Speciale dag: 9 september 2016: 9-9-9

Deze dag is een speciale dag, door de 3-voudige 9, die in de datum voorkomt. Het is een einde van de fase van de energie van de Leeuwenpoort en het begin van een nieuwe fase, die aanbreekt. Nieuwe portalen worden geopend, waardoor hoge energiefrequenties, vanuit de hogere dimensies naar de aarde komen. Hierdoor wordt jouw trillingsfrequentie verhoogd en kun je last hebben van ascensiesymtomen, zoals hartkloppingen, vermoeidheid, gespannen en onrustig slapen, hoofdpijn, griepklachten enz. Het zijn allemaal afstemmingen op de nieuwe energiefrequenties, waardoor ook jouw intuïtie steeds sterker wordt en jouw paranormale gaven ontwikkeld worden. Maar ook kunnen er veel emoties los komen van ongeheelde stukken in jezelf.
En ook is het weer een speciale dag voor tweelingzielen, door de 3-dubbele 9, die in de datum voorkomt. Doordat de chakra’s meer open staan, worden ook tweelingzielen steeds meer op elkaar afgestemd, zodat zij in de toekomst aan een gezamenlijke taak kunnen beginnen.
De energie van Mars wordt versterkt, omdat het getal 9 voor Mars staat en het getal 9 drie keer voorkomt. Mars is de heerser van het astrologische teken Ram, die van impulsieve acties houdt, graag een leidersrol heeft, initiatief neemt, avontuurlijk is ingesteld, maar aan de andere kant niet altijd rekening houdt met gevoelens van anderen en soms een kort lontje heeft.
Dit betekent, dat jij nu het gevoel kunt hebben, dat je in actie wilt komen, toe bent aan vernieuwing en meer avontuur in je leven en jouw plannen en ideeën door wilt zetten, want de Ram is een doorzetter. Tijdens de Nieuwe Maan van 1 september, die in samenstand stond met de Noordelijke Maansknoop, die jouw lotsbestemming aangeeft, kan voor jou duidelijker zijn geworden, wat jij wilt met jouw leven en was voor velen een aankondiging van een nieuwe fase. Er kunnen veel omwentelingen hebben plaatsgevonden in jouw leven of nog bezig zijn, waardoor je gedwongen wordt, naar jezelf te kijken en stil te staan, welke veranderingen jij wilt in jouw leven.
Je kunt nu veel energie hebben en ook de juiste motivatie om een nieuwe richting op te gaan.
Omdat Mars in Boogschutter staat, kunnen jouw nieuwe plannen te maken hebben met expansie en het uitbreiden van je horizon. De Boogschutter reist ook graag en wil graag zijn kennis verbreden. Het kan dus zijn, dat jij een opleiding wilt gaan doen, gaan reizen of dat je plannen hebt om je in het buitenland te gaan vestigen. Veel delen van dezelfde zielfamilie gaan zich met elkaar verbinden, om samen te gaan werken en kunnen leefgemeenschappen gaan vormen in het buitenland. Daarvoor zitten we nu in een voorbereidende fase, waarin je oude karmische stukken aan het opruimen bent.
Het kan zijn, dat je lange tijd niet hebt geloofd, dat jij de energie en moed zou hebben, om te gaan doen, wat jij graag zou willen. Maar dat je nu veel aan jezelf hebt gewerkt, nieuwe vaardigheden je eigengemaakt hebt en veel negatieve overtuigingen achter je hebt gelaten. En dat je door al jouw harde werken, meer zelfvertrouwen hebt gekregen en meer voor jezelf durft op te komen. En dat jij nu steeds meer in je kracht bent gaan staan. Ook kun je je veel optimistischer voelen, over jouw nieuwe toekomstmogelijkheden en de mogelijkheden tot verwezenlijken daarvan.
Tweelingzielen
Door jouw expansiedrang en doordat jij jouw plannen wilt doorzetten, komt jouw tweelingziel voor de keuze te staan; “ga ik mee, in de stroom of haak ik af?” Zo kan jouw twin zich min of meer gedwongen voelen, om een keuze te maken en zal in actie moeten komen. Hij of zij zal keuzes moet gaan maken, om voor een ‘beter’ leven te kiezen. Misschien zal jouw twin keuzes moeten maken in gezonder te gaan leven, een verslaving aan te gaan pakken of een ‘niet meer passende relatie’ los te laten. Als jouw twin daar nog niet aan toe is, kan dat voor een verwijdering zorgen. Het kan zijn, dat dan pas ‘later’ een relatie met jullie beiden mogelijk is. En doordat de relatie nu nog niet lukt, kan dat verdriet losmaken. Ook kan je nog veel boosheid hebben richting jouw tweelingziel of ongeduldig zijn, als hij of zij de stap nog niet durft te zetten. Je kunt ook de angst voelen om elkaar kwijt te raken, als jouw tweelingziel nog niet voor jou durft te kiezen. Je kunt je geremd voelen, als hij of zij niet mee gaat in jouw stroom. Maar toch besluiten om jouw plan door te zetten, zodat jouw twin op een later tijdstip kan aansluiten. Er kunnen veel verschuivingen plaatsvinden, de komende tijd. Misschien ga jij verhuizen, krijgt een andere baan of laat een karmische relatie los. Maar je kunt wel het gevoel hebben, dat je nog niet op je bestemming bent. Je gaat je de komende tijd vooral richten op zelfontwikkeling en zelfontplooiing. Je wilt je niet meer laten domineren, geeft beter je grenzen aan en laat niet meer over je lopen. Dit is belangrijk om de relatie met jouw tweelingziel beter aan te kunnen. Deze zelfontwikkeling gaat ook een positief effect hebben op jouw twin.
Je gaat de wereld steeds meer anders zien; je hoeft niet meer in angst te zitten, maar kunt juist overgaan naar het nemen van stappen, die goed zijn voor jouw ontwikkeling en het creëren van een beter leven. Je gaat steeds meer vertrouwen op jouw gevoel en hogere leiding. Deze energie wordt versterkt tijdens de komende volle maan op 16 september, met maansverduistering, waardoor september een maand van veel energie-shifts wordt.

Karine en Danique Vergeer
Healingcentrum Isis