik maken van pastelkrijt, inkt, kleurpotlood en glitterlijm.
Een leuke workshop geschikt voor kinderen en volwassenen.

Tijd: 13:30-15:30 uur
Materiaal: Aquarel op papier, in combinatie met andere materialen
Kosten: €15 incl. materiaal

Zaterdag 9 juli: Workshop intuitief schilderen “Je innerlijke kind”
We gaan ons, tijdens deze workshop, richten op ‘je innerlijke kind’. Misschien is het kind in jou beschadigd of wil het een boodschap doorgeven. Via een ontspannende, geleide meditatie gaan we de beelden en gevoelens, die tijdens de meditatie naar boven komen, vorm geven met acrylverf. Je hebt voor deze workshop geen schilders-ervaring nodig. Aan het einde van de middag vindt er een nabespreking plaats, waarin we gaan kijken naar de achterliggende betekenis van het schilderij dat jij gemaakt hebt.

Tijd: 13:30-15:30 uur
Materiaal: acryl op doek
Kosten: €20 incl. materiaal

LET OP!!!
Je aanmelding is alleen officieel als je je aanmeld via:
[email protected] of via telefoonnummer: 06-28685862.

SPANJE
Voor onze volgers van onze plannen om in Spanje een leefgemeenschap op te gaan zetten: We gaan in oktober, samen met vrienden, naar een lieve Belgische vrouw, die in Andalusië woont. Zij gaat ons verder helpen met het zoeken van grond. We hebben er zin in en we houden jullie op de hoogte! Op de facebookpagina Nueva Vida en Espana, kan je al onze ideeën volgen.

ARTIKELEN
We hebben ook weer een aantal artikelen geschreven voor Online Magazine Nieuwetijdskind, o.a. over de uitwerking van de volle maan. Terug te vinden op onze website hoofdstuk “Artikelen”. Op onze facebookpagina posten we regelmatig korte stukjes over de uitwerking van speciale dagen. Hierin wordt duidelijk welke emoties er spelen op collectief niveau. Erg interessant en leuk om te volgen!

YOGA IN DE NATUUR
Op zondagochtend 12-06, 19-06 en 26-06 kun je met ons meedoen met yogaoefeningen en een ontspannende geleide meditatie.
Locatie; Park Wolfslaar.
Tijd; 10:00 tot 11:30uur.
Kosten €10 per keer.
Neem zelf een yogamatje en flesje water mee. Wel graag van te voren opgeven met naam en telefoonnummer.

Er volgen vast nog meer leuke workshops.
We hopen je snel een keer te zien bij een van onze activiteiten deze zomer!
En wensen iedereen fijne zonnige dagen toe en een fijne vakantieperiode!

Wil je meedoen met een of meerdere activiteiten, meld je dan aan via:
[email protected] of via telefoonnummer: 06-28685862.
Graag met vermelding van je telefoonnummer, voor het geval er geen doorgang kan vinden van de activiteit.

Voor al onze activiteiten, houd onze Facebookpagina in de gaten en like onze pagina!:
https://www.facebook.com/pages/Healingcentrum-Isis/343256115812748?ref=stream

Wilt u deze nieuwsbrief liever niet ontvangen?
Mail je naam en emailadres naar
[email protected] en vermeld daarin, dat je je graag wilt afmelden voor onze nieuwsbrief.

Wij wensen iedereen fijne, liefdevolle en gezellige feestdagen en een heel gelukkig 2016.

Karin en Danique.
Healingcentrum Isis.