“Super” Bloedmaan in Leeuw en Maansverduistering 21-01-2019

De eerste Volle Maan van 2019, Wolfmaan genoemd, valt op 21 januari in het teken Leeuw en is een Supermaan en Bloedmaan in een. Bovendien vindt er een Maansverduistering plaats. Deze Maansverduistering vindt plaats rond 3.36 uur en bereikt zijn hoogtepunt rond 6.13 uur en is rond 8.50 uur ten einde. Het laatste gedeelte van de Maansverduistering zal vanuit onze regio niet te zien zijn.
Een Supermaan wordt zo genoemd, omdat zij relatief dicht bij de aarde staat en daardoor groter lijkt. Een Bloedmaan heeft deze naam, omdat er tijdens deze Maansverduistering, geen direct zonlicht op de Maan schijnt, maar wel indirect, waardoor de Maan een roodachtige kleur krijgt. Dit verschijnsel noemen ze daarom een Bloedmaan. Er vinden dus drie bijzondere verschijnselen plaats, met een sterke uitwerking, waarbij ingrijpende gebeurtenissen plaats kunnen vinden. En waarbij de energie van Sirius sterker gaat worden, als versterkende en verjongende energie. Deze Superbloedmaan is dan ook een voorbereiding op de opening van de Leeuwenpoort van 8 augustus.

Maansverduistering
De Maan staat voor emoties, de moeder en hoe jij emotionele veiligheid zoekt. Nu de Maan verduisterd wordt kunnen gevoelens rondom relaties, gezin en jouw moeder nu versterkt en uitgelicht worden. Het gevoel van je niet veilig voelen in deze maatschappij kan nu even erger worden. Onverwachte gebeurtenissen kunnen deze emoties triggeren en tot een uitbarsting laten komen. Je kunt je zelfs moe en mentaal overbelast voelen, door alles wat er gaande is.
Het kan steeds duidelijker worden, welke veranderingen je zou willen in jouw leven! En dat we er klaar voor zijn, om samen aan een “betere wereld” te gaan werken, waarin we voor elkaar zorgen, waar een plek is voor iedereen. En waarin egoïstisch en dominant gedrag niet meer getolereerd wordt.
De getallen 3-1-3 (2+1-1-2+0+1+9) in de datum, waardoor de geluksplaneet Jupiter(3) een belangrijke invloed heeft, zorgen voor positieve wendingen en oplossingen voor de eventuele moeilijke situaties, waar je in kunt zitten.

Volle Maan; loyaliteitsconflict
De Maan staat nu in het trotse teken Leeuw en daar recht tegenover staat de Zon in Waterman. De Leeuw staat graag in het middelpunt van de belangstelling en is loyaal naar vrienden en familie en beschermend naar zijn kinderen. Houdt van aandacht en luxe om zich heen. De Leeuw staat graag zelf centraal, wil vooral genieten.
De Zon in het excentrieke teken Waterman daarentegen heeft een sterke drang naar vrijheid, om op een eigen unieke manier te willen leven, om zijn idealen te willen nastreven en het willen inzetten voor de minderbedeelden van de samenleving.
Deze tegengestelde tekens, waar de Maan en de Zon in staan kunnen voor een loyaliteitsconflict zorgen naar jouw gezin en/of relatie, als jij een andere richting op wilt en jij graag wilt gaan doen, waar jouw hart ligt.

Spanningen en onverwachte wendingen in relaties; Maan vierkant Uranus
Je kunt in situaties komen, waarin je op de voorgrond mag gaan treden, jezelf mag laten zien, voor jezelf mag opkomen en dit kan de nodige spanning in je losmaken. Maar je zult merken, dat je er ook van kunt genieten, om eens gezien en gehoord te worden. En wanneer er geen gelijkwaardigheid is, kan je dan ook plotseling banden willen verbreken.
Het aspect met Uranus kan jou dan ook even doen confronteren met jouw ego en het ego van de ander. Deze ego’s kunnen flink botsen, vooral wanneer een van de twee dominant is, terwijl de ander naar een gelijkwaardig contact zoekt. Of als iemand te veel van jouw aandacht vraagt. Oorzaak van het conflict kan o.a. te maken hebben met minderwaardig voelen, je een buitenbeentje voelen en niet gezien en/of gehoord worden. En deze gevoelens kunnen voortkomen door trauma’s uit jouw jeugd of vorige levens. Misschien werd je gekleineerd, getreiterd of heb jij onvoldoende aandacht gehad in jouw jeugd? Uranus maakt je nu intuïtiever, zodat je plotselinge (psychologische) inzichten kunt krijgen in jouw eigen gedrag en dat van de ander.

De helende krachten van Cheiron en Ceres
Door een mooi aspect met de Maan maakt met Cheiron, de planeet van de gewonde genezer, en Ceres, gaat er veel heling plaatsvinden tijdens deze Volle Maan. En vooral heling op de hierboven genoemde gevoelens. Maar ook voor depressie en het gevoel van eenzaamheid, die mogelijk in stand wordt gehouden door een verslaving. Ook het gevoel: “hier niet op de aarde te willen zijn” kan sterker worden.
En waarbij je je ook de vraag mag stellen, welke rol jouw moeder heeft gespeeld in het vormen van jou zelfbeeld en het hebben van voldoende zelfvertrouwen en op welke manier deze thema’s een rol spelen binnen jouw relaties. Je kunt deze energie zelfs opvangen vanuit het collectieve bewustzijn, waarmee jij in verbinding staat.
Je kunt op zoek gaan naar alternatieve manieren van genezen.

Je eigen weg willen gaan
Je kunt je willen losmaken van oude patronen en je een beetje rebels voelen. En sterk de behoefte hebben om je eigen weg te gaan en meer te doen wat jij wilt. Je vrij willen voelen en niet vast zitten aan verplichtingen of beknellende relaties. Ook kan het zijn dat je je meer wilt openstellen voor een andere relatie of andere vormen van relaties, om te ontdekken of dit beter bij jouw behoefte past.

Tweelingzielen
Venus, de planeet van de liefde, schoonheid en harmonie, speelt een belangrijke rol tijdens deze Volle Maan. Deze planeet maakt aspecten met Neptunus, de dromerige, creatieve planeet en met Jupiter, de geluksplaneet en met Mars, planeet van de passie. Dit betekent dat de aantrekkingskracht erg groot kan zijn tussen jullie, maar dat je ook vast kunt blijven zitten in een droomwereld met jouw tweelingziel. Het kan moeilijk zijn om de werkelijkheid onder ogen te zien. Maar er kunnen situaties ontstaan, waardoor jij even met je neus op de feiten wordt gedrukt en de werkelijkheid gaat zien. Je kunt een illusie armer worden.
Misschien wil je de volgende stap in jullie relatie maken of gezinsuitbreiding willen en kan je veel daarover (dag)dromen. Zelfs mystieke ervaringen hebben. Jullie telepathische verbinding kan erg sterk zijn en je kunt het gevoel hebben dat je je maar moeilijk kunt aarden. De energie van jou en jouw tweelingziel kunnen sterk in elkaar overlopen en onrustige gevoelens, verdriet en frustraties kan je sterker voelen van elkaar.
Maar ook zij kunnen helderziende beelden of dromen krijgen over hun toekomst samen, waardoor zij toch weer hoopvol gestemd gaan worden.

Heb vooral vertrouwen dat alle gebeurtenissen en veranderingen jouw op het juiste pad zullen brengen en dat je hierin alle steun zult krijgen van jouw “hogere leiding”.

Webinar Volle Maan in Leeuw 21 januari 2019
Voor de Superbloedmaan in Leeuw organiseren wij op 21 januari a.s. een webinar, met korte lezing over de uitwerking van deze dag, een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij een sterke genezende energie van de Lichtwezens van Sirius voelbaar zal zijn.
In de lezing zullen we aanvullende informatie met jullie delen, over de uitwerking van deze Superbloedmaan. De geleide meditatie zal je helpen inzichten te geven in jouw spirituele ontwikkelingsproces.
Ook leggen we uit wat deze dag voor tweelingzielen betekent en zij worden tijdens de healing voorbereid op hun toekomst samen. De afstandshealing is gericht op het transformeren van onverwerkte trauma’s. Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. In de periode tot 2020 zullen er nl. veel ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen.
Wil jij graag meedoen met de webinar Volle Maan op 21-1-2019? Deze webinar is tot 24 uur erna terug te beluisteren.

Meld je dan aan via:

https://events.genndi.com/register/169105139238464676/1dbbf28221

of via onze website:

Evenementen

Let op! Als dit de eerste keer is dat je meedoet met onze evenementen, lees dan de begeleidende (rode) tekst bovenaan onze evenementen-pagina.

Webinar Volle Maan in Leeuw
Datum: 21 januari 2019
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €16,50

Fijne Volle Maan,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcenrumisis.com