Recensies

IMG_5460

Wij zijn heel dankbaar voor het mooie werk wat wij mogen doen voor jullie en willen hiermee zoveel mogelijk mensen bereiken.

Om anderen een beeld te geven over Healingcentrum Isis, vragen we om jouw recensie. Ben je een keer bij ons in de praktijk geweest?
Plaats dan hier jouw mening, feedback en/of ervaring. 

 

 

 

Recentie:

Yvon Van Beek, 02-01-2015
Heel fijn consult in een prettige omgeving. Zeker een aanrader

Len Rodenburg, 12-01-2015
Deze nieuwe ervaring is goed bevallen,het was voor mij heel bijzonder.

Mary Van Dongen, 28-01-2015
Ik vond de reading bij Healingcentrum Isis heel interessant.

Wht Janssen, 02-02-2015
Een bijzondere ervaring die ik een ieder aanbeveel.

Marianne Savelkouls, 03-02-2015
Een avond die mijn leven heeft veranderd, voor iedereen zal het een belevenis zijn, dit moet je meegemaakt hebben !

Marianne Savelkouls, 18-02-2015
Dit was de 2e sessie, zegt dat niet genoeg ?
In maart de groepssessie, kan niet wachten tot het zover is.

Erina Starink, 03-03-2015
Ik werd ontvangen in een vriendelijke weldadige sfeer door 2 lieve betrokken vrouwen, die oog, oor en gevoel voor hun medemens hebben.

Noelle Van Kleef, 04-03-2015
Zeer tevreden.

Anke Van der zanden riemslag, 17-03-2015
Erg veel kunnen bespreken en adviezen gekregen, zeker een aanrader!

Linda Martens, 20-03-2015
De sfeer voelde heel fijn. Mooie bijzondere reading gehad.

Wtm Spierings, 01-04-2015
heel prettig en fijne sfeer, rustig en innemende personen. Voor mij heel herkenbaar en juist ingeschat. Van waaRDE VOOR HET MOMENT WAARIN IK NU BEN. TIJD IS VEEL TEKORT VLOOG OM, OMDAT IK MIJ OOK BEGREPEN VOELDE.

Bart De Bont, 20-04-2015
Was een erg fijn en liefdevolle ontmoeting met moeder en dochter van Healingcentrum Isis…5x uitstekend !!
Graag tot ziens…
Gegr. AnBa X

Brigitte Spaendonk, 17-10-2015
mooie reading

Ramona De groen, 20-10-2015
Was een geweldige ervaring.

Kathy Imre, 07-11-2015
Mooie bijzondere ervaring Voelde me meteen op me gemak, zeker voor herhaling vatbaar.

Chantal De Bruin, 07-11-2015
2 hele mooie, bijzondere mensen Wat inwijs fijn als dit als moeder en dochter samen voor de mensen kan en mag doen. Dank voor alle mooie woorden, en mooie info Hoop dat ik meer geduld op kan brengen en de toekomst met wat meer vertrouwen tegemoet kan zien Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik kom er wel Nogmaals heel hartelijk bedankt…

 

 

34 thoughts on “Recensies

 1. Hele fijne en duidelijke reading gehad. Gestart met de geadviseerde voedingssupplementen. Hoop dat het gaat helpen.

 2. Heel erg bedankt voor de heldere Reading en jullie advies over voedingssupplementen. Voel me een stuk beter. Dankjewel!

  Dianne

 3. Ik kwam voor een tweelingzielreading- en healing en voelde me geleid naar deze vrouwen. Het was een diepe, helende ervaring, die me veel inzicht en uitzicht heeft gegeven. Ik voel me heel dankbaar naar de spirits die zoveel informatie aan jullie doorgeven, en dankbaar naar jullie Karin en Danique voor jullie liefdevolle wijze van werken en zijn.

 4. Ik heb onlangs bij karin en danique spiritueel gelogeerd en een tweelingzielenreading ondergaan! Was echt fantastisch! Ik heb never zo’n krachtige healing ervaren! Heel bijzonder..hopelijk tot snel weer is! Dank jullie wel dikke kus en knuffel!

 5. Bedankt voor de bijzondere middag. Ik kan nu al met meer begrip en liefde naar mijn twin -situatie kijken en toen ik vanmiddag in het spiegeltje in de auto keek, zag ik mijn ogen weer kracht uitstralen…bedankt voor de warmte en tot een volgende keer. Liefs Rosita

 6. ‘De healing vond ik zeer krachtig. Ik heb absoluut het verschil gemerkt tussen een healing door één persoon en zoals in dit geval door twee (Karin en Danique). Bij aanvang van de healing voelde ik ook meteen de energie van zowel Danique als Karin. Al binnen een paar minuten moest ik huilen en begon ik te trillen. Ik voelde dat er veel negatieve energie me lichaam aan het verlaten was. Er werd veel in beweging gezet. De hevige angst die ik had was na de healing gelukkig helemaal verdwenen. Ik zag ook heel duidelijk in de spiegel dat me ogen weer ‘goed’ stonden. Ik straalde weer. Ik heb ook veel aan de bevindingen gehad die ik heel snel na de healing ontving per mail. Op alle mailtjes (en ook telefonisch terug bellen) wordt snel gereageerd. Ik kan Danique en Karin bij iedereen aanbevelen‘’

 7. Ik heb al veel readings ontvangen van anderen, maar de reading van deze 2 dames wat echt spijker op de kop. Heel erg goed en het advies was ook heel waardevol. Mocht ik nog een keer een reading voor mezelf willen, dan kom ik zeker terug.

 8. Op 7 mei heb ik een nacht spiritueel gelogeerd bij deze twee geweldige dames! Ik kwam aan het einde van de middag aan en vanaf het begin voelde ik me compleet thuis in hun huis! Heerlijk gesprek gevoerd onder het genot van een kopje thee. Wat een warmte stralen moeder en dochter uit. Vervolgens een rondleiding gekregen en mijn plekje voor de nacht alvast klaar gemaakt. Een heerlijke zolderkamer, ongelooflijk wat een rust en de energie voelt zo goed! Daarna heb ik heerlijk een hapje meegegeten. Het was mooi weer, dus we konden lekker buiten zitten op hun mooie terras. ‘s Avonds voor het eerst meegedaan met een tweelingzielenhealing. Dat was echt een bijzondere ervaring. De warmte die in de kamer aanwezig was tijdens de healing was fantastisch! Veel vastzittende emoties kwamen los. Ik voelde daarna een innerlijke rust, zo heerlijk. Nog met zijn drietjes een stukje gewandeld en vervolgens vermoeid mijn bed opgezocht. Geweldig geslapen! De fijne energie die in huis hangt, helpt zo goed om in slaap te vallen. ‘s Ochtends verrast met een super lekker ontbijt! Yoghurt met vers fruit en een heerlijke bonbon! Ik had geluk dat het weer me goed gezind was en kon dus lekker in het zonnetje zitten. Wat wil een vrouw nog meer? Na het ontbijt mijn spulletjes ingepakt en helaas al weer afscheid moeten nemen van de schatten van gastvrouwen… Ik kan het iedereen aanraden om ook een keer spiritueel te logeren bij Karin en Danique! Voor mij is het in ieder geval voor herhaling vatbaar. Volgende keer huur ik een fiets bij het station en dan heb ik nog meer mogelijkheden 🙂

 9. Mijn eerste ervaring met een healing. Na jaren gefungeerd te hebben in de overlevingsmodus was dit wat ik hard nodig had. Een bijzondere en hartverwarmende healing, veel emoties kwamen spontaan en in een veilige omgeving los. Ik kan het iedereen aanraden die hier voor open staat, blokkades worden opgeheven en de weg naar je hart wordt geopend. Bedankt lieve Karin en Danique !!
  Ik kom zeker bij jullie terug.

 10. kristalhealing was een super ervaring voel me zoveel lichter zou het iedereen aanraden. Karin en Danique zijn zeer fijne en warme mensen waarbij je je direct Thuis en welkom voelt. kan niet wachten op me volgende bezoek.

 11. Mijn kind (12) heeft bij Karin en Danique een kristalhealing gekregen. De inzichten uit vorige levens waren erg prettig en verhelderend voor hem. Hij is enorm opgeknapt en heeft meer rust over zich. Ook meer energie. De sfeer van licht, muziek en geur was heel fijn maar vooral jullie maken dat ik graag terugkom met mijn kinderen. Liefs E

 12. Lieve Karin en Danique,

  Ik had een ‘simpele’ vraag over tweelingzielen en het Skype consult van een half uur werd een HEEL interssant half uur. Van de readings die ik ooit gehad heb, staat deze met stip op 1. Veel info over mezelf, vorige levens, toekomst waar ik heel blij mee ben en waardoor ik een stuk rustiger ben. Bijzonder. M’n gevoel klopte en kan dingen loslaten. Ik ga gauw terug met nog meer vragen. 🙂 Liefs!

 13. Ik kwam met veel vragen oa over tweelingzielen. De uitgebreide informatie van de reading naar vorige levens was daarin zo puur en verhelderend dat ik weer op mijn pad zit.
  De verwerking van bepaalde gebeurtenissen uit dit maar zeker ook uit vorige levens kan daardoor nu weer zijn doorgang hebben. Omdat ik er nu “beeld” bij heb is mijn leven nu al zoveel makkelijker geworden en heb ik een bepaalde rust gekregen waar ik mijn hele leven naar gezocht heb. De healing was heel fijn! Lieve Karin en Danique…. Ik kom gauw terug!

  • Dank je wel voor deze lieve woorden en zijn erg blij dat de reading en healing zo geholpen hebben. We zien je heel graag weer terug <3

 14. Vanaf moment van binnenkomst was de liefde meteen al voelbaar en dat gaf me zo’n gevoel van weer eventjes thuiskomen. Dat was eigenlijk al genoeg een cadeautje voor mijn ziel en persoonlijkheid. Verder heb ik enorm genoten van de natuurlijke en spontane manier van healen en readen, heel veel dat in een korte tijd bloot gelegd werd. Stukjes waar ik zelf met mijn bewustzijn niet bij kan komen door de emotionele blokkades.

  Woonde ik maar in de buurt, dan zou ik vaker langskomen voor een healing of meedoen aan de workshops. Ach, ik ga gewoon regelen dat ze ook een keer naar Amsterdam komen!

  <3

 15. De allereerste keer heb ik een reading gekregen voor mijn verjaardag van mijn beste vriendin. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar het was zo goed bevallen dat ik onlangs voor een tweede keer ben geweest. Karin en Danique zijn twee warme persoonlijkheden waarbij je je gelijk op je gemak voelt en vertrouwd. Het was verhelderend en verbazingwekkend wat ze allemaal te vertellen hadden en waar ik ook echt iets aan heb gehad!

 16. Zonder woorden te gebruiken komt het eerste gevoel van opluchting je bij deze dames al tegemoet; open, eerlijk en lekker zichzelf. Puur en oprecht geven ze door wat ze ontvangen, met ontzettend veel begrip en liefde. Iedere keer opnieuw. Deze twee dames zijn heel accuraat, steunen je op je weg en kunnen dingen naar boven halen die je niet zomaar zou verwachten. Owh, en ruimte voor een humortje tussendoor! Heerlijk! Een grote aanrader dus 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *