OPENING VAN EEN LEEUWENPOORT OP 26-07-2016

Op 26 juli wordt er een Leeuwenpoort geopend, aangestuurd vanuit de Galactisch Federatie. De Galactische Federatie is “het management” van verschillende buitenaardse groeperingen, die op hoog niveau samenwerken, om de mensheid te ondersteunen in hun ascentieproces. Via de planeet Sirius komen er nieuwe energiefrequenties naar de aarde, die gaan inwerken op jouw lichtlichaam en jouw DNA gaan activeren. Deze activatie kent zijn piek op 8-8-2016. Door deze activatie kan er door veel mensen grote sprongen gemaakt worden in hun ontwikkeling. We zijn sinds 22 juli het sterrenbeeld Leeuw ingegaan, waardoor veel Leeuw-eigenschappen de komende tijd een rol gaan spelen. De positieve eigenschappen van de Leeuw zijn; het hebben van een natuurlijk leiderschap, sterk ego, trots, waardig, loyaal, trouw, behulpzaam, hartelijk, zelfbewust, ijdel, gesteld zijn op luxe en comfort. De Leeuw heeft echter ook een aantal “negatieve” eigenschappen, die de komende tijd meer en meer aan het licht gaan komen. Omdat we in het Watermantijdperk leven, waarbij het motto “ vrijheid, gelijkheid en broederschap” hoog in het vaandel staat, gaan mensen meer in opstand komen, tegen de dominantie en de negatieve uitwerking van de Leeuw-invloed. Dit gaat voor de komende tijd voor veel strijd en onrust zorgen. Er ontstaat meer strijd tegen het ego-bewustzijn, omdat steeds meer mensen een samenleving willen, op basis van gelijkheid en waar rechtvaardigheid en voor elkaar zorgen een belangrijke rol speelt (Waterman) Zodat er niet meer het alleenrecht heerst voor een paar leiders, die het voor het zeggen hebben (Leeuw). Maar waar voor iedereen zeggenschap is en een plaats is, om te zijn wie die is en te kunnen leven, zoals die wil. Ieder jaar rond deze tijd, wordt er een Leeuwenpoort geopend, waardoor in het Watermanktijdperk bepaalde veranderingen doorgevoerd kunnen worden. De Leeuw is nl. het tegenovergestelde teken van de Waterman en deze tegenstelling gaat nu voor veel confrontaties en conflicten zorgen.

lions-gateVeel mensen worden nu met de “negatieve” Leeuw-eigenschappen in zichzelf geconfronteerd. Deze eigenschappen komen nu naar voren en worden vooral gespiegeld door gebeurtenissen en de mensen om hen heen. Vooral tweelingzielen kunnen elkaar sterk spiegelen en confronterend zijn naar elkaar toe.
De “negatieve” kanten van de Leeuw zijn:

*Dominantie, de baas willen zijn.
*Alleenrecht willen hebben.
*In het middelpunt van de belangstelling willen staan.
*Egocentrisch, weinig rekening houden met anderen.
*Niet tegen kritiek kunnen.
*Jezelf op een voetstuk zetten.
*Jezelf beter voordoen dan dat je bent, om je innerlijke onzekerheid te verbergen.
*Manipulatie gebruiken om je zin te krijgen.
*Op een negatieve manier aandacht vragen.
*Een rijk en lux leven willen lijden, ten koste van anderen.
*Te trots zijn, om je fouten toe te geven.
*Lui zijn en andere mensen voor je laten werken.
*Je beter voordoen dan dat je bent.
*Iets voor een ander doen, alleen wanneer jij er beter van wordt.
*Boven de wet staan, het gevoel hebben, superieur te zijn.
*Mensen gebruiken, alleen aardig doen tegen mensen, als je ze nodig hebt.
*Jaloers zijn op andermans succes.
*Het hebben van verslavingen, om niet geconfronteerd te worden met jezelf.

Wereldwijd is deze opstanding ook voelbaar. Kijk maar eens wat er de laatste tijd in o.a. Turkije, Frankrijk en Duitsland gebeurt. Maar natuurlijk in meerdere delen in de wereld. Mensen komen in opstand tegen dominant gedrag. Deze conflicten zorgen er ook voor, dat mensen dichter bij elkaar gaan komen. We gaan meer van elkaars verschillen leren. Gaan meer onze krachten bundelen en zien, dat we elkaar nodig hebben. Onze manier van denken verandert. We kiezen er steeds meer voor, om niet in angst te leven, maar om onze krachten te bundelen en bv. samen te komen om te mediteren voor de wereldvrede. Mensen die “anders” zijn, hebben ook recht op een plekje in de samenleving en kunnen op hun manier een waardevolle bijdrage leveren. Voor een eerlijke verdeling van goederen op de aarde gaan mensen zich ook inzetten. Armoede kan eigenlijk niet meer bestaan. Er worden bv. veel experimenten gehouden met een basisinkomen. Ook gaan er vernieuwingen komen in de verslavings- en geestelijke gezondheidszorg. Er gaan andere behandelingsmethoden ontstaan.
Steeds meer wezens vanuit andere planetenstelsels gaan met ons samenwerken. Er gaan vernieuwende ideeën komen, op meerdere gebieden. De komende periode gaat een tijd worden, die voor veel nieuwe ontwikkelingen gaat zorgen. Een bijzondere tijd!

Veel liefs,
Karin en Danique Vergeer.
healingcentrumisis.com.