Volle Maan Waterman 12-08-2022

De Volle Maan van augustus staat in Waterman en daar recht tegenover staat de Zon in Leeuw. Twee tegengestelde astrologische tekens, waarbij de Waterman eigenzinnig is en zijn eigen unieke pad volgt en de Leeuw meer traditioneel is en zich meer vast houdt aan conventies. En ga je in de periode rond de Volle Maan zoeken naar een balans tussen de eigenschappen van deze twee tegenovergestelde astrologische tekens. Dat kan voor veel innerlijke conflicten zorgen; een strijd tussen gevoel en verstand en worden emoties uitvergroot. Er vinden hierdoor veel veranderingen plaats in jouw bewustzijn.

Saturnus, die retrograde loopt, staat samen met de Volle maan, heeft een flinke remmende werking op jouw vrijheidsdrang en het zoeken naar jouw unieke manier van leven. Ook maakt de Volle Maan ook een spanningsaspect met Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop, het punt in de horoscoop dat jouw lotsbestemming aangeeft. Hierdoor kunnen er veel spanningen in de lucht hangen en kunnen rebelse gevoelens aangewakkerd worden. Er kan een conflict ontstaan in hoe jij je opstelt naar anderen toe om jouw doelen te bereiken. Kies je voor een wat meer eigengereide weg of voor samenwerking? Maar ook kan je boos zijn over onrechtvaardigheid, bijv. wanneer je door wetten en regels beperkt wordt en wanneer er te weinig naar het welzijn van iedereen wordt gekeken.

De dwergplaneten Pallas Athene en Cheiron maken een mooie verbinding met de Volle Maan en kunnen problemen uiteindelijk toch weer rechtgetrokken worden. Pallas Athena zal voor een strategische aanpak zorgen en kunnen er alternatieve oplossingen komen voor conflicten. En wanneer er veel boosheid loskomt uit jouw verleden, kan er door de invloed van Cheiron heling plaatsvinden.

Je kunt daarnaast ook veel ascentiesymptomen ervaren, zoals slecht slapen, je onrustig voelen, last hebben van vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid of griepachtige verschijnselen. Luister dus goed naar jouw gevoel en naar de behoefte van je lichaam. Neem vooral de rust die jij nodig denkt te hebben.

WATERMAN EN LEEUW
Watermannen willen graag een betere toekomst creëren voor de mensheid, zetten zich in voor het welzijn van iedereen. Ze richten zich dan ook vaak op vernieuwing en verbetering. Mensen met veel Waterman-invloed zijn dan ook sociaal ingesteld en hebben veel idealen. “Vrijheid, gelijkheid en broederschap” is hun motto. Ze zoeken naar hun eigen unieke wijze van leven. Zij kunnen veel plotselinge ingevingen krijgen en zijn niet bang om “out of the box” te denken. Anderen kunnen hen als wat excentriek ervaren, want ze volgen hun eigen weg en kunnen met de meest originele ideeën komen. Ze zijn daarnaast erg gesteld op hun vrijheid en wanneer ze zich beperkt voelen, kunnen ze plotseling van koers veranderen. Gevoelens beredeneren ze liever en wanneer ze emoties onderdrukken, kan dit op hun zenuwstelsel slaan.

Doordat de Zon tegenover de Maan staat, in het teken Leeuw, kan jij een conflict ervaren tussen het gevoel dat jij je eigen weg wilt gaan of dat jij doet wat er van jou verwacht wordt. De Leeuw nl. is wat conventioneler. Hij wil liever de klassieke, ouderwetse manier van leven handhaven. Daarnaast is hij een echte leider, heeft doorgaans veel zelfvertrouwen, maar kan egocentrisch zijn, een eigenschap die de Waterman juist niet heeft. Ook kan de Leeuw een autoritaire kant hebben en flink boos worden (brullen als een leeuw), als hij zijn zin niet krijgt. Maar meestal zijn ze naar hun dierbaren toe warmhartig, beschermend en houden ze ervan hen in de watten te leggen.

BEHOEFTE AAN VRIJHEID
Door de Volle Maan in Waterman kan jij je rebels, opstandig voelen en veel behoefte hebben aan vrijheid. Het kan zijn dat je alles saai vindt en toe bent aan iets nieuws en wil je je losmaken van je huidige manier van leven. Het kan zijn dat je bijv. een andere carrière wilt. Via jouw intuïtie kan je veel nieuwe ideeën krijgen over een alternatieve manier van leven met meer persoonlijke vrijheid. Je kunt voor belangrijke keuzes staan.

REMMENDE WERKING VAN SATURNUS
Echter kan je je ook beperkt voelen doordat Saturnus samen staat met de Maan. Deze beperkingen kunnen te maken hebben met jouw financiën, het hebben van schulden, zit je vast aan een koophuis of moet je het nu zuinig aan doen. Wanneer je op reis wilt, kunnen er flinke vertragingen zijn of zijn de tickets te duur. Schuld-, minderwaardigheidsgevoelens en faalangst kunnen jou afremmen in het maken van nieuwe keuzes. Maar ook door jouw rol als ouder en verantwoordelijkheidsgevoel kan jij een loyaliteitsconflict ervaren naar je gezin toe, wanneer je eigenlijk meer ruimte zou willen voor jezelf.

En al deze situaties kunnen verdriet, gevoelens van eenzaamheid, schuldgevoelens en depressie naar boven halen, die vragen om verwerkt te worden. Evenals situaties die met de dood/overlijden te maken hebben, het gevoel dat jij het zwarte schaap van de familie bent, onverwerkte trauma’s in relatie tot jouw ouders of met mensen waarmee er een afstand is ontstaan.

AANDACHT NAAR BINNEN
Misschien heb je veel nieuwe ideeën voor jouw leven en heb je zin om aan de slag te gaan. Maar wanneer het niet lukt om jouw nieuwe ideeën vorm te geven, kan je boos en gefrustreerd zijn. Je mag je beseffen dat deze beperkingen er niet voor niets zijn. Het zijn aanwijzingen van het Universum dat je je aandacht naar binnen mag richten. Het kan zijn dat er nog een persoonlijke ontwikkeling nodig is en dat je nog karmische situaties uit te werken hebt met anderen. Hiervoor kan je naar een therapie zoeken, die bij jouw past.

CONFLICTEN IN JOUW WERKSITUATIE
Saturnus in samenstand met de Maan kan betekenen dat je een vernieuwing wilt in jouw carrière. Maar kan het spanningsaspect met Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop; het punt in de horoscoop dat jouw lotsbestemming aangeeft, voor behoorlijk wat conflicten zorgen. Uranus en de Maan kunnen bij jou het gevoel naar boven halen dat je wilt samenwerken, klaar wilt staan voor de minderbedeelden in de samenleving en verbeteringen wilt aanbrengen met vernieuwende ideeën/technologieën, waar iedereen profijt van zal hebben. Maar jouw ideeën kunnen niet altijd gewaardeerd en begrepen worden door anderen. Mars kan jou nu uitdagen om meer aan jezelf te denken, zelf de leiding te nemen en jouw intuïtie te volgen. En kan zelfs een boosheid over “niet gezien worden” de drijfveer zijn om jouw ideeën uit te voeren en/of een concurrentiestrijd aan te gaan met anderen. Jouw geduld kan op zijn en het kan je frustreren als het niet gaat zoals jij zou willen. Maar je mag je afvragen wat jou sneller bij jouw lotsbestemming brengt; het zelf de leiding nemen en aan de slag gaan of wachten tot anderen zover zijn en een gelijkwaardige samenwerking mogelijk is. Dit kan veel van jouw geduld vragen!

STRATEGISCHE AANPAK
Pallas Athene, die een mooi aspect maakt met de Volle Maan, kan jouw redder in de nood zijn. Door de invloed van Pallas kun je namelijk een strategische aanpak bedenken om toch jouw doelen te bereiken. Je kunt bijv. je collega’s enthousiast weten te maken en/of investeerders vinden die achter jouw vernieuwende ideeën staan. En maak je indruk door een goed plan, jouw inzet en fraaie, krachtige en overtuigende presentatie.

TWEELINGZIELEN
Tweelingzielen kunnen een moeilijke periode doormaken. Ze kunnen een flink loyaliteitsconflict ervaren, wanneer ze nog in een karmische relatie zitten, een gezin hebben of wanneer de aandacht even naar de familie/vrienden moet gaan. Ze kunnen zich verplicht voelen hun dierbaren te steunen, waardoor ze weinig ruimte kunnen hebben voor hun tweelingziel. Als hier geen begrip voor is, kan de één de ander egocentrisch vinden en kan hier veel boosheid over loskomen. En kan je zelfs jaloers zijn wanneer jouw twin de aandacht geeft aan anderen. Deze emoties kunnen een diepere oorzaak hebben en te maken hebben met traumatische ervaringen uit hun vorige levens. Goed om deze emoties te uiten en te verwerken.

Maar ook kunnen tweelingzielen zich beseffen dat ze geen beperkingen opgelegd willen krijgen en ze vrij willen zijn om het leven te leiden vanuit hun intuïtie. Ze kunnen dan ook even (tijdelijk) afstand nemen van hun tweelingziel en de relatie kan zelfs een beetje bekoelen.

De behoefte naar vrijheid speelt mogelijk ook een rol in een karmische liefdesrelatie. En ontstaat juist daarin meer afstand omdat tweelingzielen meer willen genieten van de tijd samen. Al bij al kunnen tweelingzielen het gevoel hebben niet verder te komen en mogen ze aandacht besteden aan sombere-, schuld- en minderwaardigheidsgevoelens, wanneer die naar boven komen. Ook kan het zijn dat ze het contact met hun tweelingziel herstellen door leuke en lieve berichtjes te sturen of door het geven van een cadeautje.

Daarnaast kunnen ze veel plotselinge ingevingen krijgen over hun zielsmissie en welke richting ze op willen gaan in hun leven. Fantaseren over een toekomst samen en hoe deze stapsgewijs op te bouwen, is dan ook wat ze veel kunnen doen tijdens deze Volle Maan.


LICHTREIS “VOLLE MAAN WATERMAN” 12-08-2022
Voor de tweede Volle Maan in Waterman organiseren wij op 12 augustus a.s. een Lichtreis, met korte lezing over de uitwerking van deze dag, een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, waarbij er een sterke genezende energie van de Lichtwezens voelbaar zal zijn.

Na een korte ontspanningsoefening volgt de geleide meditatie, die je zal helpen inzichten te geven in jouw spirituele ontwikkelingsproces. Tijdens deze helende reis wordt je meegenomen naar een

een groot bos, waar een wolf een boodschap heeft voor jou als steuntje in de rug over de veranderingen waar jij nu in zit. En krijg je van hem een getal door, dat een tijdsaanduiding kan zijn voor wanneer er een positieve verandering of een belangrijke gebeurtenis gaat plaatsvinden in jouw leven. Wanneer je bij een wijze sjamaan komt, helpt hij je van negatieve gedachten en emoties te bevrijden en negatieve overtuigingen om te buigen naar positieve overtuigingen. Bij een kampvuur ontmoet jij je tweelingziel en ontvangen jullie van de lichtwezens van Sirius een healing en helpen zij jou met het helen van oude pijn uit jouw verleden. En met het loskomen uit oude situaties.

Je kunt tijdens deze helende reis tijdelijk in een hogere dimensie komen, waardoor je makkelijker toegang kunt krijgen tot hogere informatie en kan je helpen inzichten te krijgen in jouw spirituele ontwikkelingsproces.

De afstandshealing is gericht op het transformeren van onverwerkte trauma’s. En de healing kan doorwerken op jouw tweelingziel. Heb je jouw tweelingziel nog niet ontmoet, dan kan je voorbereid worden op jullie ontmoeting op een later tijdstip. Er gaan nl. veel ontmoetingen zijn en doorbraken plaatsvinden tussen tweelingzielen de komende jaren.

Wil jij graag meedoen met de Lichtreis Volle Maan in Waterman op 12-08-2022?

Meld je dan aan via:

Let op! Als dit de eerste keer is dat je meedoet met onze evenementen, lees dan de begeleidende tekst bovenaan onze evenementen-pagina op onze website. Meld je ook op tijd aan, voor 20.00 uur van de dag van de Lichtreis om zeker te zijn dat je toegang hebt tot de Lichtreis.

LICHTREIS “VOLLE MAAN WATERMAN”
Datum: 12-08-2022
Tijd: 20:00 tot 20:45 uur
Plaats: vanuit je eigen woonkamer
Kosten: €17,50
Deze Lichtreis is tot de volgende dag 23.00 uur terug te kijken en de healing heeft dan nog net zo’n sterke uitwerking.

Fijne Volle Maan,

Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com