Spanje

12494658_470750149716602_7673966287317598195_nVeel mensen ervaren steeds meer, dat het systeem dat we hebben gecreëerd, niet meer past bij wie we nu zijn. We raken steeds makkelijker overprikkeld, “moeten” zoveel van onszelf en de maatschappij en kunnen soms moeilijk tot onze intuïtie komen. We worden makkelijk ziek, komen terecht in een burn-out of vinden allerlei manier om te “vluchten” uit de wereld, waar we nu in leven. Dit is toch duidelijk een teken dat we terug in verbinden mogen komen met onszelf en andere keuzes mogen gaan maken? Steeds meer mensen worden dan ook via verschillende wegen “gedwongen” hun hart te volgen en te kiezen voor hetgeen ze echt willen.

Als wij kijken naar wat wij echt willen, is onze grote wens, ons te vestigen in het zuiden 12510373_470775086380775_845357475070849286_nvan Spanje, in de provincie Andalusië. Ergens niet ver van de kust, vlakbij mooie plaatsjes, natuur en mooie bergen. We voelen dat ons lichaam beter functioneert in een warmer klimaat en dat we meer zonlicht nodig hebben. Dit komt omdat ons lichaam aan het evolueren is en ons lichtlichaam lichter aan het worden is. Zodat het in de toekomst zelfs mogelijk is dat we minder eten nodig hebben en meer op zonlicht kunnen leven.
1929913_470916523033298_1490464289693294260_nWe willen daar een eco-dorp bouwen, waar we onze eigen groenten en fruit kunnen verbouwen. Lekker biologisch en gezond! Een dorp wat zo veel mogelijk zelfvoorzienend is. We willen een samenlevingsvorm creëren, waar ieder voor elkaar zorgt, waar geld niet zo’n grote rol meer speelt en waar je je intuïtieve en creatieve ideeën kunt uitwerken. We willen er een plek creëren, waar mensen van buitenaf kunnen herstellen, genezen en waar mensen tot rust kunnen komen.
Waar ze mee kunnen doen aan allerlei therapieën en mee kunnen doen met bijvoorbeeld yoga, meditatie, dans, allerlei vormen van sport en creatieve bezigheden. Maar waar ze ook mee kunnen werken in de moestuin, keuken of klussen aan het huis kunnen doen. Ons idee is dan ook, om een groot centrum te bouwen, waar mensen (voor langere tijd) kunnen herstellen. Denk bijvoorbeeld aan mensen met burn-out klachten, mensen die verslaafd zijn geweest en niet willen terugvallen, mensen met psychiatrische problematieken, gezinnen met hoog sensitieve kinderen/ouders enz. En voor hen een herstelprogramma aanbieden met reguliere en alternatieve geneeswijzen.Ibiza_retreats_SMALL-21

Velen met ons, hebben dezelfde droom. Samen willen wij dit dan ook gaan realiseren. 
Omdat wij geloven in “De Wet Van Aantrekking”, hebben wij een facbookpagina “Nueva Vida en España”, waar we onze ideeën visueel maken.
Daarnaast zijn er al veel mensen zich aan het verbinden met een plek in het buitenland. Zij willen in het buitenland o.a. leefgemeenschappen en nieuwe woonvormen gaan creëren. Deze mensen kunnen ook extra last hebben van ascentiesymptomen. Hier hebben wij een artikel over geschreven dat HIER te lezen is. 

Spreekt ons project jou aan? Zou je hierbij betrokken willen zijn op welke manier dan ook?
Blijf dan vooral de facebookpagina van Nueva Vida en España volgen en stuur ons zo nodig een bericht!

“ LIFE IS WHAT YOU CREATE!”