Voeding

Veel mensen hebben last van vervuiling van hun darmen en andere organen. Hier zijn vaak emoties aan gekoppeld. Door vervuiling kunnen emotionele blokkades niet goed loskomen.

Om deze emoties los te maken is het vaak noodzakelijk om een reiniging te doen via een dieet.  Welk dieet is afhankelijk van welke organen de meeste reiniging nodig hebben. Soms is het nodig om lichtverteerbaar te eten en soms is het nodig om bepaalde (gezonde) vetten te eten.

Zo’n dieet is vaak tijdelijk. Zodra de darmen en andere organen weer sterk genoeg zijn, kunnen andere producten weer toegevoegd worden. Deze reiniging gaat vaak gepaard met een verwerkingsproces dat maanden en soms jaren kan duren.

Wij kunnen helpen bij het advies geven over het te volgen dieet en helpen bij het inzicht geven van de blokkades, die er nog zitten. Deze blokkades kunnen uit je verleden komen of uit vorige levens. Zie ook het hoofdstuk “Invloed van vorige levens op het nu”.

Uittesten voedingssuplementen en remedies 13244859_695701503901539_533063690325322471_n
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om voedingssupplementen en remedies uit te testen.
Veel mensen zitten in een spiritueel ontwikkelingsproces, met bijvoorbeeld een tweelingziel. Het is mogelijk dat je hierdoor erg moe bent of dat je andere lichamelijke klachten ervaart. Naast dat het goed kan zijn voor je lichaam om te reinigen, kan het zijn dat je extra vitamines of mineralen nodig hebt, om je lichaam te ondersteunen. Met deze ondersteuning voor het lichaam, kan je ervoor te zorgen dat alle (energetische) veranderingen die je ervaart, makkelijker doorgevoerd kunnen worden. Wij kunnen je hierin helpen door informatie voor jou te channelen over welke maatregelen je kunt nemen, zodat vermoeidheid en lichamelijke klachten kunnen verminderen.
Een aantal mogelijkheden, die wij voor jou kunnen uittesten:

-Bachremedies
-Schüsslerzouten
-aanvullende vitamines
-voedingsintolleranties
-reinigingskuur

Het uittesten van voedingssuplementen kunnen wij voor jou doen tijdens een paranormale reading.