Supermaan in Boogschutter 14-06-2022

De Volle Maan van dinsdag 14 juni staat in het teken Boogschutter en ga je in deze periode op zoek naar een balans tussen de eigenschappen van twee tegengestelde tekens, nl. de Boogschutter en de Tweelingen. Dit zoeken naar een balans kan voor veel innerlijke conflicten zorgen; een strijd tussen gevoel en verstand en heeft doorgaans veel effect op jouw emoties. Er vinden dan veel veranderingen plaats in jouw bewustzijn.
Wat deze Volle Maan nog extra bijzonder maakt is dat is de Maan nu relatief gezien dichter bij de aarde staat dan anders en daardoor een Supermaan wordt genoemd. En hierdoor ook een extra sterke uitwerking heeft. Door deze Supermaan kan je je optimistisch en onrustig voelen. Wil je meer avontuur en bijv. gaan reizen. En ga je op zoek naar meer verdieping in je leven.
Verder maakt de Volle Maan mooie aspecten met Saturnus en de dwergplaneet Eris en een spanningsaspect met Neptunus. Jouw expansiedrang kan groot zijn, al kan je ook bang zijn om in een illusie te leven. En bang zijn dat je te veel door een roze bril ziet!
Door de Supermaan kan je nu meer last hebben van ascentiesymptomen dan gewoonlijk, zoals onrustig voelen, slecht slapen, hoofdpijn, veel dromen, last hebben van hartkloppingen, vermoeidheid en duizeligheid. Je kunt ook gevoeliger zijn voor prikkels van buitenaf. Jouw chakra’s staan meer open, doordat er veel trillingsverhogingen plaatsvinden.

EIGENSCHAPPEN VAN DE BOOGSCHUTTER-TWEELINGEN
Zoals eerder gezegd, veroorzaakt de Supermaan een conflict tussen de eigenschappen van twee Astrologische tekens. Waarbij de Boogschutter, waar de Maan in staat, een vuurteken is en doorgaans optimistisch, enthousiast, avontuurlijk en toekomstgericht is. Om zijn horizon te verbreden studeert en reist hij graag. Daarbij heeft hij veel interesse in religie en andere culturen. Graag brengt hij zijn nieuw opgedane kennis en inzichten over op anderen, waardoor hij een echte (spirituele) leraar kan zijn met veel overtuigingskracht; hij is een echte wereldverbeteraar! Verder houdt hij ervan om te filosoferen en de diepgang te vinden met gelijkgestemden. Eerlijkheid en het hebben van vrijheid is voor de Boogschutter erg belangrijk. Maar de Boogschutter kan ook onrustig zijn, overdrijven en te veel hooi op zijn vork nemen. Ben ook voorzichtig met het te veel eten en drinken, want hij is een echte bourgondiër.
Daarentegen is de Tweelingen wat luchtiger. Naar de buitenwereld komen ze charmant en jeugdig over. Ze zijn nogal mentaal ingesteld; leergierig en nieuwsgierig en van alle markten thuis. Ook is het soms moeilijk voor hen om een onderwerp uit te diepen door de vele interesses die ze hebben. Hun kennis kan wel op veel vlakken liggen, maar ook verdieping missen. En hebben ze er moeite mee om iets af te maken, doordat ze snel afgeleid zijn of zich vervelen.

JE PLANNEN VORM GEVEN
Deze Volle Maan werkt sterk uit, doordat het een Supermaan is en kan je een grote drang hebben naar expansie, het verbreden van je horizon en daardoor meer avontuur en vrijheid willen in jouw leven. Mogelijk wil je gaan reizen of studeren. Hierdoor kan je je onrustig voelen en mag je opletten om niet te veel in één keer te willen. Maar door het mooie aspect met Saturnus, wil je je plannen serieus nemen en vorm gaan geven. Al loopt Saturnus wel retrograde en is er een remmende werking voelbaar. Het uitvoeren van je plannen zal niet direct lukken of is het nodig om jouw plannen te herzien en bij te stellen.

NIET TE VEEL HOOI OP JE VORK NEMEN
Door spirituele ervaringen, het innerlijk werk wat je hebt verricht en de levenslessen die je afgelopen tijd op je pad hebt gekregen, kan je tot het inzicht zijn gekomen dat het belangrijk is om jouw intuïtie te volgen. En kan je inzien dat je het rustiger aan mag doen, niet teveel hooi op je vork mag nemen, omdat anders de kans groot is om in een burn-out te raken. Maar ook mag je inzien dat als je de dingen niet af maakt, je niet verder komt.

ILLUSIE
Door het vierkant met Neptunus kan je wat in de war zijn. En kom jij er misschien nu achter dat je in een illusie hebt geleefd en dat het soms moeilijk is om realistisch naar jouw plannen te kijken. En zal het volgen van jouw intuïtie een grote uitdaging worden. Je kunt nl. makkelijk in situaties komen, waarin je misleid wordt en sterk twijfelt aan de intentie van de ander. Je mag jezelf afvragen wat jouw eigen intuïtie hierover zegt. Wat is nu de waarheid? Zijn er smoesjes of leugens verteld? En kan je nog wel op jouw eigen gevoel vertrouwen? Maar ook jouw ervaringen uit vorige levens kunnen “de werkelijkheid” vertroebelen. En deze verwarring kan nog eens extra versterkt worden door de gevoelens en gedachten die je mogelijk opvangt van anderen en je daardoor niet goed kunt onderscheiden van jou is en wat van de ander.
De uitdaging is nu om je niet te laten beïnvloeden door jouw angsten of de energie van een ander. Dit vierkant is er dan ook om jou te stimuleren om te zoeken naar inzichten, zelfheling en het opnieuw leren vertrouwen op jouw intuïtie. En te gaan leven volgens jouw waarheid!

GESCHEIDEN ZIJN VAN ELKAAR
De Volle maan maakt een mooi aspect met de tweespalt veroorzakende Eris. En dit betekent dat we gescheiden kunnen worden en er een afstand ontstaat van een ander, van familie, vriendengroep, collega’s enz., wat een positieve uitwerking gaat hebben. Je kunt daardoor meer jouw eigen pad gaan volgen. En zal deze verwijdering nodig zijn om los te kunnen komen van bijv. negatieve energie. Je weet je weer op te laden, nieuwe ideeën op te doen, nieuwe contacten aan te gaan en een nieuwe spirituele ontwikkeling door te maken. Ook kan het zijn dat je voelt dat je nu eindelijk vrij/verlost bent van dominante mensen, personen die zich egoïstisch opstellen en jij je hierdoor weer optimistisch en blij kunt voelen over de toekomst.

OORLOG
Ook m.b.t. de oorlog in de Oekraïne kan je in de war zijn over wat nu waar is en wat niet. En kan er een tweespalt ontstaan tussen mensen die verschillende overtuigingen hebben. Er kan een verdere spirituele ontwikkeling ontstaan, doordat de mensen die gevlucht zijn een nieuwe toekomst vinden in een ander land. Maar ook kunnen er veel emoties loskomen en verwerkt worden, wanneer jij nog last hebt van onverwerkte oorlogstrauma’s uit vorige levens. We kunnen deze situatie dus vanuit een hoger perspectief gaan begrijpen.

TWEELINGZIELEN
Voor tweelingzielen is dit een intense Volle maan, omdat het een Supermaan is. Vervolgens komt de dag na de Volle maan er 3x het getal 6 in de datum voor en zal de Engelenpoort van afgelopen 6 juni weer een energetische piek bereiken. Lees hier meer over in het artikel “Engelenpoort 666 op 6 juni 2022” op onze website. Hierbij is de liefdesplaneet Venus sterk werkzaam en zal de onderlinge aantrekkingskracht groot zijn.

In de communicatie kunnen tweelingzielen een innerlijke strijd ervaren over of ze nu eerlijk willen en durven te zijn naar elkaar, of dat ze liever wat smoesjes verzinnen en conflicten uit de weg gaan. Ook kan spelen dat de relatie tussen tweelingzielen niet zo soepel loopt en dat er een (tijdelijke) verwijdering tussen hen ontstaat. Of ontstaat er een verwijdering met een karmische partner. Deze verwijdering is nodig en zorgt ervoor dat er ruimte komt om een persoonlijke groei door te maken. En te kijken naar wat zij voor hun toekomst willen. Hierbij kan de behoefte om naar het buitenland te vertrekken en vrijheid te willen heel groot zijn.

Maar ook kunnen er veel verschillende emoties en gevoelens naar boven komen. Vooral het gevoel vast te zitten in een situatie, depressief te zijn en/of verward te zijn, kan voelbaar zijn. Daarbij is het soms moeilijk te onderscheiden wat hun eigen gevoelens zijn of die van hun tweelingziel, omdat ze vaak veel gevoelens en gedachten van elkaar opvangen. Het zal een uitdaging zijn om te vertrouwen op je intuïtie.
Voor tweelingzielen is het belangrijk dat ze oude pijn gaan helen en de basisveiligheid in henzelf gaan versterken, om vervolgens beter te kunnen luisteren naar hun intuïtie en een stabielere relatie te kunnen vormen.


LICHTREIS SUPERMAAN BOOGSCHUTTER 14-06-2022
Voor de Supermaan in Boogschutter organiseren wij op 14 juni a.s. een Lichtreis, met korte lezing over de uitwerking van deze dag, een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij een sterke genezende energie van de Lichtwezens voelbaar zal zijn.

In de lezing zullen we aanvullende informatie met jullie delen over de uitwerking van deze Supermaan. Na een korte ontspanningsoefening volgt de geleide meditatie, die je zal helpen inzichten te geven in jouw spirituele ontwikkelingsproces. Tijdens deze helende reis wordt je meegenomen naar een Grieks eiland en krijg je van een wit paard een mooie boodschap. Waarna er een cijfer in de lucht verschijnt, dat een tijdsaanduiding kan zijn voor wanneer er een positieve verandering of een belangrijke gebeurtenis gaat plaatsvinden in jouw leven. Het paard brengt je naar een strand en in de verte zie je een klooster op een klein eiland. Lichtwezens van Sirius geven jou een healing en helpen jou met het helen van oude pijn uit jouw verleden. Vervolgens loop je samen met jouw tweelingziel over een pier naar het klooster, een Griekse monnik heet jullie dan welkom en vraagt jullie binnen te komen. In het klooster worden jullie afgestemd op jullie gezamenlijke missie voor de toekomst.
Je kunt tijdens deze helende reis tijdelijk in een hogere dimensie komen, waardoor je makkelijker toegang kunt krijgen tot hogere informatie en kan je helpen inzichten te krijgen in jouw spirituele ontwikkelingsproces.

De afstandshealing is gericht op het transformeren van onverwerkte trauma’s. En de healing kan doorwerken op jouw tweelingziel. Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. Er gaan nl. veel ontmoetingen zijn en doorbraken plaatsvinden tussen tweelingzielen de komende jaren.
Wil jij graag meedoen met de Lichtreis Supermaan in Boogschutter op 14-06-2022?

Meld je dan aan via:

Let op! Als dit de eerste keer is dat je meedoet met onze evenementen, lees dan de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina. Meld je ook op tijd aan, voor 20.00uur op de dag van de Lichtreis.

LICHTREIS “SUPERMAAN BOOGSCHUTTER”
Datum: 14-06-2022
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot de volgende dag 23.00 uur terug te zien en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

Fijne Supermaan,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com